2014 Aralık Anneleri

ben de video istiyodum ama sadece 2tane resim verdi bakıp duruyoruz eşimle çok net değil ama napalım o resim ona ait ya bakmaya doyamıyoruz maşallah) ben de ayrıntılının sonuçlarını kendi doktoruma götürecegim hem orada da görmüş olucam diye düşünüyorum şeker yüklemesini bilen var mı kızlar doktoruma gidemedim farklı bir doktora gittim ayrıntılı için geç kalmayayım????

tek dr mu var acaba ısmı neydı dr onuda ogreneyım bırde hemen arayıp randevu alabılıyormuyuz bırgun sonraya bende gıdıcem 1 hafta sonra falan tabıkı onemlı olan saglıklı olmaları sadece renklı gormek ıstıyorum merak edıyorum

Bizim kerata pipisini gosterdi cis yapiordu gul gul olduk ama yuzunu saklmisti oyle kusbakisi bi foto cekti doktor amcasi ama 30. Haftalarda oglum bana gulumseyecek inaniorum buna :) ainen o kadar heycanliydi ki gelecek ayi sabirsizlikla bekliorum :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aynenn,ona ait olduğu için bak bak durr bende öyleyim...şeker yüklemesi konusunda bi bilgim yok canım yaa, zamanı gelince doktor söyler herhaldee bize

hadi yaaaa,bizde pipi gördük de ciş yapanına zor rastlanır hee bizimki de bi esnedi ki sormaaa, uykucu olacak galiba

Evet canim tek doktor cem bey die biri arayip randevuda alabilirsin randevusuz gidenler dahi var. Biz taaaa tuzla sifadan geldik bi saat gec kaldik randevumuza arayip sordular dahi nerde kaldiniz die :) ben pazar gunu aradim esimin izni saliya die istedim hemende verdiler. İlk aradiginda ali bey die biri acior telefonu daha ilk telde kafandaki tum sorulari yanitlior. İki katli bi bina oyle pek gosterisli biyer deil disardan ama icerisi ferah ilgililerde.

hadi yaaaa,bizde pipi gördük de ciş yapanına zor rastlanır hee bizimki de bi esnedi ki sormaaa, uykucu olacak galiba

Doktor once bi abartti ooo bunun kocaman pipisi var babasi dedi oglum duydu sanirim biraki verdi gulmekten kendime gelemedim ya resmen bittim. Hic durmadi kerata eli kolu ayagi hep oynuordu doktorda dedi cok harektli die. Bi dahaki gidisimizde cukulata yicekmisiz enerjik olsunda poz versin die :)

aynenn,ona ait olduğu için bak bak durr bende öyleyim...şeker yüklemesi konusunda bi bilgim yok canım yaa, zamanı gelince doktor söyler herhaldee bize

Ayin 1inde gittim eylul 1 gibi gel seker yuklemesi yapcaz dedi doktor kizlar bana.

hahahha sen misin koca pipili diyenn bende çikolata yedim ama bana mısın demedi,eli öle gözünün önünden gitmedi bi bebişim benim yaa

bize de bi ara çağırır herhalde bi gideyimde perşembe doktorumaa
kızlar bu gebelik şekeri yüksek çıkmasın diye dikkat etmemiz gereken şeyler var mı çok tatlı yemiyorum ama hamur işi yiyorum ben baya baya. çok kilo almadım dikkat etmiyorum ama seneyimli anneler varsa yardım etsinler.Hamur işi yemek gebelik şekerini arttırır mı nelere dikkat etmeliyiz .Korktum açıkçası biraz araştırınca.

Annisler nerdesinizz uyudunuz muuu??? :)) nasil geciyor gunleriniz anlatin.. bnm bu aralar cok sirt agrim var ve aksamlari kasiklarim sertlesiyo sizde de oluyo mu??

Uyuyabilmek mümkün mü? Bende de huzursuz bacak sendromu var ve her gece bunu çekiyorum. Gerçekten artık tahammülüm kalmadı ama sabır işte napalım..

Bende meyve cok yiyorum. Meyvelerde de cok seker var ya korkuyorum seker cikacak diye :what:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende meyve cok yiyorum. Meyvelerde de cok seker var ya korkuyorum seker cikacak diye :what:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

biraz bogazımıza dikkat edelim bence hep birlikte) inş şekerimiz normal çıkar kızlar,şimdi de buna odaklandım ben,hep bişey buluyoruz walla dert edicek.Hamişliğin sonuna kadar böyle olacagız galiba. Bu arada biraz eşimle markafoni disneyden oğlışumuza yaza giydirebileceğimiz ciciler aldık.Utanmasak şimdiden damatlıgını da alıcaz :))Ama napalım çok şekerler .Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin.
bu arada kızlar benim oğlan gece 12sonrası halay çekiyo sanki içeride bu gece bizi uyutmayacak besbelli şimdiden)) sizinde harekette artış hissettiğiniz saatler oluyo mu????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…