- 8 Kasım 2008
- 943
- 454
- 333
- 37
iyi yapmışsın yaaa,benimki de ilgisiz diyemem ama bi net görüntü göremedim diyebilirim,zaten bebişin eli yüzündeydi hep,yandan gördük bi,bende ilerleyen haftalarda 30. larda falan tekrar gitmek istiyorummöle görüncee insan daha bi heyecanlanıyo yaaa
Evet canim 4 boyutlu ama hersey normal olduktan sonrada bibucuk saat bakmanin bi anlami yok die dusunuorum. Once siyah beyaz bakti sonra renkli doppler ile en son 3 boyutlu mu 4 boyutlumu ondan bakti iste yuzu gozu belli oluordu oglumun. Her biseyini tek tek gosterdi. Herkese cana yakin sicak davranan bi doktor esimle arada muhabbete dahi girdi. Bi yarim saat surdu muayenesi. Kalp atislarini dinletti. Cd verdi rapor yazdi ve resimler verdi. Ayrica iki kez daha gidicez ozamanda ucretsiz muayene ve poz cekcek bizim icin. Suan cok kucukler ama 30. Haftalarda daha net olacaklar.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
iyi yapmışsın yaaa,benimki de ilgisiz diyemem ama bi net görüntü göremedim diyebilirim,zaten bebişin eli yüzündeydi hep,yandan gördük bi,bende ilerleyen haftalarda 30. larda falan tekrar gitmek istiyorummöle görüncee insan daha bi heyecanlanıyo yaaa
Bu yüzdn yaptırmadım bende bunu işte tarama testleri gibi hep ihtimaller
İç organları iyi maşallah canım görememiş olabilirler benim görümceme de sürekli bi ayağı kısa dediler ama bi doğdu hatta yaşına girdi bile hiç öyle bişi yok sapasağlam
canım aynen katılıyorum ben de inşallah sağlıklı olacağına inanıyorum.Bol bol duaya ihtiyacımız var çoook sağolun içimi rahatlattınız
cnm bütün bebek bekleyenlere dua ediyorum ben de inşallah senin için de edeceğim Allah tüm bebek bekleyenleri sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin ,güzel kader yazsın yavrularımıza Şafi sıfatıyla şifa versin yavrulara inşallah.Kalbini ferah tut.Allah bizimle beraber canım yavrularımız ona emanet.
ben de video istiyodum ama sadece 2tane resim verdi bakıp duruyoruz eşimle çok net değil ama napalım o resim ona ait ya bakmaya doyamıyoruz maşallah) ben de ayrıntılının sonuçlarını kendi doktoruma götürecegim hem orada da görmüş olucam diye düşünüyorum şeker yüklemesini bilen var mı kızlar doktoruma gidemedim farklı bir doktora gittim ayrıntılı için geç kalmayayım????
Bizim kerata pipisini gosterdi cis yapiordu gul gul olduk ama yuzunu saklmisti oyle kusbakisi bi foto cekti doktor amcasi ama 30. Haftalarda oglum bana gulumseyecek inaniorum buna :) ainen o kadar heycanliydi ki gelecek ayi sabirsizlikla bekliorum :)
tek dr mu var acaba ısmı neydı dr onuda ogreneyım bırde hemen arayıp randevu alabılıyormuyuz bırgun sonraya bende gıdıcem 1 hafta sonra falantabıkı onemlı olan saglıklı olmaları sadece renklı gormek ıstıyorum merak edıyorum
hadi yaaaa,bizde pipi gördük de ciş yapanına zor rastlanır heebizimki de bi esnedi ki sormaaa, uykucu olacak galiba
aynenn,ona ait olduğu için bak bak durrbende öyleyim...şeker yüklemesi konusunda bi bilgim yok canım yaa, zamanı gelince doktor söyler herhaldee bize
aynenn,ona ait olduğu için bak bak durrbende öyleyim...şeker yüklemesi konusunda bi bilgim yok canım yaa, zamanı gelince doktor söyler herhaldee bize
Ayin 1inde gittim eylul 1 gibi gel seker yuklemesi yapcaz dedi doktor kizlar bana.
Doktor once bi abartti ooo bunun kocaman pipisi var babasi dedi oglum duydu sanirim biraki verdi gulmekten kendime gelemedim ya resmen bittim. Hic durmadi kerata eli kolu ayagi hep oynuordu doktorda dedi cok harektli die. Bi dahaki gidisimizde cukulata yicekmisiz enerjik olsunda poz versin die :)
Ayin 1inde gittim eylul 1 gibi gel seker yuklemesi yapcaz dedi doktor kizlar bana.
kızlar bu gebelik şekeri yüksek çıkmasın diye dikkat etmemiz gereken şeyler var mı çok tatlı yemiyorum ama hamur işi yiyorum ben baya baya. çok kilo almadım dikkat etmiyorum ama seneyimli anneler varsa yardım etsinler.Hamur işi yemek gebelik şekerini arttırır mı nelere dikkat etmeliyiz .Korktum açıkçası biraz araştırınca.bize de bi ara çağırır herhalde bi gideyimde perşembe doktorumaa
bize de bi ara çağırır herhalde bi gideyimde perşembe doktorumaa
bize de bi ara çağırır herhalde bi gideyimde perşembe doktorumaa
kızlar bu gebelik şekeri yüksek çıkmasın diye dikkat etmemiz gereken şeyler var mı çok tatlı yemiyorum ama hamur işi yiyorum ben baya baya. çok kilo almadım dikkat etmiyorum ama seneyimli anneler varsa yardım etsinler.Hamur işi yemek gebelik şekerini arttırır mı nelere dikkat etmeliyiz .Korktum açıkçası biraz araştırınca.
Bende meyve cok yiyorum. Meyvelerde de cok seker var ya korkuyorum seker cikacak diye :what:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?