Cumartesine ve bebişimi görmeme az kaldıııHeyecanlı ve meraklıyım naptı bizim sıpa büyüdü mü bakalım
Bir etrafımda bu aralar çok duyuyorum kız bebek deniyo erkek çıkıyo, erkek bebek deniyo kız bebek çıkıyo :)) Bizim son gittiğimizde doktor %99 erkek demişti ama bakalım yeni doktorumuz ne görecek:) Dönmesin sonra bizimkiler de
Gnaydın annişler. Dün detaylıya gırdım cok şükürr hiç bir problem yok. Okadar guzel okadar duygulu anki anlatamamya. Yarım saat 45 dk bıyunca melegımı izlemek mukemmeldi hiç bitmesin istedım. Tek problemimiz. Tam renklıye gectik yuzunu gorucektım bizim kız arkasını dondu. Naptuk ettık donduremedik. Doktıra biraz ısrarla yarım saat ara verdık yurudum cıkolata yedım. Tekrar gectık ultrasonun başına buseferde yuz ustu yattı elıyle yuzunu kapattı. Malesef bebişimn suratını hiç goremedim😃saglıklıya o yeter bana napalım.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bencede bacım markafoni üstte 5-7 tl fazla gibii geldi almadım bendee...Teşekkürler canım valla kalitesi kendini belli edıyor .. Annemin onayından gecti 😊 benim aldığım yerde markafoni fiyatlarından da uygundu
Valla canim doktor bize pipisini gosterdi bunuda gordukten sonra kiz verseler kucagima dahi karismis bu derim :)
oyy yerim o elleri ya sevindim ben de haftaya renkli doplere giricem bende şimdiden heyecanlıyım.
oy oy oy sağlıklı olsunda bacımmm varsın 1 ay sonra göstersin yüzünüGnaydın annişler. Dün detaylıya gırdım cok şükürr hiç bir problem yok. Okadar guzel okadar duygulu anki anlatamamya. Yarım saat 45 dk bıyunca melegımı izlemek mukemmeldi hiç bitmesin istedım. Tek problemimiz. Tam renklıye gectik yuzunu gorucektım bizim kız arkasını dondu. Naptuk ettık donduremedik. Doktıra biraz ısrarla yarım saat ara verdık yurudum cıkolata yedım. Tekrar gectık ultrasonun başına buseferde yuz ustu yattı elıyle yuzunu kapattı. Malesef bebişimn suratını hiç goremedim😃saglıklıya o yeter bana napalım.
koskocaman maşallahhh bacımmm .... insan ap ayrı oluyor dimi bende birazdan hazırlanıp çıkacam 2 de randevom var ama eşimle ancak buluşurum duşdu yemekti kremdi derkenn ancak çıakrım bir heyecan yapttım ki bu seferrr sormayın gitsinBuda nazlı kızımın yuzunu kapatan resmi. Tam renklıyı kaydedıcektık bu seferde yine arkasını dondu. Siyah beyazda olsa bu resmi var elimizdeEki Görüntüle 1210184
bacımmm o setlerin içindeki ürünlerin tarihlerine çok çok dikkat et ıslak havluyu yenidoğan ve tarihi çok önemliGünaydın Kızlar ben daha bişey almadım bebişime ablam johnsan baby seti almış içersinde 3 adet ıslak mendil, 1 adet şampuan , 1 adet pudra , 1 adet pişik kremi, bir adet vücut şampuanı var çantalı
bugün emzik biberon bakıyorum hangisini alayım kızlar sizce ?
oy oy oy sağlıklı olsunda bacımmm varsın 1 ay sonra göstersin yüzünümaşallah diyelimmm
koskocaman maşallahhh bacımmm .... insan ap ayrı oluyor dimi bende birazdan hazırlanıp çıkacam 2 de randevom var ama eşimle ancak buluşurum duşdu yemekti kremdi derkenn ancak çıakrım bir heyecan yapttım ki bu seferrr sormayın gitsin
bacımmm o setlerin içindeki ürünlerin tarihlerine çok çok dikkat et ıslak havluyu yenidoğan ve tarihi çok önemli
emzik ve biberonda chicco mağazalarından alıyor bir çok arkdşm öyle önerdi bana birde avene miydi ne öle bir biberon markası var onun yeni doğanlar için memesi kavraması için çok iyiymiş ama ben de daha hiç bişey almadım
böyle çok araştıran bir arkdşm var işte tam o avent denenden yeni doğanlar için 0+ diye bir biberon aldı memesi nerdeyse göğüs kadar büyük görünümlü şeffaf bişeydi çok memmnunnn bende onun denemeleri yanılmaları ile bir çıkarımda bulunacamm ya bakalımmmavent şuan 3 al 2 öde kampanyası var alsak mı acaba ne bilim :)) herşeyi alasım var kendimi frenliyorum durmadan :)
bu gün 2 de de bizim detaylı randevomuz var bakalım....
inşallah sağlık ve gelişim adına herşeyimiz yolundadır henüz karnım ve kilom da belirgin bir artış olmadığı için gelişimi kötü çıkacak diye endişeliyim... ama şu sıcaklar bi geçsin eminim beslenmem de düzene girecek...
bu gün eşim sabaha dek rüyasında benim doğum yaptığımı görmüş ve gece yarısı uyandırdı uçakta doğuyordun çocuğa pijama giydiryormuş doktorlar bizim adam atlet giydirmeden olmaz üşütür diye kavga etmiş doktorla üstelik kahire uçağında ve kahire de doğmuşmuşum
sabaha dek uyutmadı amann çok güzel tosuncuk sarışınnnn falan diyip durdubendee şaşkınım eşime de benim bildiğim kadınlar rüyasında doğum yaptığını görür sana ne oluyorki diyee baya laf saydımm cidden annelik hormonu eşime de mi geçti neee zaten takıntı rahatsızlığı vardı şimdi iyice pimpirikli bişey oldu ve olacak diye korkuyorummm bakalım artık
Kahvaltını et ilk olarak aç bırakma PaşayıSonra tekrar yatış yaparsın. Evdesin işte dinlen bol bol. Sonra hiç vaktimiz olmayacak valla.
Arkadaşım aradı dün akşam 40-50 günlük bir kızı var. Doğumdan beri daha ilk defa kocamla balkonda kahve keyfi yapıyoruz dedi. 2 saat uyumuş biraz mola verdi bize diyor. Bol bol uyu sonra çok ararsın diyor.Ben zaten ev işlerini çok fena saldım öyle böyle değil.
Ayy klasik herkeste aynı sıkıntı. Sıcaklardan uyuyamıyoruz resmen. Vantilatörü de eşimizin vermiyor çarpar diye ben çarpacam ona o olacak. Sıcak diyorum laftan anlamıyorOff çekilmez biri oldum valla birde üstüne bu sıcaklar. Allah sonumuzu hayır etsin.
Kilo konusuna da fazla takılma canım. Açken ve tokken tartıldıysan mutlaka daha fazla fark edecektir. Sağlıklı olsunlar da vereceğiz sonra kiloları. Birbirimizi gaza getirip eriteceğiz tüm fazlalıkları
Evet ya sıcak bunalımları devaamben de gece vantilatörü bir açıp bir kapamaktan uyuyamadım doğru düzgün. Sonra da öğlen 12-1 gibi uykum geliyo oğluşumla güzellik uykusuna yatıyoruz babamız da arıyo ohh ben işte çalışayım sen uyu diyo :) bu babalar anlamıyo bizi valla yaa Kilo konusunu bu zamana kadar pek takmıyodum kafama ama artık bugünden sonra takıcam herhalde Hayır bi de abur cubur flan da yemedim ki günlük normal yiyeceklerimi yiyorum ama neden böyle oldu anlamadım. Bu aralar vücudumda çok şişlik var acaba ondan mıdır:26: yüzüğümü bile takamıyorum artık. Neyse hayırlısı bakalım
Bizim kan hacmimiz basincimiz daha fazla. Herkezden daha cok sicaklamamiz terlememiz normal. hamile hamilenin derdinden anlar ancagunde 4 defa soguk dus almaktan boyum uzadi. Yaz sonuna hedefim 12 cm :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
komikki ne komik bencede bacımmm eşim yurt dışına çıkıp çıkıp gelmekten benide kendi rüyalarında yanında gezdiryorr emin ol bu en normal rüyası azcık gülün diyee de yazmak istedimmm :)O nasıl bir rüyaymış öyleee çok güldüm
Hayır olsun canım:)
Sıcaklarda evet bir şey yenmiyor ama endişelenme bence yolundadır her şey. Geldiğinde bizimle de paylaş sonucunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?