komikki ne komik bencede bacımmm eşim yurt dışına çıkıp çıkıp gelmekten benide kendi rüyalarında yanında gezdiryorr emin ol bu en normal rüyası azcık gülün diyee de yazmak istedimmm :)
bakalımm gelince görüşürüz inşallah bacım
bu gün 2 de de bizim detaylı randevomuz var bakalım....
inşallah sağlık ve gelişim adına herşeyimiz yolundadır henüz karnım ve kilom da belirgin bir artış olmadığı için gelişimi kötü çıkacak diye endişeliyim... ama şu sıcaklar bi geçsin eminim beslenmem de düzene girecek...
bu gün eşim sabaha dek rüyasında benim doğum yaptığımı görmüş ve gece yarısı uyandırdı uçakta doğuyordun çocuğa pijama giydiryormuş doktorlar bizim adam atlet giydirmeden olmaz üşütür diye kavga etmiş doktorla üstelik kahire uçağında ve kahire de doğmuşmuşum
sabaha dek uyutmadı amann çok güzel tosuncuk sarışınnnn falan diyip durdubendee şaşkınım eşime de benim bildiğim kadınlar rüyasında doğum yaptığını görür sana ne oluyorki diyee baya laf saydımm cidden annelik hormonu eşime de mi geçti neee zaten takıntı rahatsızlığı vardı şimdi iyice pimpirikli bişey oldu ve olacak diye korkuyorummm bakalım artık
Selam güzel anneler http://www.trendyol.com/Babyshower---Bebek-Gerecleri/ButikDetay/25792/Anne--cocuk
bakmak istersiniz belki
bu odanın siparişini verdik cnm bakalım güzel olursa sizide götürürüz adama özel mesaj olarak foto ekleyemedim burdan yazıyorum :)Eki Görüntüle 1209638
banada doktor ısrarla karın kaslarınız çok güçlü genleşemiyor demişti hatta sporcumusun demişti ki sporcuda değilim haniii ama kilo almadım şu yaşa dek ya bir salınıcamm bir daha kim toplar bilememm bakalım artıkk zaman sadece zamann diyoruz ve herşeyi bebişlerimize uyarlıyoruzzCnm karnin ve kilo konusunda endiselenme. kisiden kisiye degisiyor. Bende de daha ayva gobek gibi. Belli bile degil kimilerinki daha belirginken bu aylarda. Bu ic karin genisligiyle karin kas yapisiyla alakali. Bak ne guzel fazla kilo almamissin. Bu aydan sonra agirlasmaya baslarsin. 9 ay boyunca mide bulantisidan yedigini kusanlari biliyorum. Orn: ablam. Nur topu gibi bebisi olmustu. Bi bebek n kdr besine ihtiyac duyabilir ki. O senin karninda gerekenleri aliyordur zaten. Bunay kemiklerinin sertlesme zamani artik sen bol bol sutunu yogurdunu peynirini ye yeter. Sicaklarda zaten yenmiyo agir seyler yeme.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
di mi yaaa bacımmmAman aman kendi memleketinde doğur ne işin var yurtdışlarında hele de uçakta
kızlar inşallah iyi haberlerle görüşürüzzz ben çıkıyorum ancak hazırlanırımmm sağlıcakla kalınnnn
Günaydın herkesenasılsınız bakalım. Valla ben sıcaklardan bunalmış bşr vaziyetteyim. Gece doğru düzgün uyuyamıyorum. Bu arada sabah bir tartılayım dedim biraz moralim bozuldu sanki çünkü ben 2-3 haftaya kadar sadece 1 kilo almış bulunuyordum ama bugün tartı 4 kilo aldığımı gösterdi zaten normalde de kilom var. Sizce normal mi yoksa çok mu kızlar? Gerçi bebişim sağlıklı olsun da kilo verilir her zaman. Ama gene de doğuma kadar yuvarlanmayım yanii
Kizlar ben bugun gittim hastaneye nihayet idrar ve kultur istedi dr kultur 10 gun sonra cikacakmis olsun dedik enfeksiyonum devam ediyor monurol sase yazdi odem icinde magnezyum yazdi ama kendi doktorum magnezyumun odemle alakasi yok kasik agrina iyi gelir vitamindir kullanabilirsin dedi..
Suyuma falan bakti iyiymis. ultrasondan bisey anlamadim ben bu defa nedense videoya cekti hemsire oda net degil.
Plesenta hala asagida agir is yapma dedi tamam dedim
Kultur sonucunu alinca goruselim dedi kendi doktorum detayli usg sonucuda var seker yuklemesi ne zaman yapiliyodu onuda o zaman yapar heralde bizde durumlar boyle..
Buda nazlı kızımın yuzunu kapatan resmi. Tam renklıyı kaydedıcektık bu seferde yine arkasını dondu. Siyah beyazda olsa bu resmi var elimizdeEki Görüntüle 1210184
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın kızlar, biz kontrolümüzden geldik.
Kızımız gayet sağlıklıymış çok şükür ama huysuzluğu üstündeydi, trip attı bize :)
Eki Görüntüle 1210232
ayrıntılı için birine yönlendirdi, cuma günü de oraya gideceğiz inş.. bir sonraki randevumuzda da şeker yüklemesi yapılacakmış. git gide heyecanlanıyorum ben, zaman yaklaştıkça garip oluyorum :)
Kizlar ben bugun gittim hastaneye nihayet idrar ve kultur istedi dr kultur 10 gun sonra cikacakmis olsun dedik enfeksiyonum devam ediyor monurol sase yazdi odem icinde magnezyum yazdi ama kendi doktorum magnezyumun odemle alakasi yok kasik agrina iyi gelir vitamindir kullanabilirsin dedi..
Suyuma falan bakti iyiymis. ultrasondan bisey anlamadim ben bu defa nedense videoya cekti hemsire oda net degil.
Plesenta hala asagida agir is yapma dedi tamam dedim
Kultur sonucunu alinca goruselim dedi kendi doktorum detayli usg sonucuda var seker yuklemesi ne zaman yapiliyodu onuda o zaman yapar heralde bizde durumlar boyle..
bu odanın siparişini verdik cnm bakalım güzel olursa sizide götürürüz adama özel mesaj olarak foto ekleyemedim burdan yazıyorum :)
ben fenalardayim ozaman bu hafta 22. haftaya girdik 5 kg aldim
Oy kocaman olmuşlar artık çok şekerlerr.
canım bende öle bulantı varken 59.5-59.7-59.9 die giderken bi anda 63 oldum 61-62 hiç görmedim direk 63 şimdide dün gece tartıldım 65 dio canım sıkıldı ama normal sanırım .. doktor ii gidiosun diyor beyaz ekmeği kes dedi o sıkıntı bende karbonhidrattan vazgeçemiorum iştahım açıldı hergün börek açma poğaça modundayım bi kere iş yerinde öğle yemeğinden sonra ikindide acaip bi açlık bastırıyor böle olursam hoop bi anda 70
valla ben size güveniyorum kızlar hayatımda hiç rejim yapmadım kolay kilo alıp veriyorum doğumdan sonra gaz vermenizi bekliyorum
yoksaaaaa halimiz nanayyyy her canımın çektiğini de yiyorum bir kısıtlama yok sabah çorba içtim ki ne alaka bu yaşıma kadar sabah çorba içenlere şaşardım az önce de minik ekmek arası götürdüm iş yerinde 1-1.5 saat sonra öğle yemeği var ama şimdi olsa bi tane daa yerim ekmek arası falan midem mi genişledi Yusufumun mu canı çekiyorrrrrrrrr
bencede bacım markafoni üstte 5-7 tl fazla gibii geldi almadım bendee...
artık bir kaç avm seyahatimiz başlamalı
Ödem yapmıştır canım vücudun ondandır o aşırı artış.Evet ya sıcak bunalımları devaamben de gece vantilatörü bir açıp bir kapamaktan uyuyamadım doğru düzgün. Sonra da öğlen 12-1 gibi uykum geliyo oğluşumla güzellik uykusuna yatıyoruz babamız da arıyo ohh ben işte çalışayım sen uyu diyo :) bu babalar anlamıyo bizi valla yaa Kilo konusunu bu zamana kadar pek takmıyodum kafama ama artık bugünden sonra takıcam herhalde Hayır bi de abur cubur flan da yemedim ki günlük normal yiyeceklerimi yiyorum ama neden böyle oldu anlamadım. Bu aralar vücudumda çok şişlik var acaba ondan mıdır:26: yüzüğümü bile takamıyorum artık. Neyse hayırlısı bakalım
Sor bakalım o civarlarda yaparlar genelde yine.günaydın canımhımmm demekki o haftalarda yapılıyo, gidince sorayım bende bakalımm
Sozde bi bayram temizligi yaptim o gun bugundur saldim bende :) cok aricaz valla bugunleri farkindayim ama yatamiorumama bol bol yatislardayim yinede :)
Valla canim doktor bize pipisini gosterdi bunuda gordukten sonra kiz verseler kucagima dahi karismis bu derim :)
Çok sevindim canım gözün aydın. Çok güzel hemde nasıl güzel bir şey. insanın çıkası gelmiyor gerçekten. Sizinki süpriz yapacak sizeGnaydın annişler. Dün detaylıya gırdım cok şükürr hiç bir problem yok. Okadar guzel okadar duygulu anki anlatamamya. Yarım saat 45 dk bıyunca melegımı izlemek mukemmeldi hiç bitmesin istedım. Tek problemimiz. Tam renklıye gectik yuzunu gorucektım bizim kız arkasını dondu. Naptuk ettık donduremedik. Doktıra biraz ısrarla yarım saat ara verdık yurudum cıkolata yedım. Tekrar gectık ultrasonun başına buseferde yuz ustu yattı elıyle yuzunu kapattı. Malesef bebişimn suratını hiç goremedim😃saglıklıya o yeter bana napalım.
Oyyy oyyy oyyy yerim o ellerini ben. Ayyy böyle gördükçe kucağıma bir an önce alasım geliyor valla. Hepsinin birbirinden artistik pozları varBuda nazlı kızımın yuzunu kapatan resmi. Tam renklıyı kaydedıcektık bu seferde yine arkasını dondu. Siyah beyazda olsa bu resmi var elimizdeEki Görüntüle 1210184
Hadi hayırlı haberlerle gel inş Allah. Rüyaya da çok güldüm sabah sabah.bu gün 2 de de bizim detaylı randevomuz var bakalım....
inşallah sağlık ve gelişim adına herşeyimiz yolundadır henüz karnım ve kilom da belirgin bir artış olmadığı için gelişimi kötü çıkacak diye endişeliyim... ama şu sıcaklar bi geçsin eminim beslenmem de düzene girecek...
bu gün eşim sabaha dek rüyasında benim doğum yaptığımı görmüş ve gece yarısı uyandırdı uçakta doğuyordun çocuğa pijama giydiryormuş doktorlar bizim adam atlet giydirmeden olmaz üşütür diye kavga etmiş doktorla üstelik kahire uçağında ve kahire de doğmuşmuşum
sabaha dek uyutmadı amann çok güzel tosuncuk sarışınnnn falan diyip durdubendee şaşkınım eşime de benim bildiğim kadınlar rüyasında doğum yaptığını görür sana ne oluyorki diyee baya laf saydımm cidden annelik hormonu eşime de mi geçti neee zaten takıntı rahatsızlığı vardı şimdi iyice pimpirikli bişey oldu ve olacak diye korkuyorummm bakalım artık
Günaydın canım.Gunaydinnnnnnnn :sly:
Aynen başka türlü başa çıkamayız. Hep gaz ve moral gerekliHahahha sonra aralik anneleri zayifliyir topiginde bulusuruz bacilar:))
Bizim kan hacmimiz basincimiz daha fazla. Herkezden daha cok sicaklamamiz terlememiz normal. hamile hamilenin derdinden anlar ancagunde 4 defa soguk dus almaktan boyum uzadi. Yaz sonuna hedefim 12 cm :))
Canım sen kaça verdin. Hayırlı olsun inş Allah istediğin gibi gelir. Ben daha vermedim sipariş falan. Oda yapma planı bile yoktu. Dün kaşçım paylaşınca çok özendim. Oturma odasını iptal edip yapacağız kısmetse.canım bunu nereye sipariş verdin? birde kaça verdinbende küçük sanayide çiçek bebe diye bir yer var oraya verdim sipariş buna çok benziyo.
Ohh çok şükür. Problemsiz ilerliyorsunuz. Maş Allah. Ayy yerim ben onu yaa nasıl tatlılar şunlara bak. Artık her yerleri de belli.Günaydın kızlar, biz kontrolümüzden geldik.
Kızımız gayet sağlıklıymış çok şükür ama huysuzluğu üstündeydi, trip attı bize :)
Eki Görüntüle 1210232
ayrıntılı için birine yönlendirdi, cuma günü de oraya gideceğiz inş.. bir sonraki randevumuzda da şeker yüklemesi yapılacakmış. git gide heyecanlanıyorum ben, zaman yaklaştıkça garip oluyorum :)
oooo sıralamış senin doktorBende bugun gittim bundan sonra ayda 2 kilonun uzerine cikma dedi aslinda ben henuz kilo almadim ama zaten kiloluyum.tuzu kesicem tamamen hamurisi yok dedi hergun 45 dk yuruyeceksin bide bir avuc badem ceviz findik tuketcegim bebegin kemik gelisimi icin dedi
Bende bugun gittim bundan sonra ayda 2 kilonun uzerine cikma dedi aslinda ben henuz kilo almadim ama zaten kiloluyum.tuzu kesicem tamamen hamurisi yok dedi hergun 45 dk yuruyeceksin bide bir avuc badem ceviz findik tuketcegim bebegin kemik gelisimi icin dedi
Paket al paket yanina :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?