2014 Aralık Anneleri

Aman aman kendi memleketinde doğur ne işin var yurtdışlarında hele de uçakta

Cnm karnin ve kilo konusunda endiselenme. kisiden kisiye degisiyor. Bende de daha ayva gobek gibi. Belli bile degil kimilerinki daha belirginken bu aylarda. Bu ic karin genisligiyle karin kas yapisiyla alakali. Bak ne guzel fazla kilo almamissin. Bu aydan sonra agirlasmaya baslarsin. 9 ay boyunca mide bulantisidan yedigini kusanlari biliyorum. Orn: ablam. Nur topu gibi bebisi olmustu. Bi bebek n kdr besine ihtiyac duyabilir ki. O senin karninda gerekenleri aliyordur zaten. Bunay kemiklerinin sertlesme zamani artik sen bol bol sutunu yogurdunu peynirini ye yeter. Sicaklarda zaten yenmiyo agir seyler yeme.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

banada doktor ısrarla karın kaslarınız çok güçlü genleşemiyor demişti hatta sporcumusun demişti ki sporcuda değilim haniii ama kilo almadım şu yaşa dek ya bir salınıcamm bir daha kim toplar bilememm bakalım artıkk zaman sadece zamann diyoruz ve herşeyi bebişlerimize uyarlıyoruzz
Aman aman kendi memleketinde doğur ne işin var yurtdışlarında hele de uçakta
di mi yaaa bacımmm

kızlar inşallah iyi haberlerle görüşürüzzz ben çıkıyorum ancak hazırlanırımmm sağlıcakla kalınnnn

Günaydın kızlar, biz kontrolümüzden geldik.
Kızımız gayet sağlıklıymış çok şükür ama huysuzluğu üstündeydi, trip attı bize :)

ayrıntılı için birine yönlendirdi, cuma günü de oraya gideceğiz inş.. bir sonraki randevumuzda da şeker yüklemesi yapılacakmış. git gide heyecanlanıyorum ben, zaman yaklaştıkça garip oluyorum :)

canım bende öle bulantı varken 59.5-59.7-59.9 die giderken bi anda 63 oldum 61-62 hiç görmedim direk 63 şimdide dün gece tartıldım 65 dio canım sıkıldı ama normal sanırım .. doktor ii gidiosun diyor beyaz ekmeği kes dedi o sıkıntı bende karbonhidrattan vazgeçemiorum iştahım açıldı hergün börek açma poğaça modundayım bi kere iş yerinde öğle yemeğinden sonra ikindide acaip bi açlık bastırıyor böle olursam hoop bi anda 70

valla ben size güveniyorum kızlar hayatımda hiç rejim yapmadım kolay kilo alıp veriyorum doğumdan sonra gaz vermenizi bekliyorum
yoksaaaaa halimiz nanayyyy her canımın çektiğini de yiyorum bir kısıtlama yok sabah çorba içtim ki ne alaka bu yaşıma kadar sabah çorba içenlere şaşardım az önce de minik ekmek arası götürdüm iş yerinde 1-1.5 saat sonra öğle yemeği var ama şimdi olsa bi tane daa yerim ekmek arası falan midem mi genişledi Yusufumun mu canı çekiyorrrrrrrrr

Dikkat et kendine iyi haberlerini bekliyorum.. Bizim şeker yüklemesi için eylülün 6sına randevu verdi ama bilemiyorum.

Oy kocaman olmuşlar artık çok şekerlerr.

geçmiş olsun canım, dikkat et bak doktor da söylemiş. senin eşin kayınvaliden de yardım ediyordu, hiç iş yapma düzelene kadar.
bana da bir sonraki randevuda şeker yüklemesini de yaparız dedi doktorum, yani 25 haftalık olacağım o zaman. 24ten sonra yapılıyor sanırım.

bu odanın siparişini verdik cnm bakalım güzel olursa sizide götürürüz adama özel mesaj olarak foto ekleyemedim burdan yazıyorum :)

çok güzelmiş, güle güle kullansın kuzucuk. biz de haftaya ayarlayacağız inşallah :)

ben fenalardayim ozaman bu hafta 22. haftaya girdik 5 kg aldim

çok değil ki canım ya, bugün kontrolüm vardı 3 kilo almışım ben de. ama bulantılarım kusmalarım olmasaydı daha çok alırıdm eminim. bundan sonrasından çok korkuyorum :)

Oy kocaman olmuşlar artık çok şekerlerr.

evet ya ilk gittiğimizde hiç bir şey belli değildi o günü hatırladım da :) şimdi tam bebek görünümündeler büyüyorlar çok şükür

Son düzenleme:

Bende bugun gittim bundan sonra ayda 2 kilonun uzerine cikma dedi aslinda ben henuz kilo almadim ama zaten kiloluyum.tuzu kesicem tamamen hamurisi yok dedi hergun 45 dk yuruyeceksin bide bir avuc badem ceviz findik tuketcegim bebegin kemik gelisimi icin dedi

bencede bacım markafoni üstte 5-7 tl fazla gibii geldi almadım bendee...
artık bir kaç avm seyahatimiz başlamalı

Canım gitme fırsatım olmadı ama antareste dısney urunlerı sayan mağaza açılmış arkadasım demişti bende donmedim henüz Ankara'ya gelince daha da ağırlaşmadan gezıncem.. İstanbul yolu üzerindeki yerlere de bakmak lazım ..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ödem yapmıştır canım vücudun ondandır o aşırı artış.
günaydın canım hımmm demekki o haftalarda yapılıyo, gidince sorayım bende bakalımm
Sor bakalım o civarlarda yaparlar genelde yine.
Sozde bi bayram temizligi yaptim o gun bugundur saldim bende :) cok aricaz valla bugunleri farkindayim ama yatamiorum ama bol bol yatislardayim yinede :)

Çok bile yapmışsın ben bayramda evde olmayacağım gelen gidende olmayacak diye onu bile yapmadım. Kendimden utandım
Valla canim doktor bize pipisini gosterdi bunuda gordukten sonra kiz verseler kucagima dahi karismis bu derim :)

Aynen bende cinsiyeti öğrendiğimizden beri pipisini hep görüyoruz. DEğişirse şoka girerim.
Çok sevindim canım gözün aydın. Çok güzel hemde nasıl güzel bir şey. insanın çıkası gelmiyor gerçekten. Sizinki süpriz yapacak size
Oyyy oyyy oyyy yerim o ellerini ben. Ayyy böyle gördükçe kucağıma bir an önce alasım geliyor valla. Hepsinin birbirinden artistik pozları var
Hadi hayırlı haberlerle gel inş Allah. Rüyaya da çok güldüm sabah sabah.
Gunaydinnnnnnnn :sly:

Günaydın canım.
Hahahha sonra aralik anneleri zayifliyir topiginde bulusuruz bacilar:))

Aynen başka türlü başa çıkamayız. Hep gaz ve moral gerekli

canım bunu nereye sipariş verdin? birde kaça verdin bende küçük sanayide çiçek bebe diye bir yer var oraya verdim sipariş buna çok benziyo.
Canım sen kaça verdin. Hayırlı olsun inş Allah istediğin gibi gelir. Ben daha vermedim sipariş falan. Oda yapma planı bile yoktu. Dün kaşçım paylaşınca çok özendim. Oturma odasını iptal edip yapacağız kısmetse.
Ohh çok şükür. Problemsiz ilerliyorsunuz. Maş Allah. Ayy yerim ben onu yaa nasıl tatlılar şunlara bak. Artık her yerleri de belli.
oooo sıralamış senin doktor Yapabilene ne mutlu :9 Bazen ilaçları mı bile içmeyi unuttuğum oluyor. Ki yürüyüş hiç yapmıyorum. Ancak bir yere gideceksem yürümeyi seçiyorum sırf yürüyüş olsun diye. Özel olarak yapmıyorum. Ama yapmam gerekli aslında

ayda 2 kilo güzel aslında haftalık 500 gr. oluyor ama yapabilecek miyim bilmiyorum , normal doğumda şişkinlikler gidiyor sezeryanda hem acı kalıyor hem kilo 2-3 gün kendine gelemeyenlerde var 1 gün sonra toparlananlar da ama ne kadar olsa da normal doğum gibi sağlıklı diil inşallah normal olur emziririz o zaman kilo vermek kolay zaten canım tuzu tamamen kesmek nasıl olacak ya tansiyonum 4lere düşüyor benim salataya atmıyorum artık ama %100 kesmek çok zor benim için..

kızlarrrrrr dün gece kocan kadar konuş isimli kitabı bitirdim çok eğlendimm kesinlikle okumalısınız.. sıcaktan kramplardan uyuyamayan hamiş arkadaşlarıma öneriyorumm :) kitap klişedir dedim pucca tarzıdır tırttır dedim amaaaa yok cidden eğlendiriyor imla hatası falan yok gayet bizden biri gibi yazmış yazarını da araştırıyorum beklediğimden daha bomba çıktı , hepinizi öpüyorumm sizinde güzel kitap tavsiyelerinizi bekliyorum güzel hamişleeeerr

Dun saglık ocagnda tetenoz aşımıda oldm. Dogumdan sonrada dahıl toplamda 5 tane olunuyomuş. Dahada 50 60 yaşına kadar olmaya gerek yokmuş. Doktor ıkı yada üçüncü ignede bırakırsan ikinci gebelikte yıne olman lazım dedı.

Kizlar rutin kontrolumden ciktim yarinda ayrintilim var. Bebisim 326 gram olmus. Iki kolunuda yuzune capraz yapmis essek sipasi pipisinden baska bisey gostermedi :)) simdi bekle ki yarin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…