Maş Allah bebişine. Ne nazlı çıktı sizinkiler be hepsi yüzünü saklıyor. Benimki ne var ne yoksa sermiş her yerini inceledik. Çenesi ve burnu bana benziyor resmen doktor bile öyle dediKizlar rutin kontrolumden ciktim yarinda ayrintilim var. Bebisim 326 gram olmus. Iki kolunuda yuzune capraz yapmis essek sipasi pipisinden baska bisey gostermedi :)) simdi bekle ki yarin olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnş allah hayırlı haberler alırsın canım benim.Selam hanımlar :)
2.30da ayrıntılıya giricem.
Bizim için dua edin olur mu :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Valla bende hiç ağrı mağrı olmadı, kendimden korkmaya başladım. Gebelik belirtileride hiç olmadı bende. Ultrasonda görmesem inanmıyordum gebe olduğuma Allah'tan şimdi karnım çıktı birde tepik yiyorumda anlıyorumPazartesi tetenoz asisi oldum sali gunu kolum fena agriyordu aksama dogru basim kolum bacaklarim gece
yarimyamalak uyumusum iste simdi yine kolumda var o neysede bacaklarim niye bolee...sizler nasil gecirdiniz bu sureyi
Pazartesi tetenoz asisi oldum sali gunu kolum fena agriyordu aksama dogru basim kolum bacaklarim gece
yarimyamalak uyumusum iste simdi yine kolumda var o neysede bacaklarim niye bolee...sizler nasil gecirdiniz bu sureyi
Bende bugun gittim bundan sonra ayda 2 kilonun uzerine cikma dedi aslinda ben henuz kilo almadim ama zaten kiloluyum.tuzu kesicem tamamen hamurisi yok dedi hergun 45 dk yuruyeceksin bide bir avuc badem ceviz findik tuketcegim bebegin kemik gelisimi icin dedi
Kiz aklimda yoktuda sabah sabah pek bi kizartma da cekti canim :)
Maş Allah bebişine. Ne nazlı çıktı sizinkiler be hepsi yüzünü saklıyor. Benimki ne var ne yoksa sermiş her yerini inceledik. Çenesi ve burnu bana benziyor resmen doktor bile öyle dedi
İnş allah hayırlı haberler alırsın canım benim.
Valla bende hiç ağrı mağrı olmadı, kendimden korkmaya başladım. Gebelik belirtileride hiç olmadı bende. Ultrasonda görmesem inanmıyordum gebe olduğuma Allah'tan şimdi karnım çıktı birde tepik yiyorumda anlıyorum
Yarin ayrintiliya giricem bol bol izlice bebisimii insallahhn
ayda 2 kilo güzel aslında haftalık 500 gr. oluyor ama yapabilecek miyim bilmiyorum , normal doğumda şişkinlikler gidiyor sezeryanda hem acı kalıyor hem kilo 2-3 gün kendine gelemeyenlerde var 1 gün sonra toparlananlar da ama ne kadar olsa da normal doğum gibi sağlıklı diil inşallah normal olur emziririz o zaman kilo vermek kolay zaten canım tuzu tamamen kesmek nasıl olacak ya tansiyonum 4lere düşüyor benim salataya atmıyorum artık ama %100 kesmek çok zor benim için..
selam hanımlar :)
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hadi inş Allah en zevkli kısım kesinlikle ayrıntılıda izlemek.
Cepten videoyada cekerim bakar bakar dururum artik:)
Selam hanımlar :)
Belki cd verirler baştan sor vermezlerse çek hatıra kalsın :) Bana verdiler izleyip izletiyorum herkese
canım bunu nereye sipariş verdin? birde kaça verdinbende küçük sanayide çiçek bebe diye bir yer var oraya verdim sipariş buna çok benziyo.
Vermiyolarmis kiz kardesimde ayni hastanede gebelik takibi yaptiriyo 7 aylik su an.
Dun bende oldum aşı. Kolumda agrı acı hiçbişey yok. Duşta aldm şişmedı bile.
küçük bir atölye cnm ismini bilmiyorum tabelası falan yoktu kapısında otosante giderken yerleri 1500 mdf yapıcak herşeyi. sen ne kadara yaptırıyorsun?????
Kizlar rutin kontrolumden ciktim yarinda ayrintilim var. Bebisim 326 gram olmus. Iki kolunuda yuzune capraz yapmis essek sipasi pipisinden baska bisey gostermedi :)) simdi bekle ki yarin olsun
kacıncı haftada oldunuz ası ? ben 21+3 oldum ama haftaya mı gıtsem dıe beklıyom , bıde aıle hekımınde oldunuz dımı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?