2014 Aralık Anneleri

Selam hanımlar :)
2.30da ayrıntılıya giricem.
Bizim için dua edin olur mu :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Pazartesi tetenoz asisi oldum sali gunu kolum fena agriyordu aksama dogru basim kolum bacaklarim gece
yarimyamalak uyumusum iste simdi yine kolumda var o neysede bacaklarim niye bolee...sizler nasil gecirdiniz bu sureyi

Maş Allah bebişine. Ne nazlı çıktı sizinkiler be hepsi yüzünü saklıyor. Benimki ne var ne yoksa sermiş her yerini inceledik. Çenesi ve burnu bana benziyor resmen doktor bile öyle dedi
Selam hanımlar :)
2.30da ayrıntılıya giricem.
Bizim için dua edin olur mu :)

İnş allah hayırlı haberler alırsın canım benim.
Pazartesi tetenoz asisi oldum sali gunu kolum fena agriyordu aksama dogru basim kolum bacaklarim gece
yarimyamalak uyumusum iste simdi yine kolumda var o neysede bacaklarim niye bolee...sizler nasil gecirdiniz bu sureyi
Valla bende hiç ağrı mağrı olmadı, kendimden korkmaya başladım. Gebelik belirtileride hiç olmadı bende. Ultrasonda görmesem inanmıyordum gebe olduğuma Allah'tan şimdi karnım çıktı birde tepik yiyorumda anlıyorum

Dun bende oldum aşı. Kolumda agrı acı hiçbişey yok. Duşta aldm şişmedı bile.

şanslıyız yinede kızlar ceviz fındık tazecik elimizin altında

Yarin ayrintiliya giricem bol bol izlice bebisimii insallahhn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Camim benim teyzemde preeklempsi var o yuzden onlem amacli diger gebeligimdede yaptim hic odemim olmamisti.senin tansiyon cok dusukmus tuzu kessen ayaga bile kalkamazsin

Belki cd verirler baştan sor vermezlerse çek hatıra kalsın :) Bana verdiler izleyip izletiyorum herkese

Vermiyolarmis kiz kardesimde ayni hastanede gebelik takibi yaptiriyo 7 aylik su an.

canım bunu nereye sipariş verdin? birde kaça verdin bende küçük sanayide çiçek bebe diye bir yer var oraya verdim sipariş buna çok benziyo.

küçük bir atölye cnm ismini bilmiyorum tabelası falan yoktu kapısında otosansite giderken yerleri 1500 mdf yapıcak herşeyi. sen ne kadara yaptırıyorsun?????

Son düzenleme:
Vermiyolarmis kiz kardesimde ayni hastanede gebelik takibi yaptiriyo 7 aylik su an.

Hmm o zaman sen izle eşin çeksin sen çekerken güzel hareketlerini kaçırırsın topu eşine devret. Ne fenayım yaaa
Bu arada kız kardeşinle aranızda çok az var. İkinizde lohusa olacaksınız hemen hemen aynı zamanlarda. Allah ikinizide burdaki herkesi de beni de tüm hamileleri de kurtarsın İnş Allah.

Dun bende oldum aşı. Kolumda agrı acı hiçbişey yok. Duşta aldm şişmedı bile.

kacıncı haftada oldunuz ası ? ben 21+3 oldum ama haftaya mı gıtsem dıe beklıyom , bıde aıle hekımınde oldunuz dımı ?

maşallah size çok sevindim canım.yarın da hep böyle hayırlı haberlerle gel inşallah

kacıncı haftada oldunuz ası ? ben 21+3 oldum ama haftaya mı gıtsem dıe beklıyom , bıde aıle hekımınde oldunuz dımı ?

merhaba dün yaptırdım bende aşıyı 19+1dim dün.aile hekiminde oldum,22 hafta bitimine kadar olman gerek dedi doktor bana .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…