2014 Aralık Anneleri

Aminnn insallah. Tek duam normal dogum. Elimden geleni yapiyorum kiz kardesim sanirim yine erken dogurcak diger 2 bebiside erken dogurdu. Daha 7 aylik bebisi 2 kgmus doktor bile sasirdi. Gerci ben 5.750 dogmusum. Ailenin rekoru bende:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sen dogdugunda yeni doğan kıyafetleri olmamıştır muhtemelen canımne güzel ama çıkarması zor sanki senin bebiş sana benzerse bide...Ben de korkuyorum eşime benzicek diye o da 5700 doğmuş ,oyuncak bebek gibiydi diyo kayınvalidem.Vur popoya sev o derece yani.Kadıncagızın yırtılmadık bir yeri kalmamış vakumla çekmişler kocişimi)Benim de ona benzerse nasıl çıkarcam diye kara kara düşünüyorum

kacıncı haftada oldunuz ası ? ben 21+3 oldum ama haftaya mı gıtsem dıe beklıyom , bıde aıle hekımınde oldunuz dımı ?
canım ben 19+4te olmuştum 20.hafta oluyo dedi hemşire 19.20.haftalardan itibaren vuruluyomuş ama kaçıncı haftaya kadar vuruluyor bilemiyorum inanki.geç kalmadan bi sor sende canım bence aile hekimine gidiyosun

Son düzenleme:
Aynen benimde tek duam sağlıkla normal bir doğm inş Allah. Maş Allah yeğenine. OOOOOO acıdım annene valla. Nasıl çıkarmışlar kız seni Gözüm korktu ama benden o kadar çıkmaz zaten korkmayayım.
hoşbulduk cnm bi bakınayım dedim hiç iş yapasım yok

Aynen canım ya paso su içip wc ye gidip pc de takılıyorum. İşler falan hep askıda. Sıcaklar ayrı yoruyor zaten

hoşbulduk cnm bi bakınayım dedim hiç iş yapasım yok

Ben de hamile kaldığımdan beri ne temizlik ne ütü ne yemek yapasım varÖnce de yoktu pek ama Temizlik yaparken kokular sizi tıkamıyo mu kızlar yaa??Ben hangi temizlik malzemesini kullanacağımı şaşırıyorum

canım ben bu odaya çok benziyo ama gardrobumu 4 kapaklı yaptırdım. odam müsait diye. birde bu resimde küçük beşik varya tüllü bambu o. onuda yatak odasına geceleri yanıma alırım dedim. birde bu sallanan emzirme koltuğunu 4.000 TL'ye aldım. siparişle istediğin gibi yapıyor adam. birde benim bu gardrobun alt kısımlarına led ışıklarla gece kalmbası yapcak. gece odayı yerden aydınlatsın dedi. direk gözüne ışık gelmesi sakıncalıymış.

canım ben 19+4te olmuştum 20.hafta oluyo dedi hemşire 19.20.haftalardan itibaren vuruluyomuş ama kaçıncı haftaya kadar vuruluyor bilemiyorum inanki.geç kalmadan bi sor sende canım bence aile hekimine gidiyosun

cok tesekkurler, adanadayım hava bıras serınlesın gıdeyım, yada en gec yarın .

Canım sadece sallanan sandalye var resimde. Ama çok güzelmiş sandalye de
Güle güle kullanın inş Allah. Gelince fotosunu paylaşırsın artık

Canım sadece sallanan sandalye var resimde. Ama çok güzelmiş sandalye de
Güle güle kullanın inş Allah. Gelince fotosunu paylaşırsın artık

canım ya mobilyanın resmi nette yok bulaamadım ama kascınınkine çok benziyo gardrobu falan birde bu yatak odası iin beşiği aldım sallanan. ama tüllerini iç yatağını krem yaptırdım :)

küçük bir atölye cnm ismini bilmiyorum tabelası falan yoktu kapısında otosansite giderken yerleri 1500 mdf yapıcak herşeyi. sen ne kadara yaptırıyorsun?????

canım ben hepsinin üstünden pazarlık yaptığım için üçünü 4.000 TL ye yaptırıyorum ama herhalde mobilyam 3.000 gibi oldu. çünkü emzirme koltuğunu diğer mağazalar 850 TL diyordu. bambu beşikte 350-450 TL arası değişiyordu.

sen kaça yaptıryosun canım?

ne kadar yaptırıon fiyatı nekadar onu yazsaydın bide ne iyi olacak
kızlar ben çalışamıcam kaçıcam galiba

yine pahalı mağazalardada 4500 civarlarında zaten bu takımlar ben hepsini 1500e yaptırıyorum ısmarlama yaptırmanın pek bi anlamı kalmamış mağazayada gitsen senin yaptırdığın fiyat zaten

yine pahalı mağazalardada 4500 civarlarında zaten bu takımlar ben hepsini 1500e yaptırıyorum ısmarlama yaptırmanın pek bi anlamı kalmamış mağazayada gitsen senin yaptırdığın fiyat zaten

bu da mağaza zaten adamın mağazası var ama üretiminide kendi yapıyor. istediğin gibi değişiklik yaptırıyorsun. ben ayşen bebeyle melteme gittim. bu tarz mobilyaları bana 4.000 den başladılar hemde gardropları 2 yada 3 kapaklı. 4 yaptırmaya kalktığımda fiyatları uçurdular. hele meltemde 4 küsürden aşağı mobilya yok. beşiğide 90-190 yaptırdım bide. biraz büyük mobilya oldu.

Beşiğin de çok güzelmiş canım. Güle güle kullan. Kaşçının mobilyasını çok beğendim. Seninki de ona benziyorsa oda eminim çok güzeldir.
ne kadar yaptırıon fiyatı nekadar onu yazsaydın bide ne iyi olacak
kızlar ben çalışamıcam kaçıcam galiba
Kaçabiliyorsan kaç hiç durma
Meltem, Ayşen bebe falan uçuruyorlar fiyatları zaten. 4000 tl ye yine iyi hepsi 4 kapılı gardolap birde. Bebe mobilyaları da çok pahalıymış onu öğrenmiş oldum. Benim bütçe bu kadarını kaldırmaz şimdi.

Kaşçım sana güveniyorum. Götür beni gittiğin yere

kacıncı haftada oldunuz ası ? ben 21+3 oldum ama haftaya mı gıtsem dıe beklıyom , bıde aıle hekımınde oldunuz dımı ?

20+5 te olsm. Evet aile hekimine oldm. Toplamda 5 taneymiş zaten. 5 inide olursan 60 yaşına kadar olmama gerek yokmuş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cok tesekkurler, en gec yarına kadar gıdeyım ! asırı korkuyom ıgneden ama napjam mejbur

benimde çok gözüm korkmuştu.kardeşim hamileyken şişiyor,morarıyor diyip duruyordu.hiçbir şey olmadı valla.aşı olduğumu bile anlamadım.bünye meselesi galiba.o yüzden ol kurtul zaten 4 hafta sonra bi daha varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…