2014 Aralık Anneleri

Pazartesi tetenoz asisi oldum sali gunu kolum fena agriyordu aksama dogru basim kolum bacaklarim gece
yarimyamalak uyumusum iste simdi yine kolumda var o neysede bacaklarim niye bolee...sizler nasil gecirdiniz bu sureyi

Canım ben de pazartesi gunu oldum.kolumu bildiğin kullanamiyorum.bugün ucuncu gunu.anca kolumun işlevi düzelmeye basladi. Hatta bende niye bu kadar ağrıyor bir problem olmus olabilir mi diye korkmuştum.ama geçiyor zamanla.

Selam hanımlar :)
2.30da ayrıntılıya giricem.
Bizim için dua edin olur mu :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Girdin miiiii? Haber bekliyoruzzzz:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Insallah normal boyutlarda dogarda sezeryanla cikarmak zorunda kalmazlar cnm ya sezeryani hic istemiyorum.

Sezeryan yapmislar cnm kapkara saclar falan. Albumde yeni dogmus resmim vardi bulunca ekliyim:))

Ahanda buldum :))

Eklentiler

• $1407328896540.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 36
Benimki ayin 15 inde erkenmi oluyorki seker yuklemesi? 24. Haftaya girmis olcam yapildiktan bigun sonra 25 hatta.
Doktorun söylediyse sorun yoktur canım onlar en doğrusunu bilir 24-28. haftalar arası diye biliyorum bende nette öyle yazıyordu sanki.
Sezeryan yapmislar cnm kapkara saclar falan. Albumde yeni dogmus resmim vardi bulunca ekliyim:))

Sezeryandan başkasın kurtarmaz zaten Senin yeni doğmuş halin bizim 4 aylık halimiz falandır
Maş Allah sizin sülaleye neyle besleniyorsunuz bakimm siz

Aman ne bileyim etimimi bol vermis suyumu mu :))

Mobilyaları beşigi nerden aldn. Ben o muabbetı kacırdm. O hasır beşiklerden bende istyrm cunku ama bazı yerlerde cok pahalı

Bursada yaptırıyorum canım. mağazadan aldım ama istediğim ölçülerde yapıyorlar. bu beşiğide ordan aldım. 250 civarına geldi mobilyayla birlikte. normal fiyatı 350 den başlıyormuş. çok rahat sallanıyor bide

Hmm mobılyaları gormedim ama

Canım ben de pazartesi gunu oldum.kolumu bildiğin kullanamiyorum.bugün ucuncu gunu.anca kolumun işlevi düzelmeye basladi. Hatta bende niye bu kadar ağrıyor bir problem olmus olabilir mi diye korkmuştum.ama geçiyor zamanla.

Ya tek kolum olsa nese basim bacaklarim dun gece felaketti nasil sabah oldu bilmiuorum...
ikincide de bolemi olur ki yaaaaa

Ya tek kolum olsa nese basim bacaklarim dun gece felaketti nasil sabah oldu bilmiuorum...
ikincide de bolemi olur ki yaaaaa

Kızlar bende dun oldum. Hiç olmamş gbıyım. Hem kan tahlılı yaptı hem aşımı yaptı. Cok şükür agrı falan hiç yok. Size niye olduki acaba.

Hayır soraydın annene bizde öyle besleneydik. Bebiş istediğimiz kiloya gelince yemeyi keserdik

Buyuk ihtimal hamur isi. Ama dogdum dogali ayni kiloda annem. Sisman :))

Kizlar benim oğlundan bu beşik duruyor.kizimda da artik bunu kullancam.başka alamam 4 ay ici n

Eklentiler

• $1407330035592.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 40
kızlar sızı dınledım we sımdı tetenoz asımı olup geldım , tesekkurler destek ıcın, 1 ay sonra yıne gıtjekmısım yıne ası falan

saglıkla kawusalım ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…