Benimki ayin 15 inde erkenmi oluyorki seker yuklemesi? 24. Haftaya girmis olcam yapildiktan bigun sonra 25 hatta.Ben 20 agustosta seker yuklemesi icin gidecegim. 26. Haftamin icinde olacagim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bunu ne kadara aldın canım?
Pazartesi tetenoz asisi oldum sali gunu kolum fena agriyordu aksama dogru basim kolum bacaklarim gece
yarimyamalak uyumusum iste simdi yine kolumda var o neysede bacaklarim niye bolee...sizler nasil gecirdiniz bu sureyi
Selam hanımlar :)
2.30da ayrıntılıya giricem.
Bizim için dua edin olur mu :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sen dogdugunda yeni doğan kıyafetleri olmamıştır muhtemelen canımne güzel ama çıkarması zor sanki senin bebiş sana benzerse bide...Ben de korkuyorum eşime benzicek diye o da 5700 doğmuş ,oyuncak bebek gibiydi diyo kayınvalidem.Vur popoya sev o derece yani.Kadıncagızın yırtılmadık bir yeri kalmamış vakumla çekmişler kocişimi )Benim de ona benzerse nasıl çıkarcam diye kara kara düşünüyorum
Aynen benimde tek duam sağlıkla normal bir doğm inş Allah. Maş Allah yeğenine. OOOOOO acıdım annene valla. Nasıl çıkarmışlar kız seniGözüm korktu ama benden o kadar çıkmaz zaten korkmayayım.
Aynen canım ya paso su içip wc ye gidip pc de takılıyorum. İşler falan hep askıda. Sıcaklar ayrı yoruyor zaten
Doktorun söylediyse sorun yoktur canım onlar en doğrusunu bilir 24-28. haftalar arası diye biliyorum bende nette öyle yazıyordu sanki.Benimki ayin 15 inde erkenmi oluyorki seker yuklemesi? 24. Haftaya girmis olcam yapildiktan bigun sonra 25 hatta.
Sezeryandan başkasın kurtarmaz zatenSezeryan yapmislar cnm kapkara saclar falan. Albumde yeni dogmus resmim vardi bulunca ekliyim:))
bunu ne kadara aldın canım?
Doktorun söylediyse sorun yoktur canım onlar en doğrusunu bilir 24-28. haftalar arası diye biliyorum bende nette öyle yazıyordu sanki.
Sezeryandan başkasın kurtarmaz zatenSenin yeni doğmuş halin bizim 4 aylık halimiz falandır
Maş Allah sizin sülaleye neyle besleniyorsunuz bakimm siz
Mobilyaları beşigi nerden aldn. Ben o muabbetı kacırdm. O hasır beşiklerden bende istyrm cunku ama bazı yerlerde cok pahalı
Aman ne bileyim etimimi bol vermis suyumu mu :))
Bursada yaptırıyorum canım. mağazadan aldım ama istediğim ölçülerde yapıyorlar. bu beşiğide ordan aldım. 250 civarına geldi mobilyayla birlikte. normal fiyatı 350 den başlıyormuş. çok rahat sallanıyor bide
Canım ben de pazartesi gunu oldum.kolumu bildiğin kullanamiyorum.bugün ucuncu gunu.anca kolumun işlevi düzelmeye basladi. Hatta bende niye bu kadar ağrıyor bir problem olmus olabilir mi diye korkmuştum.ama geçiyor zamanla.
Ya tek kolum olsa nese basim bacaklarim dun gece felaketti nasil sabah oldu bilmiuorum...
ikincide de bolemi olur ki yaaaaa
Hayır soraydın annene bizde öyle besleneydik. Bebiş istediğimiz kiloya gelince yemeyi keserdik
Kızlar bende dun oldum. Hiç olmamş gbıyım. Hem kan tahlılı yaptı hem aşımı yaptı. Cok şükür agrı falan hiç yok. Size niye olduki acaba.
Hmm mobılyaları gormedim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?