2014 Aralık Anneleri

3. ayımdan beri zeytin yağ ile yağlanıyorum unutmazsam tabi. :1: Yağlı güreşçilere de benzesem yumuşacık yapıyor. Cilt hemen emiyor. İnş Allah çatır çatır çatlamayız. :1:

Kesinlikle sıcaklar acayip bunaltıyor :14: :14: daha sonraki aylarda ağırlaşıcazda neler bekliyor bizi hiç bilmiyorum :26::26: Allah'ım dayanma gücü verir ama bizlere :49::49:

Gözün aydın. Hayırlı bir evlat olur inş Allah. :21:
Bende böyle haberler vermek istiyorum ya. Gelsin şu 24 Haziran :15:

Sağol canım Allah razı olsun inşallah sende hayırlı haberini alırsın 24 hazirana bişi kalmamış

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar ben 15+3 um hala zofran kullaniyorum. Sizde iciyormusunuz hala kacinci haftadasiniz? Bide biraz gec icince bulantimi tam gecirmiyor. Benim gecmicek heralde bulantim :(

Canlar doktor bana oligaferfol verdi kan şurubu sabah akşam 5 günde bitiyor size verdi mi?

Ya Settar

Slm anneler,

Bugün üçlü testimizi yaptırdık.

Boyumuz 7.9 cm, kilomuz 168gr..

Ben de 1kilo almışım...

İnş güzel sonuçlar çıkar...
Canim epeydir yoktun.masallah sanada bebeginede 3lu teste gerek yok dedi benim doktor senin ikili testte risk yoktu degil mi?
kızlar lierac çatlak kremi kullanan var mı? varsa kaça aldınız? ben bugün alacaktım 90 tl dedi.Bepanthol 50 tl miş onu aldım artık.Ama lierac en iyisi diye biliyorum..
Benimde almam lazim ama bi turlu alamadim daha uygun fiyatli bise bulsak hemde cok faydali olsada alsak :D
Bende vaseline kakao yagli kremini alicam simdilik sonrada lierac alicam.su an sadece duslardan sonra bebek yagi kullaniyorum..
Bu arada n11 de 200 ml lierac 85 tl
Canlar doktor bana oligaferfol verdi kan şurubu sabah akşam 5 günde bitiyor size verdi mi?

Ya Settar

Banada bugun ferrum fort verdi.bu arada endokrincime sordum seker yuklemesi mutlaka yaptirmalisin dedi yasin 29 ailende olsada olmasada bilmeliyiz dedi :(

Canim epeydir yoktun.masallah sanada bebeginede 3lu teste gerek yok dedi benim doktor senin ikili testte risk yoktu degil mi?

Benimde almam lazim ama bi turlu alamadim daha uygun fiyatli bise bulsak hemde cok faydali olsada alsak :D
Bende vaseline kakao yagli kremini alicam simdilik sonrada lierac alicam.su an sadece duslardan sonra bebek yagi kullaniyorum..

Banada bugun ferrum fort verdi.bu arada endokrincime sordum seker yuklemesi mutlaka yaptirmalisin dedi yasin 29 ailende olsada olmasada bilmeliyiz dedi :(

Ben kan hapı içiyorum.

He şöyle :9::9::9::9::9::9:

Bana kan hapı mı istersin şurup mu dedi içerim ikisinide dedim şurup yazdı ☺
Tamam canım teşekkür ederim sorduğun için yaptırayım o zaman ki ☺

Ya Settar

Kızlaar bu kakao yagıyla badem yagı cok iğrenç kokuyo sürülecek gibi degil yaaa:26: Eşimi gectim artık ben kendimden soğudum yeminle:17: Adamcagız sur napıcan deyip duruyo:9: ablamdan biliyorum hamileliği boyunca badem yagı kullandı tek bi çatlağı yok.. Napsam bilemedim:44:

Kizlar bende haftasonu tatil icin antalyaya geldim, ama burasi asiri sicak cok bunaltici bir hava var, bende sabahlari 1 er saat denize giriyorum cunku oglene dogru asiri sicak oluyor, ama yuzdukten sonra kasiklarimda acayip kasilmalar oluyor doktora gelirken sormustum bir.sıkıntı olmaz aksine yuzmek iyi gelir demisti. Normaldir umarim bu kasilmalar..

Son düzenleme:
Üzüldüm. Merakla gidip boş dönmek kötü ama en azından yinede gördün bebişini. Araya bir kontrol sıkıştırırsın 10 gün sonra tekrar gidersin olmazsa. Gerçi ben öyle yaptım ama hala öğrenemedim. :14:

Ben 3. ayımdan sonra içmeye başladım. Yanında kalsiyum ve vitaminde verdi.

Sırf ayaklarım rahat etsin diye düz yumuşak bir ayakkabı aldım geçen hafta. Pekte rahatmış ama fazla rahat ettiler sanırsam yayıldılar bu gün benimde. Az önce eşime diyordum daha şimdiden ayak şişerse ben düşünemiyorum daha sonrasını diye. Oturuyoruz ya ondan heralade. Bir yerde okumuştum ayakları yüksek tutmak gerekiyormuş. imkanın varsa ufak sehpa üzerine falan uzat ayaklarını ben sandalyeye uzatıyom bazen :9: Şekilden şekle giriyom valla :9::9:

Bi devlet hastanesi yapayim diyorum sikayetimde yok ya gidemiycem doktoruma hem ben ilcede oturuyorum doktor merkezde..
Birde oyle kalabalik oyle izdiham anlatamam doktorumun yuzunu zor gordum bugun :)
Bizim bebisler inatci ne yapalim bekliycez :)
Bende kansizlik yok ama verdi bende hemenmi basliycam diye sormadim ama hergun ic dedi bugun baslayayim en iyisi..

son aylar çatlamaya başlıcaz o zaman lierac almayı düşünüyorum.Benim zaten ilkinden çatlağım var hatıra olaraktan :D daha fazla çatlamak istemiyorum.Ve evet internette daha uygunmuş..

Bana kan hapı mı istersin şurup mu dedi içerim ikisinide dedim şurup yazdı ☺
Tamam canım teşekkür ederim sorduğun için yaptırayım o zaman ki ☺

Ya Settar
Hic kan hapi yada surubu icmedim o yuzden tercih yapamadim ben :D
Banada yaptir dedi mecburen yaptiricam benim doktor docent guveniyorum ona..
son aylar çatlamaya başlıcaz o zaman lierac almayı düşünüyorum.Benim zaten ilkinden çatlağım var hatıra olaraktan :D daha fazla çatlamak istemiyorum.Ve evet internette daha uygunmuş..

Bende oyle yapicam sanirim 6 aydan itibaren kullanayim bari :)

kızlar ağda olayını ne yapıcaksınız ben sanki bebişimi sıkıştırıomuş gibi hissediom artık :50::50:
hiçte dışarda yaptırmadım nasıl gidip yaptırıcam düşün düşün kafayı yicem :5:

Kızlaar bu kakao yagıyla badem yagı cok iğrenç kokuyo sürülecek gibi degil yaaa:26: Eşimi gectim artık ben kendimden soğudum yeminle:17: Adamcagız sur napıcan deyip duruyo:9: ablamdan biliyorum hamileliği boyunca badem yagı kullandı tek bi çatlağı yok.. Napsam bilemedim:44:

İçine avokado yağı koy kokusu değişir biraz

kızlar ağda olayını ne yapıcaksınız ben sanki bebişimi sıkıştırıomuş gibi hissediom artık :50::50:
hiçte dışarda yaptırmadım nasıl gidip yaptırıcam düşün düşün kafayı yicem :5:

Ben hep disarda yaptiriyorum ama sadece belli bolgeyi :D
Digerlerini kendim yapiyodum ama karnim biraz daha buyuyunce bacaklar icinde kuafore gidicem mecburen keske zamaninda lazer yaptiraydim :)

Back
X