- 14 Nisan 2014
- 991
- 115
- 53
Bence tedavini ihmal etme canim.yavrularinda hayirli olsun masallah :)arkadaşlar bir kızım daha olcakmış inş..bulantılardan ne çektiğimi hatırlayan vardır bu hafta azaldı ama midemde agrı ve akşamarı oluşan sişlik cok ktü..demekki mide ve sindirim sistemyile ilgili hastalıklar hiç bitmeyecek bu gebe3likte..birde dün gece aksi gibi dişim ağrımaya başladı..ilk 3 ay tedavi yapılmaz diyo nette ben 13 +5 im..ikinci 3 aya girmiş oluyormuyum..yaptırsammı tedavimi??? sgrı artarsa mahvolourum ben.. :2:
![]()
benzemekle kalmadı o ta kendisiçok yakında alırız prensesinin müjdesini canım
/QUOTE]
İnsallah tatlim ya dun cok gerildim cunku benim gibi sabirsiz bi anneye yapilir mi bu? :)
Yok canim ne fiti evlendikten sonra aldigim kilolar olmasa fit olacaktim :)canım durumun gayet iyi. fitsin. ben resmen göbekten ibaretim.
Hepsi tiroidin sucu
Cok iyi canim sihatler olsun tertemiz oldun.ne kadar ucuza yaptilar sasirdim burda sadece genital bolgeyi 20 tlye yapiyolargünaydın kızlaaarrrrr........
yaptırdım ama yerinde dibine girdim yanikomple 40 tlye yaptı canım arkadaşlarımın hepsi oraya gidiyordu benide zorla götürdüler işte
güzel oldu güzel
![]()