- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
Kilosu haftasından çok öndeydi 2.630gr doğdu. Küveze girmedi. Solunum sıkıntısı olmadı. Hatta o haftada olması mümkün değişken emme refleksi bile vardı. Ama illa ki sıkıntı oluyo. Sarılık olduk o da zamanında doğsa da olabiliyo.
Sen şimdi bol kaşar ve muz ye. Bebek kilo alsın. Zaten başka sıkıntısı olmaz Allah'ın izniyle..bir de ben yazın günde 5lt içsem de işe yaramıyodu. Ama serum rahatlatıyodu. Hala da öyle. Damardan gelen sıvı daha iidir aklında olsun.
34 ü bitirdiğinde sıkıntılar minimuma iniyo.hafif premature sınıfına giriyorlar. Sadece kilosunu artırmaya çalış sen. Kendinden de biliyormuşsun bak. Doğsa bile annesi brz sıkıntı çekicek ama çok Zeki çok başarılı olma ihtimali yüksek:)
Bnm rahim tam çılgın. Yattığım yerde sağa dönsem 5dk öle kalsam kasılıyo:) ayağa kalksam biraz yürüsem kasılıyo. Dr um artık kalk yürü dedi ama kalkamıyorum ki:)
Düşün artık yani. Seninki yine insaflıymış:)
Canim ben bu ay her gun muz yedim sut ictim pekmez yedim. Gene de az almis niye bilmem. Bu ay yine devam ediyim bakalim. Sutu artirayim. Kuruyemis yiyeyim kuru meyve yiyeyim bakalim..
Bugun daha iyiyim ama gene her hareketimde kasilirsam giderim seum icin. Cabuk rahatlatir hakkin var..
Canim vallahi bnmki de oyle. Yattigim yerde oluyo, ayaga kalktigimda oluyo, egildigimde, kalktigimda, biseye uzandigimda... herseyde yaniii bizim rahimler kafayi yemisss :) bari takmayalim dalgaya vuralim da boyle boyle dayanalim yaa..
Az once kargo paketim geldi. Butikbebeden bisiler siparis vermistim bebis icin. Onlari gordum unuttum kasilmayi cabuk cabuk actim paketleri :):):) ben kargo paketini bekliyomusum meger iyi olmak icin