2014 Aralık Anneleri

Teaskkurler herkese bu arada hastayim ama a101 e gidesim var . Arabalarin Anakucagi icin cenin haline yakin tasarlaniyor demislerdi tabi alacagin arabanin anakucaginin da cok derin olmamasina dikjat edilmeli cok derinleri de var. Ben de kkucagimizda indirmek istiyorum ama babasi anakicagi diyecektir bilmiuorum

Walla bnm anakucağı da vardı ama port bebe aldım. Hem de en uydurukundan:) çünkü çok hafifti. Tek başıma hastaneye bile götürdüm onunla. Kıro işi filan ama beni ilk aylar rahat ettirdi
Canım sana ciğer geliştirici iğneyi nasıl yaptılar Bana iki dozu aynı anda vurdular yarında aynı saatte iki doz vurulcak

Kızlar şimdi geldim doktordan haberler pek iyi değil. Karaciğer değerlerim çok yükselmiş.Doktor en fazla 35 e kadar dayanırsın dedi daha fazla bekletirse bende karaciğer yetmezliği başlarmış. Hemen ciğer geliştirici iğne yapıldı iki doz yarın da iki doz yapılcak. Popom çok acıdı yalnız hala yanıyo Bebeklerin kilosuda 2000-1800 olmuş İnşallah 2500 oluruz kızlar dua edin 37 e kadar dayanalım
geçmiş ola bacımmm iğne yapması iyi olmuş olabilecek ani doğum için ciğerleri gelişmiş olur bebişlerin aman demek kaşına kaşına karaciğerin çıktı haa allahım şifa versin:(
dualarımız senle bacım acil şifalar

geçmiş ola bacımmm iğne yapması iyi olmuş olabilecek ani doğum için ciğerleri gelişmiş olur bebişlerin aman demek kaşına kaşına karaciğerin çıktı haa allahım şifa versin:KK43:
dualarımız senle bacım acil şifalar
Sağol canım Aralık annelerinden ilk doğuran ben olcam galiba

Kızlar şimdi geldim doktordan haberler pek iyi değil. Karaciğer değerlerim çok yükselmiş.Doktor en fazla 35 e kadar dayanırsın dedi daha fazla bekletirse bende karaciğer yetmezliği başlarmış. Hemen ciğer geliştirici iğne yapıldı iki doz yarın da iki doz yapılcak. Popom çok acıdı yalnız hala yanıyo Bebeklerin kilosuda 2000-1800 olmuş İnşallah 2500 oluruz kızlar dua edin 37 e kadar dayanalım
Senin gibisi yok canim massllah Iki kuzunada iyi bakiyorsun sen kilolari coook iyi.sen hepimizi doguma yollarsin merak etme kafaya takma internetten dogal yoldan enzimleri dusurmeye bak enginar karaciger dostudur bak baakalim hamilelikte etkisi varmi felan.arastir cokda kimseye soyleyip kafani bozup sana acimalarina izin verme..rabbim guc kuvvet versin biz bitaneyle bu durumdayiz senin masallahin var.korkma sakin ol..dua et...birde sunada degineyim dua ederken hayirlisini isteyelim bakarsin oylesi daha hayirlidir..kasim annelerinden zeyy arkadasin yazisini okumustum bebekler erken dogdu diye uzulduler ama sonradan ser gordugumuzun icinde hayir oldugunu anladiklarinu yazmis..beyzasi zor durumda olacakti yoksa simdi en azindan hayatta ve annesinin yaninda tedavisi daha kolay olmus bi damar kapanmadigi icin felan ben okuyunca tuylerim urpermisti..islam demek teslimiyet demektir.rabbime tam anlamiyla teslim olalim o bizim goremediklerimizi goruyor..hic bir kulunun uzulmesini istemez..meleklerimize sahip cikann bizden baska coookk melekler var onlari korurlar emin olalim :) kafana takma hayirlisi icin dua et..bizede etmeyi unutma

hayırlısı olsunnn sağlıcakla gelsin bebişerin bacım...

cidden enginar ye karaciğer olaylarında birebir ayaraama yapıyor bizzat 5 yıl öncede yaşadımm stres nedeniyle vücudum kaşınıp dökmüştü çok iyi gelmişti günde 2 enginar 5 günde hafifletmişti beni dr na sor da öyle ye gerçi çok abartmadan yenebilir

hiç sıkma canını rabbim büyüktür korur kuzucuklarını... bende çok kaşınıyorum bende bir test yaptırayım olmazsa.. eşim randevu almış hastaneden cumartesi gününe..

hayırlısı olsunnn sağlıcakla gelsin bebişerin bacım...

cidden enginar ye karaciğer olaylarında birebir ayaraama yapıyor bizzat 5 yıl öncede yaşadımm stres nedeniyle vücudum kaşınıp dökmüştü çok iyi gelmişti günde 2 enginar 5 günde hafifletmişti beni dr na sor da öyle ye gerçi çok abartmadan yenebilir
Bir deniyeyim canım Aldırayım eşimede yapıp yiyeyim Çok çok yiyemem zaten sevmiyorum Bir zararı olacağını sanmam

hiç sıkma canını rabbim büyüktür korur kuzucuklarını... bende çok kaşınıyorum bende bir test yaptırayım olmazsa.. eşim randevu almış hastaneden cumartesi gününe..
Amin canım inşallah Yaptır testlerini için rahat etsin ihmal etme

Canim bence bebeklerinin kiloları hic fena degil tabi bir iki hafta daha anne karninda kalirlarsa cok daha iyi olur ama allah korusun erken dogum olsa bile gelisimleri iyi gibi. Bu arada sen sirani bekle ilk ben dogurcam topicde :KK45::KK45::KK45:

Canim bence bebeklerinin kiloları hic fena degil tabi bir iki hafta daha anne karninda kalirlarsa cok daha iyi olur ama allah korusun erken dogum olsa bile gelisimleri iyi gibi. Bu arada sen sirani bekle ilk ben dogurcam topicde :KK45::KK45::KK45:
Canım alsa bile zaten 35. haftada alırım dedi Daha iki haftamız var İnşallah ozamana kadar biraz daha kilo alırlar
Ben sıramı beklemeye razıyımda oğlanlar acele ediyo :)))))

Senin gibisi yok canim massllah Iki kuzunada iyi bakiyorsun sen kilolari coook iyi.sen hepimizi doguma yollarsin merak etme kafaya takma internetten dogal yoldan enzimleri dusurmeye bak enginar karaciger dostudur bak baakalim hamilelikte etkisi varmi felan.arastir cokda kimseye soyleyip kafani bozup sana acimalarina izin verme..rabbim guc kuvvet versin biz bitaneyle bu durumdayiz senin masallahin var.korkma sakin ol..dua et...birde sunada degineyim dua ederken hayirlisini isteyelim bakarsin oylesi daha hayirlidir..kasim annelerinden zeyy arkadasin yazisini okumustum bebekler erken dogdu diye uzulduler ama sonradan ser gordugumuzun icinde hayir oldugunu anladiklarinu yazmis..beyzasi zor durumda olacakti yoksa simdi en azindan hayatta ve annesinin yaninda tedavisi daha kolay olmus bi damar kapanmadigi icin felan ben okuyunca tuylerim urpermisti..islam demek teslimiyet demektir.rabbime tam anlamiyla teslim olalim o bizim goremediklerimizi goruyor..hic bir kulunun uzulmesini istemez..meleklerimize sahip cikann bizden baska coookk melekler var onlari korurlar emin olalim :) kafana takma hayirlisi icin dua et..bizede etmeyi unutma
Ayy Canım benim Allah razı olsun Çok haklısın o yazıyı bende okudum Her şerde bir hayır var gerçekten Bunu idrak edemiyoruz genellikle İçimı rahatlattın gerçekten Rabbim sana ve evladına sağlık versin

Ayy Canım benim Allah razı olsun Çok haklısın o yazıyı bende okudum Her şerde bir hayır var gerçekten Bunu idrak edemiyoruz genellikle İçimı rahatlattın gerçekten Rabbim sana ve evladına sağlık versin
Aminnn cumlemize Insallah.bu arada bak bende sevmem enginari ama annem bi kere yapmisti bayilmistim zaten turkiyede guzel temizlenmis satiliyor pazarlaeda gormustum.enginarlarin o beyazi var ya kup kup dogra havucu dogra patatesi dogra ve bezelyede kat icine kuru sogan yak tencerenin dibine bide salcali yap bu yemegi sarimsak bile yakisir yanina yogurt koy az da bulgir pilavi yemede yaninda yat..babam hepatit b ve hepatit c hastasi.varis ameliyati oldugu ozel hastaneden kapti :( saglam adami hasta ettiler..senelerdir karaciger enzimlerinde sikinti var anlayacagin..annem elinden ne gelse yapar.bu arada benimde karaciger problemim vardi bende boyle atlattim.benim trigleserid denilen kolestrol cesidinde problemim vardi.400 kusurlerdeydi ucuyordum havalarda saglikli duzenli beslenip bol su icerek kendi kendine dusurdum.ama tabi ilk etapta acil ilac tedavisi gordum.zaten hanimlar aklinizda bulunsun cilt ile ilgili bi sikinti cekiyorsaniz bunjn genelde iki sebebi vardir bir karaciger enzimleri iki stres..benim stres hemen bagirsaklara cilde ve mideye vurur hepsi bi arada.bi yandan bagirsaklar icerde serenat yapar midem agrir ve hemen elim yuzum atar kirmizi kirmizi ve belirli noktalar var hep ayni yerlerimi kasirim oyle..boynumda kulagimda ve yuzumdeki belirli yerlerde ;) takmayalim aman kafaya biseyi. Hayirlisini en guzel yaradan bilir.ayyy ilk anne kim olcak acaba o da guzel bisey hanimlar ilerde anlatacak bir animiz daha olur. (Bide ben oluyomusum cok mu istekli gozuktum ne? :))

çok teşekkür ederimmmmm canımmm çok merciiii :)
Bu arada sanada yazacaktim unuttum.seni suslu hamis seniiiiiiii.anam o terlikler ne oyle visssss ben onlara bakmaktan sanci cekmeyi unuturum.incelerim nasil yapmislar diye ama harikalar ne kadara yaptirdin? Bende orda olsam suslu pakize olarak kesin yaptirirdim burada imkanim olmadigu icin kendim yaptim :(

haberler iyi değil şeklinde mesajları görünce içim bi tuhaf oluyo ya :( öncelikle hakkında hayırlısı olsun canım. sen zaten ikiz annesi olarak hiç birşey olmasa bile riskli bir gebelik geçiriyorsun. bu haftalara kadar bile gelemeyen ikiz anneleri var öyle düşün. benim arkadaşım 26 haftalık 700 er gram doğum yaptı. 2 kg olana kadar hastanede kaldılar. seninkiler maşallah o sınırı bile aşmış sayılır. inşallah 37-38 leri de görürsün. arkadaşların da dediği gibi enginar karaciğer dostudur. zeytinyağlı arnitürlüsünü ben çok severim mesela.denemediysen dene mutlaka. bir de yorgunluk karaciğer enzimlerini yükseltiyor diye biliyorum. yorulmamaya çalış bol bol istirahat.

Bu arada sanada yazacaktim unuttum.seni suslu hamis seniiiiiiii.anam o terlikler ne oyle visssss ben onlara bakmaktan sanci cekmeyi unuturum.incelerim nasil yapmislar diye ama harikalar ne kadara yaptirdin? Bende orda olsam suslu pakize olarak kesin yaptirirdim burada imkanim olmadigu icin kendim yaptim :KK43:
diyorum ya sen tr de olsaydın sana vermiştim ben siparişi :) valla ben biraz süslüyüm napiyim ruhum kokoş :) süslü püslü şeyleri görünce dayanamaıyorum. sadelik bana göre değil galiba. eşim de diyo nasıl yürücen bunlarla diye. sen merak etme diyorum ben topuklu ayakkabıları bile yeni yeni bıraktım. millet ayıplamasın diye giymiyorum bir aydır:)
3ünü 80 tl ye aldım canım.

Canım alsa bile zaten 35. haftada alırım dedi Daha iki haftamız var İnşallah ozamana kadar biraz daha kilo alırlar
Ben sıramı beklemeye razıyımda oğlanlar acele ediyo :)))))
Cnm senin bebeklerin cinsiyeti kiz degilmiydi benmi yanlis hatirliyom bir ikiz daha varsi demi topicde

diyorum ya sen tr de olsaydın sana vermiştim ben siparişi :) valla ben biraz süslüyüm napiyim ruhum kokoş :) süslü püslü şeyleri görünce ayanamaıyorum. sadelik bana göre değil galiba. eşim de diyo nasıl yürücen bunlarla diye. sen merak etme diyorum ben topuklu ayakkabıları bile yeni yeni bıraktım. millet ayıplamasın diye giymiyorum bir aydır:)
3ünü 80 tl ye aldım canım.
Ehhh yani tr de olsam ben yinede vermezdim sanirim ;) cunku onun maliyeti bence en fazla tas catlasin 25 tl dir :) ama olsun paran varsa al gitsin..ben yakinda burada biaey bulamadigim icin tasi sikip suyunu cikarcam :) herseyi kendim yapiom profesyonel olmuyorlar ama neydiyim..simdide kurabiye yapcam bi haftaya kadar..bende kokosum bu arada takiliyorum sana oyle:) I

Back
X