- 22 Ağustos 2014
- 606
- 467
- 158
- 44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olur mu öyle şey ne bunaltmasıyok farketmiyo. sen 32. haftan bitince çalışabilirini al. ondan sonra ne zaman ayrılmak istersen doktoruna gidip çalışamazını alırsın. ama üstüne tam 5 hafta çalışma hakkı veriyorlar. durumuna göre ayarlarsın. kamu özel farketmiyo diye biliyorum.
Canım ben beylikduzu medilife a gıdıyorum. Medıcana yı kimse tavsiye etmedı. Ben hastanemden cok memnunum
Kiz sevinsem mi uzulsem mi bilemedim senin 5 yasindaki yegenle benim kocamda ayni mantik :) bugunde gittik doktora herbiseysi cok gusel masallah pasamin ama hala yukarda kafasi :) babasinin oglu isteAminnnnn. Normalde 2 haftada bir kontrolümüz ama nedense korkudan 3 hafta sonraya randevu aldım. Şikayetim olmazsa gitmeyeceğim. Direk 37. haftada gideceğim.
Çoğu gitti be kuzum. Az daha sabır :) Meleklerimize kavuşmak o kadar da kolay olmasın demi ama :)
Ne çekti be şu adamlar bizden. Geçende eşim diyor doğur artık ta sende kurtul bende kurtulayım. Aşk olsun neyimi gördün dedim. Tuhaf tuhaf baktı bana. Çok çektirmişim demek ki
Maş Allah size. Nazar değmesin. Ne güzel bir göbiş o :)
Haha yazıkkk midesi bulanır tabiiBenim de 5 yaşında ki yeğenim sordu geçenlerde teyze kafası nerde dedi. Aşağıda dedim gösterdim. Sen benle dalga mı geçiyorsun hiç bebk öyle durabilir mi diye beni tersledi
Canım dantelli almak zorunda değilsin zaten. Giyilir tabi niye giyilmesin. Sen hangisi ile rahat edersen onu al. Bunlar da çok hoş. Bakma bazı annelerin kokoşluğu üstünde benim de :)
Ben çörek otu yağı sürüyorum şu anda sadece acım oldukça. Çok şükür acım yok ama meme büyüdü biraz şu hamilelikte. Normal doğum yaparsam hemoroide ne olur hiç bir fikrim yok
Aynen ya boşver köpürmesin :) Evet yumuşacıklar çok güzellll..
Bgun devlet hastanesine gittim canim o da bu sefer belli olmaz dedi. Ne bilim ya herkes kendince bisey soyluor. Annemde sanciyla duzelir o falan dedi en cok anneme guveniyorum :)yaaa ben bu doktorlardan hiç bişey anlamıyorum eeee bebek dönmüşmü diye ısrarla sormam rağmen 32. haftalarda henüz erken bu durum dönse de yine eski konumune gelebilir dedi durdular önemli olan doğum anındaki dönmeleri dedi.. sizlere nasıl böyle dönmedi sezeryan diyolar valla ısrarla sordum ben bunu bu hafta 2 dr a her ikiside plesantanın konumundan dolayı sezeryan riski var diyebiliriz ama bebek dönmedi diye sezeryan henüz demek için çok çok erken dediler.... alla alla
Ben cibinlik kullanmayı düşünmüyorum ama kız olsaydı sırf dekor olsun diye alacaktım yatağına :) Maksat süs çok gerekli olduğuna inanmıyorum ben. Camlara sineklik taktır daha mantıklı :)Kızlar cibinlik kullanan var mı ? gerekli bişey mi , cok pahalı yani bir de. 50 den başlıyor. nasıl hallederim bu meseleyi. ben de hiç sevmem derme takma şeyleri ama nasıl oluyor sağlam oluyor mu mobilyaya zarar verir mi takılan ayagı fln.
Sen ve doktorun karar veriyor canım kim karar verecek. REsmiyette 37. haftaya kadar çalışabilirsin. Eğer riskin yoksa 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alırsın rsikli bir durum varsa doktorun zaten 32. haftada izne ayırır hatta çok riskliyse raporla istirahat verir.kızlar ya doktor 32. haftada demiyor mu işte şu tarihe kadar calısabilir. ben oyle sanıyordum. kim karar veriyor calısamazlıga anlamadım
Kiz sevinsem mi uzulsem mi bilemedim senin 5 yasindaki yegenle benim kocamda ayni mantik :) bugunde gittik doktora herbiseysi cok gusel masallah pasamin ama hala yukarda kafasi :) babasinin oglu iste
Her doktorun ultrason aletinden ve ölçümünde farklı çıkması normalmiş. Az biraz içten ölçse küçük çıkar dıştan ölçse büyük :) Çok takılma kilosuna. Zaten altı üstü 40 gramlık bir fark var. Usg lerde genelde yanılma payı 200-300 gram zaten. Onun yanında bu 40 gramın lafı bile olmaz :)Kizlar bebislerin agriligi kac sizde bugun 1968 gr dedi doktor teyzesi. Ama iki hafta once gittigimizde 2008gr demislerdi bu oynamalar sizlerdede var mi?
Oku kendine ya da okut. Nazar değmiştir.anam bi başım ağrıyor ki![]()
Cibinlik dedigin besigin uzerine takilan tulmu canim? Ben aldim.sadece goruntusunden dolayi aldim hwvesimden yani..bizimkisi alti agirlikli bir sopanin uzerinde en ustune gecordim tulunu o sekilde duruyor.ama gerekli birseymi tabikide hayir sadece sus amacli aslinda..resminide yollayayim bak istersen.bu arada iki turlu var biri yataga monte ediliyor biride bizimki gibi ayakta stand gibi..ben monte edileni almadim hevesimi alinca cikaririm diye:)Kızlar cibinlik kullanan var mı ? gerekli bişey mi , cok pahalı yani bir de. 50 den başlıyor. nasıl hallederim bu meseleyi. ben de hiç sevmem derme takma şeyleri ama nasıl oluyor sağlam oluyor mu obilyaya zarar verir mi takılan ayagı fln.
Cibinlik dedigin besigin uzerine takilan tulmu canim? Ben aldim.sadece goruntusunden dolayi aldim hwvesimden yani..bizimkisi alti agirlikli bir sopanin uzerinde en ustune gecordim tulunu o sekilde duruyor.ama gerekli birseymi tabikide hayir sadece sus amacli aslinda..resminide yollayayim bak istersen.bu arada iki turlu var biri yataga monte ediliyor biride bizimki gibi ayakta stand gibi..ben monte edileni almadim hevesimi alinca cikaririm diye:) Eki Görüntüle 1279919 Eki Görüntüle 1279921 Eki Görüntüle 1279923 I
kızlar ya doktor 32. haftada demiyor mu işte şu tarihe kadar calısabilir. ben oyle sanıyordum. kim karar veriyor calısamazlıga anlamadım
Bu arada swift arkadasimiz da yazmis kesinlikle camlara sineklik daha mantikli benim tummm camlarimda var..almanyada cok agac oldugu icin bortu bocek cok ve benim fobim var.her yil degistiririm bir kere o sineklikleri..yapi marketlerden ucuza alabilirsin..illede pimapencilerin yapmasina gerek yok.burada gunes actimmi ugur bocegi gibi bocekler doluyo eve cami acik biraksan bi gunde 15 tane girer eve ve ben karincadan bile tirsarim malesef...kizimin odasini hazirlarken caminin sinekligini yeniledik misss gibi simdi![]()
Kizlar yarin teyzem ogluna dogum gunu partisi yapacakmis. Bizi de cagirdi. Hediye olarak ne almaliyim sizce? Bu arada oglu 7 yasinda.
canım kitap diorum .. dr ye kabalcıya bakabilirsin ya da kitapyurdundan fikir alabilirsin
Canım sıkıntı yapma kendine. Çıktın mı alışverişe hemen hemen hepsini alıyorsun. Çıkana kadar neler alacağına hangi markaları alacağına arar ver. Ben kıyafetlerin bile çoğunu netten aldım. Nette çeşit çok daha fazla valla. Kişisel bakım ürünleri falan da çeşit olarak ve fiyat olarak nette daha uygun. Bebek bezini bile netten aldım düşün yanii.kızlar benim hiç birşeyim hazır değil ki.. daha odasının halısı perdesi uyku seti.. yanıma yatırmak için park beşiği.. çantam geceliğim pijamam bebek arabası ,şampuanı ,kremi, emziği biberonu, bezi hiçbirşeyi yok boş odası dışında.. daha evim temizlenecek.. raporumu aldım ama hala çalışıyorum haftaya son inşallah .. eşime geçen gün çok kızdım doktor bebeğin iri sen bugün yarın doğurursun dedi. ama bizim hiç birşeyimiz hazır değil dedim .. yaparız kuşum yaparız dio hala.. şu iş yerimden tazminatımı alayımda alışverişe gidicem inşallah.. sonrada evimi temizlerim.. kayınvalidem bebeğe yün yorganla yastık diktirmiş güpürlü, ördekli, nevresim takımıda diktirmiş (sanki gelin olacak kızım) hastane çıkışı almış şimdiden 4 takımı 1 tane hastane çıkışı ,mama takımı, 8 adet hırkası 8 adet patiği alt açma minderi hediye gelmiş durumda. çok şanslı olacak kızım :)