- 8 Kasım 2008
- 943
- 454
- 333
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi fikir canim tesekkurler.. zaten cok agirbasli bi cocuk.. oyle oyuncakla faln cok isi olmuyo. 2 senedir de okuyo yaziyo masallah..
Sagol cnm benim.Sen calisiyosun dimi hala?hadi gözün aydın canım hayırlı olsun raporun da :)
Cnm dogumlarimiz hemen hemen ayni 1 gün fark var.Ben de dün gittigimde 2 kilo olmus demisti doktor 29+5de 1650 gramdi.İyi bence kilosu kafana takma.Ultrason hassasligi ile alakali bir durumdur bence 2 haftada illaki kilo alirdi cünkü.Kizlar bebislerin agriligi kac sizde bugun 1968 gr dedi doktor teyzesi. Ama iki hafta once gittigimizde 2008gr demislerdi bu oynamalar sizlerdede var mi?
herkesin hamileiğin başlarında yaşadığı uyku halini ben birkaç gündür hissediyorum kızlar ya inanılmaz uykum var kafam yastık arıyor resmen :) halbuki dün gece de iyi uyudum sayılır.korkuyorum yarın birgün kızımı emzirirken veya uyuturken de uyuyakalırım falan diye![]()
Canım sıkıntı yapma kendine. Çıktın mı alışverişe hemen hemen hepsini alıyorsun. Çıkana kadar neler alacağına hangi markaları alacağına arar ver. Ben kıyafetlerin bile çoğunu netten aldım. Nette çeşit çok daha fazla valla. Kişisel bakım ürünleri falan da çeşit olarak ve fiyat olarak nette daha uygun. Bebek bezini bile netten aldım düşün yanii.
eşimde öyle söyliyo netten al gitsin dio.. butik bebenin ürünlerini çok beğendim.. ama kaç günde gelir acaba?
Valla canim siteye bakiyorum yok ya da ben göremedim... canli destek de alamiyorum o yüzden sana bir sorayim dedim.Tesekkur ederiz :) onu bilmiyorum kuzum ya siteye bi bak istersen. Ama kredi kartina taksit yapabiliyosun. Bnce nakit odeme de vardir.
Cnm netten nerelerden alışverış yapiyorsun.hiç yapmadim.Canım sıkıntı yapma kendine. Çıktın mı alışverişe hemen hemen hepsini alıyorsun. Çıkana kadar neler alacağına hangi markaları alacağına arar ver. Ben kıyafetlerin bile çoğunu netten aldım. Nette çeşit çok daha fazla valla. Kişisel bakım ürünleri falan da çeşit olarak ve fiyat olarak nette daha uygun. Bebek bezini bile netten aldım düşün yanii.
Evde bortu bocek oluyorsa bence sineklik yap canim cunku cocuklarin kani tatlidirbabama beşik vs. dedigimizde ilk cibindirik şart demz mi . babaardan beklenilmeyen bir tepki. sonra dusundum babam en cok sivrilerden cekiyor o yuzden empati yaptı herhalde :)
hahha.
yatak cici olmuş güle güle kullansınn.
ben bilemedim hevesim var ama begendiklerim 80 den baslıyor. neyse bakalım. araştırmaya devam ederim.
Valla canim siteye bakiyorum yok ya da ben göremedim... canli destek de alamiyorum o yüzden sana bir sorayim dedim.
Evet canim olduguna eminim.bauhaus da gordum kagithanedekinde...ben rossmann dan aliyorum fiyati 2.95 euro cok uygun.bildigin incecik bi tul ve cok guclu yapiskani olan bi rulo var icinde o ruloyu pimapenin icine dogru doseyip tulu geriyorsun cama o kadar kullanisliki...bauhausdan bulamazssn ve rossmann bulursan al.rossmann istanbul ve ankaraya acildi ama baska nerede var bilmiyorum.bide senede bi kere geliyor almanyaya baharda geliyor:) turkiyedeki evimde pimapencilerin yaptigi var ama o pahali tabi ve burdaki evimiz kirabende sineklik yaptırmayı düşünüyorum ama yapı marketlerde hiç sineklik görmedi ben. tr de varmı acaba ki?![]()
Valla canim siteye bakiyorum yok ya da ben göremedim... canli destek de alamiyorum o yüzden sana bir sorayim dedim.
çok sağol canım bilgilendirmen için.. butik kapandıktan sonra ne demek.. indirim de oluyor ya onumu demek istedin..
Tahmini gönderim süresi yazar genelde. Arkadaş ta açıklamış zaten :)eşimde öyle söyliyo netten al gitsin dio.. butik bebenin ürünlerini çok beğendim.. ama kaç günde gelir acaba?
Arada öyle oluyor :) Bazen çok bazen daha az hareket ediyorlar :)Kizlar ben karadenizli dehilim ama bebis hamsi gibi harekwt etmeye basladi cirpiniyo adeta ya da asena gibi titriyo heryeri bi anda siz de de oyle oluyo mu
Valla ben netten bir sürü siteden alışveriş yapıyorum. Unnado, e-bebek, kamelya.net,sağlıklıgüzel,butikbebe,facedermo bu siteler bebiş için alışveriş yaptığım sitelerdi. Sorun da yaşamadım açıkçası. hatta az önce avent emzik aldım Kamelya dan. Stokta gözüküyordu aradı bayan beni 10 dakika sonra benim istediğim desenli olan ellerinde yokmuş düz olanı istermisiniz yoksa Pazartesi gelir kargonuz hangisi uygunsa dedi. Pazartesi gelsin istediğim olsun dedim :)Cnm netten nerelerden alışverış yapiyorsun.hiç yapmadim.
Banyo urunlerini filan oradan halledeyimm
Canim yalniz iki hafta onceki ve bu haftadaki kilo arasinda 40 gr azalmis, yani iki hafta icinde dahada cogalmasini umuyordum ki zayiflamis geldi kerata :)Ben cibinlik kullanmayı düşünmüyorum ama kız olsaydı sırf dekor olsun diye alacaktım yatağına :) Maksat süs çok gerekli olduğuna inanmıyorum ben. Camlara sineklik taktır daha mantıklı :)
Sen ve doktorun karar veriyor canım kim karar verecek. REsmiyette 37. haftaya kadar çalışabilirsin. Eğer riskin yoksa 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alırsın rsikli bir durum varsa doktorun zaten 32. haftada izne ayırır hatta çok riskliyse raporla istirahat verir.
sevin sevin sırf bebişleri düşündüklerinden
Canım daha doğuma kadar çok var. Döner o merak etme, sancıyla dönenler bile oluyormuş.
Her doktorun ultrason aletinden ve ölçümünde farklı çıkması normalmiş. Az biraz içten ölçse küçük çıkar dıştan ölçse büyük :) Çok takılma kilosuna. Zaten altı üstü 40 gramlık bir fark var. Usg lerde genelde yanılma payı 200-300 gram zaten. Onun yanında bu 40 gramın lafı bile olmaz :)