- 1 Kasım 2013
- 4.545
- 4.920
- 198
selamlar canım yaptığın herşeyi çok çok beğeniyorum hep takip ediyorum sizleri hatta senden kopya çekip bebek şekerlerimi yaptım çok sağol orginal fikirlerin var :) hakkını helal et
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selamlar canım yaptığın herşeyi çok çok beğeniyorum hep takip ediyorum sizleri hatta senden kopya çekip bebek şekerlerimi yaptım çok sağol orginal fikirlerin var :) hakkını helal et
Insallah gecer canim 37 ye kadar dayansak sukur rabbim acil sifalar versinAynı teşhis Banada bugün kondu. İlaç başladık, kontrol altında tutmamız gerekiyor dedi doktorum, düşmezse doğuma alçak iki haftaya kadar
Kan testinde hemen çıkıyor Canım. Benim sağlık ocağında yapılan tahlilde beli oldu. Karaciğer enzim değerleri yani ALT ve AST olması gereken değerin 10 katı falandı.Doktoruma söyledim bütün ilaçları kesti ve dahiliye doktoruna gönderdi. Şuan kan hapı bile kullanmıyorum ve kanımda baya düşük.canım hiç sorma kurban bayramı sırası bir kaşıntı bir kaşıntı ellerimde ayaklarımda önce küçük sivilceler şeklinde çıkıyor kaşıdıkça büyüyor parlıyor kanıyor ve ten semsert oluyor mahvoldum gecelerce uyumadım doktora söyledim ne kadar ilgisiz yaa şimdi çok kızdım bi kez daha bi de özel onun cildiyeyle alakası var sürerse yönlendireyim dedi şimdilerde yok şükür hangi doktora gittin ne testi yaptırdın canım bende yaptırayım
İnşallah canım ya amin dua edin banaInsallah gecer canim 37 ye kadar dayansak sukur rabbim acil sifalar versin
tamam canım hemen yaptırayım o zaman benim hafifledi kaşıntılar ara ara oluyor artık ama yaklaşık 15 gün sürdü ellerim kan içindeydi daha sonra vazelin sürün yazıyordu bir yerde vazelin sürdüm gecceleri kabuk bağlayan ellerim yumuşadı şükür umarım seninde çabucak geçer kimselerin başına gelmesinKan testinde hemen çıkıyor Canım. Benim sağlık ocağında yapılan tahlilde beli oldu. Karaciğer enzim değerleri yani ALT ve AST olması gereken değerin 10 katı falandı.Doktoruma söyledim bütün ilaçları kesti ve dahiliye doktoruna gönderdi. Şuan kan hapı bile kullanmıyorum ve kanımda baya düşük.
Amin canım. Belki seninki alerjik bişeyde olabilir. Ama sen yinede yaptır testi.tamam canım hemen yaptırayım o zaman benim hafifledi kaşıntılar ara ara oluyor artık ama yaklaşık 15 gün sürdü ellerim kan içindeydi daha sonra vazelin sürün yazıyordu bir yerde vazelin sürdüm gecceleri kabuk bağlayan ellerim yumuşadı şükür umarım seninde çabucak geçer kimselerin başına gelmesin![]()
tamam canım rabbim minnaklarımızı korusun :)Amin canım. Belki seninki alerjik bişeyde olabilir. Ama sen yinede yaptır testi.
Kızlar öğlen 14:30 sıralarında çıktığım alışveriş maratonundan yarım saat önce döndüm.
2 takım pijama aldım aslında 3 takım aldımda eve gelince birini beğenmedim yarın değiştiricem. sonra hastanede giyiceğim terliği aldım. bir adet kendime kenarda bulunsun diye korse aldım. normal valiz alıcaktım ama pembe valiz benim istediğim yerde kalmamış gidip adidastan fosforlu pembe bi spor çantası aldım. 2 adet emzirme sütyeni aldım. sonra tam eve dönüyoduk annemle eşim yol üstünden bizi alacaktıki a101 gördük ordanda bir adet mavi küvet ve maşrapa aldım kova kalmamıştı. pentiden hastanede giymek için havlu spor çorap aldım pembişko. internetten 1 adet gecelik aldım önden düğmeli oda elime ulaşırsa hastane çantam tamamdir. hastane bezi olarak çantanıza ne koydunuz? depend alsammı acaba?
Ahşap park yataklar var bilmiyorum hiç gördün mü. Alana kadar ben görmemiştim de:) Ben hem ahşaplar gibi kaliteli olsun hem de sonra toplayabileyim istiyodum. evim çok küçük çünkü. bunlarda bu 2 özellik de var. evde onu kullanacağız kısmetse.Evde ne kullanıcaksın? Ahşap mı?
Ayy canım çok sağol çok iyi oldu ya çok teşekkür ederim...Canim sordum su sekilde yanit aldim:
Ufuk17:06:27
Kapıda nakit ödemelerde en az 50 TL, en fazla 200 TL değerinde alışveriş gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Sadece kapıda ödeme seçeneğinde 4.90 TL hizmet bedeli alınmaktadır.
Normalde kartli alisveriste 4.90 tl yi almiyolar bilgin olsun. Ayrica kargo ucretsiz.
Kapıda nakit ödeme var butikbebede ama 5 lira ekstra hizmet bedeli istiyorlar. bence gayet güvenilir bi site kartla neden almıyosun? boşuna 5 lira fazla ödeme.Valla canim siteye bakiyorum yok ya da ben göremedim... canli destek de alamiyorum o yüzden sana bir sorayim dedim.
Günaydın.. Tansiyon problemin varmıydı? Yüksek tansiyon şişiriyor çünküGünaydın kızlarrr.
Sisliklerim cok artti.ellerim yumruk olmuyo tam kapanmiyo 1cm gibi yetismiyo parmaklarim.
Yuzumdede sislik varrr.
Cok rahatsız ediciii.![]()
Dikkat et canim.tuzu kes acilen.Günaydın kızlarrr.
Sisliklerim cok artti.ellerim yumruk olmuyo tam kapanmiyo 1cm gibi yetismiyo parmaklarim.
Yuzumdede sislik varrr.
Cok rahatsız ediciii.![]()
işte annelik bu... acil şifalar bacım , inşallahh geçerSağol canım. Kaşıntı özellikle bacak,ayak,el ve kolda,göbeğimde kaşınıyor ama fazla kaşımamaya çalışıyorum.Ama bacaklarım kollarım kan içinde kaldı her yerim tırnak yarası olduAma bebeklerim sağlıklı olsun onların canı sağolsunda ben kaşınayım önemli değil.
beğendiğine sevindim bacım..Bu ne kadar guzrl bir paylasim aro okudum ojudum bitmedi hepsini yazmam lazim...super ama sakin kafayla hepsini ezberlemem lazim..cok tesekkurler
Canim emegine saglik.cokk yararli oldu :)
kızlar yıllar önce bir arkdş paylaşmıştı bende sağolsun onun adına bu linki açıp gerekli paylaşımları yapmak istedim.. inşallah yararlı olmuştur.. ALLAH hepimizin yardımcısı olsun...allah razı olsun çok yararlı bilgiler canım
ellerine sağlık bacım
Yakinda buradan bi arkadas demisti...ben instagram hesabimi acsam yahu? Hosuma gitti bak simdi takip edilmek :) hangi bebek sekerinden yaptin? Ben Iki turlu yaptim sizde resimleri paylasin bende sizlerden kopya cekeyimselamlar canım yaptığın herşeyi çok çok beğeniyorum hep takip ediyorum sizleri hatta senden kopyaçekip bebek şekerlerimi yaptım çok sağol orginal fikirlerin var :) hakkını helal et
nerden ne marka ve kaça aldınız bacım ahşap olsa bencede daha iyi olur... henüz almadık paylaşırsan çok makbule geçecekAhşap park yataklar var bilmiyorum hiç gördün mü. Alana kadar ben görmemiştim de:) Ben hem ahşaplar gibi kaliteli olsun hem de sonra toplayabileyim istiyodum. evim çok küçük çünkü. bunlarda bu 2 özellik de var. evde onu kullanacağız kısmetse.