- 14 Mart 2012
- 5.705
- 3.273
- 448
joie nin ve nunanınkiler daha iyi e bebekte tabi fiyatıda azcık fazla... sonra geçen baby maldaydık adam hepsi çinde üretiliyor ama bazı markalar daha dikkat ediyor kalitesine dedi.. mesela dedik?bacım biz 1 ay önce baby plus un e bebek antares mağazası yeni açılmıştı ankarada orda ekstradan indirimle 109 tl ye satılırken aldık geldik eve bir kuralım dedik aman yarabbi bu kadar adi bukadar kokulu bir naylon olurr iğrençti eşim derhal topladı aman gökçe okadar herşeye dikkat ettik yatakda boğduracaz veledi dedi hemen iade ettik... ve hala da alamadık bi park yatak kesinlikle tavsiye etmiyorum aşırı dandik bir ürün
Anladım canım. o zman gittiğimde mağza mağza dolaşacağım artık uygun ve iyi bişey bulmak içinben de direk e-bebekten alırım uğraşmam diyodum
kraftın naylonu tentesi baby plus, baby hope a göre daha kaliteli diyebilirim dedi.. artık bizde arayıştayız amann.. valla elimden beceri gelse kötüsünden alıp kokusu çıkana dek siler havalandırım sonra üzerini giydirtme yaparım ama gel görki ben becerememm.. yoksa 1 ay zamanımız var hali hali yapılabilir