2014 Aralık Anneleri

Kızlar slm. Bugun azcık kahverengı lekelenmiştı camaşırım. Normalmi. Korktum bian. Salı gunu kontrolum var erkenmi gtsem acaba. İlk defa oldu bu lekelenme. Buaeada 32+ 1 haftalıgım

bence doktorunu ara canım, telaş etme tabi, önemli bi şey değildir inşallah. Yine de bilmesinde fayda var, en azından gel ya da gelme der sana

Kızlar bugün doktor kontrolümüz vardi az once geldik haberler normal diyelim :KK16:kuzum 33+3 bugün 2400 olmus doktor normal dedi ama bana az geldi yinede masallah:nazar::nazar: doktor yine suyun fazla dedi tuzu tamamen kes bu sefer sifir tuz dedi 1 hafta sonra gel bakalim dedi. cok canim sıkıldı ayrica oglum bu seferde yan dönmüş:mad:

Kızlar slm. Bugun azcık kahverengı lekelenmiştı camaşırım. Normalmi. Korktum bian. Salı gunu kontrolum var erkenmi gtsem acaba. İlk defa oldu bu lekelenme. Buaeada 32+ 1 haftalıgım
Canim bende 32+2 yim demekki ayniyiz.ama bende lekelenme olmadi yalniz burasi soguk memleket ayagimi az usuteyim hemen koyu sari lekelenme oluyor belki oyle biseydir..camasirin rengi bu aralar hep beyaz olmaliki anlamamiz lazim gelen sivi ne renkte.zaten camasir degiatire degistire bir oldum yaaa gunde 3 kez camasirmi degisir? Bide yikamasi utulemesi var bu isin..sen doktorunu ara sor olmadi gidip bi muayene ol:) I

Hanimlarr hic kafaniza takmayin..suan hassas oldugumuz icin daha cok etkileniyoruz.ama su kisim dogru ki dunya tersine dondu..eskiden buyukler kucuklerin arasini yapardi akil verirdi simdi dunya tersine dondu.bizlerin bu tecrubesizligiyle gordugu hatalari onlwrin gorememesi insani iki kat uzuyor.cocuga cocuk diyip gecersin ama buyuk birisi ayni hatayi yapinca yenilir yutulur cinsten olmuyor.bende bir yildir problem uzerine problem yasadim .esim tam destek arkamda ama yinede daha farkli dusunuyorlar..ne olursa olsun anadir babadir atilmaz satilmaz artik onlar yaslaniyor ve biz onlari cocuk gibi idare etmeye calisacagiz malesef cok zor biliyorum ama neydek.eslerlede is bolumu yapmak gerek evde yoksa olmaz heleki calisan biriyseniz bu sart.ben hamile kalana kadar calisiyordum yada evde bulunmuyordum pek ayni zamanda turkiyeden universite okuyordum ve insani yoruyor tum bunlar .copu kim atcak camasiri kim ascak kim toplicak felan iste.gunluk islerde paylasim olmali..simdi bu halimizle zorlaniyoruz iki uc bebeli analar napsin..sabir diyecegiz yutacagiz bazi seyleri :) ..
aynen öyle canım çok haklısın mecburen hayatımızda olmak zorundalar

Kızlar bugün doktor kontrolümüz vardi az once geldik haberler normal diyelim :KK16:kuzum 33+3 bugün 2400 olmus doktor normal dedi ama bana az geldi yinede masallah:nazar::nazar: doktor yine suyun fazla dedi tuzu tamamen kes bu sefer sifir tuz dedi 1 hafta sonra gel bakalim dedi. cok canim sıkıldı ayrica oglum bu seferde yan dönmüş:mad:
Maşallah hiçde az değil kilosu çok güzel
Şu fazlalığı erken doğuma sebep oluyo bildiğim kadarıyla Dikkat et canım

Bizim bdt ayni annenle.bizimkide o kadar olmusmudurki:) ay ne guzell zaten tekmelerin siddetinden buyudugu anlasiliyor.bizimkide dogum pozisyonundaydi Insallah tekrar donmemistir :KK43: demekki yeri hala var doner daha:)
İnşallah döner canım son anda bile dönebiliyomuş zaten :) Annem sayesinde hem çok rahat hamilelik geçircem hemde çok iyi deneyimli bir anne olcam :confused:

Oyyyy masallahh kocaman olmus. Daha doner cnm bebis sikma canini. 38de donen bile oluyormus.

İnşallah döner canım son ada bile dönebiliyomuş zaten :) Annem sayesinde hem çok rahat hamilelik geçircem hemde çok iyi deneyimli bir anne olcam :confused:
Sen evlimisin? Yasin 18 di dimi? Yada varmi biseyler? Evli degilsen bile bi kac yila sende gecersin insallah bu yollardan...

Kapıda nakit ödeme var butikbebede ama 5 lira ekstra hizmet bedeli istiyorlar. bence gayet güvenilir bi site kartla neden almıyosun? boşuna 5 lira fazla ödeme.
Canim ben kartla hiçbir siteden alışveriş yapmadım güvenemiyorum... Zaten dışarı çıkamıyorum kendim almak istesemde netten alabilirim... alsam da 5 TL yi kargoya sayarim yani mecbur... Zaten eşim alıyor eksiklerimizi ama netten de düşünüyorum... 50tl ve üzeri alışverişlerde mi nakit ödeme oluyor?

Sen evlimisin? Yasin 18 di dimi? Yada varmi biseyler? Evli degilsen bile bi kac yila sende gecersin insallah bu yollardan...
Evet 18 yaşımı bitirdim. Önümüzde ki 4 yıl evlilik bana uzak :KK76: Ama sonrasında en çok istediğim şey anne olmak hayırlısı diyelim. Zamanı gelince oluruz :)

Canim bende 32+2 yim demekki ayniyiz.ama bende lekelenme olmadi yalniz burasi soguk memleket ayagimi az usuteyim hemen koyu sari lekelenme oluyor belki oyle biseydir..camasirin rengi bu aralar hep beyaz olmaliki anlamamiz lazim gelen sivi ne renkte.zaten camasir degiatire degistire bir oldum yaaa gunde 3 kez camasirmi degisir? Bide yikamasi utulemesi var bu isin..sen doktorunu ara sor olmadi gidip bi muayene ol:) I
Aynn canm bende gunde uc defa falan camasr degstrıyorum hep acık renk gıyyorum. Bugun ilk defa mınnacık bir kahverengı leke geldı

Aynn canm bende gunde uc defa falan camasr degstrıyorum hep acık renk gıyyorum. Bugun ilk defa mınnacık bir kahverengı leke geldı
kızlar ben mecbur günlük ped kullanıyorum yoksa çamasır dayanmaz dışarı orası burası derken rezalet yaşamaktan korkuyorum benim afedersiniz sarı sulu akıntım var hemde baya geliyor koku kaşıntı yok doktorumuza sorduk normal dedi doğumdan sonra geçer dedi. sadece su gibi geliyor gün içerisinde aynısı olan var mı aramızda?

kızlar ben mecbur günlük ped kullanıyorum yoksa çamasır dayanmaz dışarı orası burası derken rezalet yaşamaktan korkuyorum benim afedersiniz sarı sulu akıntım var hemde baya geliyor koku kaşıntı yok doktorumuza sorduk normal dedi doğumdan sonra geçer dedi. sadece su gibi geliyor gün içerisinde aynısı olan var mı aramızda?

bugün aklımdaydın canım, pek sık girmiyo musun, meraklandım :) arada haberdar et

kızlar abartısız 6 saattir ütü yapıyorum ve hepsi bebişkonun eşyaları.. sırt, boyun felç halde :) daha da bitmedi ama gerisi sonra artık

bu arada netten alışveriş yapacağımız zaman şüphe ediyoruz ya malların kalitesi açısından, bence memnun kaldığımız markaları paylaşabiliriz, en azından gönül rahatlığıyla alır arkadaşlarımız da. örneğin ben baby center, wonderbaby, bebitof, caramell, cheery baby ürünlerini tavsiye ederim, hepsi çok iyi. emzik bebe almıştım, diğerleri kadar beğenmedim onu.

[QUOT="susayaci, post: 37474728, member: 506489"]kızlar ben mecbur günlük ped kullanıyorum yoksa çamasır dayanmaz dışarı orası burası derken rezalet yaşamaktan korkuyorum benim afedersiniz sarı sulu akıntım var hemde baya geliyor koku kaşıntı yok doktorumuza sorduk normal dedi doğumdan sonra geçer dedi. sadece su gibi geliyor gün içerisinde aynısı olan var mı aramızda?[/QUOTE]
Evet Iste canom bendede oyle dun beyaz akintiydi bugun sari..benim bi gun sariysa bi gun beyaz oluyor dedigin gibi su gibi geliyor..resmen akiyor yani..pedde denedim ama cok guvenli bulmadigim icin geri vazgectim ne kadaeda olsa pamuk camasir gibi olmaz diye..aslinda kotex var pamuklu arada bi koyuyom sonra yine degistiriyorum aklima geleni yapoyorum.ama hamilelik sorasinca normal bu akintilar..bu akintinin gelmesi demek rahmin temizlendiginin isaretiymis..yani guzel bisey gelmesi olmasi saglikli olanmis..ama tabi ayak usutunce sari renk koyulasiyor:( benim bi huyum vardir buz gibi havada bile uykuya dalana kadar ayaklarim disarda olmali..e bu siralarda gunde 3 kere tuvalete kalkiyorum.tekrar dalmak istedigimde ayaklar yine disarda olmali derken usutuyorum demekki.yoksa havlu corap ve terlikle gezerim.petegide yakmaya basladik buz gibi buralar:(

Back
X