2014 Aralık Anneleri

cok gecmis olsun canim benim de halsizligim gecti ama tikanip duruyorum burnumu temizlemeye calismaktan karnin aciyo artik.Dikkat et cnm bol sivi tüket,terle.

Canim bir doktoruna danis ama bence safra kesesi filan degildir ins. O kismi üsütmüs olabilirsin,tutulmustur.Ondan agrinoluyo olabilir.Bel fitigi gibi bisey belki oraya vuruyodur cnm.Sicak kompres yap canim benim bel agrima doktor öyle söylemisti.Sicak su torbasini doldur agriyan kisma koy rahatlatir kaslarini tutulduysa.Sicak tut tatlim.Gecmis olsun

teşekkür ederim canım, evet safra kesesi olmayabilir, o genelde sağa vuruyomuş. eşim her akşam masaj yapıyo, sıcak su torbası koyuyoruz, rahatlatıyo biraz dediğin gibi.. yine de doktora soracağım tabi, çok sağol..

Kizlar iyi aksamlar.Benim bebegin tekmeleri karnini acitoyo bazen bi bakiyorum karnimin yanindan ayak cikiyor. Karnim dalga dalga oluyo.Kiz bebek dogumu yapmis bir arkadasim var bebisi 7 aylik benim acimiyodu öyle diyo.Acaba benim bebis cok mu hareketli olacak ?Sizinde böyle oluyo mu kizlar,korkmaya basladim ben bizim sipadan:110:

bazen benim de öyle oluyo, en kötü ihtimalle biraz hareketli veletler olcaklar, boşver :) herkes bu hareketleri özleyeceğimizi söylüyo, tadını çıkaralım

Afiyet olsun canım .. Bugun Dr kontrolumuz vardı . Cok şükür bebeğin kilosu duruşu cok iyi sma benim kılodan fırcayı yıyom . Toplamda 18 kılo aldım . 55 kılo hamıle kaldım boy 1.68 su an kılo 73 :KK43: son 2 ay dıkkat etmem lazım bazı seylere yaa abartı da yemıyorum bu kadar cpk alacak anlamadım gitti
Ben de 59 ile kaldım şu an 73 üm doktor da beni diyetisyene yönlendirdi. Aslında 1 dilim ekmekden fazla yemiyorum anlamadım bende ne kilo yapıyor

Ben de 59 ile kaldım şu an 73 üm doktor da beni diyetisyene yönlendirdi. Aslında 1 dilim ekmekden fazla yemiyorum anlamadım bende ne kilo yapıyor
valla bende anlamıs değilim haa tamam biraz daha fazla yıyor olabilirm ama bu kadar hızlı kılo alacak kadar değildir heralde.. beni bu bayram , bayram öncesi annemler geldi ,bayram sonrası ben gittim hemen hooop hızlı kılo alımı yedim yinede ıtıraf etmeliyim :( birde ben hamılelik öncesi refluden dolayı ne sabah kahvlatı nede ogle yemegı yıyebılıyordum birde ıstıfra ederdım.. hamılelikle işten ayrıldım stres bitti kılo aldım :( ama bu ay tutucam kendimi

bebişler dün sabahtan gittik edirneye bugün 8 gibi döndük çok şükür güzel geçti çook özlemişim en yakın arkadaşımı .. edirne buzzzz gibiydi istanbulun yumuşak havası nimet gibi geldi yagmur olmayaydı iidi ama berekettir her nese başladım yusufumuzun sabunlarına salı çarşamba bebek arabası pijama takımları sabun kutuları vs halletmeye çalışcam sorada artık kıyafetleri yıkayıp ütüleyip çanta hazırlığımıza başlayacağız 15 kasım da inş yatagımız dolabımız gelecek .. sanırım haftasonu 2 günde 1.5 kg aldım pofff bu nedir ya .. hepimize musmutlu bi hafta olsun çalışan canlar salı yarım gün çarşamba tam gün tatil bi sürü şey halledelim insallahhhhhh :KK51::KK51:

valla bende anlamıs değilim haa tamam biraz daha fazla yıyor olabilirm ama bu kadar hızlı kılo alacak kadar değildir heralde.. beni bu bayram , bayram öncesi annemler geldi ,bayram sonrası ben gittim hemen hooop hızlı kılo alımı yedim yinede ıtıraf etmeliyim :KK43: birde ben hamılelik öncesi refluden dolayı ne sabah kahvlatı nede ogle yemegı yıyebılıyordum birde ıstıfra ederdım.. hamılelikle işten ayrıldım stres bitti kılo aldım :KK43: ama bu ay tutucam kendimi
Durumumuz aynı gibi ben de hamilelikle işi bıraktım o nedenle heralde ani kilo alımı oldu hareketsizlik.

kızlar hala bebek bakım urunleri almadıysanız ve de sebamed dusunuyorsanız . n11.comda http://www.n11.com/sebamed-baby-kampanyali-set-4-lu-urun-P15047279 linkteki urunler baya uyguna geliyor piyasaya gore 80 tl ama uye değilseniz yenı uyeye 11 tl indirim kuponu var . bnm uyeligim vardı eşimin adına actım şimdi kupnda geldi . 69 tlye 500 ml sampuan , 200 gr pişik kremi ,100 gr sampuan ,150 gr bebek yagı 69 tlye gelmiş olacak

kızlar butik bebe'den alışveriş yaptınız mı daha önce?ürünleri nasıl kaliteli mi? anne bebek çantası almayı düşünüyorum önerir misiniz?bir fikir verin lütfen

Sa

Sakin ol canim erkeklerin hepsi demeyeyim ama cogunlugu boyle onlar bizim kadar ince dusunemiyor. Ben de bazen sinirleniyordum bi şeyin de ben demeden ucundan tut diye neymiş doğunca alirmisiz çok abartip panik yapiyormusum. Artik sesimi cikarmiyorum çünkü bunlar çocuk doğmadan anlamayacaklar baba olduklarini sen de öyle yap demek ki bunlara geç intikal ediyor birşeyler ne dicen baba olmak da boyle bisey demek ki:)

Haklisin galiba.. ben de bi tek bnmki boyle saniyodum.. bi de en hassas donemimizdeyiz. Biraz da ondan alingan oldum sanirim..

Canim butik bebeden bn 2 kez aldim.Güvenilir bir site yani problem yasamadim.Markafoni trendyol gibi,markalar geliyor.Onlari satiyorlar yani hep degisiyor.Bildigin bir markaysa ya da internette baktigin yorumlara dayanarak alabilirsin.Ben en son friendly gelmisti onun ürünlerinden aldim.Daha gelmedi butik bitince kargoya veriyolar.

canım sıkma canını miniğiniz bi gelsin onu o cicilerle gorsun bak gorursun sunu alalım bunu alalım o demeye baslar .. son zamanlarda eşim arada durgunlasıyor . dıyorum sıkılıyor mu canın bebek yaklasıyor dıye . ben senden sabırsızım ama acaba yetebilecekmıyım , dıye dusunuyorum dıyor bu sadece maddiyat için değil erkeklerde aslında biz kadar duygusal evlenırken ve bebek olmaya yakın boyle korkuları çekınceleri olurmus. bizim gibi konusmadıkları için anlayamıyoruz

Ay evet aynen esim de oyle dedi. Hatta dedi ki ben hep sana alismisim acaba simdi nasil olacak.. artik kapida oglumuzla karsilayacaksin beni faln diyo. Biz de bazen cok mu ustlerine gidiyoruz acaba.. dedigin gibi onlar bizim kadar duygularini belli edemiyolar. Hatta bi gun az kaldi doguma diye konustuk benle beraber gozleri doldu. Sanirim garip duygular icinde. Ama iste gene de ilgi istiyoruz bu zamanlarda..

Canim butik bebeden bn 2 kez aldim.Güvenilir bir site yani problem yasamadim.Markafoni trendyol gibi,markalar geliyor.Onlari satiyorlar yani hep degisiyor.Bildigin bir markaysa ya da internette baktigin yorumlara dayanarak alabilirsin.Ben en son friendly gelmisti onun ürünlerinden aldim.Daha gelmedi butik bitince kargoya veriyolar.

Çok teşekkür ederim. Anne bebek çantası almayı düşünüyorum. Bakalım karar vermek üzereyim:)))

kızlar benim sürekli sırtımda aynı noktada bir ağrı oluyo, sol arka kanat diye tarif edebilirim. neden olabilir sizce? hamilelikte sırt ağrıları normal evet ama hep aynı noktada olması düşündürücü. safra kesesi falan olabilir mi acaba? gece uyutmayacak ya da uykudan uyandıracak kadar ağrıyo
Benim de 25'den 30.'u haftaya kadar aynı yer çok kötü ağrıyodu. Yemek yiyene kadar bile masada oturamıyodum ağrısından. sonra yavaş yavaş geçti. hala bazen aynı yer ağrıyo ama önceki gibi değil. ağırlık merkezinin değişmesinden oluyomuş bunlar normalmiş.

Kizlar iyi aksamlar.Benim bebegin tekmeleri karnini acitoyo bazen bi bakiyorum karnimin yanindan ayak cikiyor. Karnim dalga dalga oluyo.Kiz bebek dogumu yapmis bir arkadasim var bebisi 7 aylik benim acimiyodu öyle diyo.Acaba benim bebis cok mu hareketli olacak ?Sizinde böyle oluyo mu kizlar,korkmaya basladim ben bizim sipadan:110:
aynen bazen öyle bi vuruyo ki ay deyip kasılıyorum. eşim de noldu diyodu başlarda şimdi o da alıştı bebiş mi vuruyo diyo. Kafasını bastırınca alta, sanki kaçıracak gibi hissediyorum sonra bi bakıyorum tualetim falan yok.:)

Günaydın iyi haftalar annişler nasılsınız ? ben çok yorgunum ama halletttik çok şükür. dün bütün gün ütü yaptım. koltuğa oturdum sırtıma koydum minderi. biraz ütüledim biraz dinlendim falan akşam da çantamızı hazırladık. daha doğrusu valizimizi hazırladık koydum kapının yanına :) ufak tefek ekleyeceklerim var ama hayati şeyler değil. kağıt havlu peçete ıslak mendil vs. ctesi günü de dip bucak temizlikle uğraşmıştık ondan mıdır nedendir çok ödem var bende kızlar. ayaklarımda o kadar yok da ellerim ve yüzüm şiş görünüyo. parmaklarımı kapatamıyorum resmen. dudaklar silikonlu gibi. tuzu da kestim turşu murşu ağzıma sürmüyorum niye böyle oldum ben :( 13 kg daydım bugün tartıldım 14 olmuşum. 3 günde 1 kg alınır mı yaaa

Kocalara takılmayın kızlar...Onlar ancak doğunca gerçekten sahipleniyorlar genelde..İlk hamileliğimde eşim ilgisiz diye çok üzülüyordum...Ama doğunca herşey değişti..Benden çok ilgilenir oldu..Oğlum 2 buçuk yaşında ve maşallah mükemmel bir ilişkileri var.Şimdi yine hamileyim ve eşim yine ilgisiz.Toplasan 5 kez karnımı sevmemiştir..Ama artık tecrübeli olduğumdan üzülmüyorum...Ürün ortada olunca baba oluyor onlar :)

günaydın kızlar,
saatleri geri aldık ama kızım alışamadı hala erkenden uyanıyor, ben de bu çocuk bu kadar erken başlamıyordu hareket etmeye derken eşim saatleri geri aldığımızı hatırlattı. yavrum ayak uyduramadı yeni düzene :KK48:

kızlar burada bazı arkadaşlar göğüslerinden su veya süt benzeri şeyler geldiğini söylemişti, benim en baştan beri hiç olmadı, göğüs uçlarım kupkuru ve çamaşırımda da hiç leke veya ıslaklık olmuyor. bu kuruluk emzirme dönemiyle ilgili sütün az olacağına falan mı işaret yoksa normal bir durum mudur sizce?

Günaydın iyi haftalar annişler nasılsınız ? ben çok yorgunum ama halletttik çok şükür. dün bütün gün ütü yaptım. koltuğa oturdum sırtıma koydum minderi. biraz ütüledim biraz dinlendim falan akşam da çantamızı hazırladık. daha doğrusu valizimizi hazırladık koydum kapının yanına :) ufak tefek ekleyeceklerim var ama hayati şeyler değil. kağıt havlu peçete ıslak mendil vs. ctesi günü de dip bucak temizlikle uğraşmıştık ondan mıdır nedendir çok ödem var bende kızlar. ayaklarımda o kadar yok da ellerim ve yüzüm şiş görünüyo. parmaklarımı kapatamıyorum resmen. dudaklar silikonlu gibi. tuzu da kestim turşu murşu ağzıma sürmüyorum niye böyle oldum ben :KK43: 13 kg daydım bugün tartıldım 14 olmuşum. 3 günde 1 kg alınır mı yaaa

insan işleri hallettikçe rahatlıyor değil mi? ben de valizimi hazırladım dün, neredeyse bitti. neler koyduk karşılaştırsak ya.. :) eksik kalmasın

Ay evet aynen esim de oyle dedi. Hatta dedi ki ben hep sana alismisim acaba simdi nasil olacak.. artik kapida oglumuzla karsilayacaksin beni faln diyo. Biz de bazen cok mu ustlerine gidiyoruz acaba.. dedigin gibi onlar bizim kadar duygularini belli edemiyolar. Hatta bi gun az kaldi doguma diye konustuk benle beraber gozleri doldu. Sanirim garip duygular icinde. Ama iste gene de ilgi istiyoruz bu zamanlarda..
canım nasıl oldu kasılmaların. dinlenmek işe yarıyor mu. benimkiler arttı ya endişeleniyorum. günde 10 dan fazla oluyor sanki. ama düzensiz.mesela bazen saatte 2 kere oluyorsa bazen 3-4 saatde 1 oluyor. cuma günü muayenem var. ilk bu durumu sorucam. çok kafama takıyorum. bi de yoruldum bu günlerde acaba ondan mı oluyor :(

günaydın kızlar,
saatleri geri aldık ama kızım alışamadı hala erkenden uyanıyor, ben de bu çocuk bu kadar erken başlamıyordu hareket etmeye derken eşim saatleri geri aldığımızı hatırlattı. yavrum ayak uyduramadı yeni düzene :KK48:

kızlar burada bazı arkadaşlar göğüslerinden su veya süt benzeri şeyler geldiğini söylemişti, benim en baştan beri hiç olmadı, göğüs uçlarım kupkuru ve çamaşırımda da hiç leke veya ıslaklık olmuyor. bu kuruluk emzirme dönemiyle ilgili sütün az olacağına falan mı işaret yoksa normal bir durum mudur sizce?

normalmiş canım, benim de hiç olmadı daha öyle bi sızıntı. sütümüzün az olacağı anlamına gelmiyo, şartlandırma şimdiden kendini. bol bol olacak, yetecek sütlerimiz bebiklere inşallah

Back
X