- 5 Şubat 2009
- 1.015
- 238
- 173
But
Bütün vücut degil cnm ellerim ve ayaklarim zaten kütük gibi şiş patetes gibi oldu parmaklarim ödem sanirim bide ustune kasinti canim cıkacak gibi oluyorum geceleri uyuyamiyorum. Hayirlisi ile bi dogursaydik iyiydi. Bu arada bende gecelik alıcam mavi istiyorum sabahlikli falan sen nerden aldin bende avm de falan baktim ama icime sinen bisey olmadi. Kizilayda nerden aldin?günaydın kızlar,
Dünden beri yazdıklarınızı okuyorum ama cepten girdiğim için cevap yazamıyorum.
babylove geçmiş olsun canım bütün vücutta mı var kaşıntı? Kolonyadan tedirgin oluyorum demişsin de istersen bebe kolonyası kullan veya dolaba küçük bi şişe su koy soğuk soğuk pres yap. Ben öyle yapıyorum. İnşallah geçer
doubleanne Allah yardımcın olsun canım, sağ salim kucağına alırsın şnşallah kuzucukları :)
Biz de dün yine annemle kızılayın taşlarını ağlattık, son alışverişlerimizi yaptık geldik. Çarşı alışverişimiz bitti çok şükür eksiğimiz kalmadı. Gecelik, çamaşır vs kendi eksiklerimi de tamamladım.
Bu arada bebişlerin havlu içine koymak için kumaşlardan bahsetmişsiniz. @raziyesilyayla canım hiç bir şey bulamazsan beyaz bir tülbentin varsa onu kullan, zaten mermerşah kumaş dediğimiz de tülbent kumaşı.