2014 Aralık Anneleri

kasım annelerinden öğreninn bencede kızlarrrr...arada beklerizz sizleri.bizden çok kişi ekim annesi oldu...sizlerde kasımda bekkeyin derimmmm:-):-):-)

biz zaten şimdi meraktan, heyecandan bakıp duruyoruz size isyan :) sıra bize geliyo hakikaten, hele benim gibi aralık başında bekleyenler için vakit iyice yaklaştı. kasım annelerinin diyaloğunu çok beğeniyorum ben.

Gerçekten ya, o saçma waykiki way way reklamları bile bu forum kadar müşteri toplamamıştır lcw ye :KK48:

ama güzel terlik yapmışlar şimdi napalım :) normalde waikikiye girmem bile ama hamilelikte çok şey aldım. hem geçici olduklarını düşündüğüm için hem de hamilelere yönelik çok fazla şey olmadığı için.

Kizlar merhaba gecmisi oku oku bitiremedim.Normalde gece uyuklayan hamisler bu gece ne kadar aktifmissiniz:)
Ben cok dertliyim kizlar resmen dogum gelmesin istiyorum su an.Ben anneme uzak bir sehirdeyim esimle.Kayinvalidem de yalniz esi yok bize yakin oturuyor.Annem de yalniz ama o memlekette.Esim ataninca biz buraya geldik.Kayinvalidemin dogalgazi yapiliyodu ama hala o alttaki kutuyu takmadilar.Kalorifer kazanlari da bozuk.Sanirim dogalgaz kutusunu da takmiycaklarmis falan filan.Bu yil napcak bilmiyom.Esimle aksam oraya gittik.Isiticimiz var onu götürdük.Esim diyo zaten bebek olunca bizde kalirsin bu kis öyle gecer diyor.Tamam gelsin basimin üstünde yeri var ama ben bebegim ve esimle yalniz kalmak istiyorum 20 gün sonra.Annem de memlekete dönecek 20 güne kardesim okuyo cünkü.Ben de hii evt gelirsin filan dedim ama koca kis bizde durucak ben biri varken rahat edemiyorum.40 gün durmasin derken koca kis bizde durursa ne diycem kizlar ben esime.Moralim cok bozuk kimseye de anlatamiyorum.Kayinvalidem iyidir ama herkesin kendi düzeni iste.Ben evimde bebegime kendim bakmak istiyom offfff aglicam simdi napcam bilmiyomo_O:KK61::KK61::KK61:

birebir aynı biçok şeyimiz. benim de annem uzakta, öyle ki bebişko zamanını beklesin istiyorum kaçırmasınlar doğumu diye. 12 saat falan çünkü mesafe. biz de kv ile yakın oturuyoruz ve o da yalnız. 40 gün bizde kesin, ama ben zaten istiyorum kalmasını ilk kırk gün yaa nolur nolmaz. zaten tecrübesizim. ama bütün kış ben de istemezdim, dediğin gibi insan rahat edemez, kendi annesi olsa bile edemez. ama şimdiden stres yapma bunu, o günler gelsin bi şekilde söylersin eşine, hem belki sen de ihtiyacın olduğunu düşüneceksin

b: 37530524 .!.:
Ben bulamadım, nereden aldın canım
Bana faturadan bakıp kodunu söylemen mümkün mü
Hayırlı olsun bu arada
Cnm foto cektimmm.
Teşekkur ederimm.
Ben k.çekmecede oturuyorum.alisveris merkezinden aldimm.
8680917576717 kodu

Eklentiler

• 20141029_212025.webp
    20141029_212025.webp
    70 KB · Görüntüleme: 114
bende tesaduf eseri girdim ya pijama ariyodum bi girdim pijama var korse var terlik var birsürü sey alip ciktim :KK49:

Aa bak korse falan hiç görmedim, çok kalabalıktı benim gittiğim mağaza o yüzden terliği alıp çıktım kasada çok insan birikmeden :) güle güle kullan canım hepsini

ama güzel terlik yapmışlar şimdi napalım :) normalde waikikiye girmem bile ama hamilelikte çok şey aldım. hem geçici olduklarını düşündüğüm için hem de hamilelere yönelik çok fazla şey olmadığı için.

Evet ben de terlik arıyordum sizden duyunca hemen gittim aldım :) hem güzel hem uygun ya chakra da görmüştüm ben bi tane, 40 küsürdü o kadar vermek istemedim. Bu gayet iyi :)

iyi yaptin canim nette satilanlara bi dunya para vermeye gerek yok belkide normal dogurucam 1 gunde evime gelicem. kalkip o sacmasapan terliklere dunyanin parasini vermek istemedim kaldiki tarzim degil. bunlari yikayip evdede giyebiliriz. krem rengi olanda guzel ama dokusu triko oldugu icin tuylenit diye almadim.
Benim gittim yerde krem vardi bide rengarenk.eee bide gecelige uysun dedim.
Dedigin gibi sadw ve guzel.evdede giyebilirz sonrasindaaa

slm kizlar bebisim daha dönmemis ters büyük ihtimal sezeryan olacam tabi sona kadar bellide olmaz 34+2 bebegim 2,5 kilo olmus ..hazirliklarim bitti cantamda hazir son cocuk arabamizida aldikmi geriye bebisi beklemek kaliyo..
herkes son haftalarda uykusuzluktan bahsediyo bende tam tersi acayip uyuyorum bel agrim cok fazla baskada sikayetim yok simdilik :)

demek istediğim de oydu ikisi bir arada işe yaramıyor. zaten bilgin varmış ben yine de söyliyim demiştim :) sizin şafak kaç?

Sata gore bir ay var ama erken dogum riskim var ilac kullaniyorum ama hala agri ve kasilmam var. Insallah 37-38 e kadar dayaniriz :) senin ne kadar var?

oh oh bitmiş zaten ama illa çıkıyor eksiği ne aldın ? eksik diyince sanki benimde daha varmış gibi geliyor. bizim de mobilyalar 5 iş gününe anca çıkar yola dendi beklemedeyim. iyice sabırsızlanmaya başladım ben sağ sağlim zamanında gelsin yavrularımız hem onların hem bizlerin sağlığı yerinde olsun. çok sevindim senin adına. isim düşündün mü?

bugün nolur nolmaz diye küvet filesi sipariş ettim, aslında fileyi kullanmayı düşünmüyorum ama her ihtimale karşı işte. emzirme önlüğü, emzirme yastığı aldım. bir tane daha triko battaniye aldım, mavi vardı, bi de krem oldu. evet sağlıklı olalıııım ben de en çok bunu istiyorum. benim bebigomun ismi belli çoktan, bizim için anlamı olan bi ismin yanına bir tane daha ekledik sadece. Mustafa Kaan olacak inşallah adı. sen düşündün mü? ne koyacaksın?

ben bu iğneleri profa sordum eğer 34. haftaya ulaşamayacak bi durum varsa yapıyoruz dedi ama 34. haftadan sonra doğan bebekler ya da sabırsız bebeklere gerek yok boşuna yani iğneler dedi. 34te tamamlanıyor bildiğim kadarıyla ciğer gelişimi ama yine de bi araştır ve önlemini al ki zaten almışsın.

bizim doktor erkek bebeklerin ciğerleri biraz daha geç gelişiyo dedi. o yüzden 36. haftayı görsek çok iyi olur demişti.

Aa bak korse falan hiç görmedim, çok kalabalıktı benim gittiğim mağaza o yüzden terliği alıp çıktım kasada çok insan birikmeden :) güle güle kullan canım hepsini

Evet ben de terlik arıyordum sizden duyunca hemen gittim aldım :) hem güzel hem uygun ya chakra da görmüştüm ben bi tane, 40 küsürdü o kadar vermek istemedim. Bu gayet iyi :)

canim korseleri cok güzel bide yarim atletler vardi hemde üstünde silikon vardi gogus uclarini belli etmeyecek sekilde onlardanda aldim. herzaman emzirme sutyeni takmak istemezsem diye. bi ara gidip evde giymek icin esofman takimi begendim onuda alicam cok kaliteliydi hemde diz yapmaz kumastandi. ayrica ben oglumada birsürü citcitli body aldim nasilsa ilk bastaki giysiler cok giyilmiyo diye cok para vermemk icin lcwden aldim.

Back
X