- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
Çok ağır gibi geliyo ikisi birden düşünmüştüm aslında. . Aklımda olan isimler emir kaan eymen bide en çok kuzey var yusufa uyuyo diye. . Teşekkür ederim ama ilgin için :)
Yusuf Kaan cok guzel canim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok ağır gibi geliyo ikisi birden düşünmüştüm aslında. . Aklımda olan isimler emir kaan eymen bide en çok kuzey var yusufa uyuyo diye. . Teşekkür ederim ama ilgin için :)
ilk zamanlar yorgan olmaz dıyordu buradaki tecrubeli arkadslar .. bende ince penye bahtanıyeye kudak gibi sardıkdan sonra uzerıne baska bi bahtaniye daha örterim dıye düşünüyorum . normalde uyku setinin yorganı var ama zaten gunduzleri odasında geceleri yatak odada beişkte yatırmayı planlıyorum .. bahtanıyelerle bu kısı geırecek bebiş sanırım
Erken dogum riskim olunca bitti bzm artik.kotu oldu ama sabredcz artk..
Oglum 36 haftalik dogdu.suan da 34 haftann icndeym.bu sefer ciger gelistrci ignelerimi atildm ins bi sorun olmz erkn dogsada.
Aynen biz de öyle. Hamile kaldığımı öğrendiğim günden beri yasak. Adam yakında çıldırcak diye korkuyorumbize en başından beri yasak :)
Evet haklısın aktif değilim ama farkındasındır Kasım annelerinde de çok aktif değilim_swift_ olmuyo böle, aktif deilsin buralarda :) kasım annelerini biz de merak edioz kuzum da aslımızı bilelim
kasımdakiler için isyan123 neyse burda da o sen olmalısın, her şeyden hbrin olmalı, öyleydi gidişat. bu arada biz de face'te eklesek ya kızlar birbirimizi
Bak eksiklerimden biri de kullan at kilot. Benimde almam gerekSelam kızlar
Bugün watsonsdan kullan at külot aldım
Unibaby yeni doğan ıslak mendil
English home da bitmiş indirimliler
Canım terlik bulamadım iki lcw gezdim
Kasadakilere sordum resmi gösterip kodunu istediler, bana kod verebilmen mümkün mu
Rahatladıysan ne mutlu banaHemen Hemen senin odada 1 ay kala gelmiş oluyor canım
İçimi rahatlattin
İnşallah aksiliksiz yerlesirsin sen de ben de, hepimiz
Yavrular sağlıkla gelir
Haha öğreniyoruz zaten isyanım ama burda da yokluğum farkedilmişkasım annelerinden öğreninn bencede kızlarrrr...arada beklerizz sizleri.bizden çok kişi ekim annesi oldu...sizlerde kasımda bekkeyin derimmmm![]()
Haklısın. Seni çok iyi anlıyorum. Şahsen benim kv taş çatlasa 1 hafta durur diyorum ama kendi annem mevlüte kadar durur. İmkanım olsa onun da gelmesini istemem ama oda sırf gelen gideni karşılamak için evde bulunacak. Evet en güzel dönemlerimizde yalnız çekirdek aile ile kalamayacağız ama onlarda merak ediyor işte. Heleki senin bütün kış birlikte olman çok kötü ama eğer yapılacak bir şey yoksa boşuna kendini de üzme. sana ve bebişine yazık olur. Gün doğmadan neler doğar. Belki de işleri hallolur evine gider. Sen bol bol dua ve sabır et canım.Kizlar merhaba gecmisi oku oku bitiremedim.Normalde gece uyuklayan hamisler bu gece ne kadar aktifmissiniz:)
Ben cok dertliyim kizlar resmen dogum gelmesin istiyorum su an.Ben anneme uzak bir sehirdeyim esimle.Kayinvalidem de yalniz esi yok bize yakin oturuyor.Annem de yalniz ama o memlekette.Esim ataninca biz buraya geldik.Kayinvalidemin dogalgazi yapiliyodu ama hala o alttaki kutuyu takmadilar.Kalorifer kazanlari da bozuk.Sanirim dogalgaz kutusunu da takmiycaklarmis falan filan.Bu yil napcak bilmiyom.Esimle aksam oraya gittik.Isiticimiz var onu götürdük.Esim diyo zaten bebek olunca bizde kalirsin bu kis öyle gecer diyor.Tamam gelsin basimin üstünde yeri var ama ben bebegim ve esimle yalniz kalmak istiyorum 20 gün sonra.Annem de memlekete dönecek 20 güne kardesim okuyo cünkü.Ben de hii evt gelirsin filan dedim ama koca kis bizde durucak ben biri varken rahat edemiyorum.40 gün durmasin derken koca kis bizde durursa ne diycem kizlar ben esime.Moralim cok bozuk kimseye de anlatamiyorum.Kayinvalidem iyidir ama herkesin kendi düzeni iste.Ben evimde bebegime kendim bakmak istiyom offfff aglicam simdi napcam bilmiyom![]()
Gerçekten ya, o saçma waykiki way way reklamları bile bu forum kadar müşteri toplamamıştır lcw ye![]()
Günaydin guzel hanimlarrr..
bebeklerimizi doktora saglik ocagina goturuken ustune giydirmek icin mont gibi ne alicazzz.
Acemi anne ve kafasi karisan biri olarak bana fikir verirmisinizzz.
Tamam cnm bende bakiyim ozaman oraya pijama takimim tamamda gecelik almam lazim sezeryanda gecelik en rahati, aslinda ilk dogumdan var geceligim ama pembe, simdi oglusuma ozel mavi olsun diyorum:)) c.tesi icin randevu alcaktim ama esimin sinav durumu cikti, o yuzden arayip hafta ici bir gune alicam. Bu arada bisey sorcam sen kuafor ve fotograf hizmeti istedinmi hastaneden ekstrami onlar yoksa fiyata dahil hastanenin hizmetine giriyormu?
Hanimlar bugun cok rahatsizdik kizim beni cok yordu sabahtan beri karnim aciyordu gece acillik olacagim diye korkmustum.simdi bir saattir cok sukur rahatladim.benim minik kuzunun kafa asagida 30. Haftadan beri.ama 30. Haftada gogus kismi sagda ayaklar soldaydi.32. Haftada bi kere rahatsizlandim karnim patlayacak gibi olmustu aaa sonra sabah bi kalktim bizimkinin gogus solda ayaklar sagda cok korktum kafasinin yeri degisti diye.ama degismemis.simdi yarin 34. Haftaya girioz ve bugun yine ayni siskinligu hissettim aaaa bide baktimki bizim pamuk sagda hickiriyor yine ayaklar solda...benimle dalga geciyor oyun oynuyor sanirim :) bakalim daha ne sekillere girecek?
Reklam parası mı talep etsek firmadan
![]()
Günaydin guzel hanimlarrr..
bebeklerimizi doktora saglik ocagina goturuken ustune giydirmek icin mont gibi ne alicazzz.
Minicik bebişe hastane çıkışlarını zor giydireceğiz bir mont giydirilmez. Battaniyelere sarıp götüreceğiz. Biraz büyüyünce monta geçeriz :)Günaydin guzel hanimlarrr..
Günaydın, kasılmalarının olmamasına sevindim. Demek ki yorgunluğa bağlıymış. Aman dikkat et bundan sonra. Bizde geçen akşam ölçtük biçtik yer bulduk beşiğe yatak odamızda ama kafada gerçeğe dönüşmedi daha :)günaydın arkadaşlar nasılsınız.
dün bebişimin yatağına yer bulduk sonunda. yatak odasını ölçtük biçtik sonunda yatağın yanına yer açabildik. zavallı eşim dolabı bi oraya itti bi buraya itti sonunda başardık. yatağını alezini falan da yerleştirdik. üstünün de tülü vardı tozlanmasın diye onu da örttüm hazır hale geldi. ,
kızlar bu arada ben tam gaz kilo almaya devam ediyorum ya. yine 1 kg almışım 3 günde. bu ne yaa kafayı yicem 15 oldum. yarın dr kontrolüm var kesin azarlıcak yinebi de dikkat ettiğim halde.
kasılmalarım biraz azaldı. artık tamamen eminim ki yorgunluğa bağlı benim ki. birkaç gündür hiçbişey yapmıyorum hiç dışarı çıkmadım daha iyi hissediyorum kendimi.
Günaydın canım sanada, Evet terlik stoğunu bitirdi kk umarım 1 adet bana kalmıştır :)Günaydın kızlar,
bence de isteyebiliriz, baksana aralık anneleri lcw nin terlik stoğunu bitirdi![]()
Okadar para aliyolar bi zahmet versinler herseyi, kuafor hizmetini olsun versinler bari:) bu arada sen normal dogummu yapcan sezeryanmi gun verdimi sana, ben simdi hala gataya gidiyorum.en son gidisimde adam listeye adimi yazdi gun verdi bende bozuntuya vermedim burda yapmayi dusunmuyorum falan demedim yani 24 kasima tarih verdi:))Günaydın kızlar,
fotoğraf ekstra canım, anlaşmalı oldukları bi yer varmış ama 1000 tl gibi bir ücreti var sanırım. benim kardeşim çekeceği için istemedim. zaten eşim en baştan doğum mahremiyettir o anın fotoğraflanmasını istemiyorum dedi ve doğum anında fotoğraf çekimi düşüncesini kaldırdık kafamızdan :) sonrası falan çekilecek işte.
kuaför hastanenin hizmeti diye biliyorum ama sonradan hiç sormadım. yine de bi sor istersen sen, ben çok önemsemediğim için üzerinde durmadım olsa da olur olmasa da olur diye. onun dışında kapı süsleme, bebeğin yattığı beşik tarzı bir şey var ya adı neyse artık onun süslenmesi, misafirler için bir seferlik loğusa şerbeti ve lokum ikramı da yapıyorlarmış. doğum ücretine dahil yani bunlar da.
bebeğin ilk kıyafeti, hastanede kaldığı sürece bez ihtiyacı, senin ped ihtiyacın, göğüs kremini de onlar veriyor. bunları götürmene gerek yok. bez prima, göğüs kremi de lansinoh bu arada ben hepsini sordum
ay ne çok anlattım çenem düştü yine :)
geçmiş olsun canım, benim miniğim de bazen öyle hareketler yapıyor ki anlam veremiyorum korkuyorum. zaten artık sıkışmaya başlayacaklar içeride, itmeye başlayacaklarmış karnımızı :)
bence de isteyebiliriz, baksana aralık anneleri lcw nin terlik stoğunu bitirdi
günaydın canım, onu ben de düşündüm ama minik bebek mont giyemez dediler. uyku tulumu gibi bir şey olabilir, veya kalın giydirip battaniyeye mi sarıp götüreceğiz bilemedim ben de
Günaydın canım sanada :)günaydın güzel anneler :)
günaydın arkadaşlar nasılsınız.
dün bebişimin yatağına yer bulduk sonunda. yatak odasını ölçtük biçtik sonunda yatağın yanına yer açabildik. zavallı eşim dolabı bi oraya itti bi buraya itti sonunda başardık. yatağını alezini falan da yerleştirdik. üstünün de tülü vardı tozlanmasın diye onu da örttüm hazır hale geldi. ,
kızlar bu arada ben tam gaz kilo almaya devam ediyorum ya. yine 1 kg almışım 3 günde. bu ne yaa kafayı yicem 15 oldum. yarın dr kontrolüm var kesin azarlıcak yinebi de dikkat ettiğim halde.
kasılmalarım biraz azaldı. artık tamamen eminim ki yorgunluğa bağlı benim ki. birkaç gündür hiçbişey yapmıyorum hiç dışarı çıkmadım daha iyi hissediyorum kendimi.
Okadar para aliyolar bi zahmet versinler herseyi, kuafor hizmetini olsun versinler bari:) bu arada sen normal dogummu yapcan sezeryanmi gun verdimi sana, ben simdi hala gataya gidiyorum.en son gidisimde adam listeye adimi yazdi gun verdi bende bozuntuya vermedim burda yapmayi dusunmuyorum falan demedim yani 24 kasima tarih verdi:))
slm kızlar plesentasında erken yaslanma olan var mıbiz zaten şimdi meraktan, heyecandan bakıp duruyoruz size isyan :) sıra bize geliyo hakikaten, hele benim gibi aralık başında bekleyenler için vakit iyice yaklaştı. kasım annelerinin diyaloğunu çok beğeniyorum ben.
evet canım git gör dediğim gibi eğer istanbuldaysan bahçelievlerde metroport avm var. onun biraz ilerisine kocaman bi sportive mağazası açıldı çok yeni orda bulabilirsin kaldıki bayaa çanta çeşidi var bitane leoparlı pembeli vardı ondada kaldı aklım meselahemde takım kol çantasıda vardı.