2014 Aralık Anneleri

KIZLAR GÜNAYDIN, 31+3 OLDUK. ALLAH BUGÜNLERİDE GÖSTERDİ. NEYSE, DÜN 29 EKİM RESMİ TATİLİ FIRSAT BİLİP, BEBEĞİN ÇAMAŞIRLARINI YIKADIM.

YIKAMAMIŞ OLANLARA TAVSİYE; HEMEN KURUMUYOR. BENİM 2 ÇAMAŞIR TELİ GEREKTİ. UYKU SETİNDEN BATTANİYESİNE HERŞEYİNİ YIKADIM. DALAN TOZ SABUN VE DALİN YUMUŞATICI KULLANDIM. MİS GİBİ KOKTULAR.
BUGÜN AKŞAMA KADAR KURURSA Bİ KISMINI ÜSTÜLEYECEĞİM.
YATAĞIMIZ GELDİ, DOLABIMIZ ZATEN VARDI, SİRKELİ SUYLA VE NORMAL DETERJANLA 2 KERE SİLİNDİ AMA BENİM DOLAP KENDİ KENDİNE KOKU ÜRETİYOR. SANIRIM HAVA ALMIYOR. ŞİMDİLİK KAPAKLARI AÇIK. ESYALAR DOLDUKÇA GEÇER DİYE UMUT EDİYORUM AMA DOLAP İÇİ BEBEĞE ZARAR VERMİCEK KOKU GİDERİCİ BİLENİNİZ VARSA TAVSİYE EDERSE SEVİNİRİM. TÜM İŞLERİMİZ BİTTİĞİNDE ODAMIZIN RESMİNİ KOYACAĞIM.

KIZLAR GÜNAYDIN, 31+3 OLDUK. ALLAH BUGÜNLERİDE GÖSTERDİ. NEYSE, DÜN 29 EKİM RESMİ TATİLİ FIRSAT BİLİP, BEBEĞİN ÇAMAŞIRLARINI YIKADIM.

YIKAMAMIŞ OLANLARA TAVSİYE; HEMEN KURUMUYOR. BENİM 2 ÇAMAŞIR TELİ GEREKTİ. UYKU SETİNDEN BATTANİYESİNE HERŞEYİNİ YIKADIM. DALAN TOZ SABUN VE DALİN YUMUŞATICI KULLANDIM. MİS GİBİ KOKTULAR.
YATAĞIMIZ GELDİ, DOLABIMIZ ZATEN VARDI, SİRKELİ SUYLA VE NORMAL DETERJANLA 2 KERE SİLİNDİ AMA BENİM DOLAP KENDİ KENDİNE KOKU ÜRETİYOR. SANIRIM HAVA ALMIYOR. ŞİMDİLİK KAPAKLARI AÇIK. ESYALAR DOLDUKÇA GEÇER DİYE UMUT EDİYORUM AMA DOLAP İÇİ BEBEĞE ZARAR VERMİCEK KOKU GİDERİCİ BİLENİNİZ VARSA TAVSİYE EDERSE SEVİNİRİM. TÜM İŞLERİMİZ BİTTİĞİNDE ODAMIZIN RESMİNİ KOYACAĞIM.
Arap sabunu ile silmenin de kokuyu giderdiğini duymuştum. Dene istersen.

Kizlar ya banada isim konusunda yardim edin oglusuma hala isim bulamadik:KK43: aklimdakiler mert, aras, engin, emre vss ama yinede cok sinmedi bu isimlerde varmi aklinizda baska isimler???
Benim oglumunda ismi yokkkk
Ilk esim ertugrul dedi vazgecirdim
Poyraz
Dincer
Eren
Secenekleri arasında
Beim kulagima yusuf cok guzel geliyooo
Birde eren

Sağol canım. Perşembe günü Ege üniversitesi ne gidicez o gün başka bir kadın doğum doktoruna görünmek istiyorum.Oturduğumuz ilçedeki doktorlar çok korkuttu bizi. Ama profesör de çok rahat konuştu.Bebeklerin miyadı dolana kadar alınmasına gerek yok dedi. İnşallah hakkımızda hayırlısı ne ise o olur canım

canım çok geçmiş olsun.. bence de bir doktora daha git. hayırlısı olsun inşallah.

günaydın arkadaşlar nasılsınız.
dün bebişimin yatağına yer bulduk sonunda. yatak odasını ölçtük biçtik sonunda yatağın yanına yer açabildik. zavallı eşim dolabı bi oraya itti bi buraya itti sonunda başardık. yatağını alezini falan da yerleştirdik. üstünün de tülü vardı tozlanmasın diye onu da örttüm hazır hale geldi. ,
kızlar bu arada ben tam gaz kilo almaya devam ediyorum ya. yine 1 kg almışım 3 günde. bu ne yaa kafayı yicem 15 oldum. yarın dr kontrolüm var kesin azarlıcak yine :KK43: bi de dikkat ettiğim halde.
kasılmalarım biraz azaldı. artık tamamen eminim ki yorgunluğa bağlı benim ki. birkaç gündür hiçbişey yapmıyorum hiç dışarı çıkmadım daha iyi hissediyorum kendimi.

ben de 18 oldum elifcim. düşünüyorum şöyle. doğuma 3 hafta var. 3 haftada 2 alsam 20 ile doğursam. bebek 4 doğsa, eşi suyu kanı ödemi otu poku derken maksimum 8-10 kilo gider. bıngıl bıngıl 10 kilo yağ kalacak bana :((( sağlıklı olsunlar bizde sağlıklı olalım da 6 aya gider inşallah kilolar. nasılsa kışın kamufle kolay:))

Kizlar ya banada isim konusunda yardim edin oglusuma hala isim bulamadik:KK43: aklimdakiler mert, aras, engin, emre vss ama yinede cok sinmedi bu isimlerde varmi aklinizda baska isimler???

kızının ismi ne canım? emre oğlumun ismi, ben emre öneririm. emreler çok yakışıklı ve iyi huylu genelde.

canım çok geçmiş olsun.. bence de bir doktora daha git. hayırlısı olsun inşallah.

ben de 18 oldum elifcim. düşünüyorum şöyle. doğuma 3 hafta var. 3 haftada 2 alsam 20 ile doğursam. bebek 4 doğsa, eşi suyu kanı ödemi otu poku derken maksimum 8-10 kilo gider. bıngıl bıngıl 10 kilo yağ kalacak bana :KK43:(( sağlıklı olsunlar bizde sağlıklı olalım da 6 aya gider inşallah kilolar. nasılsa kışın kamufle kolay:))

kızının ismi ne canım? emre oğlumun ismi, ben emre öneririm. emreler çok yakışıklı ve iyi huylu genelde.
Kizin adi Elif cnm.

Kizlar bende erken dogum ve sezaryen nedeniyle aralik annesi olucam insallah. Ama benim sorunum cok cok. Nerden baslasam anlatsam. Rahimde 2 cme dusen acilma, kasilmalar, kanama vs.. dertli hamileyim yani. Su andaki en buyuk sorunum ise kilo. Okuyorum yazdiklarinizi ve yardim istiyorum. 58 kg ile hamile kaldim ki boyum 1.80. Su an ise kilom 62 ve ben 28 haftalik hamileyim.kilo alamiyorum hiicc.. :KK43:(( dr boyle gidrrse kilondan dolayi erken doguma gireceksiin diyor. Sekerli gidalar yiyemiyorum cunku hamilelikle beraber nefret ettimm.. annem falanda yok!! Sadece evde yardimci var.anne falan olsa veslerdi bni balla borekle.. bana nasil kilo aldiginizi soyler misiniz? Ne yiyim???

cnm öncelikle gecmis olsun. moralini bozma ve hamilelignin tadini cikartmaya bak. tabiki tekbirini alicaksin ve taktir Allah'tan. Doktorunun tavsiyelerine uy ve rahim kisaliginda genelde bol bol dinleyis yatak istirihati veriyorlar duye biliyorum. Kilonda hic bir sorun yok bence, ben senin haftandayken sadece 3kg almistim. genelde son aylarda hizla aliniyor. tabiki saglikli beslenmeye bakmalisin, süt, meyve sebze vitamin haplari al insallah. Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insAllah

Dolabin icine lavanta keseleri falan koysan olmazmi?

Hanimlar bugun cok rahatsizdik kizim beni cok yordu sabahtan beri karnim aciyordu gece acillik olacagim diye korkmustum.simdi bir saattir cok sukur rahatladim.benim minik kuzunun kafa asagida 30. Haftadan beri.ama 30. Haftada gogus kismi sagda ayaklar soldaydi.32. Haftada bi kere rahatsizlandim karnim patlayacak gibi olmustu aaa sonra sabah bi kalktim bizimkinin gogus solda ayaklar sagda cok korktum kafasinin yeri degisti diye.ama degismemis.simdi yarin 34. Haftaya girioz ve bugun yine ayni siskinligu hissettim aaaa bide baktimki bizim pamuk sagda hickiriyor yine ayaklar solda...benimle dalga geciyor oyun oynuyor sanirim :) bakalim daha ne sekillere girecek?

bebeğim geçmiş olsun son zamanlarda insan cidden zorlanıyormuş bugün de bana cok baskı yapıyor gibi gelio acaba döndü mü lavabodan cıktıgım anda bile tekrar gelio çişim maşallah yani ilk defa gece yarısı da kalktım sabaha karşı yine .. döndüyse ne güzell cumartesi randevumuz varr her seferinde daha çok özlüyorumm oğluşumu

günaydın canım, şişlik de olabilir ya kiloyu takma kafana. çok sık tuvalete çıkmıyorsan vücudun su tutuyor olabilir. doktorum öyle demişti bana.
bizim odamız haftaya gelecek, kıyafetlerimiz de haftaya yıkanıp ütülenecek bir sürü iş bekliyor beni sen bitirmişsin ne güzel. güle güle kullanın hepsini inş :)

veriyor olabilirler ya gittiğimizde soralım onu da :) haftaya perşembe gideceğim ben inş.
ben normal istiyorum inşallah, o yüzden gün falan konuşmadık hiç canım. 18 aralıkta 40 haftam doluyor işte ama minik ne zaman gelir bilmiyorum :) gata'da 24 kasıma verdiyse burada da aynı olur muhtemelen. kontrol günümü denk getireyim de ziyaretine geleyim :KK48:
İnş ödemdir canım ya. ellerim ve yüzüm şiş zaten bu aralar.
teşekkür ederim canım sen de bitirirsin inş kolayca

Kizlar lcw terliğinin kreminden bende aldın hoşuma gitti... hem fiyati uygun hemde şık.. bebeğimizin adına karar veremedik biz yaa yusuf kayinbabamin adı yanina ne olsun karar veremiyorum kızlar bana yardım edin nolur isim bulalım... çok çaresizim bu konuda :KK43:

canım tek Yusuf düşünmez misin bütün kk Yusuf koysunn ohh misssss :KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

ben de 18 oldum elifcim. düşünüyorum şöyle. doğuma 3 hafta var. 3 haftada 2 alsam 20 ile doğursam. bebek 4 doğsa, eşi suyu kanı ödemi otu poku derken maksimum 8-10 kilo gider. bıngıl bıngıl 10 kilo yağ kalacak bana :KK43:(( sağlıklı olsunlar bizde sağlıklı olalım da 6 aya gider inşallah kilolar. nasılsa kışın kamufle kolay:))

QUOTE]
aynen ben de 10 kg her halükarda gidecek gözüyle bakıyorum :) kalanlar has ve öz yağlarım :)
bi dk ya doğuma 3 haftamız mı kaldı. ben 4 hafta diye hesaplıyorum hep. kasım sonu gibi. senle 1 gün var aramızda.

elifceeeee elifceeeee
sen miyadını bekleyecekmisin? ilki sezaryanmıydı? benim izne ayrılmama 13 gün kaldı. ilki sezaryan olunca doğum da muhtemelen 38+4 de olacak. 24 kasım.

Back
X