Günaydın kızlar,
fotoğraf ekstra canım, anlaşmalı oldukları bi yer varmış ama 10 tl gibi bir ücreti var sanırım. benim kardeşim çekeceği için istemedim. zaten eşim en baştan doğum mahremiyettir o anın fotoğraflanmasını istemiyorum dedi ve doğum anında fotoğraf çekimi düşüncesini kaldırdık kafamızdan :) sonrası falan çekilecek işte.
kuaför hastanenin hizmeti diye biliyorum ama sonradan hiç sormadım. yine de bi sor istersen sen, ben çok önemsemediğim için üzerinde durmadım olsa da olur olmasa da olur diye. onun dışında kapı süsleme, bebeğin yattığı beşik tarzı bir şey var ya adı neyse artık onun süslenmesi, misafirler için bir seferlik loğusa şerbeti ve lokum ikramı da yapıyorlarmış. doğum ücretine dahil yani bunlar da.
bebeğin ilk kıyafeti, hastanede kaldığı sürece bez ihtiyacı, senin ped ihtiyacın, göğüs kremini de onlar veriyor. bunları götürmene gerek yok. bez prima, göğüs kremi de lansinoh bu arada ben hepsini sordum

ay ne çok anlattım çenem düştü yine :)
geçmiş olsun canım, benim miniğim de bazen öyle hareketler yapıyor ki anlam veremiyorum korkuyorum. zaten artık sıkışmaya başlayacaklar içeride, itmeye başlayacaklarmış karnımızı :)
bence de isteyebiliriz, baksana aralık anneleri lcw nin terlik stoğunu bitirdi
günaydın canım, onu ben de düşündüm ama minik bebek mont giyemez dediler. uyku tulumu gibi bir şey olabilir, veya kalın giydirip battaniyeye mi sarıp götüreceğiz bilemedim ben de