2014 Aralık Anneleri

Aynen canm teyit etmeden içimiz rahat etmiyo valla. Bırde benim cımcıme cook hareketli maşallah. Gece hiç uyutmuyo şimdiden beni. Oyle itiyokı içerden bazen canım yanıyo. Neyse kımıldasn iyi olsunda baska bişey istemiyorum
Kızlar oyle galiba bizimkide oyle kıpır kıpır maşallah .. Bu arada sen çalışıyordun sanırım naptın izne çıktın mı

yaaaa sen nasil 90 kilosun şaka gibi benden zayif duruyorsun ben 71 olmusum inanki çok sasiriyorum sana maşllah boyun kacti canim :)
:) 1.71 cm boyum var.herkes aynisini diyor..ama tarti dogru o kesin ;) kemikler agir bizde.sizlerin simdi odemi varsa benden kilolu bile durursunuz cunku odem insani pompa ile sisirmis gibi yapiyor.bende elhamdulillah odem felanda yok:)toplamda 3 kilo aldim ama hala uc kilo eksideyim..amannn ben almayayim alirsam facia olur bu kiloyla..bebis buyusun o yeter..tesetturluyum o yuzden tam cekemiyorum resim en kisa zamanda boynumdan asagisini koyarim olmadi dis kiyafetim ile ;) herkes merakta sanirim :) sen 71 kilo Iile kac beden giyorsun mesela? Ben 44 bedenim ama tercihim varsa 46 oluyor bol belli etekler yemek yerken rahatsiz etmiyor:)

Dün gece yine uyutmayan bir kuyruk sokumu ağrısı yaşadım. Bugün de biraz etkisini hissettiriyor. Kabızmışım gibi hissettiriyor bir de. wc'ye oturunca ağrı geçiyor. Böyle bişi yaşayan var mı ne demektir nedir biliyo musunuz? Çatı açılması denilen şey bu mu acaba?

kızlar bugün kontrolümüz vardı paşamız 32+4 olmuş kilosuda 2100 gr normal değil mi doktor normal dedi ama yinede insan herşeyden korkuyo:)

Slm kızlar iyisinizdir inşallah. Bayadr giremiyodum. Dun kontrolumuz vardı. Bebişim 2 kilo olmuş. 43 cm boyu var basıda normal dogum pozısyonunda cok şükür bi problemde yok. 32+3 üç normalmı sizce kılosu boyu.

kızlar dün kontrol vardı 34+2 de 2300 gr 46 cm olmuş, 2 haftada 200 gr almış, çok az gibi geldi bana yaa :KK43: 1 aralık dedi dr doğum tarihine, sezeryan olacak. sizce nasıl?
Kızlar doktorlarınız normal diyorsa normaldir. Her bebişin kilo alışı farklı. Kiloya çok takılmayın zaten. Usg kilosu ile doğdukları kilo arasında da fark oluyor.

ahahahah iş yerindeyimm kahkaha atmamak için zor tuttum kendimi alemsinn kuzum yaa:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:KK48:
at kahkahanı yarasın kuzucuğa da canım :)

Dün gece yine uyutmayan bir kuyruk sokumu ağrısı yaşadım. Bugün de biraz etkisini hissettiriyor. Kabızmışım gibi hissettiriyor bir de. wc'ye oturunca ağrı geçiyor. Böyle bişi yaşayan var mı ne demektir nedir biliyo musunuz? Çatı açılması denilen şey bu mu acaba?

ben de zaman zaman yaşıyorum, özellikle yorulduğum zamanlarda ama hamilelikten önce de ara ara olurdu yani tamamen yorgunluktan olabilir benimki, çatı açılmasını bilemiyorum canım :KK64:sen de yordun mu kendini bu aralar, ondan olabilir mi?

böbreklere baktır canım benimde kuyruk sokumum böyle sancı şeklinde ağrıyordu hem üşütmüşüm hemde taş varmış böbreğimde dr endişelenme dedi doğuma kadar etkilemez bizi dedi

insan çok pimpirikli oluyo bide ilk doğum olunca bakalım hayırlısı :)
KEsinlikle çok pimpirikli oluyorsun. Benimde ilk :) Ama son zamanlara yaklaştıkça başka stresler oluyor kilosuna çok takılmıyorsun :) Usg de 3500 çıkmış 4100 kg doğmuş. Böyle farklılıkları görünce usg ölçümlerine de inanasım gelmiyor.
ben daha yeni uyandim hepinize günaydin :oops:ama sabaha kadar kaşınmaktan uyuyamadim agladim artik:mad:
Günaydın. Karaciğer enzimlerinin yüksekliğinden kaşıntı oluyormuş galiba senin de mi yüksekti ?

sabahtan beri sütlü tatlı tarifleri okuyorum nette. dayanamıycam galiba bu diyet beni öldürecek yakında. en son ağustosta dondurma yemiştim ölecem tatlı diyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

sabahtan beri sütlü tatlı tarifleri okuyorum nette. dayanamıycam galiba bu diyet beni öldürecek yakında. en son ağustosta dondurma yemiştim ölecem tatlı diyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

KITAMAM :) BENDE AYNI DURUMDAYIM. SARALLELİ EKMEK, TEREYAĞLI BALLI EKMEK, TATLI :( TRAMİSU :( HADİ BUNLARI GEÇTİM. MUZ, MUZ BİLE YİYEMİOM :(

BİDE PATATES KIZARTMASI. HATTA HAMBURGER. FAST FOOD.

BEBEKLERİMİZ SAĞLIKLI OLSUNDA. ŞAFAK AZ.

canlarrr pijamalarımın fotolarını ekliyorum :KK36::KK36::KK36:
mavi bulutluya aşık oldum desem yeridir , diğeri de üzeri pembe altı bordo beyaz puantiyeli , bi arkadaşım uyardı koyu renkli de al rahat edersin die cidden mantıklı geldi .. large aldım pijama takımlarımı , sabahlık s beden ama .. buarada sabahlığımı havuzluhandan aldık kumaşı cok ii , ince penye diil hafif kalın .. güle güle kullanalımm inşallah .. süslü krem rengi takım arıyorum hala kısa kollu ilk gün giymek için marilyn e bakcam artık öle böle bisey alcam napiimm mecburrrr- eet itiraf ediorum dün vasfiye teyzeden cok etkilendimm ..
mavi bulutlu.webp
uzun-kollu-v-yaka-pijama-kadin-pierre-cardin-230x345.webp
feyza sabahlık.webp

KITAMAM :) BENDE AYNI DURUMDAYIM. SARALLELİ EKMEK, TEREYAĞLI BALLI EKMEK, TATLI :KK43: TRAMİSU :KK43: HADİ BUNLARI GEÇTİM. MUZ, MUZ BİLE YİYEMİOM :KK43:

BİDE PATATES KIZARTMASI. HATTA HAMBURGER. FAST FOOD.

BEBEKLERİMİZ SAĞLIKLI OLSUNDA. ŞAFAK AZ.
canım ben eşimin patatesinden 3-5 otlanıyorum. muz da bir lokma alıyorum oğlum eşim yerken. 4 yılı geçtik evleneli evimize sarelle girmedi. dün doğumgünümdü, misafirlerim vardı pasta getirmişler. ondan yedim aylar sonra ilk defa bin pişman olarak. ama sütlü tatlı istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

canım ben eşimin patatesinden 3-5 otlanıyorum. muz da bir lokma alıyorum oğlum eşim yerken. 4 yılı geçtik evleneli evimize sarelle girmedi. dün doğumgünümdü, misafirlerim vardı pasta getirmişler. ondan yedim aylar sonra ilk defa bin pişman olarak. ama sütlü tatlı istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ben ağzıma bile koymadım. pasta, tatlı yemeyeli 1 ayı geçti. bi lokma olsun al diolar. ama yok. normal ekmek bile şekerimi yükseltirken o bi lokma kimbilir ne yapar. hepsi çocuum için şikayet ettiğim yok da :) doğumdan sonra kilo alanlara örnek olabilirim :P şimdilik 10 kilo da kaldık. 84 kiloyum.

kızlar gratis %50 indirime giriyor belki msj gelmiştir biz bez alcaz bulabilirsek akşama 4 gün sürecekmiş bilginiz olsunnn

dün baktım gratise ama indirim yoktu primalar 36 liraydı. bugün mü başlıyormuş ve bütün ürünlerde miymiş canım bilgin var mı?

KEsinlikle çok pimpirikli oluyorsun. Benimde ilk :) Ama son zamanlara yaklaştıkça başka stresler oluyor kilosuna çok takılmıyorsun :) Usg de 3500 çıkmış 4100 kg doğmuş. Böyle farklılıkları görünce usg ölçümlerine de inanasım gelmiyor.

Günaydın. Karaciğer enzimlerinin yüksekliğinden kaşıntı oluyormuş galiba senin de mi yüksekti ?
yok canim ben baktirmistim tum degerler normaldi deri gerilmesinden olabilirmis.

Back
X