2014 Aralık Anneleri

canlarrr pijamalarımın fotolarını ekliyorum :KK36::KK36::KK36:
mavi bulutluya aşık oldum desem yeridir , diğeri de üzeri pembe altı bordo beyaz puantiyeli , bi arkadaşım uyardı koyu renkli de al rahat edersin die cidden mantıklı geldi .. large aldım pijama takımlarımı , sabahlık s beden ama .. buarada sabahlığımı havuzluhandan aldık kumaşı cok ii , ince penye diil hafif kalın .. güle güle kullanalımm inşallah .. süslü krem rengi takım arıyorum hala kısa kollu ilk gün giymek için marilyn e bakcam artık öle böle bisey alcam napiimm mecburrrr- eet itiraf ediorum dün vasfiye teyzeden cok etkilendimm ..
Eki Görüntüle 1287347 Eki Görüntüle 1287348 Eki Görüntüle 1287350

hepsi çok güzelmiş güle güle giy hayatım ama ben de pembe bulutluya bayıldım markası ne onun :KK48: fazla mal göz çıkarmaz diyip bir de ondan mı alsam :)

hepsi çok güzelmiş güle güle giy hayatım ama ben de pembe bulutluya bayıldım markası ne onun :KK48: fazla mal göz çıkarmaz diyip bir de ondan mı alsam :)

pierre cardin canım senin kızın mı oluyordu ya .. sonradan da giyilebilecek şeyler çok şatafatlı diil ben çok sevdimm :D kodu yazıyor di mi fotoda netten bi arat istersen tek çekim 75 e indi buarada o pijamayı..aklında bulunsun

ben ağzıma bile koymadım. pasta, tatlı yemeyeli 1 ayı geçti. bi lokma olsun al diolar. ama yok. normal ekmek bile şekerimi yükseltirken o bi lokma kimbilir ne yapar. hepsi çocuum için şikayet ettiğim yok da :) doğumdan sonra kilo alanlara örnek olabilirim :p şimdilik 10 kilo da kaldık. 84 kiloyum.
benim şeker düşük çıktı ya onun verdiği rahatlık ile günlük meyvemi artırdım. ama yine de gebelik öncesindeki hayatıma göre az yiyorum. misal şeker çıkınca günde 1 elmaya düşmüştüm. şimdi 2 elma 1 mandalina yiyorum. üzüm kavun yok yine. pastayı doğumgünüm diye yedim. ben de hala tambuğday ekmek yiyorum. reçel pekmez bal tatlı yok. eşimden otlandığım patates de ayda 1 anca. çok fast food beslenen avm de beslenen bir aile değiliz zaten.

dün baktım gratise ama indirim yoktu primalar 36 liraydı. bugün mü başlıyormuş ve bütün ürünlerde miymiş canım bilgin var mı?

canım evin nerede bilmiyorum ama babymalle yakın gross marketler var. orada bezler hesaplı.

Kızlar doktorlarınız normal diyorsa normaldir. Her bebişin kilo alışı farklı. Kiloya çok takılmayın zaten. Usg kilosu ile doğdukları kilo arasında da fark oluyor.
AYNEN CANIM KIZIMA 3 KİLO DOĞAR DEDİ DOKTOR CİMCİME 2400 DOĞDU:KK45::KK45::KK45::KK45::KK45::KK45:

huhuuuu maşallah canım ya minicik karnın ..
Oturur pozisyondaki resmimide yollasam sen bizle dalga gecion derler heralde bende simdi ayakta ve otururkenki olanlarin farkina baktimda arada sanki Iki aylik fark var gibi yahu bende anlamadim:) iki resim arasindaki on farki bulun yarismasi yapilacak derecede:) demekki ic karin dedikleri bu:) s izde yollasanizda gorsek gobusleri..gobuslerin icindeki bebisleri:) haftalik hatta gunluk takip yapiom ben resimlerle nasil buyudugu anlasiliyor..bu arada pijamalara bayildimmmm bittimmmm.sagliklo guzel gunlerde kullan canim

pierre cardin canım senin kızın mı oluyordu ya .. sonradan da giyilebilecek şeyler çok şatafatlı diil ben çok sevdimm :D kodu yazıyor di mi fotoda netten bi arat istersen tek çekim 75 e indi buarada o pijamayı..aklında bulunsun

baktım şimdi de nette hep 100ün üzerinde canım baya uygun almışsın sen o zaman. bi de kendi pijamacıma bakayım onda varsa o da uygun verir. evet kızım olacak, pembe pembe aldık her şeyi ya çok da kızardım herkese böyle kızları pembeye erkekleri maviye boğuyorsunuz diye ama kendim de aynısını yaptım :KK48:

benim şeker düşük çıktı ya onun verdiği rahatlık ile günlük meyvemi artırdım. ama yine de gebelik öncesindeki hayatıma göre az yiyorum. misal şeker çıkınca günde 1 elmaya düşmüştüm. şimdi 2 elma 1 mandalina yiyorum. üzüm kavun yok yine. pastayı doğumgünüm diye yedim. ben de hala tambuğday ekmek yiyorum. reçel pekmez bal tatlı yok. eşimden otlandığım patates de ayda 1 anca. çok fast food beslenen avm de beslenen bir aile değiliz zaten.
canım evin nerede bilmiyorum ama babymalle yakın gross marketler var. orada bezler hesaplı.

dikmen tarafındayım ama iş için çok gidiyorum o taraflara canım babymallde de indirim vardı geçen gittiğimde 3 paket bez aldım. siz tecrübeli anneler çok biriktirmeyin dediniz diye öyle fazla stok yapmayı da düşünmüyorum aslında ama %50 indirim olursa çok cazip olur o zaman alırım belki 1-2 paket daha.

Slm kızlar iyisinizdir inşallah. Bayadr giremiyodum. Dun kontrolumuz vardı. Bebişim 2 kilo olmuş. 43 cm boyu var basıda normal dogum pozısyonunda cok şükür bi problemde yok. 32+3 üç normalmı sizce kılosu boyu.
kızlar dün kontrol vardı 34+2 de 2300 gr 46 cm olmuş, 2 haftada 200 gr almış, çok az gibi geldi bana yaa :KK43: 1 aralık dedi dr doğum tarihine, sezeryan olacak. sizce nasıl?
Canım bende tan 32+3 de Dr kontrolüne gitmiştim . Bizim kılımızda 1940 grdı. Boyumuzda 44 cm . Dr cok guzel gayet iyi demişti. Insan buradan teyit etmeden rahat edemıyor . Maşallah iyiler iyi :)
MAŞALLAH ÇOK İYİLER CANIM BUGÜN DOKTORA GİTTİK BİRİSİ 1750 DİĞERİ 2000 OLMUŞ CİMCİMELERİN 33+1 İZ ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR 1 HAFTAYIDA ATLATTIKMI TAMAMDIRRRRRR

canım ben eşimin patatesinden 3-5 otlanıyorum. muz da bir lokma alıyorum oğlum eşim yerken. 4 yılı geçtik evleneli evimize sarelle girmedi. dün doğumgünimdü, misafirlerim vardı pasta getirmişler. ondan yedim aylar sonra ilk defa bin pişman olarak. ama sütlü tatlı istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Allah kolayliklar versin sizlere yaaa.ama sutli tatlida yasak olmazki..arada bi kacamak yapin dicem ama ana yuregi dimi kiyamiyonuz yavrucuklara..olsun hepimizin safaklar azaldi az kaldi lohusaligin ilk gunlerinde caktira caktira yersiniz:) I

Oturur pozisyondaki resmimide yollasam sen bizle dalga gecion derler heralde bende simdi ayakta ve otururkenki olanlarin farkina baktimda arada sanki Iki aylik fark var gibi yahu bende anlamadim:) iki resim arasindaki on farki bulun yarismasi yapilacak derecede:) demekki ic karin dedikleri bu:) s izde yollasanizda gorsek gobusleri..gobuslerin icindeki bebisleri:) haftalik hatta gunluk takip yapiom ben resimlerle nasil buyudugu anlasiliyor..bu arada pijamalara bayildimmmm bittimmmm.sagliklo guzel gunlerde kullan canim
BEN 70 KİLOYUM AMA İKİZ OLDUĞUNDAN HERHAL GÖBÜŞ NESNET 3 KATI BÜYÜK

BEN 70 KİLOYUM AMA İKİZ OLDUĞUNDAN HERHAL GÖBÜŞ NESNET 3 KATI BÜYÜK
Normal canimm Iki tane can var icinde birde o canlarin esini tasiyorsun kolaymiii..kilon cok olmasinda icinden ciktiklari an bir iki gun icinde toparliyormussun.bu arada aklima geldi kim karnini saricak yada korse giyecek? Sezeryanli hanimlar icin de sicak su torbasi konuluyormus yada kum torbasi rahim kendini toparlasin diye bunuda danismayi unutmayin..bi kac arkadas dediki karnina bakmayi pek istemeyeceksin boraz cirkin oluo ama toparlanio geri dediler:)

baktım şimdi de nette hep 100ün üzerinde canım baya uygun almışsın sen o zaman. bi de kendi pijamacıma bakayım onda varsa o da uygun verir. evet kızım olacak, pembe pembe aldık her şeyi ya çok da kızardım herkese böyle kızları pembeye erkekleri maviye boğuyorsunuz diye ama kendim de aynısını yaptım :KK48:

dikmen tarafındayım ama iş için çok gidiyorum o taraflara canım babymallde de indirim vardı geçen gittiğimde 3 paket bez aldım. siz tecrübeli anneler çok biriktirmeyin dediniz diye öyle fazla stok yapmayı da düşünmüyorum aslında ama %50 indirim olursa çok cazip olur o zaman alırım belki 1-2 paket daha.

3 ve 4 numarayı kullanırsın baya. ben 1,5 yıldır 5 numara kullanıyorum mesela. rizegross var aselsana yakın. onu çok methediyorlar, ucuzmuş.

şu krem olayını doktora soracaktım unutmuşum. 2 ayrı doktora gidiyorum. Doktorların söyledikleri farklı olabildiği gibi görüntü aldıkları makineler bile farklı halbuki iki hastane de en iyi özel gelişmiş donanımlı hastaneler. Cihazların markasından kaynaklı sanırım. 1 hafta arayla bazen 3 gun arası olarak gidiyorum bu doktorlara kilolar felan uyusmayabiliyor. Uzunluklar da aynı şekilde . O yüzden burdaki arkadaşların kilolarına bakıp üzülmeyin strese girmeyin. Zaten ultrason cıktısı alıyorsanız o cıktıda normal olması gereken aralıklar da yazıyor. Bu kadar problem değil. Ne bebekler yasıyor o yüzden enerjinizi nasıl iyi bakım yapılır bunlara harcayalım.

Kızlar oyle galiba bizimkide oyle kıpır kıpır maşallah .. Bu arada sen çalışıyordun sanırım naptın izne çıktın mı
Evet canm gecen hafta cuma cıktım izne. Raporumdan once cıktım. İşyerım sıkıntı cıkarmadı allahtan. Ama evde cok sıkılıyorum. Daha çalışmıcagım için alışmam lazım bu duruma

3 ve 4 numarayı kullanırsın baya. ben 1,5 yıldır 5 numara kullanıyorum mesela. rizegross var aselsana yakın. onu çok methediyorlar, ucuzmuş.

orayı görüyorum hep ama toptan sanıyordum. bu gittiğimde bi uğrayayım sağol canım. bu arada sen premium care mi kullanıyorsun aktif bebek mi?

orayı görüyorum hep ama toptan sanıyordum. bu gittiğimde bi uğrayayım sağol canım. bu arada sen premium care mi kullanıyorsun aktif bebek mi?

ilk 8 ay falan Premium kullandım. Premium maksimum 5 numaraya kadar. benim tosuna 5 no küçük gelince , aktif bebek 6 noya geçtim. aktif bebek de gayet güzel bence çok farklı değil. şimdi boy attı zayıfladı 5 no kullanıyorum ama aktif ebebk kullanıyorum.
aktif bebek güzel ama mesela prima kuru ve hesaplı var, yanlış almış eşim. iğrençti. başkasına verdim paketi bitirmeden.

canımm çok saoll ben atmıştım gecenlerde bi foto yine attim ölesee haftasonu çekilmiştik eşimleeee :KK74::KK74: yusuf basket topu gibi çıkmışş ama idare edinn buarada fotoda edirnedeyizz .. veee sanırım 2-3 günde 2 kilo aldımm şaka gibiiiiii bu ne yaaa :mad:

fotoğraf.webp

canım bende erkek annesi olcam ama elim hep pembeye gidio eşimle arabayı pembe mi alcaz die konuştukk :rolleyes::rolleyes: son zamanlarda bi pembe sevgisi geldi ama bulut pijamada maviye vuruldumm :KK68: annem battaniye örüyor şimdi kuzenim doğum yapacak ona mesela mavi ördü alizenin ponponlu ben sarısını istedim biraz renkli olsun ya :KK51: kız için daa ii her renk oluyor ya sanki valla içim gidio kıyafetlerine de mis gibi alın bebeğimm 2. kız olursa napcaz bilemiyorumm :KK71::KK71: alışverişi abartabilirim ki eşim şimdilerde de abarttıgımı sölüoo

Yeni geldim kizlar dr dan sonuclarimi gostermeye gitmistim bazi degerlerim biraz yuksek cikmis, cildiye ve gastroendokrinmi ne bi bolume sevk etti. Cildiyeci kasintilar icin krem yazdi, digeride batın ultraasonu istedi onada haftaya cumaya gun verdi. Bu arada bizim tosuncuk 2900 olmus.

ilk 8 ay falan Premium kullandım. Premium maksimum 5 numaraya kadar. benim tosuna 5 no küçük gelince , aktif bebek 6 noya geçtim. aktif bebek de gayet güzel bence çok farklı değil. şimdi boy attı zayıfladı 5 no kullanıyorum ama aktif ebebk kullanıyorum.
aktif bebek güzel ama mesela prima kuru ve hesaplı var, yanlış almış eşim. iğrençti. başkasına verdim paketi bitirmeden.

anladım canım, ben de ayaklanmaya başlayınca aktif bebek kullanırım diyorum. kuru ve hesaplıyı bilmiyordum baktım şimdi netten turuncu paketmiş o da. uzak duracağız demek ki ondan :)

canımm çok saoll ben atmıştım gecenlerde bi foto yine attim ölesee haftasonu çekilmiştik eşimleeee :KK74::KK74: yusuf basket topu gibi çıkmışş ama idare edinn buarada fotoda edirnedeyizz .. veee sanırım 2-3 günde 2 kilo aldımm şaka gibiiiiii bu ne yaaa :mad:

Eki Görüntüle 1287436

ayy göbişe bak ya maşallah :) büyüklerin söylediği hamilelik teorileri doğru mu ne, erkekler öne doğru sivrilir kızlar yayılır derler ya hep. benimki hiç öyle değil, zaten 6. aya kadar normal kilo almış gibiydim. sonra tamamen çıktı göbek :)

Back
X