2014 Aralık Anneleri

:KK48:
ben de zaman zaman yaşıyorum, özellikle yorulduğum zamanlarda ama hamilelikten önce de ara ara olurdu yani tamamen yorgunluktan olabilir benimki, çatı açılmasını bilemiyorum canım :KK64:sen de yordun mu kendini bu aralar, ondan olabilir mi?

Ha olabilir hakikaten valiz hazırlarken pert olmuştum. :S Teşekkürler.

böbreklere baktır canım benimde kuyruk sokumum böyle sancı şeklinde ağrıyordu hem üşütmüşüm hemde taş varmış böbreğimde dr endişelenme dedi doğuma kadar etkilemez bizi dedi
Daha önce kum dökmüştüm aslında taş ağrısı da onun gibiyse ikisini ayırt edebiliyorum. Ama göstermekte fayda var tabi. Çok teşekkür ederim. ;)

canımm çok saoll ben atmıştım gecenlerde bi foto yine attim ölesee haftasonu çekilmiştik eşimleeee :KK74::KK74: yusuf basket topu gibi çıkmışş ama idare edinn buarada fotoda edirnedeyizz .. veee sanırım 2-3 günde 2 kilo aldımm şaka gibiiiiii bu ne yaaa :mad:

Eki Görüntüle 1287436
Massallah dedigin gibi tam futbol topu gibi olmus karnin

Kizlar migrosta indirim vardi aldim. 59.90 a

Eklentiler

• IMG_20141030_174355.webp
    IMG_20141030_174355.webp
    24 KB · Görüntüleme: 148
canımm çok saoll ben atmıştım gecenlerde bi foto yine attim ölesee iaaftasonu çekilmiştik eşimleeee :KK74::KK74: yusuf basket topu gibi çıkmışş ama idare edinn buarada fotoda edirnedeyizz .. veee sanırım 2-3 günde 2 kilo aldımm şaka gibiiiiii bu ne yaaa :mad:

Eki Görüntüle 1287436
Agaydin arkadasimiz hakliii.anammm bende bi kac gundur aynisini dusunuyorum kiz yayilir erkek top gibi sivrilirmis pekteinanmiyordum ama dogrumu nedir? Masallah seninki basket topunun hakkini veriyorrr..durusundan sanirsam..bizimki yayildi yanlarim bingil bingil su oluyor oturuncaaa:) fotoda super olmuss bu arada masallah ikinizede..

Agaydin arkadasimiz hakliii.anammm bende bi kac gundur aynisini dusunuyorum kiz yayilir erkek top gibi sivrilirmis pekteinanmiyordum ama dogrumu nedir? Masallah seninki basket topunun hakkini veriyorrr..durusundan sanirsam..bizimki yayildi yanlarim bingil bingil su oluyor oturuncaaa:) fotoda super olmuss bu arada masallah ikinizede..

cok saoll canım valla cok sivriyiz annem ben bu kdr kilo da almamıştım karnım böle de diildi dioo kayınvalidem gibi ya gıcık edio beni :KK49::KK49:

millet hastane cantaniz hazirmi? neler koydunuz? ben ütü isini bitirdim neler kiysam karar veremedim. sizden kopya cekiym.

millet hastane cantaniz hazirmi? neler koydunuz? ben ütü isini bitirdim neler kiysam karar veremedim. sizden kopya cekiym.

Ben daha hazırlamadım canım ama koyacaklarımı aldım yıkayıp ütülenecek. Bebeğe 3 takım, kendime 2 gecelik 1 pijama 1 de sabahlık, çorap, göğüs pedi, emzirme sütyeni, 4 tane atlet, 4 tane yüksek belli çamaşır, terlik, el kremi, he bir de bebeğe penye battaniye 3 tane. Aklıma gelenler bunlar

kizlar bebeklere mont denilmis tek battaniye soguk gecirir diye düsünüyorum ben aldigim biseyi paylasiym sizede fikir olur

http://www.hm.com/tr/product/99677?article=99677-B

Ben de bu tarz bişey düşündüm, haftasonu bi bakalım h&m den. Saol canım fikir için

Merhaba canim senle ayniyiz hadi hayirlisi tahmini dogum tarihim 12 ayin otuzu benim amaoglum olacak belki daha gec gelir
KIZLAR GÜNAYDIN, 31+3 OLDUK. ALLAH BUGÜNLERİDE GÖSTERDİ. NEYSE, DÜN 29 EKİM RESMİ TATİLİ FIRSAT BİLİP, BEBEĞİN ÇAMAŞIRLARINI YIKADIM.

YIKAMAMIŞ OLANLARA TAVSİYE; HEMEN KURUMUYOR. BENİM 2 ÇAMAŞIR TELİ GEREKTİ. UYKU SETİNDEN BATTANİYESİNE HERŞEYİNİ YIKADIM. DALAN TOZ SABUN VE DALİN YUMUŞATICI KULLANDIM. MİS GİBİ KOKTULAR.
BUGÜN AKŞAMA KADAR KURURSA Bİ KISMINI ÜSTÜLEYECEĞİM.
YATAĞIMIZ GELDİ, DOLABIMIZ ZATEN VARDI, SİRKELİ SUYLA VE NORMAL DETERJANLA 2 KERE SİLİNDİ AMA BENİM DOLAP KENDİ KENDİNE KOKU ÜRETİYOR. SANIRIM HAVA ALMIYOR. ŞİMDİLİK KAPAKLARI AÇIK. ESYALAR DOLDUKÇA GEÇER DİYE UMUT EDİYORUM AMA DOLAP İÇİ BEBEĞE ZARAR VERMİCEK KOKU GİDERİCİ BİLENİNİZ VARSA TAVSİYE EDERSE SEVİNİRİM. TÜM İŞLERİMİZ BİTTİĞİNDE ODAMIZIN RESMİNİ KOYACAĞIM.

[QUOTE="hazel90, post: 37547527, member: 48bebeklere mont denilmis tek battaniye soguk gecirir diye düsünüyorum ben aldigim biseyi paylasiym sizede fikir olur

http://www.hm.com/tr/product/99677?article=99677-B[/QUOTE]
Ben biryere cikartirken ne giydiricez diye dusunmustum.hastane yada saglik ocagina cikarken diyee.yeni dogdugunda giydirilir dimi buu

Kizlar selam ben de bebise kundak deniyo ya su polar kundaklardan aldim (resmini koyuyorum)ona sarip bi de battaniyeye sararim diye düsündüm üsümesin diye en azindan kolunu bacagini cikarmaz sicacik durur.Haftaya olan kontrolümü bile bekleyemez oldum ,1 ay nasil bekliyoduk acaba 2 hafta gecmiyo artik :(3201004505ss-5.webp

Kizlar bisey daha sorucamm.
Simdi ben emzirme sutyeni alicam ama cevremde baktiklarimi begenmedin.
Toparlayicili istiyorum goguslerim hem buyudu hem sarkti bayaa hic rahat degilim yani.normal toparlayici camasirim var ama kasindiriyor diye su anda normal penye kullqniyorum ama hic memnun deegilimm.
Emzirme atletide var mesala sutyen takmayip sadece emzirme atleti kullansak daha iyi ama onunda gogusleri siki tutmasi lazimmm.
Lutfen bana bir fikirrr:KK64:

Kizlar hastane cantanizin icine dudak kremi koymayi unutmayin..nemlendirici yani.cunku sanci cekerken cok catliyormus malum su vermiyolar yasak..buz takviyesi yapiolar cok uzun surerse.birde dogum sonrasisda ihtiyac oliyormus tavsiyemdir (sanki on cocuk dogurdum) arkadaslar oyle dedide :)

Ben koydum canimm hem de visnelii :)))

Kizlar selam ben de bebise kundak deniyo ya su polar kundaklardan aldim (resmini koyuyorum)ona sarip bi de battaniyeye sararim diye düsündüm üsümesin diye en azindan kolunu bacagini cikarmaz sicacik durur.Haftaya olan kontrolümü bile bekleyemez oldum ,1 ay nasil bekliyoduk acaba 2 hafta gecmiyo artik :KK43:Eki Görüntüle 1287689
Bende bunun pembesine bakmistim internetten nasil kalitelimi..

Hanimlar merhaba
Besik konusunda cok kararsizim. Babytech in kugu besik modeli hakkinda fikir sahibi olan varsa cok sevinirim. Ozellikle sallanmasi konusunda duz bir sekilde sallanan besik istiyorum da.

Back
X