2014 Aralık Anneleri

Bende bunun pembesine bakmistim internetten nasil kalitelimi..
Canim disi polar icinde pamuklu vir astari var terletmiycek hem de sicak tutacak ebn begendim yani.Cok kullanisli gibi duruyor hemen sar al kucagina.Ben 38.90 a aldim daha ucuzuda vardir nette belki.

kızlar iyi akşamlar herkese.
şurda bebişin dolabını sildim ilk defa. cekmeceleri felan ,ortalıkta kuruyan camasırları topladım katladım kaldırdım yatagı düzenledim carsafları değiştirdim derken kalçamın ortasına bir sızı girdi. yürüyemiyorum iyi mi. bacağımı çekemiyorum yururken. off ya bu kadar işi nasıl yapıcam geri oturdum kaldım yaaaaaaaa :nazar::KK61:

kızlar iyi akşamlar herkese.
şurda bebişin dolabını sildim ilk defa. cekmeceleri felan ,ortalıkta kuruyan camasırları topladım katladım kaldırdım yatagı düzenledim carsafları değiştirdim derken kalçamın ortasına bir sızı girdi. yürüyemiyorum iyi mi. bacağımı çekemiyorum yururken. off ya bu kadar işi nasıl yapıcam geri oturdum kaldım yaaaaaaaa :nazar::KK61:
Gecmis olsun canim üzüldüm.Artik agir ise gelemiyoruz ne yazik ki.Tatlim sicak su torbasi koy gevsetir kaslarini belki.Ayaklarini dik yat insallah gecer tatlim.Cok gecmis olsun.

Kizlarrr bisi sorcam kim oldugunu hatirlamiyorum ama hani biriniz mavi draje koymustu bi siseye onu dagitacakti gelenlere hediye.uzerine sticker yaptirmisti.bana o sitenin adi lazim acil yaaa.kendi tasarlayip bastirmak isteyen bi arkadasim var turkiyeden ama siteyi kaydetmedim ben.bana burada lazim olmaz die..

ızlar iyi akşamlar herkese.
Sorma canim sormaaa yaaa yarin esimin dogum gunu bende Is yeri icin bisiler hazirladim ama suan bittimmmm..ne diye ugrastimki acep:) eskiden evde hergun olmasada iki gunde bir firin acardim pastalar borekler corekler ama artik o eski halimdennnn eser yok simdiiii sarkisi bana uyuyor:) nevresim degistirmek ise olumm:) her hafta bi kat daha zorlasiyormus..allah hepimize yardim etsin insallah

Kizlarrr bisi sorcam kim oldugunu hatirlamiyorum ama hani biriniz mavi draje koymustu bi siseye onu dagitacakti gelenlere hediye.uzerine sticker yaptirmisti.bana o sitenin adi lazim acil yaaa.kendi tasarlayip bastirmak isteyen bi arkadasim var turkiyeden ama siteyi kaydetmedim ben.bana burada lazim olmaz die..

Sitenin adi "ozel gun baskilari" canimm 50 sticker 20 tl falan..

Aklima geldi birisi dolap ici kokusunu sormustu icine lavanta koyabilirsiniz ya da yumusaticiyi bardaklara koyun ve icine koyun derimm.ben ikisini borlikte uyguluyorum her cekmeceye her goze ayri ayri bu islemi yaptim acinca misss gibi yumusatici kokuyor tabi ilk bi hafta sirkeli suyla sildikten sonra kapaklari acip camida acip havalandirdik.ama icini yerlestirince kapaklarini acik borakmak istemedim..bide havalar cok sogudu butun gun camini acik tutunca kapi altindan cok fena soguk geliyordu..

IMG_20141030_225746.webp

Daha guzel bi kalip bulamadinmi diye soracak olan olursaaaa hayir efendim aramadim bile kizimin partisi icin kullandigim zibinin altini kesip t-shirt yaptim:) renk derseniz zaten turkiyede olmadigim icin ve her seker hamuru helal olmadigi icin onceden evde bulunan hamurlari kullandim.yarinda biberon seklindekileri yapcam kizimim dogumu icin paketlenip kutulanip hastane yolu beklicekler...

iyi geceler bacılarım... sabahtan beri dr dayız önce klasik olarak 2 aydır kan tsh hemoglobin vs ölçümleri için asm ye gittik sonra eve geldik hala bebekten bir hareket yok... derken yemekde yedim uzandım soluma hala hareketsiz eşim bidaha işten çıkıp geldi dr a gittik nst ye aldı bizi neyseki kalp atışı normaldi ama zerre hissetmiyorum veledi... meğer baya aşağıda taşıdığımdan hareket alanıda baya daraldığından hissedemeye de bilirmişmişim.
derken çok şükür herşey yolunda çıktı... dönüşte cepaya gittik.. ENGLİSH home dan 4 lü cupe cake body ve 2 çoraplı seti varya ondan aldık 0-3 aylık 54-90 dan %50 ye inmişti bayada vardı bişeyler anne çantası yastık kılıfı nevresim vs... biz sadece body aldık ordan kanzda %50 indirim vardı alt patikli pantolondan aldık...
ayrıca kendime carfurdan canped hastapedi aldım L ama bence bana M olurdu L almaya gerek yokmuş hastane için sizler gerekli olabilir dediniz diye alayım dedim.. sonra birde külot aldım olurda watsonslardan aldıklarım yarı yolda bırakırsa diye 2,90 tl ye içi havlu gibi olan anne donlarından aldım , ve büyük boy buzdolabı poşeti, artık yıka kurut ütüle koy poşete yaapcam sizlerin önerilerinizle durmak yok işe devam diyorum;)

ve işbir yataktan baby bed denen yatağından 80*140 lık bebeğin karyolası için 335 tl ye aldık...
ve en son olarak çok çok araştırmalar sonucu bizi idare edecek ve ücretide makul olucak şekilde park yatağımızı alalım dedik ve kraft rumba nın yeni modelini sallanabilen cinsden aldık cidden çin malı kokmuyor şuan kurduk bile... içinede yataş ve kraft işbirliğiyle olan sünger yatağından aldık normalda park yatak 249 tl içinin döşeğide 125 miş biz pazarlık vs ikisine 300 verdik... bilmiyorum iyimi ettik.. zerre koku moku yok cidden tavsiye edilebilir bir ürünmüş...
herşeyi hazır tabi yıkanıp ütülenirse :)
herkescikler çok çok iyidir inşallah... iyi geceler bacılarım:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

Aklima geldi birisi dolap ici kokusunu sormustu icine lavanta koyabilirsiniz ya da yumusaticiyi bardaklara koyun ve icine koyun derimm.ben ikisini borlikte uyguluyorum her cekmeceye her goze ayri ayri bu islemi yaptim acinca misss gibi yumusatici kokuyor tabi ilk bi hafta sirkeli suyla sildikten sonra kapaklari acip camida acip havalandirdik.ama icini yerlestirince kapaklarini acik borakmak istemedim..bide havalar cok sogudu butun gun camini acik tutunca kapi altindan cok fena soguk geliyordu..

Yumusatici koyma fikri de guzelmiss hamarat hatunn :) ben de vanilya tozuyla sildim. Dolabin kapaklarini bi aciyorum misss gibi koku yayiliyo.. ve bu islemi yaptigimdan beri odada yeni mobilya kokusu pek kalmadi.. tavsiye ederim..

kgokce kgokce massallah canim baya is halletmissin. Aldiklarini gule gule kullan. Ben de bugun ufak tefek eksiklerimi hallettim. Bu arada hic bitmiyor eksiklerimizz :) ates olcer, pisik kremi, kendime havlu coraplar(hastane icin), yine ikramlik lokum, draje icin kucuk cam kavanozlar, kurabiyeler icin buyuk mavi kalp seklinde kutu, bebisimin kiyafetlerini asmak icin minik askilar faln aldim. Bebisime kirli sepeti begenemedim..:( ikeada cok guzel sepetler vardi keske gittigimde alsaydim simdi bulamiyorumm :( bir de soyle suslu puslu bi gunluk aradim bulamadim dogum hatirasi yazmak icinn.. hastane cantamiz tamamlandi. Sadece bebek arabamiz kaldi bizim.. bir de kuvet filesiyle alt acma ortusu alicam e-bebekten. Bu arada bebisler artik cok fazla hareket edemiyolar. Kiyamam yerleri kalmadiii...

İyi geceler annisler. Hamile kaldigim ilk gunden beri arada lekeleniyorum yine leke gordum her defasinda acillere kostum ama kaniksadim su son ayda bebiste tekmelior hicbiyerimde agrimior dua edelimde erken gelmek istemesin :( zamn yaklastkkca pskolojim bozuluor

İyi geceler annisler. Hamile kaldigim ilk gunden beri arada lekeleniyorum yine leke gordum her defasinda acillere kostum ama kaniksadim su son ayda bebiste tekmelior hicbiyerimde agrimior dua edelimde erken gelmek istemesin :KK43: zamn yaklastkkca pskolojim bozuluor

Sikma canini insallah zamaninda gelir.. ben de gecen hafta az kaldi dogurdum doguracaktim ama cok sukur uzerinden 8 gun gecti. Her gun sukrediyorum 1 gun daha gecti ve az daha buyudu diye.. bnm de baya agrim kasilmam oluyo ama dua ediyorum baska care yok.. psikolojin saglam olmali hic sarsilma. Cunku dogum yapicaz gucunu toplamaya bak. Sonrasinda da minicik bir beden bize muhtac olacak. O yuzden guclu durmaliyiz..

tüm 2014 Aralık Annelerine öncelikle şimdiden çocuklarınızın hayırlı olmasını diliyorum. Allah bebişlerinizi analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Şimdiye kadar bahsedilmemiş sanırım. İnternet ortamında bazı yararlı hesap programları mevcut. Bu forumda eksik olanlardan birtenesi bence. Hamilelikte ne kadar kilo alacağınızdan tutunda, bebeğinizin yaklaşık doğum tarihini kestirme yada bebişin bulunduğu haftaya göre yaklaşık olması gereken boy kilo tahminine kadar. He birde bebişin doğumuyla birlikte olması gereken aşıların takvimini çıkartanalrda var. Belki Moderatörlerimiz .... adresinde bulunan bu uygulamaları siteye almayı becerirlerse herkes için çok yararlı olacağını düşünüyorum. Hepinize yeniden hayırlı olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sikma canini insallah zamaninda gelir.. ben de gecen hafta az kaldi dogurdum doguracaktim ama cok sukur uzerinden 8 gun gecti. Her gun sukrediyorum 1 gun daha gecti ve az daha buyudu diye.. bnm de baya agrim kasilmam oluyo ama dua ediyorum baska care yok.. psikolojin saglam olmali hic sarsilma. Cunku dogum yapicaz gucunu toplamaya bak. Sonrasinda da minicik bir beden bize muhtac olacak. O yuzden guclu durmaliyiz..
canım kasılma denen şey tam olarak nasıl bişi? vallai ben hiçbişi hissetmiyorum evde doğursam anlamıycam. bitek kaşıntı olayı benim sinirlerimi yıprattı.

canım kasılma denen şey tam olarak nasıl bişi? vallai ben hiçbişi hissetmiyorum evde doğursam anlamıycam. bitek kaşıntı olayı benim sinirlerimi yıprattı.
kimyager arkadaşım,
bu soruna karşılık... bu makeleyi okumanı tavsiye ederim.
iyi geceler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X