iyi geceler bacılarım... sabahtan beri dr dayız önce klasik olarak 2 aydır kan tsh hemoglobin vs ölçümleri için asm ye gittik sonra eve geldik hala bebekten bir hareket yok... derken yemekde yedim uzandım soluma hala hareketsiz eşim bidaha işten çıkıp geldi dr a gittik nst ye aldı bizi neyseki kalp atışı normaldi ama zerre hissetmiyorum veledi... meğer baya aşağıda taşıdığımdan hareket alanıda baya daraldığından hissedemeye de bilirmişmişim.
derken çok şükür herşey yolunda çıktı... dönüşte cepaya gittik.. ENGLİSH home dan 4 lü cupe cake body ve 2 çoraplı seti varya ondan aldık 0-3 aylık 54-90 dan %50 ye inmişti bayada vardı bişeyler anne çantası yastık kılıfı nevresim vs... biz sadece body aldık ordan kanzda %50 indirim vardı alt patikli pantolondan aldık...
ayrıca kendime carfurdan canped hastapedi aldım L ama bence bana M olurdu L almaya gerek yokmuş hastane için sizler gerekli olabilir dediniz diye alayım dedim.. sonra birde külot aldım olurda watsonslardan aldıklarım yarı yolda bırakırsa diye 2,90 tl ye içi havlu gibi olan anne donlarından aldım , ve büyük boy buzdolabı poşeti, artık yıka kurut ütüle koy poşete yaapcam sizlerin önerilerinizle durmak yok işe devam diyorum
ve işbir yataktan baby bed denen yatağından 80*140 lık bebeğin karyolası için 335 tl ye aldık...
ve en son olarak çok çok araştırmalar sonucu bizi idare edecek ve ücretide makul olucak şekilde park yatağımızı alalım dedik ve kraft rumba nın yeni modelini sallanabilen cinsden aldık cidden çin malı kokmuyor şuan kurduk bile... içinede yataş ve kraft işbirliğiyle olan sünger yatağından aldık normalda park yatak 249 tl içinin döşeğide 125 miş biz pazarlık vs ikisine 300 verdik... bilmiyorum iyimi ettik.. zerre koku moku yok cidden tavsiye edilebilir bir ürünmüş...
herşeyi hazır tabi yıkanıp ütülenirse :)
herkescikler çok çok iyidir inşallah... iyi geceler bacılarım