2014 Aralık Anneleri

canım kasılma denen şey tam olarak nasıl bişi? vallai ben hiçbişi hissetmiyorum evde doğursam anlamıycam. bitek kaşıntı olayı benim sinirlerimi yıprattı.

Ay sendede mi kasinti basladi canim? Yoktu sende boyle bisey.. ne zamndir var? Bence kan ilaclarini gunde 2 doz aliyosaniz onlar yapiyo kasintiyi... kasilmaya gelince farketmemen imkansiz. Yani durduk yere dogum baslamaz cnku agrili oluyo.karnimda sertlik hissediyorum ve rahatsiz oluyorum bi bakiyorum karnim kasilmis bi tarafim toplanmis. Sag ya da sol top gibi olmus tahta gibi sertlesmis. bazen cabuk geciyo bazen batma tarzinda agriyla seyrediyo ve bi taraftan bi tarafa donemiyorum agridan.

Ay sendede mi kasinti basladi canim? Yoktu sende boyle bisey.. ne zamndir var? Bence kan ilaclarini gunde 2 doz aliyosaniz onlar yapiyo kasintiyi... kasilmaya gelince farketmemen imkansiz. Yani durduk yere dogum baslamaz cnku agrili oluyo.karnimda sertlik hissediyorum ve rahatsiz oluyorum bi bakiyorum karnim kasilmis bi tarafim toplanmis. Sag ya da sol top gibi olmus tahta gibi sertlesmis. bazen cabuk geciyo bazen batma tarzinda agriyla seyrediyo ve bi taraftan bi tarafa donemiyorum agridan.
Sende mi uykusuzsun butterfly
1 saattir uyanikim, tam uyucam mesajını gördüm bi selam edeyim dedim

Kizlar bisey daha sorucamm.
Simdi ben emzirme sutyeni alicam ama cevremde baktiklarimi begenmedin.
Toparlayicili istiyorum goguslerim hem buyudu hem sarkti bayaa hic rahat degilim yani.normal toparlayici camasirim var ama kasindiriyor diye su anda normal penye kullqniyorum ama hic memnun deegilimm.
Emzirme atletide var mesala sutyen takmayip sadece emzirme atleti kullansak daha iyi ama onunda gogusleri siki tutmasi lazimmm.
Lutfen bana bir fikirrr:KK64:
ben şöyle bişey aldım kalıplı ama telli değil. ilk önce penyelerden almıştım ama onları sadece evde giyebilir insan. bi değişik gösteriyo çünkü göğüsleri. şimdi bu kalıplısından sipariş ettim. dışarda da rahat giyilir diye. umarım memnun kalırım.
3435_buyuk_zoom.jpg

herkese hayırlı cumalar kızlar:KK52:paylaşımlar yine süper, bende hasta ve uyuyamayan halimle bi meraba diiym dedim.ne nefes alabiliyorum ne hapsrabilyorum:KK1:karnimda cok gergin,patladi patlicak, ne yatiriyo ne oturtuyo yavrum:KK68:şaftım kaydı anlıcagınız:KK53: hazırlıklar hala bitmedi, bakiyorum herkes çantalarını bile hazırlamış:KK17::KK17: Rabbim bu güzel telaşları doyasıya yaşamayı nasip etsin tabiki:nazar: herkeslere kolay gelsin, bana da tatlimi tatli bi uyku gelsin de uyuyim bi yaaavv:KK51::KK51:

Selam kızlarr bu karın kasılmaları ve toparlanma hissi 2gündür bendede başladı dr geldm hemen tedbir amaçlı yatırdı ciğer geliştirici yaptı. Erken doğum habercisi olabilirmiş ama
Bugün çıkarcaklar galiba

Sağol E="chocolate88, post: 37550913, member: 107494"]Canim disi polar icinde pamuklu vir astari var terletmiycek hem de sicak tutacak ebn begendim yani.Cok kullanisli gibi duruyor hemen sar al kucagina.Ben 38.90 a aldim daha ucuzuda vardir nette belki.[/QUOTE]
Sagol cevabin için tekrar bakayim.

canımm çok saoll ben atmıştım gecenlerde bi foto yine attim ölesee haftasonu çekilmiştik eşimleeee :KK74::KK74: yusuf basket topu gibi çıkmışş ama idare edinn buarada fotoda edirnedeyizz .. veee sanırım 2-3 günde 2 kilo aldımm şaka gibiiiiii bu ne yaaa :mad:

Eki Görüntüle 1287436

çok tatlı çıkmış canım yaaaaa. inşallah yarın evdeyim ben de bi foto çekeyim. edirneye gitmişken kilo alınmazmı yaaa? keçecizadeye uğradın mı:)

canım bende erkek annesi olcam ama elim hep pembeye gidio eşimle arabayı pembe mi alcaz die konuştukk :rolleyes::rolleyes: son zamanlarda bi pembe sevgisi geldi ama bulut pijamada maviye vuruldumm :KK68: annem battaniye örüyor şimdi kuzenim doğum yapacak ona mesela mavi ördü alizenin ponponlu ben sarısını istedim biraz renkli olsun ya :KK51: kız için daa ii her renk oluyor ya sanki valla içim gidio kıyafetlerine de mis gibi alın bebeğimm 2. kız olursa napcaz bilemiyorumm :KK71::KK71: alışverişi abartabilirim ki eşim şimdilerde de abarttıgımı sölüoo

canım naçizane tavsiyem herşeyi mavi yapma, yaptırma. misal çocuğa kırmızı turuncu bordo giydirdin üstüne mavi yelek , mavi battaniye şık olmuyor. beyaz herşeye uyuyor. benim oğlumda ne çok severek kullandıklarım beyaz olanlardı.

Yeni geldim kizlar dr dan sonuclarimi gostermeye gitmistim bazi degerlerim biraz yuksek cikmis, cildiye ve gastroendokrinmi ne bi bolume sevk etti. Cildiyeci kasintilar icin krem yazdi, digeride batın ultraasonu istedi onada haftaya cumaya gun verdi. Bu arada bizim tosuncuk 2900 olmus.
maşallah tosununa. ilkini kaç doğurdun canım? ne diyor cildiye neden oluyormuş, ilaç yan etkisi falan mıymış? kaşıntına krem ne yazdı canım. benim de egzama atak yapıyor arada, kullanamıyorum hiç krem:(

Ben daha hazırlamadım canım ama koyacaklarımı aldım yıkayıp ütülenecek. Bebeğe 3 takım, kendime 2 gecelik 1 pijama 1 de sabahlık, çorap, göğüs pedi, emzirme sütyeni, 4 tane atlet, 4 tane yüksek belli çamaşır, terlik, el kremi, he bir de bebeğe penye battaniye 3 tane. Aklıma gelenler bunlar

Ben de bu tarz bişey düşündüm, haftasonu bi bakalım h&m den. Saol canım fikir için

bebek bezi, bebeğe pişik kremi, göğsüne lansinoh.

iyi geceler bacılarım... sabahtan beri dr dayız önce klasik olarak 2 aydır kan tsh hemoglobin vs ölçümleri için asm ye gittik sonra eve geldik hala bebekten bir hareket yok... derken yemekde yedim uzandım soluma hala hareketsiz eşim bidaha işten çıkıp geldi dr a gittik nst ye aldı bizi neyseki kalp atışı normaldi ama zerre hissetmiyorum veledi... meğer baya aşağıda taşıdığımdan hareket alanıda baya daraldığından hissedemeye de bilirmişmişim.
derken çok şükür herşey yolunda çıktı... dönüşte cepaya gittik.. ENGLİSH home dan 4 lü cupe cake body ve 2 çoraplı seti varya ondan aldık 0-3 aylık 54-90 dan %50 ye inmişti bayada vardı bişeyler anne çantası yastık kılıfı nevresim vs... biz sadece body aldık ordan kanzda %50 indirim vardı alt patikli pantolondan aldık...
ayrıca kendime carfurdan canped hastapedi aldım L ama bence bana M olurdu L almaya gerek yokmuş hastane için sizler gerekli olabilir dediniz diye alayım dedim.. sonra birde külot aldım olurda watsonslardan aldıklarım yarı yolda bırakırsa diye 2,90 tl ye içi havlu gibi olan anne donlarından aldım , ve büyük boy buzdolabı poşeti, artık yıka kurut ütüle koy poşete yaapcam sizlerin önerilerinizle durmak yok işe devam diyorum:KK66:

ve işbir yataktan baby bed denen yatağından 80*140 lık bebeğin karyolası için 335 tl ye aldık...
ve en son olarak çok çok araştırmalar sonucu bizi idare edecek ve ücretide makul olucak şekilde park yatağımızı alalım dedik ve kraft rumba nın yeni modelini sallanabilen cinsden aldık cidden çin malı kokmuyor şuan kurduk bile... içinede yataş ve kraft işbirliğiyle olan sünger yatağından aldık normalda park yatak 249 tl içinin döşeğide 125 miş biz pazarlık vs ikisine 300 verdik... bilmiyorum iyimi ettik.. zerre koku moku yok cidden tavsiye edilebilir bir ürünmüş...
herşeyi hazır tabi yıkanıp ütülenirse :)
herkescikler çok çok iyidir inşallah... iyi geceler bacılarım:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:
güle güle kullan canım. kız niye koksun benim çevremde herkes Kraft ve chicco park yatak kullanıyor . memnun kalacaksın bak gör. pimpirme az geniş ol.

ben şöyle bişey aldım kalıplı ama telli değil. ilk önce penyelerden almıştım ama onları sadece evde giyebilir insan. bi değişik gösteriyo çünkü göğüsleri. şimdi bu kalıplısından sipariş ettim. dışarda da rahat giyilir diye. umarım memnun kalırım.
3435_buyuk_zoom.jpg

canım nerden aldın bunu? ev için penyeler ok ama dışarı çıkarken giymek içn bundan da almak lazım. ben hiç görmedim bu nerede satılıyor?

Selam kızlarr bu karın kasılmaları ve toparlanma hissi 2gündür bendede başladı dr geldm hemen tedbir amaçlı yatırdı ciğer geliştirici yaptı. Erken doğum habercisi olabilirmiş ama
Bugün çıkarcaklar galiba

Surekli yat dinlen canm.bende ayni sekildeyim.biraz daha dursun icrde diye yatiyorum surekli.dikkat et sende.

çok tatlı çıkmış canım yaaaaa. inşallah yarın evdeyim ben de bi foto çekeyim. edirneye gitmişken kilo alınmazmı yaaa? keçecizadeye uğradın mı:)

canım naçizane tavsiyem herşeyi mavi yapma, yaptırma. misal çocuğa kırmızı turuncu bordo giydirdin üstüne mavi yelek , mavi battaniye şık olmuyor. beyaz herşeye uyuyor. benim oğlumda ne çok severek kullandıklarım beyaz olanlardı.

maşallah tosununa. ilkini kaç doğurdun canım? ne diyor cildiye neden oluyormuş, ilaç yan etkisi falan mıymış? kaşıntına krem ne yazdı canım. benim de egzama atak yapıyor arada, kullanamıyorum hiç krem:KK43:

güle güle kullan canım. kız niye koksun benim çevremde herkes Kraft ve chicco park yatak kullanıyor . memnun kalacaksın bak gör. pimpirme az geniş ol.

canım nerden aldın bunu? ev için penyeler ok ama dışarı çıkarken giymek içn bundan da almak lazım. ben hiç görmedim bu nerede satılıyor?
valla bacımmm senin sözünü dinledim cidden dün odamızda kurulu halde yattık ne koku ne bişey... cidden iyiki kraft almışız hem şık güzel hemde chiccoya göre daha ekonomik... zaten yaza odasına geçiririz inşallah...

maşallah tosununa. ilkini kaç doğurdun canım? ne diyor cildiye neden oluyormuş, ilaç yan etkisi falan mıymış? kaşıntına krem ne yazdı canım. benim de egzama atak yapıyor arada, kullanamıyorum hiç krem:KK43:

İlki 3100 gr di, ilaci ögle arasi alicam cnm e-recete oldugu icin ismi yazmio simdi alinca yazarim adini. Bu arada benim degerler yuksekti karacigerle ilgili cok degil ama sınırı biraz gecmis ondanda kaynaklanir dedi.

valla bacımmm senin sözünü dinledim cidden dün odamızda kurulu halde yattık ne koku ne bişey... cidden iyiki kraft almışız hem şık güzel hemde chiccoya göre daha ekonomik... zaten yaza odasına geçiririz inşallah...

güle güle kullanın, mışıl mışıl uyusun inşallah. halıları naptın? ben yollayamadım yıkamaya.hava soğuk kombiyi ne kadar yaksakta yerde halı olmadımı ve soğuk olur, emre hasta olmasın üşümesin dedim. mutfağı sildirdim, oturma odasına da yeni halı aldım:))))) antrelere de allah kerim. baharda yollarım neydem..

Surekli yat dinlen canm.bende ayni sekildeyim.biraz daha dursun icrde diye yatiyorum surekli.dikkat et sende.
Ya sizede sorayım öğretmenim doğum iznim başladı normalde fakat doğm sorasına aktarmak istiyorm fakat şimdide sancılar ılunca erken doğm olur die korkutorm ne yapayım sizce sizlerden çalışanlar varmı?

günaydın kızlar ;)
dün dr a gidince dr yine açtı ağzını susturabilene aşk olsun ne çok konuşuyorr meğer.. yok gökçecim baby shower yapacan mı ben yok öyle şeylere zamanım yok halimde yok... sen bizim asistan kızlarla konuş bebek şekeri yaptır muhakakk hastaneye gelenlere... ben ise banane gelenler bana getirsin dedim ;) onlarlamı uğraşacam birde
sen uğraşma canım bizim asistanlar hallettirir ben bebek şekerimi isterim çok güzel oluyor demez mi eşimle bakıştık... ben siz hele bir doğurtun size kutu kutu çikolataar yaptırayım dedim.. kadın enteresan... sonraki konumuz ise doğum fotoğfarçısı...
gökçecim doğum fotoğrafçını ne yaptın... ben ise ben normal doğuracam foto moto tutamam saat kaçta ne olacağı belli mi dedim... a a a canım biz geliyozda onların işide o gelirler sen asistanımdan al bizim fotoğrafçının card visitini demez mi :)
hımmm ama normal doğumda öyle yabancı biri de etik değil gibime geliyor dedim... yok yok buda kadın fotoğfçı demez mi yok şu kadar albüm yapıyor şunu yapıyor.. ilkinde yaptın yaptın ikinci çocukta pek yapılmıyor bunlar dedi ;) amannn kadın benden hevesli doğumuma... ne dersiniz bacılarım.. ben de mi sorun var...

tabi eşim çıktık bana soruyor bu şekerin özelliği ne , nasıl bişey,
fotoğrafçının no sunu alalım belki istersin vs.. amannn dedimmmm:KK3::KK3::KK3:

İlki 3100 gr di, ilaci ögle arasi alicam cnm e-recete oldugu icin ismi yazmio simdi alinca yazarim adini. Bu arada benim degerler yuksekti karacigerle ilgili cok degil ama sınırı biraz gecmis ondanda kaynaklanir dedi.

anladım canım karaciğer ile ilgiliyse egzamatik bir şey değil yani seninki.. ben stres olunca başlıyor yanağımda kaşıntı. kremleri de kortizonlu o yüzden süremiyorum.
elif bebek normal doğmuş bu paşa tosun paşa olacak annesi :) benim emremde 4000 doğmuştu. 7-8 aylıkken 6 numara beze geçmiştik . emeklemeye başladı eridi gitti kuzum :)
doğuma neye karar verdin, memorial mı?

Günaydın kızlar,
Korkulu bir gece geçirdik biz. Gece 11 den sonra hareketlerinde bir yavsaşlama hissettim. Normalde kıpır kıpırdır. Yattığımda resmen karnıma bakıp izlerim hareketlerini o kadar hareketlidir paşam ama ne olduysa kıpırdamıyor. Süt içtim, tatlı yedim aklıma gelebiliecek her şeyi yaptım. 2-3 defa kıpırdadı o da yavaş ve devamı olmadı. Doktoru aramaya hastaneye gitmeye korkuyorum. Kötü bir haber alırım diye korkumdan ne doktoru arayabildim ne hastaneye gidebildim. Bir yandan da diyorum 1 saat daha bekleyeceğim eğer yine hareket etmezse gideceeğim. Sezeryan olur gelirim deyip planlar yapmaya bile başladım. Eşim de çok panikledi ama bana belli etmemeye çalışıyor. Kalk dedim eşime namaz kılalım eğer hala hareket etmezse gideceğiz. Namaz esnasında 2-3 defa gerinme hareketleri falan yaptı. Ama aşırı tedirginim o şekilde uyuduk. Nasıl uyuduk orasını Allah biliyor. Gece uyandığımda yine eskisi gibi kıpır kıpırdı sıpam o andaki rahatlamayı anlatamam kızlar. Allah'ım dedim kimseye evlat acısı yaşatma. Ben daha koklayamadığım bebiğime bir şey oldu endişesi ile doktora gidemezken millet koca koca yavrularını kaybediyor. Sen kimseye böyle acı verme diye dua ettim. Çok şükür şimdi iyiyiz sanırım derin bir uyku çekti dün gece kendine ama ahdım var bir doğsun poposundan ısırıcam :)
yok canim ben baktirmistim tum degerler normaldi deri gerilmesinden olabilirmis.
Kaşınmak çok zor Allah şifa versin imş Allah.
AYNEN CANIM KIZIMA 3 KİLO DOĞAR DEDİ DOKTOR CİMCİME 2400 DOĞDU:KK45::KK45::KK45::KK45::KK45::KK45:
İşte bak böyle şeyler hep oluyor.
MAŞALLAH ÇOK İYİLER CANIM BUGÜN DOKTORA GİTTİK BİRİSİ 1750 DİĞERİ 2000 OLMUŞ CİMCİMELERİN 33+1 İZ ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR 1 HAFTAYIDA ATLATTIKMI TAMAMDIRRRRRR
Maş Allah kuzucuklara.
Yeni geldim kizlar dr dan sonuclarimi gostermeye gitmistim bazi degerlerim biraz yuksek cikmis, cildiye ve gastroendokrinmi ne bi bolume sevk etti. Cildiyeci kasintilar icin krem yazdi, digeride batın ultraasonu istedi onada haftaya cumaya gun verdi. Bu arada bizim tosuncuk 2900 olmus.
Oyy maş Allah size. Nazar değmesin. Bende Pazartesi gideceğim bakalım kaç kg olmuş benim oğlum.
Kizlarrr bisi sorcam kim oldugunu hatirlamiyorum ama hani biriniz mavi draje koymustu bi siseye onu dagitacakti gelenlere hediye.uzerine sticker yaptirmisti.bana o sitenin adi lazim acil yaaa.kendi tasarlayip bastirmak isteyen bi arkadasim var turkiyeden ama siteyi kaydetmedim ben.bana burada lazim olmaz die..
zazle.com
3435_buyuk_zoom.jpg
Canım hangi siteden sipariş verdin. Bende böyle istiyorum. Penyeleri sevmiyorum.

vayyyy vayyyy bunları sen mi yaptın bravo bacım
Tabi cnm ben yaptim :) bugunde hastane Ikramliklarini hazirlicam biberon seklinde..onlarida paylasirim.hayirli olsun bu arada herseyinizi hazirlamissiniz geriye yika kurut utule katla koy islemleri kaldi demek..kolay gelsin

Se
günaydın kızlar :KK66:
dün dr a gidince dr yine açtı ağzını susturabilene aşk olsun ne çok konuşuyorr meğer.. yok gökçecim baby shower yapacan mı ben yok öyle şeylere zamanım yok halimde yok... sen bizim asistan kızlarla konuş bebek şekeri yaptır muhakakk hastaneye gelenlere... ben ise banane gelenler bana getirsin dedim :KK66: onlarlamı uğraşacam birde
sen uğraşma canım bizim asistanlar hallettirir ben bebek şekerimi isterim çok güzel oluyor demez mi eşimle bakıştık... ben siz hele bir doğurtun size kutu kutu çikolataar yaptırayım dedim.. kadın enteresan... sonraki konumuz ise doğum fotoğfarçısı...
gökçecim doğum fotoğrafçını ne yaptın... ben ise ben normal doğuracam foto moto tutamam saat kaçta ne olacağı belli mi dedim... a a a canım biz geliyozda onların işide o gelirler sen asistanımdan al bizim fotoğrafçının card visitini demez mi :)
hımmm ama normal doğumda öyle yabancı biri de etik değil gibime geliyor dedim... yok yok buda kadın fotoğfçı demez mi yok şu kadar albüm yapıyor şunu yapıyor.. ilkinde yaptın yaptın ikinci çocukta pek yapılmıyor bunlar dedi :KK66: amannn kadın benden hevesli doğumuma... ne dersiniz bacılarım.. ben de mi sorun var...

Sen hangi hastneye gidiyordunki cnm belliki komisyon aliyor senin dr:)

günaydın kızlar :KK66:
dün dr a gidince dr yine açtı ağzını susturabilene aşk olsun ne çok konuşuyorr meğer.. yok gökçecim baby shower yapacan mı ben yok öyle şeylere zamanım yok halimde yok... sen bizim asistan kızlarla konuş bebek şekeri yaptır muhakakk hastaneye gelenlere... ben ise banane gelenler bana getirsin dedim :KK66: onlarlamı uğraşacam birde
hımmm ama normal doğumda öyle yabancı biri de etik değil gibime geliyor dedim... yok yok buda kadın fotoğfçı demez mi yok şu kadar albüm yapıyor şunu yapıyor.. ilkinde yaptın yaptın ikinci çocukta pek yapılmıyor bunlar dedi :KK66: amannn kadın benden hevesli doğumuma... ne dersiniz bacılarım.. ben de mi sorun var...

hevesinden değil bizim fotoğrafçı dediğine göre arkadaşı, tanıdığı.. ya da komisyon alıyor bulduğu müşteri başına, % alıyor. işi iyice ticarete dökmüşler bu kokoş doktorlar. sen cüneyti nedne bıraktındı ben kaçırdım orayı?

Bugün çıkarcaklar galiba
aa, çok şaşırdım...o kasılma ve toparlanmalar bende hergün oluyo..hem de defalarca....hiç öyle iğne filan vurulmadım...son zamanlar normal diye biliyodum (çizelgem yanlış, 36. haftadayım)

Back
X