2014 Aralık Anneleri

Aralik annelerinin ilk annesi ben oldum galiba kizlar,bebegimiz dogdu ,kontrole geldik kan akisi yavaslamiz hemen aldilar beni doguma,epidural sezeryan oldum cok kolay gecti ,anestezi uzmani iyiyse herkese tavsiye ediyorum,bebegimiz iyi simdilik kuzevde kalacak 15gun kadar 1.600 kg dogdu cok kucuk ama masallahi var toparlanacak heralde,hepinizden dua bekliyorum bebegim icin:KK61:

AH CANIM HAYIRLI OLSUN. ALLAH SAĞ SALİM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN. KAÇ HAFTALIKKEN DOĞUM YAPTIN?

Iki hafta once hersey normaldi hatta 1800 cikmisti,dunku kontrolde de 2 kg dedi ama iste ultrasonla ayni cikmadi malesef,zaten erken dogum riskim vardi,2hafta da dogru duzgun kilo almayinca ayrintili ultrasona aldilar beni,aksama kadarda nst de kaldim bebek hic hareket etmeyince hemen ameliyata aldilar beni,amin insallah

Psa
saol canimm 33haftasi dolmustu 34 e girmistik ,erken geldi sipa insallah toparlanir
erkencikten şişmanlasın inşallah bacım... sende güzel düşün güzel enerji yolla bıdığına....
bu arada doktorların usg de birde + 300 -300 yanılma diyolar ama nedense eksiği çıkıyor...dediklerinden fazla doğanı görmedim ama az doğan maşallah...

Aralik annelerinin ilk annesi ben oldum galiba kizlar,bebegimiz dogdu ,kontrole geldik kan akisi yavaslamiz hemen aldilar beni doguma,epidural sezeryan oldum cok kolay gecti ,anestezi uzmani iyiyse herkese tavsiye ediyorum,bebegimiz iyi simdilik kuzevde kalacak 15gun kadar 1.600 kg dogdu cok kucuk ama masallahi var toparlanacak heralde,hepinizden dua bekliyorum bebegim icin:KK61:
canım gözün aydın.hayırlısıyla hastaneden çıkar inşallahh.sezeryanınnda kolay geçmesine sevindim.darısı başaımıza

aman dikkat et kaşınmaaa ben 1 ay önce bacakalrımdan kaşındım şimdi kedi tırmalamış gibi ilerde çatlak diye nitelendireceğimiz görüntülerden oluştu bacım...

bu arada ya bende sen gibiydim meğer özelde nst den para alınıyormuş.. ki kendi dr un özel poliklnğe gidiyor olsan bilee

hadi ya, şimdiye kadar hiç çatlak olmadı diye çok seviniyodum olmaz inşallah. ya bir de evde minik bir kelebek gördüm hemen annemi aradım meğer bakliyatlarımdan biri kelebeklenmiş, çok huyluyumdur ben acaba ondan huylandım da o yüzden mi kaşınıyorum diye de düşünüyorum bir yandan.

aynen nst 110. pes ki ne pessssss. agaydin agaydin canım memorialda ne kadar?

hiç bilmiyorum canım zaten nst den ayrı ücret alındığını da sizden duydum onu da bilmiyordum. ben daha girmedim nst ye 36. haftada girecekmişim de bu gittiğimde sorarım.

amanınnnnn o saydıklarına katıla katıla güldüm bacım... o ne öyle biçerdöverinden asfalt makinesine tövbe yarabbi :)
sizin emrenin malvarlığı baya sağlammış :KK66:
çöp kamyonu alacaksınız demek hey allahımm çok şekerrrrrr... :KK70::KK70::KK70:
birde 10-20 tl de değil 150 tl vay beee

ya sorma inşaat müh olacak zağar. dandikleri beğenmiyor ki. bu kötü, bu payalı değil diyor. aldırır bir de sorar anne bu kaç paya? 100 oğlum dedim mesela. 100 ne demek anne. pahalı demek oğlum. baba bak bu çok payalı çakın kıyma bunu güzel oyna baba der. sıpa yaaaaaaaaaaaaaa. akşam olsada yesem sıpamı.

kınama valla gelir başına:))

amin saolasin canim hepimizinki insallah

canım gebelik şekerin falan varmıydı?

hadi ya, şimdiye kadar hiç çatlak olmadı diye çok seviniyodum olmaz inşallah. ya bir de evde minik bir kelebek gördüm hemen annemi aradım meğer bakliyatlarımdan biri kelebeklenmiş, çok huyluyumdur ben acaba ondan huylandım da o yüzden mi kaşınıyorum diye de düşünüyorum bir yandan.
hiç bilmiyorum canım zaten nst den ayrı ücret alındığını da sizden duydum onu da bilmiyordum. ben daha girmedim nst ye 36. haftada girecekmişim de bu gittiğimde sorarım.

muayene ücreti ne ödüyorsun cnaım?

Gelmez insansallah canim nasil gidiyo hamileligin bu aralar cok halsizim ben sanirim artik agirlastik:-)

SORMA HEMDE NE AĞIR. BENİM EN ÇOK BACAKLARIMIN İÇ KISMI ACIYOR. TUTULMA GİBİ. ALLAHA ŞÜKÜR YİNE Bİ SIKINTIMIZ YOK. SALI GÜNÜ 32 HAFTALIK OLACAĞIZ. KONTROLÜMÜZDE VAR. BAKALIM KAÇ KİLO OLMUŞ PAŞAM. 29 DA 1350 GRAMDI. 2 Yİ GEÇMİŞ OLSA BARİ. HER GİTTİĞİMDE RAHİM AĞZIMI KONTROL EDİYOR DOKTOR ERKEN DOĞUM RİSKİNE KARŞI. İNŞ HER GÜZEL GEÇER VE ÇALIŞMA RAPORUMU ALIRIM :)

SENİN NASIL GİDİYOR. KIZ MI ERKEK Mİ?

yaaa dimi ev boş oluyor halısız korktum işte. sana da çok geçmiş olsun. soğanlı bal yap. pekmezi ılıt cezvede, karabiber at içine onu iç. iyi geliyormuş. çantanı da hazırla hazırla. ben de bu öğlen english home gidip, örgü battaniye alıcam. hastane çıkışı body alıcam. akşam da bunları yıkarım, ütülerim. bavulun içini dışını bir silerim sirkeli suyla. pazar akşam bavulu hazırlar koyarım çalışma odasına. sonra buyursun gelsin arda paşa.valla kaldı 25 gün. emre napıcak bakalım:)

gözünaydın canım. allah analı babalı büyütsün. kaç haftalıkken doğdu.

medicanada muayene 187 tl, nst 110 tl. yuhhh.

ben ekim 11de gittim medicanaya. birde 25inde gittim işte iki kez. doğuma kadar 2 kez daha giderim sanırım. ama böyle sonradan bir dr gitmek iyi olmadı. ısınamadım, bilgideki drumu çok seviyordum.
Bilgide neden yapmiyorsun cnm druna guveniyosan bilgide yap 1070 lr uygunda.. o neya nst den para alindiginida ilk duydum ne sacmalik...

SORMA HEMDE NE AĞIR. BENİM EN ÇOK BACAKLARIMIN İÇ KISMI ACIYOR. TUTULMA GİBİ. ALLAHA ŞÜKÜR YİNE Bİ SIKINTIMIZ YOK. SALI GÜNÜ 32 HAFTALIK OLACAĞIZ. KONTROLÜMÜZDE VAR. BAKALIM KAÇ KİLO OLMUŞ PAŞAM. 29 DA 1350 GRAMDI. 2 Yİ GEÇMİŞ OLSA BARİ. HER GİTTİĞİMDE RAHİM AĞZIMI KONTROL EDİYOR DOKTOR ERKEN DOĞUM RİSKİNE KARŞI. İNŞ HER GÜZEL GEÇER VE ÇALIŞMA RAPORUMU ALIRIM :)

SENİN NASIL GİDİYOR. KIZ MI ERKEK Mİ?
Cok sukur guzel gidiyor bi sikintimiz yok masallah kilosu iyimis anim benimde oglum olacak bende 30 haftamda gitmistim tahminen 1,5 kilo 42 cm iyi demisti bi sorun olmadigi icinde 34 haftaya kadarda gelme demisti bakalim canim benimde bacaklarim cok agriyodu kramplardan oluyomus o agrilar kramplarin oluyormu seninde

kızlar günaydın.dün kontrole gittik bizim paşa hala dönmemmiş.ben biraz bu durumdan tedirgin oldum.sizlerde de dönmeyen varmı?kilosu sağlığı iyi ama bide dönse süper olcak

Bilgide neden yapmiyorsun cnm druna guveniyosan bilgide yap 1070 lr uygunda.. o neya nst den para alindiginida ilk duydum ne sacmalik...

bilgide yenidoğan yoğun bakım yok canım. bir terslik olursa sevk ediliyor. o riski göze alamıyoruz.

Iki hafta once hersey normaldi hatta 1800 cikmisti,dunku kontrolde de 2 kg dedi ama iste ultrasonla ayni cikmadi malesef,zaten erken dogum riskim vardi,2hafta da dogru duzgun kilo almayinca ayrintili ultrasona aldilar beni,aksama kadarda nst de kaldim bebek hic hareket etmeyince hemen ameliyata aldilar beni,amin insallah

Psa
saol canimm 33haftasi dolmustu 34 e girmistik ,erken geldi sipa insallah toparlanir
Toparlanir canim benim insallah hic takma kafana sen nasil oldun sezeryan cok zor diyorlar cok agrin oluyomus dogrumu

bende kiler dolabıma el atmam gerek aynenn pasaklandım bendee :)
bizimkide 36 da sokacaktı nst ye ama dün hiç kıprtı hissedemeynce zorunluluktan soktular

ya sorma inşaat müh olacak zağar. dandikleri beğenmiyor ki. bu kötü, bu payalı değil diyor. aldırır bir de sorar anne bu kaç paya? 100 oğlum dedim mesela. 100 ne demek anne. pahalı demek oğlum. baba bak bu çok payalı çakın kıyma bunu güzel oyna baba der. sıpa yaaaaaaaaaaaaaa. akşam olsada yesem sıpamı.

kınama valla gelir başına:))

canım gebelik şekerin falan varmıydı?
amaninnnnnn yerim ben onun o payalı diyişini maşallahh.... allah versin sizde hep alın emreye... vidanjörler, vinçler, çekiciler :)

aa, çok şaşırdım...o kasılma ve toparlanmalar bende hergün oluyo..hem de defalarca....hiç öyle iğne filan vurulmadım...son zamanlar normal diye biliyodum (çizelgem yanlış, 36. haftadayım)
aa, çok şaşırdım...o kasılma ve toparlanmalar bende hergün oluyo..hem de defalarca....hiç öyle iğne filan vurulmadım...son zamanlar normal diye biliyodum (çizelgem yanlış, 36. haftadayım)

Canım ben daha 32.haftadayım daha çok erken 36ya gelsem bende takmam inan...

muayene ücreti ne ödüyorsun cnaım?

200 canım

sen de bendensin :) ya sanırım bizim hastanede muayeneye dahil çünkü nst için gelenleri görüyorum beklerken, normal muayene ücreti ödüyorlar artı bi ödeme yapan görmedim hiç

canim uzerinde yazan su 4k6476z8
Cnm foto cektimmm.
Teşekkur ederimm.
Ben k.çekmecede oturuyorum.alisveris merkezinden aldimm.
8680917576717 kodu

selam kızlar,

hayırlı cumalar, herkese bol sağlık dilerim bebişlerinizle.
doubleanne doubleanne , babylove babylove nasıl oldunuz?
@swiftcim odan ne gün geliyor. geldi mi yoksa geçmişi takip edemedim.
toplamda 4. lcw yi gezdikten sonra buldum terlikimi. teşekkürler kızlar yardımlarınıza.
terlikdaş olduk.
waykikiwaykikiwaykikiwayway.
bu arada lohusa tacını net dışında nereden alabilirim kızlar öneriniz var mı?

Back
X