2014 Aralık Anneleri

bacım önce ultrasondan rahim ağzına bakılılyor alttan çatı muayenesine gerek duymadan.. dün dr baktı önce rahim ağzının uzunluğuna bakılyormuş..açılma ordan oluyormuş bende vajinanın dışında hava girercesine bir açılma olacak sanıyordum meğer o değilmiş açılma dedikleri :)
sonra rahim son aylarda o ağız kısmı inceliyormuş derken sonra açılma başlıyormuşşş... öyle anlattı doktorumuz

canımm alttan muayene olmadın di mi daha hiç ? 37.haftada mı olcaz yarın randevumuz var sabahtan yine heyecan yaptımm benn :rolleyes::rolleyes: dünden beri de aşırı hareketli döndü mü anlamadım her noktadan tepikliyor prensimiz maşaallahh:nazar::nazar:

Ya sizede sorayım öğretmenim doğum iznim başladı normalde fakat doğm sorasına aktarmak istiyorm fakat şimdide sancılar ılunca erken doğm olur die korkutorm ne yapayım sizce sizlerden çalışanlar varmı?
Ben cslisiyorum canim.nasil olcak bilmiyorm ama 37ye kadar calismaya gayret etcem.

aynen öyle canım yapınca bizden iyi yapıyorlar kesinlikle. ve evet şimdiden ikinci plana atılmaya başladık, yavrularımız için bunu da sineye çekeceğiz n'apalım :KK48:
Kesinlikle katiliyorum
Disari cikiyoruz montunu kapa cocuk üşüyecekkk
Bugun fazla su icmemişsin cocuk susuz kaldıı.
Daha nelerrr nelerrr
Dogduktan sonra vayyyy halimeee:rolleyes:

oooo sabah sabah iyi dedikodu yapmışsınız kızlar :) bugün son günüm işte artık ev hanımı olacağım.. inşallah evde de sıkılmam :)

İlki 3100 gr di, ilaci ögle arasi alicam cnm e-recete oldugu icin ismi yazmio simdi alinca yazarim adini. Bu arada benim degerler yuksekti karacigerle ilgili cok degil ama sınırı biraz gecmis ondanda kaynaklanir dedi.
Canım kaç çıktı değerlerin

Ben cslisiyorum canim.nasil olcak bilmiyorm ama 37ye kadar calismaya gayret etcem.
Ya eşim kesnlikle çalışma diyor ama okulda doğurcam diye korkutorum cidden. Doğm sorasında bakacak kmse yok adam gibi napıcam bilemiyorum allah sanada kolaylık versin canm

Aralik annelerinin ilk annesi ben oldum galiba kizlar,bebegimiz dogdu ,kontrole geldik kan akisi yavaslamiz hemen aldilar beni doguma,epidural sezeryan oldum cok kolay gecti ,anestezi uzmani iyiyse herkese tavsiye ediyorum,bebegimiz iyi simdilik kuzevde kalacak 15gun kadar 1.600 kg dogdu cok kucuk ama masallahi var toparlanacak heralde,hepinizden dua bekliyorum bebegim icin:KK61:

Allah saglikli uzun omurler nasip etsin ins.

Aralik annelerinin ilk annesi ben oldum galiba kizlar,bebegimiz dogdu ,kontrole geldik kan akisi yavaslamiz hemen aldilar beni doguma,epidural sezeryan oldum cok kolay gecti ,anestezi uzmani iyiyse herkese tavsiye ediyorum,bebegimiz iyi simdilik kuzevde kalacak 15gun kadar 1.600 kg dogdu cok kucuk ama masallahi var toparlanacak heralde,hepinizden dua bekliyorum bebegim icin:KK61:
canım geçmiş olsunn Allahım şifa versin miniğine hemencecik toparlanır inşallah :)

canım biz alışverişi ailecek yapamıyoruz. emre hangi alışveriş merkezinin neresinde oyuncakçı var öğrendi. başımıza bela bir bruder marka var ki sizler de öğrenirsiniz 3 yıla kadar. çok pahalı ve çok kaliteli iş makinaları var. birebir orijinal yapıyor cat john deree vs. evde şu an 4 büyük boy 2 küçük boy kepçe var. 1 biçerdöver 2 traktör 2 forklift.1 asfalt makinası 1 silindir en ucuzu da 150 lira bunların. şimdi kafayı şuna taktı . http://www.bruderoyuncak.com/bruder-scania-r-serisi-cop-kamyonu-yesil-03561/ haftasonu bunu almadık diye tam 42 dakika ağladı avaz avaz. arda hastaneden gelirken sana getiricek dedik. deneyimli arkadaşların tavsiyesi. çok istediği bir şeyi alın kardeşin getirdi sana deyin dediler. bunu alcaz arda hastaneden getirdi diycez.

velhasılı kelam emre ile avm gitmeye tövbe ettik bu 42 dakika süren ağlama nöbeti sonunda. ben öğle arası gidip ne bulursam alıcam artık. cepa kentpark ters bana. acity park vera babymall ne bulursam alırım artık.

,
aynen nst 110. pes ki ne pessssss. @agaydin canım memorialda ne kadar?

canım bende bi inşaat firmasında çalışıyorum arada hediye geliyor bu makinalardan hatta geçenlerde bi arkadaş bana verdi oğlun oluyor die çok ağır die düşünmüştüm favori oyuncakları olacakmışş meğersemm :rolleyes::rolleyes: valla bakıorum etrafımda cocuklar minicik ama ellerinde tablet telefon sevmiyorum radyasyonla bu kadar erken tanışmasınlar :KK20:ben öle yapcam böle yapcam die büyük konuşmak istemiyorum ama oyuncakla oynayan cocuklar kesinlikle daha sağlıklı insallah yusuf da öle olur maşallah canım seninkine cidden bak tutturması fena 42 dk upuzunn ama bence yine de şükret oyun manyagı olmamış cok şükür

Kizlarrr bisi sorcam kim oldugunu hatirlamiyorum ama hani biriniz mavi draje koymustu bi siseye onu dagitacakti gelenlere hediye.uzerine sticker yaptirmisti.bana o sitenin adi lazim acil yaaa.kendi tasarlayip bastirmak isteyen bi arkadasim var turkiyeden ama siteyi kaydetmedim ben.bana burada lazim olmaz die..

zazzle.com a da bakabilir.

ben şöyle bişey aldım kalıplı ama telli değil. ilk önce penyelerden almıştım ama onları sadece evde giyebilir insan. bi değişik gösteriyo çünkü göğüsleri. şimdi bu kalıplısından sipariş ettim. dışarda da rahat giyilir diye. umarım memnun kalırım.
3435_buyuk_zoom.jpg

nerden aldın cnm bunu?

Ya sizede sorayım öğretmenim doğum iznim başladı normalde fakat doğm sorasına aktarmak istiyorm fakat şimdide sancılar ılunca erken doğm olur die korkutorm ne yapayım sizce sizlerden çalışanlar varmı?

ben de öğretmenim canım, 32. haftada ayrıldım ben de korkudan :) hiç de pişman değilim. dinleniyorum ne güzel

aaayyyy maşallah.. Allah analı babalı büyütsün canım. ilk bebeğimiz oldu demek, Allah ömür versin

Günaydın şekerler. Cımcimem uyandrdı yıne beni tekmelerle. Bişey sorucam bu nts dedıgınız ne. Hiçbir bilgim yok mlsf. Bazen kendimi cok cahil hissedıyorum.
. .

karnına bi şeyler bağlıyolar canım, sen yatıyosun, bebeğin kalp atışlarını ve rahimdeki kasılmaları ölçüyolar.

Günaydın kızlar,
Korkulu bir gece geçirdik biz. Gece 11 den sonra hareketlerinde bir yavsaşlama hissettim. Normalde kıpır kıpırdır. Yattığımda resmen karnıma bakıp izlerim hareketlerini o kadar hareketlidir paşam ama ne olduysa kıpırdamıyor. Süt içtim, tatlı yedim aklıma gelebiliecek her şeyi yaptım. 2-3 defa kıpırdadı o da yavaş ve devamı olmadı. Doktoru aramaya hastaneye gitmeye korkuyorum. Kötü bir haber alırım diye korkumdan ne doktoru arayabildim ne hastaneye gidebildim. Bir yandan da diyorum 1 saat daha bekleyeceğim eğer yine hareket etmezse gideceeğim. Sezeryan olur gelirim deyip planlar yapmaya bile başladım. Eşim de çok panikledi ama bana belli etmemeye çalışıyor. Kalk dedim eşime namaz kılalım eğer hala hareket etmezse gideceğiz. Namaz esnasında 2-3 defa gerinme hareketleri falan yaptı. Ama aşırı tedirginim o şekilde uyuduk. Nasıl uyuduk orasını Allah biliyor. Gece uyandığımda yine eskisi gibi kıpır kıpırdı sıpam o andaki rahatlamayı anlatamam kızlar. Allah'ım dedim kimseye evlat acısı yaşatma. Ben daha koklayamadığım bebiğime bir şey oldu endişesi ile doktora gidemezken millet koca koca yavrularını kaybediyor. Sen kimseye böyle acı verme diye dua ettim. Çok şükür şimdi iyiyiz sanırım derin bir uyku çekti dün gece kendine ama ahdım var bir doğsun poposundan ısırıcam :)

canım çok geçmiş olsun Allah sağlıkla almayı nasip etsin kucaklarımıza..

ohooooooooo bu doktor herşeye karışıyor.... hattaa 10 gün önceki randevomuzda gökçecim instagrama baktınmı geçen hemşiremizin bebişini doğurttuk fotosu var demez mi... ben neeeeee instagram mı benim yokki dr hanım dedim :KK66:
aaaaa ne demek yok derhal açıyorsun ben doğurttuklarım bebeklerin fotolarını isterim demez mi...
eşime çıktım bu kadına foto moto verirsen bozuşuruz dedim :) o da saçmalama ne gerek var... desede ne bilem yok twitterdan takip et beni yok instagram aç gökçe garip ötesi bir hatun

kuzu nie öle diosun ya tatlıymış bence instagramı bende çok seviyorumm aç sende bence de :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
ama cidden aktif doktormuş hashtaglarini düşündüm de bi an #yinedoğurttum #hemencecikoldu #normalgibisivarmıbe #bugünkü2.sezeryan:rolleyes::rolleyes:

hayırlı olsun canım, Allah analı babalı büyütsün. bir an önce kilosunu alsın, sağlıkla evinize gidin inşallah. duam seninle..

girdik içerde lobide bir sürü hasta yakını var o taa kapıdan bana hoşgeldin aşkım demeler, öpücük atmalar bir görsen.. eşime diyorum senden daha güzel aşkım diyor bu doktor :)
ben hiç pas vermiyom cidden pas evrsem haydi baby showernı tepe piremada yapalım diyecek.. alttaraflar zaten hep punk gibi bar gibi yerler gideniniz vardır belki çok elit yer ama bana ters :KK66: sıradan bir örtmenim ben

ahahahaha çok eğlendim yaaa bizimki cok hanımefendi kadın .. ben severim ilgiyi ama öpücük atsa ben de atardım muhtemelen :rolleyes::rolleyes:

slm kızlar kontrolümüzden geldik bizz :))
herşey yolunda çok şükür. hatta doğum tarihini bile planladık. istediğiniz özel bi tarih var mı dedi. kasım sonu gibi alır diye düşünüyorduk .akılda kalıcı olsun diye 1 aralık olabilir mi geç mi olur dedik. olabilir dedi çok sevindim. 1 aralık sabah 9 a sezeryan olucam inş herşey yolunda giderse kızlar. kasım annesi olurum diyordum ama aralık annesi olcam inş:)böyle tarihi de alınca iyice heyecanlandım. elim ve yüzümde ara ara olan şişlikleri sordum. tansiyon normal olduğu sürece sıkıntı yok dedi. tuzu, salçalı ve baharatlı yiycekleri azalt dedi. bu arada arkadaşlar koru hastanesinin doğum ücretinde askeri personel e %10 ,öğretmenlere de %15 indrimi varmış bilginiz olsun.
minik kelebeğim 2850 gr olmuş bu arada :)

Kasintilar devam ediyo cnm dun cildiyeci ilac yazdi bugun alip kullanmaya baslayacagim umarim ise yarar. Bu arada lcw in terligi nasil bisey resim koyarmisiniz bu kadar kisialdi cok merak ettim nasi bise bu:)

inşallah işe yarar canım.
Allah kolaylık versin. terlik bu canım..

Eklentiler

• 4k6476z8.webp
    4k6476z8.webp
    157,5 KB · Görüntüleme: 91
bak ya bacımmm sizin gibi hamarat annelerin yüzünden doktor bizi azarlar olucak... :) ben ne ikram ne bişeyy hiç bişey yapmadım valla ama doktorum feci bir beklenti içindeymiş meğer :KK66:
bilseki hele bir son anda sezeryan dese 2. bir doktorum hazır ne eder sırtından bıçaklanmış gibi olur kesin :KK66:
bacım ne diyim kesin çok güzeldir yaptıkların ellerine sağlık ama benden iş çıkmaz cidden zaten ev çul çaput doldu birde onları soksam yer bile yok... belki kasımda hazır aldırtırsam 50 adet şeker birde kapı süsü tüllü al işte bitti gitti ama artık ona bile para veresim yok. çok pahalıya patladı bu veled bize

canım ya kendin şişe alıp kolonya dağıtsan bak 0.60 kuruş tanesi instagramda kutucumuz die bi yer var .. istanbul eminönünde yeri de var .. içine mavi ya da pembe kolonya üzerini tülle bağla mis gibi uyguna güzel bişey halletmiş olursun bence ..

Günaydın şekerler. Cımcimem uyandrdı yıne beni tekmelerle. Bişey sorucam bu nts dedıgınız ne. Hiçbir bilgim yok mlsf. Bazen kendimi cok cahil hissedıyorum.
nst karnına 2 prop bağlıyorlar elinde bebek hareket edince basacağın bir buton oluyor. ve üstte bebeğin kalp ritminin adeta ekg sini çeken bir cihaz alttındada senin kasılmalar sancıları çeken bir zikzaklar.. bebeğin bumpbump bump kalp seside 20 dakika duyuyon kafan şişiyor adeta .tabi tüm bunları yan tarafına yatarak 20 dkk dinliyon bebişini bacım...

Him tesekur ederim bilgi icin biraz bu konu beni geriyo ayni zamanda merakta ediyorum kacinci haftandasin
benimde 33+4 gibi bişeyiz 1 hafta geriden geliyoz biz
aynen öyle canım yapınca bizden iyi yapıyorlar kesinlikle. ve evet şimdiden ikinci plana atılmaya başladık, yavrularımız için bunu da sineye çekeceğiz n'apalım :KK48:
;) eve bu ttosunlar paşalar evin yönetiminide ele geçirdi.. evdeki materyal sayılarıda her geçen gün artar oldu.. banyoda kovası maşrapası ,yatak odamızda park yatağı, odasında mobilyası, salonda okuyacağım kitapları amannn evin hertarafında bebek şeyleri var...

canımm alttan muayene olmadın di mi daha hiç ? 37.haftada mı olcaz yarın randevumuz var sabahtan yine heyecan yaptımm benn :rolleyes::rolleyes: dünden beri de aşırı hareketli döndü mü anlamadım her noktadan tepikliyor prensimiz maşaallahh:nazar::nazar:
yok henüz olmadım alttan muayene.. 36da nst ye sokacakmış duruma göre bakılıyormuş... dönmüştür inşallahh...

Kesinlikle katiliyorum
Disari cikiyoruz montunu kapa cocuk üşüyecekkk
Bugun fazla su icmemişsin cocuk susuz kaldıı.
Daha nelerrr nelerrr
Dogduktan sonra vayyyy halimeee:rolleyes:
bizim adamda öyle gerçi geçmişimizde de opsesiflik var yine depreşcek bu rahatsızlığı diye korkuyorum
Ya eşim kesnlikle çalışma diyor ama okulda doğurcam diye korkutorum cidden. Doğm sorasında bakacak kmse yok adam gibi napıcam bilemiyorum allah sanada kolaylık versin canm
bacım ve hatta adaşımmı desem ne desem sende örtmensin galiba... ben de örtmenim hiç çalışmadım bu yıl riskden dolayı bencede iyi hissedemiyorsan al iznini paşalar gibi

Back
X