günaydın kızlar

dün dr a gidince dr yine açtı ağzını susturabilene aşk olsun ne çok konuşuyorr meğer.. yok gökçecim baby shower yapacan mı ben yok öyle şeylere zamanım yok halimde yok... sen bizim asistan kızlarla konuş bebek şekeri yaptır muhakakk hastaneye gelenlere... ben ise banane gelenler bana getirsin dedim

onlarlamı uğraşacam birde
sen uğraşma canım bizim asistanlar hallettirir ben bebek şekerimi isterim çok güzel oluyor demez mi eşimle bakıştık... ben siz hele bir doğurtun size kutu kutu çikolataar yaptırayım dedim.. kadın enteresan... sonraki konumuz ise doğum fotoğfarçısı...
gökçecim doğum fotoğrafçını ne yaptın... ben ise ben normal doğuracam foto moto tutamam saat kaçta ne olacağı belli mi dedim... a a a canım biz geliyozda onların işide o gelirler sen asistanımdan al bizim fotoğrafçının card visitini demez mi :)
hımmm ama normal doğumda öyle yabancı biri de etik değil gibime geliyor dedim... yok yok buda kadın fotoğfçı demez mi yok şu kadar albüm yapıyor şunu yapıyor.. ilkinde yaptın yaptın ikinci çocukta pek yapılmıyor bunlar dedi

amannn kadın benden hevesli doğumuma... ne dersiniz bacılarım.. ben de mi sorun var...
tabi eşim çıktık bana soruyor bu şekerin özelliği ne , nasıl bişey,
fotoğrafçının no sunu alalım belki istersin vs.. amannn dedimmmm