2014 Aralık Anneleri

Kizlarr acil bisey soam gerekiyor? Ben kabizim. Wcde biraz kendimi zorladim. Vajinadan akinti geldi. Bi kac kez su gibi. Acaba zorladigimdan mi yoksa suyummu geliuor

Suan benimde agrim var ama insan ayirt edemiyo.cahil oluyo insan 2.de olsa.aradan 5 yil gecti unutmusum galiba.

Selam kızlar ben bugün meleğimi gördüm. . tosuncuumuz 32+2 de 1950 gr olmuş.. maşallah benim paşama.. çalışabilir raporumu da aldım çok şükür...5 haftamizida aktarcaz allahın izniyle...

kızlar geç kaldım ama bugun gratis e de gittim englishhomea da gittim kadınlarımız herşeyi talan etmişler. Hadi hayırlısı :)

slm kızlar kontrolümüzden geldik bizz :))
herşey yolunda çok şükür. hatta doğum tarihini bile planladık. istediğiniz özel bi tarih var mı dedi. kasım sonu gibi alır diye düşünüyorduk .akılda kalıcı olsun diye 1 aralık olabilir mi geç mi olur dedik. olabilir dedi çok sevindim. 1 aralık sabah 9 a sezeryan olucam inş herşey yolunda giderse kızlar. kasım annesi olurum diyordum ama aralık annesi olcam inş:)böyle tarihi de alınca iyice heyecanlandım. elim ve yüzümde ara ara olan şişlikleri sordum. tansiyon normal olduğu sürece sıkıntı yok dedi. tuzu, salçalı ve baharatlı yiycekleri azalt dedi. bu arada arkadaşlar koru hastanesinin doğum ücretinde askeri personel e %10 ,öğretmenlere de %15 indrimi varmış bilginiz olsun.
minik kelebeğim 2850 gr olmuş bu arada :)

Masallah subhanallah canim.. tombis bir bebis olacak :) daha bir ayi var. Zaten sezeryan olacak. Oh rahat rahat hastanede hazirlik fotograf cekimi vs. yaparsiniz. Senin ilkinde sezeryandi dimi? Hadi hayirlisi bkalim.. bu arada bebisin en son kac haftada kac gram almis?? Seninle gunlerimiz ayni. Gecen kontrolumde bebisim biraz zayifti. Tahmini almis oldugu kiloyu anlarim az cok. Bizim dr.umuz sagolsun hep kontrole gec cagiriyo o yuzden cok merak ediyorum..

Bir gun gitemedim ne cok konusmussunuz. Hepsini okuyamadim. Dogum yapan olmus. Ilk annemizi tebrik ediyorum. Allah anali babali buyutsun. Bi de emzirme sutyenini sormussunuz UNNADO'dan aldim. Geliyo oraya arada bi. Takip ederseniz denk gelirsiniz

iyi akşamlar kızlar:KK68:
evet haberleri kaçırmışım doğum yapan arkadaşımız olmuş tebrik ederim:nazar::nazar:gözü aydın Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah:KK68::KK68: M memurnur

Aralik annelerinin ilk annesi ben oldum galiba kizlar,bebegimiz dogdu ,kontrole geldik kan akisi yavaslamiz hemen aldilar beni doguma,epidural sezeryan oldum cok kolay gecti ,anestezi uzmani iyiyse herkese tavsiye ediyorum,bebegimiz iyi simdilik kuzevde kalacak 15gun kadar 1.600 kg dogdu cok kucuk ama masallahi var toparlanacak heralde,hepinizden dua bekliyorum bebegim icin:KK61:
merhaba canım yeni görüyorum gözün aydın:nazar::nazar: sana bebişinle birlikte sağlık neşe dolu bir ömür dilerim:KK68::KK68:

ohooooooooo bu doktor herşeye karışıyor.... hattaa 10 gün önceki randevomuzda gökçecim instagrama baktınmı geçen hemşiremizin bebişini doğurttuk fotosu var demez mi... ben neeeeee instagram mı benim yokki dr hanım dedim :KK66:
aaaaa ne demek yok derhal açıyorsun ben doğurttuklarım bebeklerin fotolarını isterim demez mi...
eşime çıktım bu kadına foto moto verirsen bozuşuruz dedim :) o da saçmalama ne gerek var... desede ne bilem yok twitterdan takip et beni yok instagram aç gökçe garip ötesi bir hatun

Gokce varyaa doktoruna hasta oldummmm :D fotolarina da baktim. Hic caktirmiyoo hee catlak oldugunuu :) bi bakima iyi bisey. Dogumda cok ilgi gosterir. Ama herseye karismasi da hos degil sanki..

Aralik annelerinin ilk annesi ben oldum galiba kizlar,bebegimiz dogdu ,kontrole geldik kan akisi yavaslamiz hemen aldilar beni doguma,epidural sezeryan oldum cok kolay gecti ,anestezi uzmani iyiyse herkese tavsiye ediyorum,bebegimiz iyi simdilik kuzevde kalacak 15gun kadar 1.600 kg dogdu cok kucuk ama masallahi var toparlanacak heralde,hepinizden dua bekliyorum bebegim icin:KK61:

Canimm Allah anali babali buyutsun.. uzme kendinii minik yavruna dua edicem insallah tez zamnda toparlanir ve gule oynaya evinize gidersiniz. Cok duygulandim yaa sakin uzulme saglikli olduktan sonra kilo da alir. Bizim bi tanidik daha da minik bir bebis dogurmustu 6. Ayinda. Inanir misin parmaklari mini minnakti sanki yoktu o derece. 1 kilo var miydi bilmiyorum ama baya kuvezde kaldi. Simdi yasinda ve kocaman olmuss dort donuyo ortaliklarda. Seninki hayli hayli buyur annesi uzulme. Minik melegini opuyorum :)

merhaba kızlar bir şey daha soracağım:KK22::KK22:
daha önceki gebeliği sezeryan olan var mı? benim sezeryandı ve dikiş yerleri çok kötü acıyor ve sanırım ağrısı kalçalarıma da geçiyor... ama dikiş yerleri çok acıyor... böyle olan var mı acaba? bence daha önce de sezeryan olduğu için o yerlerin ağrıyıp acıması normaldir diye düşünüyorum ama bir türlü korkularımdan emin olamıyorum:KK43:

merhaba kızlar bir şey daha soracağım:KK22::KK22:
daha önceki gebeliği sezeryan olan var mı? benim sezeryandı ve dikiş yerleri çok kötü acıyor ve sanırım ağrısı kalçalarıma da geçiyor... ama dikiş yerleri çok acıyor... böyle olan var mı acaba? bence daha önce de sezeryan olduğu için o yerlerin ağrıyıp acıması normaldir diye düşünüyorum ama bir türlü korkularımdan emin olamıyorum:KK43:

Benim sezeryandi ama oyle bi sikayetim olmadi hic.

Ay sendede mi kasinti basladi canim? Yoktu sende boyle bisey.. ne zamndir var? Bence kan ilaclarini gunde 2 doz aliyosaniz onlar yapiyo kasintiyi... kasilmaya gelince farketmemen imkansiz. Yani durduk yere dogum baslamaz cnku agrili oluyo.karnimda sertlik hissediyorum ve rahatsiz oluyorum bi bakiyorum karnim kasilmis bi tarafim toplanmis. Sag ya da sol top gibi olmus tahta gibi sertlesmis. bazen cabuk geciyo bazen batma tarzinda agriyla seyrediyo ve bi taraftan bi tarafa donemiyorum agridan.
canım benim yaklaşık 30.haftadan beri var 1 ay oldu yani. sürekli heryerim kaşınıyodu hergün duş alıp yağlanıyorum. karaciğer değerlerim normal çıkınca doktor üstünde durmadı. aslında yazmıştım buraya görmemişsin demekki kaşınıyorum uykusuzum diye :KK30:

Back
X