ah gökçe dün akşam dedim ben de eşime. acaba bir gün yine tiyatroya baleye Bilkent senfoniye vs gidebilecekmiyiz diye. her ctesi akşam bir şey bulur giderdik sezon açılınca. en son emreye 8 aylık hamileyken gitmiştim tiyatroya. 3 yıl olmuş..
selam canım. benim de 12si son günüm. 2013den 1 tanecik senelik iznim kalmış. bu cuma onu alıcam. çankayadaki sosyete pazarına gitsem diyorum delimiyim neyim.
ne hikmetse bana enerji geldi ağırlaşmama rağmen. kimseden hayır yok ne varsa eşimde var. o emrenin yükünü alıyor ben hazırlıklarımı yapıyorum.
anam zorun ne duvarların da pis kalaydı. maşallah diyeyim yine de. eline sağlık..
hay maşallah enişteme.. canım allah kolaylıklar versin. yakın olsak ben sana en azından yemekte destek çıkarım ama eryamandasın sanırım. bizler ne bulsak yer geçiştiririz de çocuk olunca illaki bir çorba ve arkasına bir yemek gerekiyor. damdan düşenin halini damdan düşen anlar.
bana bir enerji geldi ne hikmetse. domuz gibiyim. oğlumu kucağıma fazla almazsam, gelenim gidenim olmazsa kendi kendime yetiyorum şükür.
çocuksuz ve ev hanımı ya da bekar arkadaşlarıma güceniğim biraz. fink fink gezerler nasılsın bi ihtiyacın var mı diye aramazlar, hafta içi akşam çaya gelmeye kalkarkar :) oysaki o akşam ne kıymetli. tüm gün gebe gebe çalışmışsın ve ertesi güne yemek lazım ve hala doğum hazırlıkların bitmemiş ve ertesi gün 7,30da çocuğu servis alacak erken uyutulması lazım ve insanlar 20de çaya gelip 23e kadar oturma derdinde. dedim ya damdan düşenin halinden damdan düşen anlıyor. ben ince düşünüyorum o inceliği de bekliyorum sanırım.
canım o kadar haklısın ki bu zamanlarda belli oluyor insanların dostlugu iyiliği bazen herkes kendi derdinde gibi geliyor,herkesin kendi sorunu en önemlisi..kesinlikle eş ve anneden başka kimseden yardım yok yani net gerçekten yardımcı olan arkadaşlarınız varsa sarılın onlara bırakmayın .. bazen nasılsın nasıl gidiyor diyen insan bile gözümde çok değerli oluyor içtense eğer ..