2014 Aralık Anneleri

kayseride yasiyorum obur disimide zor cekmisti zaten bende bilmiyorumki konturolume daha 14 gun var ama bebisimin gelisimini disimi cektirince etkilemisti yine aynisi olursa diye korkuyorum ama interbetten arastirdim 6 aydan sonra riskli oluyormus daha dogumada cok ne olacak bilmiyorum
ne kadar var doğumuna... amannn bacım zormuş.. çok çok ağrın varsa git doktoruna yarın haftasonuna bırakma derimmm... benim çevremde bir çok arkdşm doğumdan sonra sağlam dişlerini kaybettiler.. yani o söz doğru 1 çocuk anneden 1 diş yermiş derler ama bakalım gitmez inşallah bacım...

Bugun takilmayin donmesini umalim ded dr. Donmesi icin hareketler varmis yapayim mi dedim. Hayir, dedi. Zarar gelmesin bebege oyle seylere gerek yok donecekse donuyo, dogum kasilmalariyla bile donen var, dedi. :KK66:
gıcık oluyom doktoraaaaa..ama söylesinn ya şimdi benimki normal doğum diye ben ona para saçıyom dönmemesini hiç ağzına almıyo son anda sezeryan yapacak parayıda fazlasıyla alacak diye gıcığım... eğer öyle dönmesse ben devlette gidecem bedavadan yapsınlar sezeryanı düşüncem bu... o kadar para saçamamm...
acaba devlet böyle bir anda beni kabul eder mi???
yoksa git enrde devam ettiysen orda doğur mu der acabaa

ne kadar var doğumuna... amannn bacım zormuş.. çok çok ağrın varsa git doktoruna yarın haftasonuna bırakma derimmm... benim çevremde bir çok arkdşm doğumdan sonra sağlam dişlerini kaybettiler.. yani o söz doğru 1 çocuk anneden 1 diş yermiş derler ama bakalım gitmez inşallah bacım...
Gitmez insallah yarin doktorumu arayacagim biraz uzagiz hastaneye 1 saatlik yol var esimede izin vermiyorlar ama doktorum gel derse cuma giderim hemen

gıcık oluyom doktoraaaaa..ama söylesinn ya şimdi benimki normal doğum diye ben ona para saçıyom dönmemesini hiç ağzına almıyo son anda sezeryan yapacak parayıda fazlasıyla alacak diye gıcığım... eğer öyle dönmesse ben devlette gidecem bedavadan yapsınlar sezeryanı düşüncem bu... o kadar para saçamamm...
Bence druna guvenmeye calis. Yoksa icin hic rahat etmez. Simdiden soyleyememeleri de normal karsilanabilir aslinda cunku son dakikada sezeryana donebiliyo. Ben bana sezeryan derse gercekten sezeryan olmam gerektigine eminim mesela. Diyo ki bebek duz gelsin, kilosu 4,5 kg yi gecmesin, kalp atislari yavaslamasin, muhakkak normal olur.

Ama sezeryan icin devlet de mantikli olabilir belki. Bi universite hastanesi. Onceden arastir mutlaka cici. Son ana birakma. :S

33 ü devirince sıkıntı olmayabiliyor bebişin kilosuda iyiyse... Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesen
Amin allah razi olsun cumlemiz insallah saglikli bebisleri kucagimiza aliriz bebegim iyi idi 30. Haftamda 1400 gr 42 cm idi doktorum iyi gidiyor demisti riskim olmadigi icinde 35 haftaya kadar agrin kanaman olmazsa gelmene gerek yok demisti

Amin allah razi olsun cumlemiz insallah saglikli bebisleri kucagimiza aliriz bebegim iyi idi 30. Haftamda 1400 gr 42 cm idi doktorum iyi gidiyor demisti riskim olmadigi icinde 35 haftaya kadar agrin kanaman olmazsa gelmene gerek yok demisti
inşallah şimdi daha iyidir.. sıkıcan dişini ağrına rağmennn bacım ;)

Bence druna guvenmeye calis. Yoksa icin hic rahat etmez. Simdiden soyleyememeleri de normal karsilanabilir aslinda cunku son dakikada sezeryana donebiliyo. Ben bana sezeryan derse gercekten sezeryan olmam gerektigine eminim mesela. Diyo ki bebek duz gelsin, kilosu 4,5 kg yi gecmesin, kalp atislari yavaslamasin, muhakkak normal olur.

Ama sezeryan icin devlet de mantikli olabilir belki. Bi universite hastanesi. Onceden arastir mutlaka cici. Son ana birakma. :S
yok yaaa ben güvenmiyom bu doktorlara ...dini imanı paraa... hepsi napolyonun torunu gibi....

Çok geçmiş olsun canim. Allah acil şifalar versin. Bence bi disciye görün o zamana kadar da agrin varsa parol icebilirsin.
Tesekkur ederim canim sanirim bi muayene olsam iyi olacak simdilik ilac alacak kadar cok agrim yoksizliyor sadece insallah gecer

Tesekkur ederim canim sanirim bi muayene olsam iyi olacak simdilik ilac alacak kadar cok agrim yoksizliyor sadece insallah gecer

Ben 2 kere dis cektirdim cnm mecburen hamileligimde. Doktorum ilac almaktan daha ii git cektir dayanamiosan dedi ki dayanamiyordum yerlere vuruyordum cenemi

kızlar dünde koruda doğum yapmış 3 yıllık anne olan çok okuyan çok bilen ve çocuğunu dehşetül afa şekilde yetiştiren bir öğretmen arkdşm aradı bana sana çok önemli bir tavsiyem var dedi... sizlere de yazayım bir ara bu konuyu konuşalım araştıralımmm ben çok tutmadım ama şu "yeni doğan bebeğe henüz emzirmeden ağzına maden suyu(bildiğmiz beypazarı sade maden suyu) 2-3 damla damlatırsan eğer sonraki ayalrda kolik sıkıntısı çekmessin gökçe dedi" vay be dedimmm ... bir arkşmda yaptı bende yaptım işe çok çok yaradı demez mi????
ben amannn misket kadar midesi var bebeğin delmezmi allah korusun dedim yok yok 2 damla bişey yapmaz dedi.. bir ara konuşalım bunu duyan bilen yapan öneren var mı
Canım bende ilk ağzına tek bi nar tanesi damlat diye doymuştum ki bunu yapan arkadas da pimpirikli ce Dr eşi :) valla insan inansa bi dert ınanmasa bi dert
. Canım ankaralı annelerden biri yazmıştı sanırım bazı üni hastaneleri kabul etmıyırmus . Etlik Zübeyde hanım doğumevi kabul edıyo dıye bılıyorum Cebeci'den emin değilim . Bi ara kızmıştım gitcem devlette dogurcam demiştim ama vazgrctım sonra ..

Ben 2 kere dis cektirdim cnm mecburen hamileligimde. Doktorum ilac almaktan daha ii git cektir dayanamiosan dedi ki dayanamiyordum yerlere vuruyordum cenemi
Him cok sukur simdilik cok siddetli degil insallah agrisi artmaz kacinci haftalarda cektirdin canim cok onemli haftasi

Him cok sukur simdilik cok siddetli degil insallah agrisi artmaz kacinci haftalarda cektirdin canim cok onemli haftasi

Alt 20lik disi ilk 3 aydi. Ustteki azi diside 5 aylik flndi cnm. Ama parol falan gram fayda etmiyodu. Doktorum gunde 3 5 parol alacagina cektir dedi. Ilk 3 son 3 ay su acidan onemliymis eger disci korkun varsa ilk 3 ay korkudan dusuk son 3 ayda erken dogum ama ben alisik oldugum icin bisey olmadi sukur. Zaten yaptigi ignede lokal. Kana karismiyo

raziye çıkmışken balonalrda al apartmanın girişinide balonalrla tüllerle süslüyolarr :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

bidaha çıkmassın hemmm bacım... işin şakası amaaa sen baya aştın kendiniii hey maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Bacim o isi baby shower partisini yaparken halletmistim..balon var pembiss.fazladan almistim.ama bizim apartmandakiler senin diyiminle birazcik hoduk olurlarda...napsam bilemedim...bende yapmayi istiyorum yoksa..dis kapiyi suslicem ya acaba disardan aksesuari onu bunu calan olurmu diye dusunuyorum bende:) bazi durumlar olduda bu tip..malesef cok gorgusuzler..simdi bisey aldim cok alimli biri bi makas atar alir:) I

Alt 20lik disi ilk 3 aydi. Ustteki azi diside 5 aylik flndi cnm. Ama parol falan gram fayda etmiyodu. Doktorum gunde 3 5 parol alacagina cektir dedi. Ilk 3 son 3 ay su acidan onemliymis eger disci korkun varsa ilk 3 ay korkudan dusuk son 3 ayda erken dogum ama ben alisik oldugum icin bisey olmadi sukur. Zaten yaptigi ignede lokal. Kana karismiyo
Him gayet aciklayici yazmisin canim bende cok korkuyorum disten hic agrimadigi halde beni korkutuyo off ya neyseki hafifliyo bi kac gun kalsuyum iceyim diyorum doktorum daha once yazmisti sonra tahliller iyi cikinca kesti simdi biraz iceyim bbelki iyi gelir

Him gayet aciklayici yazmisin canim bende cok korkuyorum disten hic agrimadigi halde beni korkutuyo off ya neyseki hafifliyo bi kac gun kalsuyum iceyim diyorum doktorum daha once yazmisti sonra tahliller iyi cikinca kesti simdi biraz iceyim bbelki iyi gelir
Curuk mu var? Cok sizlarsa eczanede dişinol diye bi sivi var pamukla bastiriyosun yogun karanfil igrenc aci ama uyusturuyo dişi cok dayanilmaz olursa aklinda bulunsun ama disci tek care cnm. Gecmis olsun cok..

Back
X