2014 Aralık Anneleri

Kizlar gece boyu cok kasilmam oldu hastaneye geldik simdi 1 saat önce 4 dk 1 siddeti dusuk ama düzenli kasilmalarim çıktı ciger gelistirici yaptılar alttan muayene ettiler rahimde acilma yok ama rahim.ağzı yumusak dedi ebe. simdi doktoru bekliyorum. ilac vericekmis hemde bitane daha iğne yazicak aksamda yine ciger gelistirici olucam. dogurursam yazarim :KK17:
Rabbim hayirlisini versin canim gecmis olsun

Hatunlar 34+4 de spinal dogumla saat 19.30 da kizim dogdu.suan iyiyz.yarin taburcyz ins.

maşallah canım, hayırlı olsun güle güle büyüt bebeğini inş.. kaç kilo, bebek nasıl, sen nasılsın yaz fırsat bulunca :)

Gunaydin kizlar acaba tuhaflik bendemi kilo almiyorum almiyorum bir gunde 1 kilo aliyorum aslinda cok kilo almadim problem degil almamda ama neden boyle oluyo bilen varmi

günaydın canım 1 günlük görünen kilo gerçek kilonu yansıtmaz o gün içinde yiyip içtiklerinden bile kaynaklanabilir. şişlik vardır belki vs. o yüzden haftada bir tartılın diyorlar ama tabi biz dayanamıyoruz :)

Kizlar gece boyu cok kasilmam oldu hastaneye geldik simdi 1 saat önce 4 dk 1 siddeti dusuk ama düzenli kasilmalarim çıktı ciger gelistirici yaptılar alttan muayene ettiler rahimde acilma yok ama rahim.ağzı yumusak dedi ebe. simdi doktoru bekliyorum. ilac vericekmis hemde bitane daha iğne yazicak aksamda yine ciger gelistirici olucam. dogurursam yazarim :KK17:

geçmiş olsun canım, inşşallah bebek için ve senin için en hayırlısı olur. haberlerini bekliyoruz

günaydın kızlar,

dün mobilyalarımız geldi şükür :) kardeşimle kuzenimi çağırmıştım sağolsunlar odayı bir güzel temizlediler, mobilyayı da sirkeli suyla sildik. sabah pencereyi açıp çıktık havalansın diye ama öyle aşırı bir koku da yok ona sevindim.
bu arada bu mobilyalar mağazada bu kadar büyük görünmüyordu ya eve bir geldi kocaman kocaman hepsi :KK48: odaya büyük diyordum küçücük kaldı resmen

hayırlı olsun gule gule kullanın mışıl mışıl uyusun yaramazlık yapmadan : ))

eve gelince gerçekten kocaman oluyorlar. bi de sallanan aldım carpıp duruyom : )

kızlar , bebişime ilk yaItıgım kıyafeti göstereyim başka da bişey yapamadım zaten. Bu da esprili bir ip oldugu için düz orerek yapabiliyorum diye. Sizce nasıl olmuş. Kabarık olduğu için düğmeleri bu şekilde seçtim ve bugün düğmelerin yaptım. Sonunda bittiiiii. :KK69::anneadayı:

nasıl olmuş merak ediyorumm
Harikaaa olmus bence yumusak yumusak giyer ne guzel.saglikli gunlerde giyinsin ins.bwcerikli hatun :) I

kızlar geçen gün kalıplı sutyen arıyordunuz. Dün ben ortadan acılan destekli bir model buldum. Markasını hatırlamıyorum. eve gidince yazarım. bir de ortası (emzirme olmayan) açılmayan destekli ama penye yeni inci marka buldum çok rahat . doguma kadar takarım.

Ayy allahim hadi hayirli haberlerle Insallah.bi gece erken yattim bi dogum haberi bi doguracagim haberi anam noliyo teker teker gelin :) saka bi yana hayirlisi korkma herseyin hayirlisini dile cnm

maşallah canım, hayırlı olsun güle güle büyüt bebeğini inş.. kaç kilo, bebek nasıl, sen nasılsın yaz fırsat bulunca :)

günaydın canım 1 günlük görünen kilo gerçek kilonu yansıtmaz o gün içinde yiyip içtiklerinden bile kaynaklanabilir. şişlik vardır belki vs. o yüzden haftada bir tartılın diyorlar ama tabi biz dayanamıyoruz :)
Malesef aklima dustukce tartiliyorum budan sonra haftada bir tartilayim moralim bozulmasin bari :-)

geçmiş olsun canım, inşşallah bebek için ve senin için en hayırlısı olur. haberlerini bekliyoruz

günaydın kızlar,

dün mobilyalarımız geldi şükür :) kardeşimle kuzenimi çağırmıştım sağolsunlar odayı bir güzel temizlediler, mobilyayı da sirkeli suyla sildik. sabah pencereyi açıp çıktık havalansın diye ama öyle aşırı bir koku da yok ona sevindim.
bu arada bu mobilyalar mağazada bu kadar büyük görünmüyordu ya eve bir geldi kocaman kocaman hepsi :KK48: odaya büyük diyordum küçücük kaldı resmen
Hadi bakalim kisa zamanda yerlestirde bizimlede paylas.merakli melahat ben :) zamaninda geldi cok sukur bak

WATSONSDAN ALDIM BEN MİLKWAYİNKİ GİBİ KALİTELİ DEĞİL.. AMA ÇOK HAŞUR HUŞURDA ETMEZ.. AMA L ALDIM XL OLAYDIDA ALAYDIM KEŞKEEE... üründe otellerin kullan at terlikleri olurya tabi 3 yıldızlı otellerin ki gibi işte o dokudaa Eki Görüntüle 1295070

kuzum watsons da fiyat neydi ve kaçlıydı şimdi baktım var bikaç yerde ; benim gibi almayanlar için link atıorum;

http://www.hepsiburada.com/liste/mi...n=0&sortBy=lastAllTime&c=Oyuncak&Id=34676&r=0

http://www.e-bebek.com/milkway-tek-kullanimli-lohusa-kulodu_MLK-90152

bi de deneyimli annelere sorum şu bu kullan atlara ped takılıo di mi kagıt gibi yırtılmaz bi de rahat mı ben komun bokserlarıyla geçirdim hamişliği hep şimdi 42 beden aldım yine onlardan hafif yüksek bel hastaneye de onlardan götürmeyi planlıorum ne dersiniz..çok mu kanama olur bi de o hasta bezleri cidden lazım mı aklım cok karısık

hayırlı olsun gule gule kullanın mışıl mışıl uyusun yaramazlık yapmadan : ))

eve gelince gerçekten kocaman oluyorlar. bi de sallanan aldım carpıp duruyom : )

sağol canım, hepimizin bebişleri öyle olsun inşallah :)
biz de kafamızda plan program yaptık yatağı şuraya koyarız dolabı buraya koyarız vs ama tabi öyle olmadı :)

kuzum watsons da fiyat neydi ve kaçlıydı şimdi baktım var bikaç yerde ; benim gibi almayanlar için link atıorum;

http://www.hepsiburada.com/liste/mi...n=0&sortBy=lastAllTime&c=Oyuncak&Id=34676&r=0

http://www.e-bebek.com/milkway-tek-kullanimli-lohusa-kulodu_MLK-90152

bi de deneyimli annelere sorum şu bu kullan atlara ped takılıo di mi kagıt gibi yırtılmaz bi de rahat mı ben komun bokserlarıyla geçirdim hamişliği hep şimdi 42 beden aldım yine onlardan hafif yüksek bel hastaneye de onlardan götürmeyi planlıorum ne dersiniz..çok mu kanama olur bi de o hasta bezleri cidden lazım mı aklım cok karısık

depend.den numune iste canım ben öle yaptım onu götürücem gayet rahat

Erken doğuma karşı ciğer geliştirici iğne yapiyolar. Bebis gelicem diyosa yapacak bir şey yok canım hayırlısı olsun. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Kizlar bu arada bulunduğum ilçede bi ebeyle tanistim kadin baya tecrübeli epey de doğum yaptirmis muayene etti beni resmen karnimda bebegin kafasini poposunu tuttu ayy sok oldum her bi yerini gösterdi:) ben şimdiye kadar ayaklari leğen kemiğimde saniyodum meğer o kafasiymis:) Catin geniş boyun uzun olduğu için dedi bi de kolay dogurursun etin gevşek dedi:) resmen göz ultrasonuna soktu teyze beni hoşuma gitti ama falciya gitmiş gibi oldum:)

ayyy bayıldımm bende o ebeden istiorum ya :rolleyes::rolleyes:

Back
X