Canım benim transferden sonra sondayla idrarımı boşalttılar bir saat kalkmadı şuan da ağır şeyler kaldırmıyorum yukarıda olan şeylere uzanmıyorum ananas avakado fındık fıstık yiyorum tuvalette çok kalmıyorum öyle yani :)Dün transferim oldu...15dakika sonra çişimi yavasca yaptım..ve ayrıldım hastaneden doktorum rahat ol dedi zaten transferden sonra yatırmıyor..bol su sebze meyve balık peynir yogurt tüketmemi önerdi..siz nelere dikkat ediyosunuz
benimde transfer pazartesi inss guzel haber verirsinde banada moral olur dua ediyorum bende sanada burdaki herkesede insalllaaahhhhhh olurrr insalllaahhhDüşündüğün için teşekkür ederim canım valla kasıklarda ve belimde ağrım var birde bugün midem bulanıyor ama muhtemelen ilaçlardan diye düşünüyorum bu kadar erken mide bulantısı olmaz herhalde psikolojik de olabilir tabi :)) heyecanla çarşamba gününü bekliyorum
İnşallah canım inşallah seninde güzel haberlerini alırız çok emek harcıyoruz allah emeklerimizi boşa çıkarmasınbenimde transfer pazartesi inss guzel haber verirsinde banada moral olur dua ediyorum bende sanada burdaki herkesede insalllaaahhhhhh olurrr insalllaahhh
Tesekkürler canım..sonda tahriş yapmadı mı ben ondan korktum istemedim teklif ettiler...arkadasım hemen çişini yapıp cıkmıştı ve şimdi hamile demek ki nasip kısmet...Canım benim transferden sonra sondayla idrarımı boşalttılar bir saat kalkmadı şuan da ağır şeyler kaldırmıyorum yukarıda olan şeylere uzanmıyorum ananas avakado fındık fıstık yiyorum tuvalette çok kalmıyorum öyle yani :)
Test günün ne zaman gamze allahımmm nasip etsin yenıyıl hediyelerimiz yoldaaaaaaİnşallah canım inşallah seninde güzel haberlerini alırız çok emek harcıyoruz allah emeklerimizi boşa çıkarmasın
Test günüm 24 ü yani çarşamba senin ne zaman inşallah yeni yıl hediyelerimiz bizimledirTest günün ne zaman gamze allahımmm nasip etsin yenıyıl hediyelerimiz yoldaaaaaa
28aralık canım...daha yolun başındayım..Test günüm 24 ü yani çarşamba senin ne zaman inşallah yeni yıl hediyelerimiz bizimledir
Ayy bir taraftan çok heyecanlıyım bir taraftan da çok korkuyorum burdan negatif çıkanlar değeri düşenleri okudukça moralim bozuluyor onlar için sanki kendimmiş gibi üzülüyorum inşallah seninde benim de isteyen herkesin testleri pozitif çıkar bebişlerimizi kucağımıza alırız28aralık canım...daha yolun başındayım..
Evet canım illa ki olacak diye bi şey de yok ama olumlu düşünelim şu an bizimle hala..ve biz yılbaşı hediyemizi rabbimden bi uğur gibi alıcaz inş..her seyin bi vakti var umarım bizimki tamamdır..moral bozmak yoook...duaaaa var..Ayy bir taraftan çok heyecanlıyım bir taraftan da çok korkuyorum burdan negatif çıkanlar değeri düşenleri okudukça moralim bozuluyor onlar için sanki kendimmiş gibi üzülüyorum inşallah seninde benim de isteyen herkesin testleri pozitif çıkar bebişlerimizi kucağımıza alırız
Normal canım yanetkiler çok karamsarlık yapıyo..hepimiz tuhafız..arkadaşlar mrb hepimizin tedavisi hayırlı olur inşallah:)bende dondurulmuşlarla tedavim pazartesi transferim var 11 12 gibi:)okadar çok ilaç kullanıyorumki ilaçların yan etkisimidir nedir çok tuhafım
canim benimde pazartesi transfer bende ilaclardan dolayi cok fazla basagrisi bulanti ile uyaniyorum hengi merkez senin?Normal canım yanetkiler çok karamsarlık yapıyo..hepimiz tuhafız..
Adana başkent canım...pazartesi işe başlicam mecburum bi magazada calışıyorum..o yüzden allaha bıraktım tevekkül ediyorum..seninki pekicanim benimde pazartesi transfer bende ilaclardan dolayi cok fazla basagrisi bulanti ile uyaniyorum hengi merkez senin?
istanbul ama en azindan o gun izin rapor falan alsaydin yaAdana başkent canım...pazartesi işe başlicam mecburum bi magazada calışıyorum..o yüzden allaha bıraktım tevekkül ediyorum..seninki peki
Merhaba canım seninde tedavin hayırlı olsun evet maalesef hepimiz çok ilaç kullanıyoruz ve herkeste farklı belirtiler oluyor nasıl tuhaf hissediyorsun heyecanlı olman çok normal senin kaçıncı tüp bebek tedavin kaçıncı gün embriyosu inşallah hayırlı haberlerini verirsinarkadaşlar mrb hepimizin tedavisi hayırlı olur inşallah:)bende dondurulmuşlarla tedavim pazartesi transferim var 11 12 gibi:)okadar çok ilaç kullanıyorumki ilaçların yan etkisimidir nedir çok tuhafım
İnşallah vardır canım ya gün geçtikçe ben daha bi karamsar oluyorum başlarda bu kadar değildim çok zor beklemekEvet canım illa ki olacak diye bi şey de yok ama olumlu düşünelim şu an bizimle hala..ve biz yılbaşı hediyemizi rabbimden bi uğur gibi alıcaz inş..her seyin bi vakti var umarım bizimki tamamdır..moral bozmak yoook...duaaaa var..
Biliyor musun aynı belirtiler bende de var başım ağrıyor ve ben adet olacağım zaman başım ağrır korkuyorum açıkçası ve ili gündür midem bulanıyor ilaçlara bağlıyorum gece bulantılarla kalkıyorum bazencanim benimde pazartesi transfer bende ilaclardan dolayi cok fazla basagrisi bulanti ile uyaniyorum hengi merkez senin?
benim 3. tüp bebek tedavim 3.gün embriyosu 2 tane dondurulmuş transfer yapılcak:)ilk defa dondurulmuş tedavim ilki negatif ikincisi pozitif ama yumurta toplama işleminde enfeksyon kaptığım için bebegide aldılar bende ameliyat oldum bu sefer 4 yumurta toplandı 2si döllendi dondurdular antibiyotik yüklemesi yapıldı geçirdiğim ameliyat çok ağırdı karın içim temizlendi doktor vücüdun dinlensin öyle transfer yapalım dedi şuan rahim kalınlığı 9 du perşembe günü pazartesiye kadar artarmı bilmem:) ilaçlarada alışıyo vucudum daha iyiyim:)M
Merhaba canım seninde tedavin hayırlı olsun evet maalesef hepimiz çok ilaç kullanıyoruz ve herkeste farklı belirtiler oluyor nasıl tuhaf hissediyorsun heyecanlı olman çok normal senin kaçıncı tüp bebek tedavin kaçıncı gün embriyosu inşallah hayırlı haberlerini verirsin
Allah kolaylık versin canım emeğini boşa çıkarmasın transfer yarın dı değil mi hadi hayirli haberlerini verirsin inşallahbenim 3. tüp bebek tedavim 3.gün embriyosu 2 tane dondurulmuş transfer yapılcak:)ilk defa dondurulmuş tedavim ilki negatif ikincisi pozitif ama yumurta toplama işleminde enfeksyon kaptığım için bebegide aldılar bende ameliyat oldum bu sefer 4 yumurta toplandı 2si döllendi dondurdular antibiyotik yüklemesi yapıldı geçirdiğim ameliyat çok ağırdı karın içim temizlendi doktor vücüdun dinlensin öyle transfer yapalım dedi şuan rahim kalınlığı 9 du perşembe günü pazartesiye kadar artarmı bilmem:) ilaçlarada alışıyo vucudum daha iyiyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?