2014 aralık bebişleri geliiyorr:)

selvboylum

♥♥♥ Bu Dünyadaki Tek Servetim AİLEMM♥♥♥
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
1.528
643
198
Eveet güzel Aralık annişleri Hamilelik sürecimizi Aralık anneleri topiğinde beraber atlattık... Sıra geldi bebişlerle birlikte doğum sonrasına
Kimi bebişlerimiz aceleci, kimi bebişlerimiz de nazlı çıkıp gelecek buraya Biz aceleci olanlardan çıktık Diğer nazlı ve dakik kardeşlerimizi de bekleyip annişlerle buradan bebişlerimizi büyütürken bilgi paylaşımı yapıp dostluğumuzu devam ettireceğiz ve dertleşeceğiz inşAllah....
Bebişlerle beraber bekliyoruz

Son düzenleme:
Daha çok sata göre 21 aralık :-( 40 haftayı doldurmak %5 olması ihtimaliyle üstlenerek geciyo zaman. Daha dogrusu gecmiyo
hayırlı sağlıklı zamanda gelsin bebiş inşallah ben de doğumdan önce yatak istirahatinde olduğum için zaman geçmek bilmiyor derdim ama erkenden geldi bebiş aceleci çıktı doğuracağıma bile inanmazdım yani günlerin bitmesini beklemiyordum

Az doğum yapın mı yeni mı çok sevindim inşallah bugün yarn gelir bizimki de hayırlısıyla çok değişik bi duygu olmalı normal mı oldu canım doğum nasıl geçti merakımın kusuruna bakma

Az doğum yapın mı yeni mı çok sevindim inşallah bugün yarn gelir bizimki de hayırlısıyla çok değişik bi duygu olmalı normal mı oldu canım doğum nasıl geçti merakımın kusuruna bakma
ne merakı canım estağfurullah 12 kasımda doğum yaptım bensezeryan oldum benim doğum biraz zorlu geçmişti plasenta previa vardı yani bebeğin eşi doğum kanalını tam kapatmıştı senin doğum şekli belli mi? sağlıklı güzel kolay bir doğum dilerim:)

Cuma tuşe muayenesin den sonra belli olcak bakalım inşallah bende normal olmasını çok istiyorum inşallah bi sıkıntı olmaz ama bazen sabirsizliktan gidip sezeryanla yatmak geliyo içimden

Canım senin normal doğum tarihin neydi kaç haftalık doğum oldu aralığa göre 12 kasım erken bebeğin sağlığı iyidir umarim

Cuma tuşe muayenesin den sonra belli olcak bakalım inşallah bende normal olmasını çok istiyorum inşallah bi sıkıntı olmaz ama bazen sabirsizliktan gidip sezeryanla yatmak geliyo içimden
sabret annesi az kaldı sizin de inşallah bence de normal en iyisi gönlüne göre olsun inşAllah canım:)

Canım senin normal doğum tarihin neydi kaç haftalık doğum oldu aralığa göre 12 kasım erken bebeğin sağlığı iyidir umarim
adet tarihine göre 6 aralıktı son adet tarihi 1 mart... ama sezeryan olacağı kesindi o yüzden herhalde bi 10-15 gün 6 aralıktan önce sezeryan olurdu...erkenden geldi bebişimiz aniden sezeryana girdim

çok kısa zamanda aranızdayımmmmm oğluşumlaa benn inş
ooo bekliyoruz seni de bebişinle canımmm ayyy aynen kısa zaman sonra sen de inşallah bebişimle ben de buradayım yazacaksın dimii valla ben doğum yaptım yapmasına ama burdaki arkadaşlardan da haberler geldikçe ayrı bir heyecanlanıyorum

demi yaa o kadar güzel ve zevkli ki herkes doğuruyo teker tekerr,insan daha bi neşeleniyoo

adet tarihine göre 6 aralıktı son adet tarihi 1 mart... ama sezeryan olacağı kesindi o yüzden herhalde bi 10-15 gün 6 aralıktan önce sezeryan olurdu...erkenden geldi bebişimiz aniden sezeryana girdim
Hayırlısı canım vardır bunda da bi hayır yeterki bebeğinde sende sağlıklı ol gerisi önemli değil cinsiyeti ne

demi yaa o kadar güzel ve zevkli ki herkes doğuruyo teker tekerr,insan daha bi neşeleniyoo
aynen ya bir de doğum süresince burdan konuştuk hep bebişler hakkında hem alıştık hem de şimdi o bebişlerin gelmesi çok ayrı bir duygu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…