- 25 Haziran 2014
- 1.528
- 643
- 198
- Konu Sahibi selvboylum
-
az kaldı inşallah merak etme kısa zaman sonra kucağında olur bebişİnşallahhayırlısıyla doğsaydı bi aralik bebekleri
Daha çok sata göre 21 aralık :-( 40 haftayı doldurmak %5 olması ihtimaliyle üstlenerek geciyo zaman. Daha dogrusu gecmiyoaz kaldı inşallah merak etme kısa zaman sonra kucağında olur bebişne kadar kaldı?
hayırlı sağlıklı zamanda gelsin bebiş inşallahDaha çok sata göre 21 aralık :-( 40 haftayı doldurmak %5 olması ihtimaliyle üstlenerek geciyo zaman. Daha dogrusu gecmiyo
Az doğum yapın mı yeni mı çok sevindim inşallah bugün yarn gelir bizimki de hayırlısıyla çok değişik bi duygu olmalı normal mı oldu canım doğum nasıl geçti merakımın kusuruna bakmahayırlı sağlıklı zamanda gelsin bebiş inşallahben de doğumdan önce yatak istirahatinde olduğum için zaman geçmek bilmiyor derdim ama erkenden geldi bebiş aceleci çıktı doğuracağıma bile inanmazdım yani günlerin bitmesini beklemiyordum
ne merakı canım estağfurullahAz doğum yapın mı yeni mı çok sevindim inşallah bugün yarn gelir bizimki de hayırlısıyla çok değişik bi duygu olmalı normal mı oldu canım doğum nasıl geçti merakımın kusuruna bakma
Cuma tuşe muayenesin den sonra belli olcak bakalım inşallah bende normal olmasını çok istiyorum inşallah bi sıkıntı olmaz ama bazen sabirsizliktan gidip sezeryanla yatmak geliyo içimdenne merakı canım estağfurullah12 kasımda doğum yaptım ben sezeryan oldum benim doğum biraz zorlu geçmişti plasenta previa vardı yani bebeğin eşi doğum kanalını tam kapatmıştı senin doğum şekli belli mi? sağlıklı güzel kolay bir doğum dilerim:)
sabret annesi az kaldı sizin de inşallah bence de normal en iyisi gönlüne göre olsun inşAllah canım:)Cuma tuşe muayenesin den sonra belli olcak bakalım inşallah bende normal olmasını çok istiyorum inşallah bi sıkıntı olmaz ama bazen sabirsizliktan gidip sezeryanla yatmak geliyo içimden
adet tarihine göre 6 aralıktı son adet tarihi 1 mart... ama sezeryan olacağı kesindi o yüzden herhalde bi 10-15 gün 6 aralıktan önce sezeryan olurdu...erkenden geldi bebişimiz aniden sezeryana girdimCanım senin normal doğum tarihin neydi kaç haftalık doğum oldu aralığa göre 12 kasım erken bebeğin sağlığı iyidir umarim
ooo bekliyoruz seni de bebişinle canımmmçok kısa zamanda aranızdayımmmmmoğluşumlaa benn inş
demi yaa o kadar güzel ve zevkli ki herkes doğuruyo teker tekerr,insan daha bi neşeleniyooooo bekliyoruz seni de bebişinle canımmmayyy aynen kısa zaman sonra sen de inşallah bebişimle ben de buradayım yazacaksın dimii valla ben doğum yaptım yapmasına ama burdaki arkadaşlardan da haberler geldikçe ayrı bir heyecanlanıyorum
Hayırlısı canım vardır bunda da bi hayır yeterki bebeğinde sende sağlıklı ol gerisi önemli değil cinsiyeti neadet tarihine göre 6 aralıktı son adet tarihi 1 mart... ama sezeryan olacağı kesindi o yüzden herhalde bi 10-15 gün 6 aralıktan önce sezeryan olurdu...erkenden geldi bebişimiz aniden sezeryana girdim
erkek canım seninki?Hayırlısı canım vardır bunda da bi hayır yeterki bebeğinde sende sağlıklı ol gerisi önemli değil cinsiyeti ne
aynen ya bir de doğum süresince burdan konuştuk hep bebişler hakkında hem alıştık hem de şimdi o bebişlerin gelmesi çok ayrı bir duygu:)demi yaa o kadar güzel ve zevkli ki herkes doğuruyo teker tekerr,insan daha bi neşeleniyoo
Hepimize Allah hayırlı doğum nasip etsin doğanlarda sağlıklı bi omur inşallah. İsteyen herkes ede bu duyguyu nasip etsin Rabbim çok farklı bi duygu bu :)demi yaa o kadar güzel ve zevkli ki herkes doğuruyo teker tekerr,insan daha bi neşeleniyoo
şimdide büyütürken devam edicez inşallah canımmaynen ya bir de doğum süresince burdan konuştuk hep bebişler hakkında hem alıştık hem de şimdi o bebişlerin gelmesi çok ayrı bir duygu:)
Erkek bizimki de :) Çınar ege :)erkek canım seninki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?