2014 aralık bebişleri geliiyorr:)

Hepimize Allah hayırlı doğum nasip etsin doğanlarda sağlıklı bi omur inşallah. İsteyen herkes ede bu duyguyu nasip etsin Rabbim çok farklı bi duygu bu :)
aminn canımmm evet isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inş.

bizim de Eymen sizin ki de ismiyle büyür inşallah:)
yaaa canımm sen sezeryanı genel anestezi ile mi oldunn,kafam çok karışıkk, ne yapsamm uyanık mı kalsam o zmaanda bişiler yapıldığının farkında olcam korkarım kötü olurum diye düşünüyorum, genel anestezide de uyanmada zorlanma oluyomuş napcam bilemedim yaaa

genel anestezi oldum canım... ben geç kendime geldim yani 2 saate falan anca kafam yerine geldi benim sezeryan hani biraz daha uzun sürmüştü ya o yüzden uzadıkça ben de korkarım diye öyle olsun istedim... ama cesaretin varsa korkmazsan uyanık kal derim ben çünkü o an bebişi görmek eminim çok güzel olur ama korkarım diyorsan genel anestezi ol ben de korkarım dediğim için genel anestezi oldum

aslında istiyorum bebeğimi doğduğunda görmek ama korkarım gibi geliyo, 2 saatte kendine geldiysen iyi canım ablam 2 kere sezeryan oldu akşama anca kendine geliyosun falan dedi korkuttu beni yaa ameliyattan çok korkuyorum zaten birde ayıkken yapılacak ya panik olurum diye kendime güvenemiyorumm

korkarsan genel anestezi ol canım o zaman panik olmak da iyi değil ben de kendime güvenemedim o yüzden iyi yapmışım diyorum

korkarsan genel anestezi ol canım o zaman panik olmak da iyi değil ben de kendime güvenemedim o yüzden iyi yapmışım diyorum
uyandığımda herşey bitmiş olacak aslında bu yönden iyi ama işte bebeğimi herkesden önce göremicem senin diğerleri de mi genel anesteziydi

uyandığımda herşey bitmiş olacak aslında bu yönden iyi ama işte bebeğimi herkesden önce göremicem senin diğerleri de mi genel anesteziydi
en başta genel anesteziydi çünkü o zaman onda da sorun yaşamıştım yine kanama sonucu aniden sezeryana alınmıştım... kızımda da genel anesteziydi ama o kadar uyanmada zorlanmamıştım hatta gözüm kapalıydı ama sezeryan sırasında doktorların neler konuştuklarını çok net anlıyordum sanırım o zaman narkozun etkisi azdı tam uyutmadılar... bu seferki de de işte tam uyutuldum yani program tamamen çöktürülmüştü geç kendime geldim...

hehehhe güldürdün beni yaaa, gittikçe tam bayıtlmaya ilerlemişsin yokk yaa düşündükçe altımı kütük gibi hissetmek bana zor gelecek sanki offf eşimde istemiyo sezeryan olacaksanda öle bele falan iğne vurdurtmam bayıltsınlar daha iyi diyo

sen bilirsin canım ama senin yönünden düşündükçe bana da öyle en iyisiymiş gibi geliyor

sen bilirsin canım ama senin yönünden düşündükçe bana da öyle en iyisiymiş gibi geliyor
neyse düşünmemek en iyisi olcak bitcek oğluma kavuşcam inş birde şey sorucam sezeryanda süt hemen geldi mi senin bu arada eymen bey nasıl annesi

neyse düşünmemek en iyisi olcak bitcek oğluma kavuşcam inş birde şey sorucam sezeryanda süt hemen geldi mi senin bu arada eymen bey nasıl annesi
inşallah canımmhayır hemen gelmedi zaten ilk gün hiç emişmedik o zaman doktorum da ilk gün anneyi rahatsız etmeyelim dedi...sonralarda denemelerde yavaş yavaş azdan gelmeye başlamıştıgelene kadar da mama verdim... Eymen bey şuan uyuyor teyzesi o uyurken ben de buralara gireyim dedim

oyy maşallah onaa uyusunda büyüsünn artık süt gelene kadar mamiş vercezz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…