- 25 Haziran 2014
- 1.528
- 643
- 198
- Konu Sahibi selvboylum
-
mecbur artık yapcek bir şey yokoyy maşallah onaa uyusunda büyüsünnartık süt gelene kadar mamiş vercezz
hoşgeldin kuzummAma ama ama kusum hiic haberim yoktuki burdan benim yoldasim sayfa acmiss brn gelmezmiimm benimde taha pasam uyuyo kacamak yapiyorum nescafemle tv keyfi ohhh kizimda oje suruyo yandim valla benikullaniyo resmen sennki ne durumda
Canim ya aminn hic sorma bugun bebisi kizimi yikadim utu bulasik yemek temizlik kucagimda bebek utu yaptimm heheheh ya valla bu annelik baska biseyyy senle ben epey yoruluyoruzhoşgeldin kuzummama yerimm ki ben sizi süslü kızçeler ... Rabbim mutluluğumuzu daim etsin... ben de şimdi eymenimi uyuttum prensesim okulda diğer prensimle de yemek yapiciyizz o da benim küçük aşçım oldu ödevlerini bitirdikten sonra bana yardım etmeye bayılıyor. elinden de her türlü iş geliyor hem de yirimm Eymen bey uyanmadan ve ablamız gelmeden abişimizle yemek hazır olmalı yani hem yemek yapıyom hem de burdan takılıyom birden fazla işi yapabilme yeteneği de anne olunca gelişiyor iştee
nasıl yapıyonn o kadar işi maşallah sana bacımCanim ya aminn hic sorma bugun bebisi kizimi yikadim utu bulasik yemek temizlik kucagimda bebek utu yaptimm heheheh ya valla bu annelik baska biseyyy senle ben epey yoruluyoruz
Doğru valla canım senle işimiz zor bizimCanim ya aminn hic sorma bugun bebisi kizimi yikadim utu bulasik yemek temizlik kucagimda bebek utu yaptimm heheheh ya valla bu annelik baska biseyyy senle ben epey yoruluyoruz
İnşallah canım atlatıcaz ama yok olmamak elde değil bebekle çocukla şunla bunla uğraş derken zaten gün hemen bitiyorBacılar nerdesınız bana dıyenler yokoldu ya huu atlatıcaz bugunlerı ıns kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?