bence deeee şekerimmmmmözlüyoz kız seni
evettt boll boll pozitiff ve yüksek değer olsun..
bana bu sefer sankı değerim 140 çıkçak gibi geliyoryada oyle istiyorum da ondan..
haklısınnn bitanemm doğru valla..
tamam kızzz cumayı beklicemm...
ikna ettiniz benii
hanım hanımmmmmmmmmmmm..
asıl siz dün neler yaptınız bakalım eşinlennnn
He yaöyle olur artık teyzesi meleğim benm inş çarşamba günü güzel bi gün olur hepimz için bol bol duayla sabırla bekliyorum rabbime emanetiz canım allhım hakımzda en iyisni ve hayırlısını verendir inş sende güzel heberle gelicen
aslında ben de o yüzden dedim, daha önce de değerin o seviyelerde olduğundan; beklemeye de karar verdin sanırım sonradan, en iyisi....
tam yazacaktım ki ergunal güzelce uzun uzun anlatmış canım....
yaptırmaz, yaptırmaz, aslan ELAM koç ELAM beklemekten ne çıkar ELAMMMM
bence deeee şekerimmmmmözlüyoz kız seni
inşallah canım 140 lı bir değer gelir
100 de olsa olur yani
doğru doğru hatta 90 bilem yeter ama bakma benım gözüm aç
hayırlısı arkadaşım saol..
gezdik dolandık ama her zamanki konular yüzünden tartıştık yine..
ben genel olarak iyi değilim geçmişle yaşıyorum ve asla unutmuyorum
inşallah bitanem..
bakalım hakkımızda hayırlısı diyorum canım ALLAHIM ne nasip ettiyse onu görücez...
evet kuzucumm beklicemm akşamları erken yatcam uyucam ki..hemen sabah olsun günler geçsin
zaten uukuyu cok seven bırıyım hamile kaldığım da ne yaparım bilemiyorum
bazı doktorlar bilmiş hastalara tahamül edemezler bende yaşadım bunu ilk denemem çok sıkıntılı geçti ve tecrübesizdim sonra herşeyi öğrenmek durumunda kaldım sonraki doktorumda çok bilen hastadan rahatsız olmayan gayet güzel cevaplar veren bir doktordu o nedenle doktor iletişimide çok önemli oluyor bu süreçte..
sperm dna hasar testi kanda genetik yani kromozom testleri ilk deneme yapanlarda pek tercih edilmez yani istemez doktorlar mesela ben 4.denemeye gelmişim yeni yaptırcam..durumumuz sebepsiz infertilite olarak geçtiğinden gerek duyulmadı testlere ama eşinde morfoloji sorunu var size yapılabilir daha erken..ilk denemede doktor yapmayalım derse şaşırma bu beklenen birşey.bu testlerin ücretleri fazla... özel merkezde ya da labaratuvarda yaptıracaksan kişi başı en az 200 tl ödemek durumunda kalabilirsiniz..devlet hastanelerinde durum ne tam olarak bilmiyorum.dölleme tekniği olarak mutlaka microenjeksiyon iste diğerini kabul etme..
canım dogru bir tedavi göreyim de napalım 200 300tl fazla veririz bu yola başkoyduk bi kere yapılması gereken ne varsa yapılsın
sonra ben kendi kendimi yiyorum ayy şundan mı olmadı bundan mı olmadı diye
bizimde %3 morfolojiden olmuyo demiyorlar sebepsiz infertilite diyorlar doktorlarda işte şuana kdr bildiğimiz gözle görülür bi o var
çok şeyler denedik eşim için ama bir faydası olmadı malesefdöllenme tekniği olarak şu mesajlaşmamıza kdr bilmiyordum inan böyle olması gerektiğini,şimdi eminim kesinlikle microenjeksiyon isteyeceğim.. çok ama çok tşk ederim cvplarınız için
Evt canım bizde banyoya oturmalı tuvalet yaptırıyozusta çalışıyor ev toz oldu :18:ya bizimki temizlecek artık azcık agrı başldı :26:yine solda bende ne pinpirkliyim ha
haydaa....
dün eşimleyim deyincee bi sevindim ki sorma..
amaaaa neden tartıştınız..
canımmm geçmişle yaşanmaz ama..yapılanları unut kafandan sil diyemem ama bu güne bak sen..
ölümlü dünya..
ben artık eşimle kavga etmemeye çalışıyorum diyorum ki kendi kendimee yarın ölsee (Allah korusun) nasıl üzülürümm
Evt canım bizde banyoya oturmalı tuvalet yaptırıyozusta çalışıyor ev toz oldu :18:ya bizimki temizlecek artık azcık agrı başldı :26:yine solda bende ne pinpirkliyim ha
yeni ve özel bir sebebi yok her zamanki şeyler...
bende son bir seneye kadar yarın ölse naparım diye dayanamıyordum kendilerine ama şimdi ölse daha iyi diyorum düşün artık ne kadar pozitif düşüncelere sahibim kendisi hakkında..yüzünü görmek istemiyorum...zorluyorum kendimi iyi olmak için...hayırlısı olsun...
yeni ve özel bir sebebi yok her zamanki şeyler...
bende son bir seneye kadar yarın ölse naparım diye dayanamıyordum kendilerine ama şimdi ölse daha iyi diyorum düşün artık ne kadar pozitif düşüncelere sahibim kendisi hakkında..yüzünü görmek istemiyorum...zorluyorum kendimi iyi olmak için...hayırlısı olsun...
kocanın gebelik haberi ile davranışları ne yönde değişti merak ediyorum..
ailesininde tabii..
ne diyorlar başları göğe ermişmi
e heralde yer silcek halin yok bu halde..
eşin yapmazsa da birini bulup yaptırsın
ole kolay baba olunmuyor...
iyi düşünmüzsünüz cnm
Canım pek bişey değişmedi daha eşim iyi bana karşıne istesem yapıyor evin karısı ilan etti kendini kahvlatımı hazırlıyor yiyorum toplayım öyle gidiyor herşeyi yapıyor maşallah ama arada söylenmeyi ihmal etmiyor tabi valla ben onları allha havle ettim rbbim hakımda en iyisini ve hayırlısını verndir gecen köydeki görümcem ardı diyır bana iyi bak bebeğe bunada bişey olurs babanın evine yollarım diyor diğerinde benm suçm varmış gbi laf söylüyor bizimkine dedim ona bişey söylememek lazımdı dedi boşver dedi allhım allhım sen büyüksün rbbim diyorum canım benm şuan tek düşündüğüm meleğim gerisi umrum dışı rahtım rabbime bıraktım
Canım pek bişey değişmedi daha eşim iyi bana karşıne istesem yapıyor evin karısı ilan etti kendini kahvlatımı hazırlıyor yiyorum toplayım öyle gidiyor herşeyi yapıyor maşallah ama arada söylenmeyi ihmal etmiyor tabi valla ben onları allha havle ettim rbbim hakımda en iyisini ve hayırlısını verndir gecen köydeki görümcem ardı diyır bana iyi bak bebeğe bunada bişey olurs babanın evine yollarım diyor diğerinde benm suçm varmış gbi laf söylüyor bizimkine dedim ona bişey söylememek lazımdı dedi boşver dedi allhım allhım sen büyüksün rbbim diyorum canım benm şuan tek düşündüğüm meleğim gerisi umrum dışı rahtım rabbime bıraktım
canım yaa..
Allahım en yakın zamanda içini ferahlatsın...bu zor gunlerın çabucak geçsin inşallah...
en iyisi hayırlısı olsun demek zaten..ne diyeyim ki
Aynen kızyapıyor allh var şimdi arada azcık söyleniyor olsun birzda özlediğinden dir canım bizde bi tuvalet daha var ama bizimki bi saat kalıyor ee misafir felnda geliyor en iyisi dedik banyo küçük ama napalım bunada çok şükür
Amin canım...
Acıların kadını modundayım
Hadsiz lafa bak yaa bunada bişey olursa seni gönderirimde ne demek
çok gerildim...kadının kadına yaptığını hiç bir erkek yapamaz...
Allah sorsun hesabını..
eşininde iyi olmasına sevindim...
bu lafı yedirse görümcene iyi olacak ama neyse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?