sizlere moral vermek için yazmak istedim bana 2.gün embriosu 2 tane konuldu işlemden sonra ve evde hep yattım wc dışında hiç kalkmadım ayaklarımın altına destek koydum tutarmı diye düşünürken burnum ve ayaklarım çok üşüyordu bi türlü ısınmıyordu ve sonuç 1tane bebişim tutundu suan 15+3 olduk bile masallah bizee umudunuzu kaybetmeyin ben 2.gün embriosu tutmaz sanırken hiç ummadığım anda tutundu bebişim
Allah kucağına almayı da nasip etsin arkadaşımmm..
inşallah bizede nasip olurrrrrr
sağol tatlım inşallahevet canım fsh dalgalı bir değer amh daha iyi gelir inşallah...
Gülden abla beni listeden çıkarabilirsinhiç bişeyi zorlamanın anlamı yok çünkü bu şekilde giden bi ilişkide tedavininde yeri yok
Malesf canım bi hafta ayrı kalsamda bi ayda uzaktayken belki canım cicim ama gelince yine aynı kim ister yıkma ama görünen ortada ben mutluluk huzur istiyorum konuşmak paylaşmak gülmek o istemiyor hergun tartışma vurma yıprandık artık onada banada yazık ama olan bana olcak rabbim hepinizin yuvasını korusun inş
amayaa canım çok şükür sonuç pozitif canıım darısı başına inş
Malesf canım bi hafta ayrı kalsamda bi ayda uzaktayken belki canım cicim ama gelince yine aynı kim ister yıkma ama görünen ortada ben mutluluk huzur istiyorum konuşmak paylaşmak gülmek o istemiyor hergun tartışma vurma yıprandık artık onada banada yazık ama olan bana olcak rabbim hepinizin yuvasını korusun inş
Sağol canım ama çabalayan hep benim o sitiyorki hiç bişey istemsin bende sevgi ilgi konuşmak paylaşmak güler yüz tatlı dil yok artık pes canım pes yıl başından sonra gitmeyi düşünüyorum allh kimseyi bu şekilde sınamasın çok denedim çok sabır ettim ama bugun dedikleri hep aynı olsada yıprandık tokatları acı söZleri aşalayışı beni bi yabncı gbi görmesi ve bu yapılanlara sesiz kalamayışım hep mutlu olmk içindi ama yok olmuyor canım hakımzda hayırlısı olsun elindekinin kıymetini kaybedince bilenlerden o nediyim ki susuyorum rabbim biliyor ona havale ettim
canımgayet iyi benimde 7 yumurtm işleme alınmıştı ve 4 dü döllendi 3 ü 6. güne kadar yaşadı 1 i öldü 3 taneninde 2 transfer ettiler 1 ini dondurdular inl hayırlı haberini alırız canım
inşallah canımm senin sonucun ne oldu peki tuttu mu?
amin inş allah kimseyi bu yolda oyalamasın çok zor bi süreç inş hepiniz bu güzel duyguyu tadacaksınız yeterki moralli olun
İnşallah canımmmmmm..
canım dün senınle az cok konuştuk..elbette evın ıcınde neler yasıyorsun ben bilemem ama bnce doğru bir karar almışsın..
suan evlılığınde sorunlar yasarkenn esın sana bu derece kotu davranırken çocuk düşünmek doğru olmazdıı..
Elbette herkes evınde mutlu olsun esı ona ıyı davransın anne olsun ister ama bazı şeyler olmayınca
biz iyiyiz canımmmmmm siz nasılsınız?
sağol tatlım inşallah
Allahım yar ve yardımcın olsun, her kulunun gönlünden merhameti eksik etmesin inşallah.... özellikle de eşlerimizden... ne yaşadığını bilemem elbette ama ben hiç bir kadının bu tarz cümleleri kolaylıkla kurabileceğini düşünmüyorum. zor şeyler yaşamasan demezdin diye düşünüyorum.
ayyyyykusura bakma tatlım yaaaa fark etmemişim koca takvimi Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Bir dakka sana vuruyormuelleri kırılsın .... şimdi çok fazla sinirlendim
Ben iki şeye dayanamam aldatmaya ve şiddete .. Senin ailen biliyormu vurduğunu cnm benim
Evt canım olmayınca olmuyorrabbim hayırlısını versin inş herks mutlu allh kimseyi bu şekilde sımasın huzursu mutsuz olmak çok üzücü ve de yıpratıcı hele evliysen daha zor allhım yar ve yrdımcımız olsun
Kızlar genetik tahlil sonuçlarımız merkeze fakslanmış az sonra doktorumla görüşücem dua edin birşey çıkmasın:18:
canım benim bişey diyemiyorum çektiklerini bi sen bilirsin inş hakkında hayırlısı olur rabbim yar ve yardımcın olsun inan çok üzüldüm bencede hemen ayrılmak değilde biraz uzk kalmayı dene rabbim yüzünü güldürsün eşinle böyle huzursuzken bebe düşüncesi elbet çok zor inş herşey yluna girer eşinin sana karşı ve evine iyi olabilmesi için ER REŞİD çekebilirsin esmaül hüsna 70 000 tane
Kızlar genetik tahlil sonuçlarımız merkeze fakslanmış az sonra doktorumla görüşücem dua edin birşey çıkmasın:18:
yokhe cnm durumunuzu ve sartlarinizi hic bilmiyorum inan cok uzuldum bende esimle cok sikintilar yasadim tum tedavi surecinin takibini bana birakiyor arastirmaz sadece ben nereye gidecekse soylerim gider yada hastanelere muayenelere pesimde gelir onun disinda herseyi bana birakiyor buda beni bunaltiyor, bir cok erkek boyle.. canim ya bir evlilik danismanina gitseniz olmazmi.
TAtlım bişey sorcam boşanmayı düşünmüyormusun peki?
ailen destek olmaz mı sana?
inan hiçbir kadın bu şekilde davranışı haketmiyor..
ses çıkarmadıkça maalesef ki erkekler üstümüze daha çok geliyor
Canım ailem hep destek ama durumları iyi değilki anca kendilerine faydalrı var ben ayrlıp gitsem bile çalışıp katkı yapmam lazım ama konu o değil işte önmli olan onların üzlmesi yıprnması o çok zor allh kimsenin yuvasını huzursuz etirmesin inş hayırlısı akşam konuşacz olursa olursa olur olmzsada yapcak bişey yok sorunlarla sıkıntılarla bide bebek araya katmak dahada yıpratıyor beni hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?