2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Allah kucağına almayı da nasip etsin arkadaşımmm..
inşallah bizede nasip olurrrrrr

evet canım fsh dalgalı bir değer amh daha iyi gelir inşallah...
sağol tatlım inşallah

Gülden abla beni listeden çıkarabilirsin hiç bişeyi zorlamanın anlamı yok çünkü bu şekilde giden bi ilişkide tedavininde yeri yok

Allahım yar ve yardımcın olsun, her kulunun gönlünden merhameti eksik etmesin inşallah.... özellikle de eşlerimizden... ne yaşadığını bilemem elbette ama ben hiç bir kadının bu tarz cümleleri kolaylıkla kurabileceğini düşünmüyorum. zor şeyler yaşamasan demezdin diye düşünüyorum.

amayaa canım çok şükür sonuç pozitif canıım darısı başına inş

ayyyyy kusura bakma tatlım yaaaa fark etmemişim koca takvimi Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin

Bir dakka sana vuruyormu elleri kırılsın .... şimdi çok fazla sinirlendim
Ben iki şeye dayanamam aldatmaya ve şiddete .. Senin ailen biliyormu vurduğunu cnm benim

canım benim bişey diyemiyorum çektiklerini bi sen bilirsin inş hakkında hayırlısı olur rabbim yar ve yardımcın olsun inan çok üzüldüm bencede hemen ayrılmak değilde biraz uzk kalmayı dene rabbim yüzünü güldürsün eşinle böyle huzursuzken bebe düşüncesi elbet çok zor inş herşey yluna girer eşinin sana karşı ve evine iyi olabilmesi için ER REŞİD çekebilirsin esmaül hüsna 70 000 tane

yokhe cnm durumunuzu ve sartlarinizi hic bilmiyorum inan cok uzuldum bende esimle cok sikintilar yasadim tum tedavi surecinin takibini bana birakiyor arastirmaz sadece ben nereye gidecekse soylerim gider yada hastanelere muayenelere pesimde gelir onun disinda herseyi bana birakiyor buda beni bunaltiyor, bir cok erkek boyle.. canim ya bir evlilik danismanina gitseniz olmazmi.

Evt canım olmayınca olmuyor rabbim hayırlısını versin inş herks mutlu allh kimseyi bu şekilde sımasın huzursu mutsuz olmak çok üzücü ve de yıpratıcı hele evliysen daha zor allhım yar ve yrdımcımız olsun

Amin canım zor şeyler evet 16 tı yaşında evlninve bide ikinci eş olunca eşinde böyle olunca zor ben istemzmiydim mutlu huzrlu olmayı ama sağolsunlar eşimi yoldan çıkarıp hayatımızı yıpratmamıza neden oldular allh sorsun onlardan canım inş yuvalrınız hep mutlu olur

Bir dakka sana vuruyormu elleri kırılsın .... şimdi çok fazla sinirlendim
Ben iki şeye dayanamam aldatmaya ve şiddete .. Senin ailen biliyormu vurduğunu cnm benim

Evt vuruyor ben konuşmk istediğimde vede onun yaptıklarını diyip yapmamsını istediğimde ama alıştımki aileme bişey demiyordum ama bu sen dedim napsınlar ailemi arayıp konuşmuyorki ilgilenmiyor sende benm ailemi arama diyor niye ramıyon diyince çok şey var canım allhım yardımcımz olsun kaderim benim napim mutlulk yok

Kızlar genetik tahlil sonuçlarımız merkeze fakslanmış az sonra doktorumla görüşücem dua edin birşey çıkmasın:18:

TAtlım bişey sorcam boşanmayı düşünmüyormusun peki?
ailen destek olmaz mı sana?
inan hiçbir kadın bu şekilde davranışı haketmiyor..
ses çıkarmadıkça maalesef ki erkekler üstümüze daha çok geliyor

Amin canım cok sağol cekerim canım yer gök dua ama başka çare yok o bu şekilde olduğu sürece böyle yaşamak zorlaşıyor hergun huzrsuzluk hüzün tartışma olunca yıpranılıyor hayırlısı

Buaraya bunları yazdığımı görse anında kovar beni evlilik danışmanını desem dayak yerim onun için hayırlısı olsun canım elimden gelni yaptım yapıyorumda ama artık pes ettim allhıma havale ettim

Canım ailem hep destek ama durumları iyi değilki anca kendilerine faydalrı var ben ayrlıp gitsem bile çalışıp katkı yapmam lazım ama konu o değil işte önmli olan onların üzlmesi yıprnması o çok zor allh kimsenin yuvasını huzursuz etirmesin inş hayırlısı akşam konuşacz olursa olursa olur olmzsada yapcak bişey yok sorunlarla sıkıntılarla bide bebek araya katmak dahada yıpratıyor beni hayırlısı olsun

CANIM kımse eşinden ayrılmak boşanmak istemez..
hele ki biz kadınlarr..çok zordur onlardan kopmamız..
onlarsız olamayız yapamayız gibi gelir..
ama hiççç öyle değil işte..ailene yük olmazsın emin ol..
sen bu kadar üzüldükçe onlar sanki üzülmüyor mu sanıyorsun..bence de adam gibi konuşş ya kendine çeki düzen versin yada inceldiği yerden kopsun dee...
ben bile kızdımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…