2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Cnm kıyamam ben senin göz yaşlarına daha yaşın çok küçük bak bu senin için bi artı ..
Ayrıcada okuyorsun buda çok güzel bişi güzel bide mesleğin olur insan daha ne ister ben seni taktir ettim evlendiğinde okulunada devam etmişsin o yüzden artıların çoook bence hiç üzülme üzülen bırak o olsun artık sen onu düşünme hayata sıkı sıkı tutun sadece okulunu düşün sonra bak ne güzel olacak hayat sana

bu arada benı yanlış anlamaa...
ben yuvalar yıkılsın ınsanlar ayrılsın taraftarı değilim amaaaa kadınların böyle davranışa maruz kalmasına çok üzülüyorummmm

Gülden abla beni listeden çıkarabilirsin hiç bişeyi zorlamanın anlamı yok çünkü bu şekilde giden bi ilişkide tedavininde yeri yok

şu an işlerim var ilgilenemiyorum konuyla ama liste değil derdimiz şimdi boşver onu sen...
önce mevcut durumu nasıl düzeltebilirsiniz onu düşünelim...
geçmişe bakınca umudum kırılıyor aslında gidişat konusunda..
her ilişki kendine özel ben sana nasıl akıl verebilirim bilmiyorum burda anlattıkların var belkide bilmediğimiz daha bir sürü şey..
Allah hakkında hayırlı olanı versin üzülüyorum cidden

Bak o yastık olayı çok iyi bi tanıdığımızın bebeği kusarak boğulmuştu kesin herkezin alması gereken bişi heryerde varmıdır acaba yastık bende hediye olarak yeni doğan bebişlere almak isterim en güzel hediye bence

bende aldım yeğenime canımın içine halasının yakışıklı prensine
internet adresi vermek yasak sanırım yoksa hangi sitede olduğunu söylerdim sana ama google amcaya yaz gelir zaten

günaydın canım nerelerdesin hiç sesin çıkmıyor

aslında günlük uğruyorum yazılanları takip edip çıkıyorum o kadar ben baya kilo aldım hem de 4 kilo civarı birden ben nasıl zayıflıyacağım bilmiyorum folikist asit içmeye başladım acaba ondan mı kilo aldım anlamadım kızlar yaş 29 ve boyum 159 ve 64 kğ oldum zayıflamam şart

bende aldım yeğenime canımın içine halasının yakışıklı prensine
internet adresi vermek yasak sanırım yoksa hangi sitede olduğunu söylerdim sana ama google amcaya yaz gelir zaten

Tamam fıstık google amca sağolsun yardım eder :) valla çok güzel bişi paylaştın ben bilmiyordum böyle bişeyin satıldığını kesin bulurum ben hatta bi arkadaşım yeni doğum yapacak ona ala bilirim :)

yeğen alışverişine başladım daha neler bulurum ben bulduklarımıda paylaşırım sizlerle

gerçekten faydalı bişey hem emzirirkende bu yastık kullanılabilir dimi

dr bana tüp bebeğe başlamadan en az 3 ay önce içilmesi gerkli demişti f.asiti bende 1 aydır içiyorum içmesem mi acaba

lahana suyu içip zayıflayanlar varmış deneyen var mı aranızda bende denesem faydalı olur mu acaba nasıl uygulandığını bilmiyorum netten bakarım yapılışına artık

dr bana tüp bebeğe başlamadan en az 3 ay önce içilmesi gerkli demişti f.asiti bende 1 aydır içiyorum içmesem mi acaba

gebeliği düşündüğün andan itibaren folikasit içmen gerekiyormuş bence bırakma rahimi gebeliğe hazırlıyormuş tedaviden önce bende kullandım ve devam ediyorum halada

Merhaba arkadaşlar bugün tedaviye başladım hayırlısıyla allah ım sonumu hayırlı eylesin inşallah pazartesiye kadar iğnelere devam pazartesi tekrar kontrol var

gebeliği düşündüğün andan itibaren folikasit içmen gerekiyormuş bence bırakma rahimi gebeliğe hazırlıyormuş tedaviden önce bende kullandım ve devam ediyorum halada

evet öyle de kilo almasam iyi olucaktı 44 beden giymeye başladım e bide evdeyim akşama kadar ye iç otur kilo çoğaldı ev kalabalık bide kaynana g.baba , eltim filan pek diyet uygulayamıyorum sadece az yiyorum ekmek hiç yok gibi hayatımda sadece sabahları ekmek alıyorum elime kilo almak neysede 3 4 ay sonra tüp bebeğe başlıyacağım ozaman ilaçlardan yine alıcam ve ben 29 yasımda 46 beden olmak istemiyorum 44 üm şu an karbonatlı su varmış bide onu araştırayım bide tavsiyeleriniz olursa denemek için memnun olurum

yeğen alışverişine başladım daha neler bulurum ben bulduklarımıda paylaşırım sizlerle

gerçekten faydalı bişey hem emzirirkende bu yastık kullanılabilir dimi

Ayyy paylaş valla çok iyi olur içimz açılıyor :) emzirirkende kullanılır gibi duruyor allahım o günleride yaşarız inşallahhhhhhhhhhh

canım bugün dr u aradım ve değerleri söyledim pazar günü 6.gün evde testte çıkmasına çok şaşırdı bide 4.günü pozitif çıktığını söylesem ne derdi artık bilmiyorum çok şükür maşallahh sübhanallahdeğerlerin gayet iyi ve hatta gününe göre yüksek olduğunu söyledi belki ikizler geliyor olabilir dedi aayy inş haftaya cumartesi kontrole çağırdı inş bebişimin kesesini yada bebişlerimin keselerini görüürüm rabbim bu sefer acılarını yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…