Evt vuruyor ben konuşmk istediğimde vede onun yaptıklarını diyip yapmamsını istediğimde ama alıştımki aileme bişey demiyordum ama bu sen dedim napsınlar ailemi arayıp konuşmuyorki ilgilenmiyor sende benm ailemi arama diyor niye ramıyon diyince çok şey var canım allhım yardımcımz olsun kaderim benim napim mutlulk yok
Gülden abla beni listeden çıkarabilirsinhiç bişeyi zorlamanın anlamı yok çünkü bu şekilde giden bi ilişkide tedavininde yeri yok
kızlar yeğenim için bebek nevresimi battaniyesi bakıyorum bide ne buldum biliyomusunuz kusarken boğulmaması için yastık Allahım ne şirin yaaa
Eki Görüntüle 908169 Eki Görüntüle 908170 Eki Görüntüle 908171
Bak o yastık olayı çok iyi bi tanıdığımızın bebeği kusarak boğulmuştukesin herkezin alması gereken bişi heryerde varmıdır acaba yastık bende hediye olarak yeni doğan bebişlere almak isterim en güzel hediye bence
günaydın canım nerelerdesin hiç sesin çıkmıyor
bende aldım yeğenime canımın içine halasının yakışıklı prensine
internet adresi vermek yasak sanırım yoksa hangi sitede olduğunu söylerdim sana ama google amcaya yaz gelir zaten
Tamam fıstık google amca sağolsun yardım eder :) valla çok güzel bişi paylaştın ben bilmiyordum böyle bişeyin satıldığını kesin bulurum ben hatta bi arkadaşım yeni doğum yapacak ona ala bilirim :)
dr bana tüp bebeğe başlamadan en az 3 ay önce içilmesi gerkli demişti f.asiti bende 1 aydır içiyorum içmesem mi acaba
gebeliği düşündüğün andan itibaren folikasit içmen gerekiyormuş bence bırakma rahimi gebeliğe hazırlıyormuş tedaviden önce bende kullandım ve devam ediyorum halada
Merhaba arkadaşlar bugün tedaviye başladım hayırlısıyla allah ım sonumu hayırlı eylesin inşallah pazartesiye kadar iğnelere devam pazartesi tekrar kontrol var
yeğen alışverişine başladım daha neler bulurum ben bulduklarımıda paylaşırım sizlerle
gerçekten faydalı bişey hem emzirirkende bu yastık kullanılabilir dimi
hadi bakalım tedavin hayırlı olsun hayırlı sonuç alırsın inş
inş canım hepinizden hayırlı haber bekliyorumamin canım benim çok sağol umarım senin gibi güzel haberler alırım
Merhaba arkadaşlar bugün tedaviye başladım hayırlısıyla allah ım sonumu hayırlı eylesin inşallah pazartesiye kadar iğnelere devam pazartesi tekrar kontrol var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?