- 15 Temmuz 2013
- 1.380
- 283
- 123
hayırlı olur inşallahhhhh
dr bana tüp bebeğe başlamadan en az 3 ay önce içilmesi gerkli demişti f.asiti bende 1 aydır içiyorum içmesem mi acaba
canım bugün dr u aradım ve değerleri söyledim pazar günü 6.gün evde testte çıkmasına çok şaşırdı bide 4.günü pozitif çıktığını söylesem ne derdi artık bilmiyorum çok şükür maşallahh sübhanallahdeğerlerin gayet iyi ve hatta gününe göre yüksek olduğunu söyledi belki ikizler geliyor olabilir dedi aayy inş haftaya cumartesi kontrole çağırdı inş bebişimin kesesini yada bebişlerimin keselerini görüürüm rabbim bu sefer acılarını yaşatmasın
canım bugün dr u aradım ve değerleri söyledim pazar günü 6.gün evde testte çıkmasına çok şaşırdı bide 4.günü pozitif çıktığını söylesem ne derdi artık bilmiyorum çok şükür maşallahh sübhanallahdeğerlerin gayet iyi ve hatta gününe göre yüksek olduğunu söyledi belki ikizler geliyor olabilir dedi aayy inş haftaya cumartesi kontrole çağırdı inş bebişimin kesesini yada bebişlerimin keselerini görüürüm rabbim bu sefer acılarını yaşatmasın
Cnm ben nerdeyse 1 senedir içiyorum ben kilo almadım bence bırakma bebeğin için değer kilo :)
haklısın zaten yaptığımız her şey bebek için değil mi neyse ilacı içmeliyim mecburen ve bu aradada kilo vermeye çalışmalıyım
şu an işlerim var ilgilenemiyorum konuyla ama liste değil derdimiz şimdi boşver onu sen...
önce mevcut durumu nasıl düzeltebilirsiniz onu düşünelim...
geçmişe bakınca umudum kırılıyor aslında gidişat konusunda..
her ilişki kendine özel ben sana nasıl akıl verebilirim bilmiyorum burda anlattıkların var belkide bilmediğimiz daha bir sürü şey..
Allah hakkında hayırlı olanı versin üzülüyorum cidden
nutellayla iki gün tutkulu şekilde yaşadığımız aşk
nutellanın beni terk etmesiylen son buldu
nutella bitti
inşallah ya çok sevindim senin adına ne güzel bebiş geeeeeliyoooorrrrrr
Hadi inşallah ikizdir cnm ne güzel çifte mutluluk yaşarsın :) gerçi tek çift farketmez sağlıklı olsunlarda
Allahtan başka ne isteriz
gözün aydın canım çok sevindimben geldim doktorum aradı sağolsun kromozom analizinde birşey yokmuş fakat pıhtılaşma değerim biraz yüksekmiş ama onun içinde zaten iğne ve hap kullanıyoruz problem yok dedi.
Merhaba arkadaşlar bugün tedaviye başladım hayırlısıyla allah ım sonumu hayırlı eylesin inşallah pazartesiye kadar iğnelere devam pazartesi tekrar kontrol var
nutellayla iki gün tutkulu şekilde yaşadığımız aşk
nutellanın beni terk etmesiylen son buldu
nutella bitti
ben geldim doktorum aradı sağolsun kromozom analizinde birşey yokmuş fakat pıhtılaşma değerim biraz yüksekmiş ama onun içinde zaten iğne ve hap kullanıyoruz problem yok dedi.
ben geldim doktorum aradı sağolsun kromozom analizinde birşey yokmuş fakat pıhtılaşma değerim biraz yüksekmiş ama onun içinde zaten iğne ve hap kullanıyoruz problem yok dedi.
gözün aydın canım
evet kızlar transferin 13.günü bugün adet oldum sonundaeşimle oturup konuştuk güzelce..mart ayına kadar bi daha tüp bebek denemicez..yani mart sonunda nisan başında olacağım adetle 2.tüp bebeğe geçeceğiz.ama inanıyorum o zamana kadar hamile kalacağıma.inşallah rabbimin izniyle
inancını kaybetme canım inşallah rabbim sana ve bizlere de nasip eder evlat
Evliliğimz sorunlu hep tartışmalı bu şartlarda tedavi olmz ztn istemiyor da kendisi çabasıda yok belli değil nolcamız gitmemide istiyor Ztn anlıcan herşey sorun üzülende benim ztnonun için gerk yok rabbim inş sizlere nasip edr benim artık gücümde yok umudumda
evet kızlar transferin 13.günü bugün adet oldum sonundaeşimle oturup konuştuk güzelce..mart ayına kadar bi daha tüp bebek denemicez..yani mart sonunda nisan başında olacağım adetle 2.tüp bebeğe geçeceğiz.ama inanıyorum o zamana kadar hamile kalacağıma.inşallah rabbimin izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?