2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

inşallah ya çok sevindim senin adına ne güzel bebiş geeeeeliyoooorrrrrr

Hadi inşallah ikizdir cnm ne güzel çifte mutluluk yaşarsın :) gerçi tek çift farketmez sağlıklı olsunlarda
Allahtan başka ne isteriz

nutellayla iki gün tutkulu şekilde yaşadığımız aşk
nutellanın beni terk etmesiylen son buldu
nutella bitti

Akşam konuşucaz canımcım bakalım hayırlısı neyse o olsun evt anlatmadığım çok şey var ama burda anlatılamz çoğu ounun için bi kısımını demem daha doğru olur ztn evlilikler de erkekler hep haklı görüp ezerler bizi bakalım bu konuşma sonucu nasıl olcak tskler kızlar desteğiniz ve iyi dilekleriniz icin hzuru mutluluğu okadar çok istiyorım ki gelmiyor ama nasip allhım hepinizin yuvasına saglık sıhat hzuur mutlulk versin inş bebeklerinizle

Hadi inşallah ikizdir cnm ne güzel çifte mutluluk yaşarsın :) gerçi tek çift farketmez sağlıklı olsunlarda
Allahtan başka ne isteriz

aynen canım tek çift farketmez yeterki hayırlısıyla sağlıkla kucağıma alıymda kızlar inş sizde bu mutluluğu yaşarsınız tez zamanda hepiniz için dua ediyorum

ben geldim doktorum aradı sağolsun kromozom analizinde birşey yokmuş fakat pıhtılaşma değerim biraz yüksekmiş ama onun içinde zaten iğne ve hap kullanıyoruz problem yok dedi.

Merhaba arkadaşlar bugün tedaviye başladım hayırlısıyla allah ım sonumu hayırlı eylesin inşallah pazartesiye kadar iğnelere devam pazartesi tekrar kontrol var

oo süperrrr hayırlısı olsun canımmm...

inşallah canımm..
hayırlısı ılee kucağına alırsın ve o mıs kokusunu içine çekersin...

nutellayla iki gün tutkulu şekilde yaşadığımız aşk
nutellanın beni terk etmesiylen son buldu
nutella bitti

ohh iyi olmuşş...
artık yemeee

ben geldim doktorum aradı sağolsun kromozom analizinde birşey yokmuş fakat pıhtılaşma değerim biraz yüksekmiş ama onun içinde zaten iğne ve hap kullanıyoruz problem yok dedi.

çok sevındımm cnmmmmmm

evet kızlar transferin 13.günü bugün adet oldum sonunda eşimle oturup konuştuk güzelce..mart ayına kadar bi daha tüp bebek denemicez..yani mart sonunda nisan başında olacağım adetle 2.tüp bebeğe geçeceğiz.ama inanıyorum o zamana kadar hamile kalacağıma.inşallah rabbimin izniyle

inancını kaybetme canım inşallah rabbim sana ve bizlere de nasip eder evlat

inancını kaybetme canım inşallah rabbim sana ve bizlere de nasip eder evlat

asla inancımı kaybetmedim kaybetmicemde 10 yılda geçse bu sevinçle çocuk istiycem inşallah :))) tabi o kadar geç gelmezse iyi olur

ben sizin topiğinizden değilim 40 yaşından sonra anne olmak isteyenlerdeyim ... sizleri ara sıra ziyaret ediyorum ve şu an tüp bebek tedavisi görüyorum bilmiyorum nedir sorununuz inanın çok üzüldüm lütfen sizden ricam eğer sorunlu bir evlilikse nedir bilmiyorum ama iyi düşünün kimsenın sizi üzmesine izin vermeyin eminim sizin yaşınız küçüktür izin vermeyin size bunu yapmasına k,msenini sizin elinizden anneliği almaya hakkı yok aslaaaaa biz neler çekiyoruz ve bizi hiç anlamıyorlarrrrr

ben gibi değilsin sen ben son sansımı deniyorum ve eşimle yıllardır birlikteydik benmki uzun hikaye ama müsade etme lütfennnn

çok özür dilerim pat diye böyle daldım ama çok üzüldüm inan ((

Cnm aynı zamanda adet olmuşuz :) hadi inşallah ovulasyon testi sayesinde hamile kalırız ben heycan yaptım sanki banada öyle geliyor bu sefer olacak gibi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…