2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
haklısın zaten yaptığımız her şey bebek için değil mi neyse ilacı içmeliyim mecburen ve bu aradada kilo vermeye çalışmalıyım

Canım folik asit ilaçlarının kilo aldirmasinin tek sebebi iştah acmalari yani hormonlara bir etkisi yok. İlacı gece yatmadan önce icersen istahin acilsa da sorun olmaz, en azından benim hemsirem öyle söylemişti :)

ben geldim doktorum aradı sağolsun kromozom analizinde birşey yokmuş fakat pıhtılaşma değerim biraz yüksekmiş ama onun içinde zaten iğne ve hap kullanıyoruz problem yok dedi.

Çok şükür cnm çok önemli bişi çıkmamış benimde senin gibi genetik testimde pıhtılaşma değerim yüksek çıkmıştı dün doktorumla konuştum onun için önlem alıyoruz o kadar kafama takma dedi

Cnm aynı zamanda adet olmuşuz :) hadi inşallah ovulasyon testi sayesinde hamile kalırız ben heycan yaptım sanki banada öyle geliyor bu sefer olacak gibi :)))

sendemi bugün oldun hehe evde ovu testim var bisürü heyecanla bekliyorum adetin bitmesini inşallah bu ay olmasada önümüzdeki aylarda olur.sen hiç denemediğin için senin şansın yüksek ben 1 sne denemiştim olmadı ama bakalım belli olmaz yinede

benim tedavim aralık itibari ile başladı bugün 3. gündeyim ilaçlarımı kullanıyorum,, listede belirtebilirsiniz :)

Canım folik asit ilaçlarının kilo aldirmasinin tek sebebi iştah acmalari yani hormonlara bir etkisi yok. İlacı gece yatmadan önce icersen istahin acilsa da sorun olmaz, en azından benim hemsirem öyle söylemişti :)

anladım canım teşekkür ederim bende aynen gece kullanayım haklısın iştah olayında az yiyorum doymuyorum fazla yediğimi anlayınca bırakıyorum yemeği ama tokluk hissi olmuyor sebebi bulmama yardımcı oldunuz teşekkürler

amin canım benim hakkımızda hayırlısı inşallah

rabbim büyüktür canım hiç belli olmaz ne zaman ne olacağı ümidimizi kaybetmek yok Bu arada bende bugün ilk iğneyi oldum rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin

Kizlar hepinize ayrı ayrı tesekkur ederim sevincimi paylaştığınız için hepinizden Allah razı olsun

Belli olmaz cnm allah büyük inşallah güzel sonuç alırız :)

Bende öle düşünüyorum mart gibi . Hayırlısı olsun inş. Ama benim 16. günüm hala adet olmadım..Cuma günü dr. görüşmeye çağırdı. Ne güzel sizin normal yolla kalabilme gibi bi şansınız var benim oda yok.

Son düzenleme:
rabbim büyüktür canım hiç belli olmaz ne zaman ne olacağı ümidimizi kaybetmek yok Bu arada bende bugün ilk iğneyi oldum rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin

canım okudum evet rabbim bu başladığın işi kolay kılsın sonucunu hayırlı eylesin inşallah :))) senden çok umutluyum ben

Cnm sendemi kimyasal gebelik yaşadın
Bende daha yeni yaşadım transferden sonra 19.gün adet oldum cnm yani bende geç adet oldum

ben ilaçları cumartesi kesmiştim 5 gün sonra oldum.ama sancıları zaten vardı..canım beraber martta başlicaz desene :))) neden tatlım sorununuz ne sizin

ben ilaçları cumartesi kesmiştim 5 gün sonra oldum.ama sancıları zaten vardı..canım beraber martta başlicaz desene :))) neden tatlım sorununuz ne sizin

Ben ilaçları pazar kestim 4 gün oldu .. Bende ileri derece endometriozis var bide Hidrosalpenkten dolayı tüplerim alındı. Tüpler olmayınca tabi normal yoldan olma ihtimalı mucize oluyo.. Tabi allahtan umut kesilmez.

Ben ilaçları pazar kestim 4 gün oldu .. Bende ileri derece endometriozis var bide Hidrosalpenkten dolayı tüplerim alındı. Tüpler olmayınca tabi normal yoldan olma ihtimalı mucize oluyo.. Tabi allahtan umut kesilmez.

bende endometriozis hastasıyım benimkide ileri derecede..laparoskopi ile sıvı alındı.ama histeroskopi ile rahim incelendi endometrioma kalıntıları kaynıyo içimde :26: tüplerde sorun yok demişlerdi bana ama bilmiyorum doğrumu yalanmı.yani rahim filmi çekilmedi ameliyatta bakılmıştı bana...yani sendeki büyük sorun tüp olmaması..bu şekilde olupta normal yolla hamile kalan varmı araştırdınmı hiç ???

Valla hiç araştırmadım canım. Benim rahim filmi çekilmeden belli oluyordu usg ile o kadar kötü olmuştu. hatta tanı amaçlı ameliyata girdim ben çünkü benim bu CA125 testi varya 400 lerde çıkıyordu. tüplerden kaynaklıymış aldılar işte yapışıklığı açtılar. Dr ameliyat etmiyordu beni enson yücel karaman varya onu buldum o yaptı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…