2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
görev derhal tamamlandı :) çok önemli bir konu açmış bence de.

kesinlikle önemli bir konu hepimizi ilgilendiriyor.kadınlar kulübünü takip ediyorlar ve burdaki yorumları önemsediklerini düşünüyorum.İnşallah yorumlar görülür ve merkezler hastaların ilgi beklentisini anlarlar...

merhaba,
bugün kontrolüm vardı. iğnelerim bitti. bu gece 22.00 de çatlatma iğnem vurulacak. cumartesi opum var. inşallah Salı yada Perşembe transfer yapılacak. allah hepimizn şansını açık etsin gönlümüze göre versin heycandan ölücem sanırım.

Canıım maşallah hamilesin değerin bu sefer çok yükselmişş ama sanırım kese için erken yinede

cok guzel hep katlanmis tebrikler cnmm bol bol dinlenn biraz nazli bir bebis olacak galiba:))

Ay bu doktorları eşek sudan gelene kadar dövmek istiyorum bazen :)
Kızlar iyi diyorlar sonuç için ama ben hiç anlamıyorum daha :))
Hadi tüm dualarımız seninle...

monicagaller inşallah her şey gönlünce olur. Allah sana da hepimize de nasip etsin bu duyguları sağlıcakla.

Canım bence hamilesin degerin güzel katlamış Dr Ulaşınca bizede haber kuzum

canım değerin gayet güzel yükselmiş bence hamilesin ayy çok sevindim gözün aydın rabbim tamamına erdirsin inş

Canım inşallah yükselir değerin. Çok daha düşük değerlerle başlayıp sağlıklı bir şekilde devam edenleri çok gördük.

Arkadaşlarım, tek tek yazamadım bütün topiği ben işgal etmiyim diye... Elim ayağım birbirine dolandı ancak kendime geliyorum. Hepinize çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız. Bütün bu süreçte bana en büyük moral ve destek kaynağı siz oldunuz, Allah hepinizden razı olsun. İnşallah hem benim hem de hepinizin güzel haberlerini alırız, listemiz hamilelerle dolup taşar. Çok seviyorum sizi!

cnm sen ona bakma... kapatr çeneni de agzını kırarım agzını hayra ac de ona.. benim kafamı bozmasın....sen hamilesin dua et tadını cıkart...

Tum transfer yapilcaklar ve test gunu bekleyenler e allah yardumciniz olsun basarili ve pozitifli tedavileriniz olsun insallah :)

allah hayırlısını nasip etsin şimdiden tebrikler cnm..

cnm tebrikler bu cok cok iyi bir haber..... harikaaaaa.......

az kaldı kuzularına kavuşmaya çok sevindim canım iğne süreci bitti artık...
bol bol dua et çatlatma iğneni vururken..

pozitif hatunsun sen her yerde karşılamamız iyi oluyor

nur inmiş benim yüzüme dimi
beni görünce huzur buluyorsun

beni de listeye eklersen sevinirim arkadaşım evet 1 ay önce kist yoktu canım lucrinden oldu sanırım teşekkür ederim beni rahatlattığın için

kızlar eve döndüğüme bin pişmanım...... yaaaaa bu kapı hiç susmuyo telefon durmuyo... herkes bi prof.... kendimi balkondan atasım geldi.... battı bana otel... offffffffffffffffffff offffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

inşallah tesede kocişlerde sperm bulunucak canım hayırlısıyla kucağımıza alıcaz bebeklerimizi tedavi sürecinde birbirimize burdan destek oluruz

canım o merkezlerin isimlerini alabilirmiyim benimde 4. Deneme olacak devam etmiyo hamile kalsam bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…