Kızlar vereceğim linke girip yorum yaparmısınız anketimiz var onuda oylayın lütfen hepimizi ilgilendiren bir konu teşekkür ediyorum..
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...astayi-aramamasi-hakkinda-dusunceleriniz.html
Canim sonuc cok guzel takilma artik hsmilesinnnnnn :) cok mutlu oldum hersey gonlunce olsun saglicakla kavus bebegine...
görev derhal tamamlandı :) çok önemli bir konu açmış bence de.
tızımmmmm senden kaç tane var her yerde karşıma çıkıyorsun
KIZLARR vakit dolduu ben kaçarr..
hadi kendınıze iyi bakınn...
iyi aksamlar..
belli bi ücret karşılığı klonlattım kendimden
sıkı çalışıyorum ben bi kere:126::126::126:her yerdeyim sorumluyum ya hani
Canıım maşallah hamilesin değerin bu sefer çok yükselmişşama sanırım kese için erken yinede
Cnm bence çok iyi mesela benim" 9.gün 34 " - " 12.gün 83 " - " 14.gün 66 "ya inmişti senin maşallahhh fazla fazla artmış bence sevinmen lazım inşallahhh devamı gelir cnm benim ben tebrikler diyesim geldi kolay bi hamilelik yaşarsın inşallahh :)
cok guzel hep katlanmis tebrikler cnmm bol bol dinlenn biraz nazli bir bebis olacak galiba:))
amin canım benim Allah ım hayırlı sağlıklı olacaksan nasip etsin hepimize inşallah
hamişsin bence canım ama zaten bizim yükselmeleri görmemiz de yetmiyor önce kese sonra kalp atışı ondan sonra biraz nefes alabiliriz sanırım sakin olmaya çalış bebişini etkileme lütfen göbişinde huzurlu olsun annesi panik yapma
Ay bu doktorları eşek sudan gelene kadar dövmek istiyorum bazen :)
Kızlar iyi diyorlar sonuç için ama ben hiç anlamıyorum daha :))
Hadi tüm dualarımız seninle...
monicagaller inşallah her şey gönlünce olur. Allah sana da hepimize de nasip etsin bu duyguları sağlıcakla.
Canım bence hamilesin degerin güzel katlamış Dr Ulaşınca bizede haber kuzum
canım değerin gayet güzel yükselmiş bence hamilesin ayy çok sevindim gözün aydın rabbim tamamına erdirsin inş
Canım inşallah yükselir değerin. Çok daha düşük değerlerle başlayıp sağlıklı bir şekilde devam edenleri çok gördük.
Hepinize çok teşekkür ederim desteğiniz için... Çok mutluyum ama içim hala rahat değil.
Doktorla konuştum, şöyle dedi: "hamilesin, artışın gayet iyi. ama 50'nin altında değerlerle başlayan gebeliklerde %30-40 oranında fire verilebiliyor. ben prensip olarak ultrasonda görmeden kesin konuşmama taraftarıyım."Pazartesi testi tekrarlamamı istedi, 600 civarı bir değer bekliyoruz. Eğer o değeri görürsek ultrason için randevulaşacağız. 1500'den önce gözükmezmiş ultrasonda.
Yani dostlarım, sabır taşı olma yolunda ilerliyorum.Şimdi de önce pazartesiyi sonra da ultrasonu bekleyeceğiz. Şöyle bi içim rahat hamileyim diyemedim kimseye. Ama buna da şükür, umudumuz devam ediyor. Allah hepimize sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bebişler nasip etsin...
merhaba,
bugün kontrolüm vardı. iğnelerim bitti. bu gece 22.00 de çatlatma iğnem vurulacak. cumartesi opum var. inşallah Salı yada Perşembe transfer yapılacak. allah hepimizn şansını açık etsin gönlümüze göre versinheycandan ölücem sanırım.
kızlar biraz önce aradılar 4 yumurta döllendi 2. gün 4 hücreli olmuş normalde 3.gün transfer yapacaklardı ama 5.güne almışlar embriyoların durumu iyi olduğu için dediler ama bu kısımlardan hiç bir şey anlamıyorum.. 5.gün olması iyi mi yani şimdi????????????
merhaba,
bugün kontrolüm vardı. iğnelerim bitti. bu gece 22.00 de çatlatma iğnem vurulacak. cumartesi opum var. inşallah Salı yada Perşembe transfer yapılacak. allah hepimizn şansını açık etsin gönlümüze göre versinheycandan ölücem sanırım.
pozitif hatunsun sen her yerde karşılamamız iyi oluyor
hoşgeldin didemcim
lucrinden sonramı kist oluştu acaba böyle bir yan etkisi var maalesef..
adet ile atılabilen kistler oluyor genellikle sendeki büyük sanırım...
kistten kaynaklı adetinde sorun oluyordur endişe etme doktor zaten gerekeni yapacak...
yerımm onu da senıdeee...
cok tatlısınız.. :)
esım azosperm canım benım
amınn bitanemmm...
tatlım ılk gorusmeyı yaptıktan sonra devamı geliyor merak etmee..
bende gıtım gorustum rapor ıcın evraklarımı hazırladım raporum cıktı ılaçlarımı aldım smdı adt olmayı beklyıyorum..
hayırlısı olsun hakkımızdaa
günaydın kızlaaar,
üzerinde önemle durmak istediğim bir konu var: Genetik test
vereceğiniz bir tüp kan ve kişi başı 95 lira..hepsi bu kadar ve gelsin sağlıklı bebişler.
Anne ve babanın tüm kromozomlarına bakılıyor. Her 10 kişiden 2 sinde problem çıkıyormuş. Yani düşük vakaları, özürlü bebekler (down) ve tutmayan hamileliklerin çoğu buna bağlıymış.
Eşimin 13. Ve 14. Kromozomları yer değiştirmiş. Varikosel problemi bundanmış. Ayıp ve utanılacak bişey değil ama bizim ki biraz bozuldu. Hiiiç umrumda değil..iyi ki yaptırmışız. şimdi embriyoya pgt testi yapılacak ve en sağlıklısı seçilecek. öyle ki bizim rahatsızlıklarımız bile onlara geçmemiş olacak. Sağlıklı bebekler gelecek inşallah.
Lütfen ama lütfen etrafınızdaki her hamile kalmayı düşünen çifte bunu yayın. çok önemli bir test bence. Ankara'da sadece iki merkez yapıyor. Isteyenlere isimlerini verebilirim. Hatta maddi durumu uygun olmayan varsa yardımcı bile olurum. Sakın yanlış anlamayın; yeter ki her bebek sağlıkla gelsin bu dünyaya. Bile bile lades demeyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?