- 12 Ekim 2011
- 2.806
- 459
- 373
canımmmmmmmmmmm..
bugun doktora gidecektin ilaçlara başlıcaktın ne olduu ?
Eki Görüntüle 909353 bu bal kabağından versin sana Allah
İnşaAllah hepimizinde son denemesi olur bu. Sizinde sorun ne canım?
hmm Hulusi beye mi gidiyorsunuz? bende çok araştırdımda Tolga beyde karar kıldım şimdilik çok memnunuz umarım tedavimizde olumlu ilerler
hosbuldum
amin ınsallah, Rabbım cumlemızın yuzunu evlat sevgısı ıle guldursun ınsallah...
inşallah canım ben duymuştum barış ata yı ama üniversitede olduğu için cesaret edemedim çok stres yaparım diye kalabalık vs... inşallah sonu mutlu olur tedavimizin
ya aslında bende hulusi beyi çok düşündüm ama hem hastane çok kalabalık hemde tavırlarını eleştirenler çoktu o yüzden vazgeçtim geri
dün randevumuz vardı tolga beyde inan çok memnun kaldım ya çok güven veren ve pozitif elektriği olan birisi ve çok yakın samimi davranıyor insana çok stersle girmiştik muayene odasına eşimide benide öyle rahatlattı ki anlatamam. bende küçük bi kist çıktı ona dün baya moralim bozulmuştu bu sabah aradı bizzat beni nasılsın nasıl oldun asla kafana takma geçecek herşey iyi olacak vs moral verdi espirili bi şekilde kızdı bu kadar büyütme falan diye şimdilik çok memnunum iyiki orayı seçmişim diyorum bakalım tedavi süreci nasıl gelişecek
hayırlı olsun tedavin canımm..
sana bebişini getirsin inşallah :))
günaydınnnnnnnnnnnn kuzucummmmmmmmmm...
merhaba canım hayırlı olsun tedavın..
bende 25 yasındayımınsallah bu yaş bize bebeklerimizi getirirrr..
gülden arkadaşımız senı listeye ekler cnmm HOŞGELDİN
Listeye bak havaya gir hamileeeee yazıyor son durumun başka bişi getirme aklına
esım azosperm canım benım
çok sevindim canım doktorundan memnun kalman çok önemli benim iyi dediğim doktor bana iyi sana kötü gelebilir iletişimde sorunlar olabilir asıl olan kendini iyi hissettiğin doktorla yola çıkman...bakalım seni takipteyim duruma göre merkezimiz aynı olabilir
saol canım merak etmişsin..
evet gittim ama inanılmaz yoruldum valla koşuşturmaca, muayne oldum ilaçları tülay hemşire anlattı gonal-f 225 ile başlıycam nasipse. Ayrıca anestezi için diğer işlemleri hallettim...
Kızlar listeye eklenmek isteyenler bilgilerini yazsın lütfen
muayene mı oldun ? regli iken
aynen canım baya koşturuyosun...
ben anesteziyi falan önceden hallettım Allahtan..
hadi bakalımmmmmmm hayırlısı olsunnn canım benım..
iğne günde 1 tane mı olcak ?
valla bilseydim önceden hallederdim bende ama bugün verdiler
evet regli iken bakıyor, gonal f günde bir defa akşam 7 de vurulurum salıda tekradan gidicem..
kızlar biraz önce aradılar 4 yumurta döllendi 2. gün 4 hücreli olmuş normalde 3.gün transfer yapacaklardı ama 5.güne almışlar embriyoların durumu iyi olduğu için dediler ama bu kısımlardan hiç bir şey anlamıyorum.. 5.gün olması iyi mi yani şimdi????????????
kızlar biraz önce aradılar 4 yumurta döllendi 2. gün 4 hücreli olmuş normalde 3.gün transfer yapacaklardı ama 5.güne almışlar embriyoların durumu iyi olduğu için dediler ama bu kısımlardan hiç bir şey anlamıyorum.. 5.gün olması iyi mi yani şimdi????????????
iyi tabiki canım 5. ve 6. güne kadar yaşaması kalitesinin iyi oldunu gösteriyor benimde 6. gün taransferi oldukızlar biraz önce aradılar 4 yumurta döllendi 2. gün 4 hücreli olmuş normalde 3.gün transfer yapacaklardı ama 5.güne almışlar embriyoların durumu iyi olduğu için dediler ama bu kısımlardan hiç bir şey anlamıyorum.. 5.gün olması iyi mi yani şimdi????????????
kızlar yaa ben bu hafta çok yemeye başladımm Allahım deli olcam
Kızlar vereceğim linke girip yorum yaparmısınız anketimiz var onuda oylayın lütfen hepimizi ilgilendiren bir konu teşekkür ediyorum..
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...astayi-aramamasi-hakkinda-dusunceleriniz.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?