2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
canımmmmmmmmmmm..
bugun doktora gidecektin ilaçlara başlıcaktın ne olduu ?

saol canım merak etmişsin..
evet gittim ama inanılmaz yoruldum valla koşuşturmaca, muayne oldum ilaçları tülay hemşire anlattı gonal-f 225 ile başlıycam nasipse. Ayrıca anestezi için diğer işlemleri hallettim...

Eki Görüntüle 909353 bu bal kabağından versin sana Allah

yerımm onu da senıdeee...
cok tatlısınız.. :)

İnşaAllah hepimizinde son denemesi olur bu. Sizinde sorun ne canım?

hmm Hulusi beye mi gidiyorsunuz? bende çok araştırdımda Tolga beyde karar kıldım şimdilik çok memnunuz umarım tedavimizde olumlu ilerler

esım azosperm canım benım

hosbuldum
amin ınsallah, Rabbım cumlemızın yuzunu evlat sevgısı ıle guldursun ınsallah...

amınn bitanemmm...

inşallah canım ben duymuştum barış ata yı ama üniversitede olduğu için cesaret edemedim çok stres yaparım diye kalabalık vs... inşallah sonu mutlu olur tedavimizin

tatlım ılk gorusmeyı yaptıktan sonra devamı geliyor merak etmee..
bende gıtım gorustum rapor ıcın evraklarımı hazırladım raporum cıktı ılaçlarımı aldım smdı adt olmayı beklyıyorum..
hayırlısı olsun hakkımızdaa

çok sevindim canım doktorundan memnun kalman çok önemli benim iyi dediğim doktor bana iyi sana kötü gelebilir iletişimde sorunlar olabilir asıl olan kendini iyi hissettiğin doktorla yola çıkman...bakalım seni takipteyim duruma göre merkezimiz aynı olabilir

Listeye bak havaya gir hamileeeee yazıyor son durumun başka bişi getirme aklına

inşallah Allah isteyen herkezin kucağını doldursun

Listeye bak havaya gir hamileeeee yazıyor son durumun başka bişi getirme aklına

Ayyyy ben de tam sana yazıyordum, listede adımın yanına hamile yazmışsın nasıl mutlu oldum diye
Sıkı takipteyim hemen fark ettim... Ay sen beni nasıl sevindirdin yaaa, şımartmayın kızım beni böyle...
Hamilelik takvimi de yapayım dedim ama elim varmadı ya kaptırmıyım o kadar kendimi şimdiden dedim...
O listede herkesin adının yanında koca göbüş hatunu ve nazar boncuğunu görmek istiyorum böylee
Allah yavrularımızı bağışlasın bize, ay bak ağlicam şimdi yaa...:2: Hepiniz dualarımdasınız, iyi ki varsınız.

esım azosperm canım benım

çok geçmiş olsun canım İnşaAllah sende bebişine kavuşursun bir an evvel

haklısın tabi aynen öyle oluyor... kişinin kendi kanaati önemli olan, için rahat etmeyin en iyi prof ta olsa olmuyor gerçekten. İnşAllah sana olumlu referans olabilirim bakalım süreç nasıl ilerleyecek hakkımızda hayırlısıı

muayene mı oldun ? regli iken
aynen canım baya koşturuyosun...
ben anesteziyi falan önceden hallettım Allahtan..
hadi bakalımmmmmmm hayırlısı olsunnn canım benım..
iğne günde 1 tane mı olcak ?

Kızlar listeye eklenmek isteyenler bilgilerini yazsın lütfen

benide listeye ekler misiniz yaş 30 ilk deneme ege üniversitesi sorun sol tüpümde borderline çıktı eşimde morfolojide biraz sıkıntı çıkınca benden dolayı doktorlar işlemi hızlandırdı ilk deneme sadece bir aşılama var oda raporsuz

muayene mı oldun ? regli iken
aynen canım baya koşturuyosun...
ben anesteziyi falan önceden hallettım Allahtan..
hadi bakalımmmmmmm hayırlısı olsunnn canım benım..
iğne günde 1 tane mı olcak ?

valla bilseydim önceden hallederdim bende ama bugün verdiler
evet regli iken bakıyor, gonal f günde bir defa akşam 7 de vurulurum salıda tekradan gidicem..

Son düzenleme:
kızlar biraz önce aradılar 4 yumurta döllendi 2. gün 4 hücreli olmuş normalde 3.gün transfer yapacaklardı ama 5.güne almışlar embriyoların durumu iyi olduğu için dediler ama bu kısımlardan hiç bir şey anlamıyorum.. 5.gün olması iyi mi yani şimdi????????????

valla bilseydim önceden hallederdim bende ama bugün verdiler
evet regli iken bakıyor, gonal f günde bir defa akşam 7 de vurulurum salıda tekradan gidicem..

hadi yaaa..
söylediğin iyi oldu canımm..ben bunu bılmıyordum...hadi bakalımm canımmm hayırlısı...
ay yaaaaaaa ınsallahhh hamıs haberını de alırızzzzzz

iyimi de ne demek şahane bişey maşallahhhh embriyolara

Öncelikle hayırlısı olsun tedavin canım. 5. Gün embriyosu en kaliteli embriyo diye biliyorum. Tutunma şansı daha yüksek olduğu için kaliteli embriyoları gelişim için bekletiyorlar. Umarım herşey yolunda gider ve bebişlerin sana sımsıkı tutunur canım.

Öncelikle hayırlısı olsun tedavin canım. 5. Gün embriyosu en kaliteli embriyo diye biliyorum. Tutunma şansı daha yüksek olduğu için kaliteli embriyoları gelişim için bekletiyorlar. Umarım herşey yolunda gider ve bebişlerin sana sımsıkı tutunur canım.

iyi tabiki canım 5. ve 6. güne kadar yaşaması kalitesinin iyi oldunu gösteriyor benimde 6. gün taransferi oldu

Tatlim hayirli olsun..bak ne guzel geldi embriyolar, darisi gobisine ve kucagina insallah..
MASALLAH..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…