2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
kızzzzzzzz senınde yasak ne varsa canın çekiyorrrrrrrr
içmek yokkkkkkkkkkkk

haklısın ama napiiimmm cnm yaaa... ben tiryakiydim günde bir pk ten fazla sigara içen kadınım.. artı kahve artı çay... bunların hepsi yasak..... günler de geçmek bilmiyor ki... haftaya cumartesiye cokkkkkk var ((

haklısın ama napiiimmm cnm yaaa... ben tiryakiydim günde bir pk ten fazla sigara içen kadınım.. artı kahve artı çay... bunların hepsi yasak..... günler de geçmek bilmiyor ki... haftaya cumartesiye cokkkkkk var ((
aysencim sık dişini sabırlı ol bebeğin içn

hadi yaa
ayy korkuyorum cnmm..
ben daha başlamadım ama korku var ıcımdee ::::

canım yaa kıyamammmm..reglisin diye mı yoksa grıp falan mı oluyosun :18:
geçmiş olsun

her ikiside var gibi bende anlamadım enerjim yok yatayım yatayım yatayım öyle istiyorum ama işlerim var bugün dışarda yatamamda..

sayın editörüm.. bu 12 günlük süreç neden bu kadar uzun zaten bebek ilk günler tutunmuyor mu... bu mantığı çözemedim.. araştırıyorum... ama tatmin edici bişiy bulamadım..... bilginiz var mı..

bizimkide şubat sonu canım sanırım beraber doğuracaklar

hala olmak ne güzel dimi nafişim

yuvasız kuşlara bile dal verip yuva kurduran rabbim hakKımızda en hayırlısı neyse bizlere de onu nasip eyle HAYIRLI CUMALAR

bizimkide şubat sonu canım sanırım beraber doğuracaklar

hala olmak ne güzel dimi nafişim
o kadar güzelmişki canım anlatamam herşeyi özenle yapıyorum kendi bebeğim içinmiş gibi gelinimizde saolsun cok iyi biri..
sen varken ben bunları hiç kafama takmıyorum abla cok yardımcısın diyo..
bazen üzülüyorum keske diyorum ben kendim için yapabilseydim ama sonrada diyorum ki keske demek yok hersey yeni başlıyo benmde olacak diyorum..
böyle işte canım geneli mutlu huzurlu günler yasıyorum ama arada burukluk oluyor malesef

bizim gelinimizde çok iyi biri sağolsun gelin değilde kızkardeş gibi desem yeridir

biliyomusun nafişim seninle aynı duyguları paylaşıyoruz

CANIMM ama bebeğini düşünnnnnnnnnnnnn
lütfennnnnnn
her ikiside var gibi bende anlamadım enerjim yok yatayım yatayım yatayım öyle istiyorum ama işlerim var bugün dışarda yatamamda..

hadi yaa
ayy korkuyorum cnmm..
ben daha başlamadım ama korku var ıcımdee ::::

canım yaa kıyamammmm..reglisin diye mı yoksa grıp falan mı oluyosun :18:
geçmiş olsun

korkma canım benim anlık bi yanma oluyor hafif daha önce 2 aşılamada da bu iğneleri kullandım tüpte de devam

inşallah hayırlı uğurlu olur canım
bizimle takıl stresin azalsın canım

Çoook teşekkür ederim, hepimize hayırlı uğurlu olsun. 2006 yılında ilk mikroenjeksyon denemesi sonucunda bir oğlum oldu şimdilerde şiddetli kardeş sevgisi gündemimize oturdu ve bizde zamanının geldiğini düşünerek oğluşumu abi yapmaya karar verdik Mevlam nasip ederse. Herkese güzel birgün diliyorum , sevgiler.

bizim gelinimizde çok iyi biri sağolsun gelin değilde kızkardeş gibi desem yeridir

biliyomusun nafişim seninle aynı duyguları paylaşıyoruz
tahmin edebiliyorum canım benm..
ben asıl bu aralar gelinin dogumunu kafama takmaya başladım..
doguma nasip olursa bende giricem ama kendimi kötü hissetmekten korkuyorum güçsüz olmaktan korkuyorum..
girmezsemde o mutlu anları bebeğimizi gören ilk ben olamıcam ona üzülüyorum cok tuhafım şimdiden gerdi bu durum beni arada kaldım

Kızlar günaydın ben dün çok rahatsızdım giremedim hiç sizler nasılsınız psikolojimde tuhaf pazar günü iğnelerim başlıyor yeni tedavi yeni umut hayırlısı ile ama yine de negatif olucak diye çok korkuyorum korkunun ecele faydası yok korksamda başlayacağım korkmasamda duaya ve desteğe çok ihtiyacım var

herşeyi bi kenara bırak hala olmanın tadını çıkar düşünsene ilk sen kucağına alacan koklayacan süper bi duygudur bunları düşün başka şeyler düşünüp kendini germe canım menim

bende gidecem yeğenimin doğumuna o anı iple çekiyorum resmen

sanırım bugün çok hassasım... cok güzel rabbim bize de nasip etsin insallah...........wallaaa duygulandımmmmmm....ağlıyorummmm......

öyle yapmaya çalışıyorumrum ama o an ne yasarım bilmiyorum canım...
büyük ihtimalle yine her zamanki gibi fırtınalar içimde kopar onlara güçlü görünürüm..
canım benm sende mi dogum haneye gireceksin
benm elime doğaak nasipse sıpa ben daha önce orda calıstıgım için arkadaşlarım cok dr da tanıdık öyle konusuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…