kızzzzzzzz senınde yasak ne varsa canın çekiyorrrrrrrr
içmek yokkkkkkkkkkkk
aysencim sık dişini sabırlı ol bebeğin içnhaklısın ama napiiimmm cnm yaaa... ben tiryakiydim günde bir pk ten fazla sigara içen kadınım.. artı kahve artı çay... bunların hepsi yasak..... günler de geçmek bilmiyor ki... haftaya cumartesiye cokkkkkk var((
hadi yaa
ayy korkuyorum cnmm..
ben daha başlamadım ama korku var ıcımdee ::::
canım yaa kıyamammmm..reglisin diye mı yoksa grıp falan mı oluyosun :18:
geçmiş olsun
iyiyim canım sanada tekrar günaydın teşekkür ederim sen nasılsın..
ufaklığa aldıklarını gördüm halası cok güzeller..
bende aldım bi sürü sey..
dünde dogum cantasını filan ayarladık cok mutlu oldum yaa.
sizin ne kadar kaldı canım bizimkine subat sonu dediler
hayırlı olsun cnm....
o kadar güzelmişki canım anlatamam herşeyi özenle yapıyorum kendi bebeğim içinmiş gibi gelinimizde saolsun cok iyi biri..bizimkide şubat sonu canım sanırım beraber doğuracaklar
hala olmak ne güzel dimi nafişim
o kadar güzelmişki canım anlatamam herşeyi özenle yapıyorum kendi bebeğim içinmiş gibi gelinimizde saolsun cok iyi biri..
sen varken ben bunları hiç kafama takmıyorum abla cok yardımcısın diyo..
bazen üzülüyorum keske diyorum ben kendim için yapabilseydim ama sonrada diyorum ki keske demek yok hersey yeni başlıyo benmde olacak diyorum..
böyle işte canım geneli mutlu huzurlu günler yasıyorum ama arada burukluk oluyor malesef
haklısın ama napiiimmm cnm yaaa... ben tiryakiydim günde bir pk ten fazla sigara içen kadınım.. artı kahve artı çay... bunların hepsi yasak..... günler de geçmek bilmiyor ki... haftaya cumartesiye cokkkkkk var((
her ikiside var gibi bende anlamadım enerjim yok yatayım yatayım yatayım öyle istiyorum ama işlerim var bugün dışarda yatamamda..
her ikiside var gibi bende anlamadım enerjim yok yatayım yatayım yatayım öyle istiyorum ama işlerim var bugün dışarda yatamamda..
hadi yaa
ayy korkuyorum cnmm..
ben daha başlamadım ama korku var ıcımdee ::::
canım yaa kıyamammmm..reglisin diye mı yoksa grıp falan mı oluyosun :18:
geçmiş olsun
inşallah hayırlı uğurlu olur canım
bizimle takıl stresin azalsın canım
tahmin edebiliyorum canım benm..bizim gelinimizde çok iyi biri sağolsun gelin değilde kızkardeş gibi desem yeridir
biliyomusun nafişim seninle aynı duyguları paylaşıyoruz
tahmin edebiliyorum canım benm..
ben asıl bu aralar gelinin dogumunu kafama takmaya başladım..
doguma nasip olursa bende giricem ama kendimi kötü hissetmekten korkuyorum güçsüz olmaktan korkuyorum..
girmezsemde o mutlu anları bebeğimizi gören ilk ben olamıcam ona üzülüyorum cok tuhafım şimdiden gerdi bu durum beni arada kaldım
Çoook teşekkür ederim, hepimize hayırlı uğurlu olsun. 2006 yılında ilk mikroenjeksyon denemesi sonucunda bir oğlum oldu şimdilerde şiddetli kardeş sevgisi gündemimize oturdu ve bizde zamanının geldiğini düşünerek oğluşumu abi yapmaya karar verdik Mevlam nasip ederse. Herkese güzel birgün diliyorum , sevgiler.
öyle yapmaya çalışıyorumrum ama o an ne yasarım bilmiyorum canım...herşeyi bi kenara bırak hala olmanın tadını çıkar düşünsene ilk sen kucağına alacan koklayacan süper bi duygudur bunları düşün başka şeyler düşünüp kendini germe canım menim
bende gidecem yeğenimin doğumuna o anı iple çekiyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?