Kızlar günaydın ben dün çok rahatsızdım giremedim hiç sizler nasılsınız psikolojimde tuhaf pazar günü iğnelerim başlıyor yeni tedavi yeni umut hayırlısı ile ama yine de negatif olucak diye çok korkuyorum korkunun ecele faydası yok korksamda başlayacağım korkmasamda duaya ve desteğe çok ihtiyacım var
sayın editörüm.. bu 12 günlük süreç neden bu kadar uzun zaten bebek ilk günler tutunmuyor mu... bu mantığı çözemedim.. araştırıyorum... ama tatmin edici bişiy bulamadım..... bilginiz var mı..
Kızlar günaydın ben dün çok rahatsızdım giremedim hiç sizler nasılsınız psikolojimde tuhaf pazar günü iğnelerim başlıyor yeni tedavi yeni umut hayırlısı ile ama yine de negatif olucak diye çok korkuyorum korkunun ecele faydası yok korksamda başlayacağım korkmasamda duaya ve desteğe çok ihtiyacım var
canımm ya ıslerın cok mu yoğun kı..
yat dınlennnnn dicem dee
korkma canım benim anlık bi yanma oluyor hafif daha önce 2 aşılamada da bu iğneleri kullandım tüpte de devam
çıkmam lazım kuzum üşüyorum vs..ama işlerimi bırakamam onları halledip döncem annem baksın bana..
geçmiş olsun canım veeee hayırlıda olsun korkmaaaa gelcek bebeğin evrene pozitif enerji yay geri dönüşüde pozitif olsun..
iyi düşünmek için iyi hissetmek için ne gerekiyorsa yap...
Eğer kendinizi iyi hissedecekseniz ağlayın şu birkaç gündür kendimi sizin gibi hassas hissediyorum, gözünün üstünde kaşın var deseler boğazım düğüm düğüm oluyor akabindede şıp şıp damlayan gözyaşlarım. İyi düşüncelere odaklanın lütfen. Rabbim size ve çocuk sahibi olmak isteyen herkese bu nadide duyguyu yaşatsın hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun.sanırım bugün çok hassasım... cok güzel rabbim bize de nasip etsin insallah...........wallaaa duygulandımmmmmm....ağlıyorummmm......
Kuzum geçmiş olsunanneme geçtim sabahın körü hasta gibiyim havam yok buralardayım canlar sık sık yazmaya çalışırım...
çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk tesekkur ederimmmm sevgili editörümmm............................
anladım canımm..
saolll :)
hakkımzda hayırlısı....
aaaa tatlımmmmm korkma ve kötü şeyler düşünmeee...
her tedavi yeni bir umuttt LÜTFENNNNN..........
ANLADIM CAnımm..DİKKAT ett....
anneciğin bakarr sanaaaaaaa..
ana gibisi varmı yaa
Tatlım Cokkk güzellll olmuş eline sağlıkkızlar bu benim yeğenim için yaptığım bez pasta..
şimdilerde trend gibi görüyorum ben yada benm cevremde şimdilerde trenddir belki bilemicem
Eki Görüntüle 910224
ailede biz hepimiz GALATASARAY lı olduğumuz için şüphesiz bebişte öyle olur diye umud ediyorum
umarım beğenirsiniz
tatlım tedavin hayırlı olsun sonu bebişli olsun
kızlar bu benim yeğenim için yaptığım bez pasta..
şimdilerde trend gibi görüyorum ben yada benm cevremde şimdilerde trenddir belki bilemicem
Eki Görüntüle 910224
ailede biz hepimiz GALATASARAY lı olduğumuz için şüphesiz bebişte öyle olur diye umud ediyorum
umarım beğenirsiniz
Kuzum geçmiş olsun
beğenmene sevindim canım daha güzelleri bizlerin olsunTatlım Cokkk güzellll olmuş eline sağlık
güldencimmmm yeminle yazarken sen aklımdan geçmediyse ne olayım dedim bu siyah beyaz olmalıydı derherşey olmuş tamamda renkleri hiç beğenmedim siyah beyaz olmalıydı
çocuğu etkilemeyin doğuştan gs li olması için baskı var olmaz öleee
ellerine sağlık canımcım bizim burda trend değil
Aminnnnn kuzum inşallahhhh kendi bebişlerimizede yaparızbeğenmene sevindim canım daha güzelleri bizlerin olsun
inşallah canımAminnnnn kuzum inşallahhhh kendi bebişlerimizede yaparız
Hepinize merhaba, galiba bende artık tüp bebek yaptırma kararı aldım.Sizler hangi süreçlerden geçtiniz şuan ki durumlarınız ne bilmiyorum ama birilerinin (ve özellikle benim halimden anlayan birilerinin) desteğine çok ihtiyacım var. Erkek faktöründen dolayı bebeğimizin olmayacağını ve tüp bebek yapmamız gerektiğini söyledi doktor. Ben 25 eşim 26 yaşında 1,5 yıllık evliyiz 5 aydır korunmuyoruz 1-2 motil progresif ve 1-2 immotil sperm bulundu denildi. Durumu öğreneli 20 gün oldu ve şoktan henüz çıkabilmiş değilim. Allah derman bekleyen herkese yardımcı olsun. Sizde bana akıl fikir verin ne olurrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?