2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

merhaba bende hulusi hocaya gitmeyi düşünüyorum ama çok yoğun olduğunu duydum bide tolga bey var medicanede hangisini önerirsiniz acaba çok çelişkiye düştüm
ne yapacağımı bilemiyorum psikolojim acayip bozuldu Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
bu arada listeye benide eklermisiniz 30 yaşındayım pko var sanırım ocak ayında başlayacaz tedaviye yer olarak karar veremedik yardımlarınızı bekliyorum her şey gönlümüzce olsun inşallah

güldencim bak benim önlüğüm bu

Eki Görüntüle 910934

Bende de pembişi var bunun yani Gül kurusuna daha yakın tabi pembiş dediğime bakma.maviside güzelmiş.çok kullanışlı oluyor havlulu.

Canımıniçii Allahım sana sabırlar kolaylıklar versin inşallah. İnşallah Mr sonuçları temiz çıkar eşinin.

Arkadaşlar selam! Yarın 300 gonal f ile başlıyorum. Bu kadar yüksek dozla başlayan oldu mu?

Beeeeennn.... 300le başlayıp 375lere kadar çıkmıştım

geçmiş olsun canım zor bi sınavdan geçmişsin Rabbim yardımcın olsun ve bebeğini göndersin inşallah
Amin canım inş hepimize rabbim daha fazla aratmadan nasip etsin.

Valla ailede bi genetik problem yok şimdiye kadar benimde normal yolla olmamasının sebebi tüplerimin olmaması olduğu için ihtiyaç duymadılar sanırım ben şimdi 2. si için tüp bebek raporu çıkardım ama bana devlettende öyle birşey söylemediler.

günaydınlarrr herkese
bu saat oldu kimsecikler yok tabi hepiniz sıcacık yataklarınızdasınız bizler calısıyorum olmadı şimdi buuu

gunaydin arkadaslar bugun harika bir gun iss yok:))
erkenden kalktim kesme corbasi, bulgur pilavi ve kek yaptim hepsi pisti.. yemeklerimi hep erken yapiyorumki gun boyu kafam rahat olsun:))
kavinvaldem hayatta olmadigi icin bunlarin bir kismini kayinpederime goturup oradanda annemi alip Besiktasa epilasyon randevuma gidecegim:)) annem yetmisinde ama oda epilasyona giriyor cok kokosturr.

hepimize guzel bir gun olsun:))

slm kızlar günaydın herkese iyi haftasonları diliyorum 2013 gidiyor sonunda uğrsuz gitsindeşöyle saglıklı sıhatli huzurlu mutlu bol bol bebişli bir 2014 gelsin inşrabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inş Bişey soracam kızlar ya aklıma çok takılıyor:44:lazer epilasyon yaptırmk istiyorum iyi hoş ama kuafördekiler ilerde kötü hastalık olcagını söylüyorlar:18:bu nedenle agda daha saglıklı diyolar ama bnimde hormonal oldugu için malesf tüylerim çok canımı sıkıyor olur olmadık yerlerde var:26:ve ne yapacmı bilmiyorum agdayı sadece kollr bcklr ve koltk altı kullnıyorum bide vücudum hasas :18:bide yaptırıp bitenlerin bile çıkıyormuş gittim üç kuaför var ikisi bunları diyensizce ne yapmalıyım:44:

AYY SUPERMAN GİBİSİN CNMM YAHU, HEM BUKADAR YEMEK HEN DE KEK, HEM DE KAYİNPEDERE BAKMAK..HAYIRLI EVLATSIN NE GUZEL..ALLAH SANA SAGLİK SİHHAT VERSİN,2ev yuku kolay degil
Ben de saat 8de kalktimm ama ancak kocami ise gonderip kahve icebildim kayinvalide ziyarett kadincagiz,film izliyor sabah sabah cayini demledim Ayy isim de yok evim temiz,biraz utum var..Ben de kek mi yapsanmm meraklandimm simdiii
Herkese gunaydınnnn

nilNur cnm herzaman cok tatlisin ya sana hayranim:)) bu topicte cok icten ve iyi arkadaslar var cnm cim listemize senide ekletelim..

hayırlı olsun topiğimiz egunal canım inş 2014 hepimize hayırlı gelsin ALLAHIN izniyle bende burda kaplıcaya gidesim var şifa olur inş artık burasımı aktif olucak canımm kahvaltı hazırlayacam görüşürüz

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn.... en güzel hafta sonları bizim olsun...........bebişlerimiz olmadan geçirdiğimiz son hafta sonları olsun inş.....

cnm ben sadece koltuk altina gitmistim orasi bitti zaten senede bir iki defa ince tuylere koltuk altina gidiyorum, tedavi dusunenlere genital bolgeyi asla tavsiye etmem yumurtaliklara olumsuz etkisi olabilirmis, bebeginiz olsun oyle genital yaptirin demisti oradaki danisman bayan..

şahaneeee bir hafta sonumuz olsun inşallahhhhhh
saat 11 de uyanmışım
gece bir sebepten uyuyamadık eşim ve ben kaldım bu saate

Günayydınnlaaarr kızlarrr ben yeni. Uyandım. Şimdi kahvaltımı yapıp temizlik yapacam
Arada gelirim

canım hoşgeldin..
kaplıcaya gitmeyi bende düşünmüştüm bir ara lakin tembelim ben yaw olmadı sana şifa olsun inşallahh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…