merhaba bende hulusi hocaya gitmeyi düşünüyorum ama çok yoğun olduğunu duydum bide tolga bey var medicanede hangisini önerirsiniz acaba çok çelişkiye düştüm
ne yapacağımı bilemiyorum psikolojim acayip bozuldu Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
bu arada listeye benide eklermisiniz 30 yaşındayım pko var sanırım ocak ayında başlayacaz tedaviye yer olarak karar veremedik yardımlarınızı bekliyorum her şey gönlümüzce olsun inşallah
gunaydin arkadaslar bugun harika bir gun iss yok:))
erkenden kalktim kesme corbasi, bulgur pilavi ve kek yaptim hepsi pisti.. yemeklerimi hep erken yapiyorumki gun boyu kafam rahat olsun:))
kavinvaldem hayatta olmadigi icin bunlarin bir kismini kayinpederime goturup oradanda annemi alip Besiktasa epilasyon randevuma gidecegim:)) annem yetmisinde ama oda epilasyona giriyor cok kokosturr.
hepimize guzel bir gun olsun:))
Tunaydin arkadaslar..
Sabahin korunde kalkip kahvalti fasli ve sonra ver elini klinik..bi tup kan verdikten sonra rutin vajinal ultrason, ohhhh kendime geldim
Bakalim bugun E2 nasil cikacak. Herkese keyifli haftasonlari diliyorum.
,Iyı akşamlar hanımlaarrrr
Teşekkür ettım arkadasım uyayım saol canım sen de ıyısındır ınsallah canım gündüz apartmanda merdıvenler yapılıyor ınsaat pıslığını temızlemele gecıyor akşamları gelebılıyorum ama karşılaşmıyoruz sabahtan aksama burda oldugum günler üşürüz hasta okuduğum ıl güç yapamadığım laf yetıstırdığım günlerdısımdı ıs güç ancak canım supurgenı aldın mı senın tedavın ne asamadaydı canım
gunaydin arkadaslar bugun harika bir gun iss yok:))
erkenden kalktim kesme corbasi, bulgur pilavi ve kek yaptim hepsi pisti.. yemeklerimi hep erken yapiyorumki gun boyu kafam rahat olsun:))
kavinvaldem hayatta olmadigi icin bunlarin bir kismini kayinpederime goturup oradanda annemi alip Besiktasa epilasyon randevuma gidecegim:)) annem yetmisinde ama oda epilasyona giriyor cok kokosturr.
hepimize guzel bir gun olsun:))
slm kızlar günaydın herkese iyi haftasonları diliyorum 2013 gidiyor sonunda uğrsuz gitsinde şöyle saglıklı sıhatli huzurlu mutlu bol bol bebişli bir 2014 gelsin inş rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inş Bişey soracam kızlar ya aklıma çok takılıyor:44:lazer epilasyon yaptırmk istiyorum iyi hoş ama kuafördekiler ilerde kötü hastalık olcagını söylüyorlar:18:bu nedenle agda daha saglıklı diyolar ama bnimde hormonal oldugu için malesf tüylerim çok canımı sıkıyor olur olmadık yerlerde var:26:ve ne yapacmı bilmiyorum agdayı sadece kollr bcklr ve koltk altı kullnıyorum bide vücudum hasas :18:bide yaptırıp bitenlerin bile çıkıyormuş gittim üç kuaför var ikisi bunları diyen sizce ne yapmalıyım:44:
Uzun protokol le tüp bebek kimse yaptirmiyomu arkadaşlar
Herkese iyi hafta sonlariii :) bol pozitifli gunler gecirelim insallah .
Aysencim test gunune az kaldi insallah pozitifi goreceksin allahin izniyle.
Lazerden konu acilmisken bende lazere 6+6 kontrol seansina gitmistim ama bana ise yaramadi pek. tuylerin tam siyah olmasi gerekiomus bastada soylemislerdi gerci .Sir e devam yani ::O
arkadaşlar maşallah bu ne enerji, ben bahsettiğin bu üç yemeği öğlene kadar yapamam yahu, annene bayıldım bu arada
cnm benimde bazen icimden hicbirsey yapmak gelmiyor butun gun karamsar takildigimda oluyor, oturup camdan disariyi izliyorum.. alisverise cikacam galiba bu enerji verdi bana:))) heryer kirmizii
Herkese iyi hafta sonlariii :) bol pozitifli gunler gecirelim insallah .
Aysencim test gunune az kaldi insallah pozitifi goreceksin allahin izniyle.
Lazerden konu acilmisken bende lazere 6+6 kontrol seansina gitmistim ama bana ise yaramadi pek. tuylerin tam siyah olmasi gerekiomus bastada soylemislerdi gerci .Sir e devam yani ::O
ewet cnm heyecanla bekliyorum.. hoş insanlar germese daha rahat bekliycem de... ama inadına bebişime diyorum ben ona kızdım sana değil sen tut beni :))))zaten son günğ beklemem 10. gün yaparım ben test
kızlar dr a dedim ki yapmaya yapıyosunnnn bundan olsun dedimmm... baktı.... kocayı değiştirmen lazım dedii.... şimdi bedbeğimden mi yoksa kocadan mı vaz geçsem karar veremedim :)
Oraya gitmeye ikna etmissin yine . Benimki de kil yumagi kocisim :) bide ictigi ilaclarda arttiriyor killari .. lazer bile kar etmez benimkine :))evet cnm aynen oyleymis ben esime yogun baski yapip koltuk alti icin epilasyona goturmustum ama esim sarisin oldugu icin lazer tuyleri gormemisti, yetkili size yapamiyoruz diyince esimm cok sevinmisti:))
nilNur cnm herzaman cok tatlisin ya sana hayranim:)) bu topicte cok icten ve iyi arkadaslar var cnm cim listemize senide ekletelim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?