2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

evet canım çok yoğun kendisi ama o yoğunluğuna rağmen hastaları ile bizzat ilgilenir ve isimleriyle hitap eder...
sadece gittiğinde muayene için bekleme süren uzun olabilir onun dışında sorun yaşamazsın..
tolga bey içinde bizzat gidip görmediğimden net birşey diyemem ama iyi doktor olduğunu yorumlardan okudum biliyorum..
ikisiylede konuşma imkanı bulabilsen keşke görüşmelerden sonra net karar verebilirsin..
ekliyorum listemize..

anneye saygılar efenim bayıldım kendisine

Son düzenleme:
Tunaydin arkadaslar..
Sabahin korunde kalkip kahvalti fasli ve sonra ver elini klinik..bi tup kan verdikten sonra rutin vajinal ultrason, ohhhh kendime geldim
Bakalim bugun E2 nasil cikacak. Herkese keyifli haftasonlari diliyorum.

Tunaydin arkadaslar..
Sabahin korunde kalkip kahvalti fasli ve sonra ver elini klinik..bi tup kan verdikten sonra rutin vajinal ultrason, ohhhh kendime geldim
Bakalim bugun E2 nasil cikacak. Herkese keyifli haftasonlari diliyorum.

insan muayeneye gitmeden kendine gelemiyor değil mi :))) alışkanlıkkkk :))

,

aldım aldım, çok memnunum.ileri haftalı bir kaybım olduğu için genetik testlerim yapılıyor şimdi.doktor en erken 6 ay sonra başlayalım, rahim anca toplanır demişti.ekim ayında doğum yapmıştım.herşey yolunda giderse nisan gibi başlamayı düşünüyoruz

arkadaşlar maşallah bu ne enerji, ben bahsettiğin bu üç yemeği öğlene kadar yapamam yahu, annene bayıldım bu arada

ben yeni başladım lazere.kadın doğum doktoruna bile sordum.lazer belli noktaya kadar işliyor dolayısıyla rahime herhangi bir zararı olmaz dediler.ama yinede tedavi sürecinde lazer uygulama pek mantıklı değil.ben 3 seans gideceğim.sadece bacak.amacımda kıl tüy değil tamamen batıklarım için.kuaförler ağda müşterilerini kaybetmemek için uyduruyorlar bence. benim gittiğim güzellik merkezinde çalışanların birçoğu lazerli.bi sıkıntı olsa kendilerine yaptırmazlar bu arada bayan bi kadın doğum doktoru ile lazer yaptığım yerde karşılaştım.o da yaptırıyormuş

Herkese iyi hafta sonlariii :) bol pozitifli gunler gecirelim insallah .
Aysencim test gunune az kaldi insallah pozitifi goreceksin allahin izniyle.
Lazerden konu acilmisken bende lazere 6+6 kontrol seansina gitmistim ama bana ise yaramadi pek. tuylerin tam siyah olmasi gerekiomus bastada soylemislerdi gerci .Sir e devam yani ::O

Ancak lazerler ilgili soyle bir durum var . Yaydigi iyonize isik cok cok zararli olumcul falan dgl. Diode lazeri ben kendi meslek alanimda kullaniyorum mesela. Bulndugumuz her ortamda zararli isinlar kimyasal vs var malesef.

ewet cnm heyecanla bekliyorum.. hoş insanlar germese daha rahat bekliycem de... ama inadına bebişime diyorum ben ona kızdım sana değil sen tut beni :))))zaten son günğ beklemem 10. gün yaparım ben test

evet cnm aynen oyleymis ben esime yogun baski yapip koltuk alti icin epilasyona goturmustum ama esim sarisin oldugu icin lazer tuyleri gormemisti, yetkili size yapamiyoruz diyince esimm cok sevinmisti:))

ewet cnm heyecanla bekliyorum.. hoş insanlar germese daha rahat bekliycem de... ama inadına bebişime diyorum ben ona kızdım sana değil sen tut beni :))))zaten son günğ beklemem 10. gün yaparım ben test

Bebisli bebisli gezesin 2014 te insallah sizdn guzel haber alinca benim gozumden yas gellio mutluluktan .

kızlar dr a dedim ki yapmaya yapıyosunnnn bundan olsun dedimmm... baktı.... kocayı değiştirmen lazım dedii.... şimdi bedbeğimden mi yoksa kocadan mı vaz geçsem karar veremedim :)

Goremedim ama tahmin edebiliyorum . :)) oyle guzel bebis resimleri varki .. kocadan vazgecsek gecerdik bu saate kadarbebisten de vazgecmek yok tabiki:)

evet cnm aynen oyleymis ben esime yogun baski yapip koltuk alti icin epilasyona goturmustum ama esim sarisin oldugu icin lazer tuyleri gormemisti, yetkili size yapamiyoruz diyince esimm cok sevinmisti:))
Oraya gitmeye ikna etmissin yine . Benimki de kil yumagi kocisim :) bide ictigi ilaclarda arttiriyor killari .. lazer bile kar etmez benimkine :))

nilNur cnm herzaman cok tatlisin ya sana hayranim:)) bu topicte cok icten ve iyi arkadaslar var cnm cim listemize senide ekletelim..

Ayy bitanem ben yok muyum listede bu listeye de ekleyin benii, Ocak sonu innsallah biiznillah subhanAllh basliyoruz bir seruveneee
Askim ben de yaptımmm keeekk, uzumlu tarcinli portakal kabukluu, kız bende meger mikser takii yokmus ya elde cirp cirp ahah 3saat ugrastim, cok kabarmadi ama guzel tadi İiki yazdi kek yaptim die evim miss koktu miss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…