2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Ne kadar güzel bir duygu değil mi! Hiç bu kadar uzak olacağımı düşünemezdim ama Allah gene de bize de hayırlısıyla verir. Senide tebrik ediyorum yeğenimize iyi bak olur mu

Cok heyecanli bi duyguymus.rabbim sizede gostericek bu mutlulugu inanıyorum.ne kadar umutsuzluga kapılsakta hep kalkiyoruz kalkmak zorundayiz.
Ben melegimi buldum rabbim insallah kucagima alacagim gunude gosterir saglik sihhatle.
Sira sizlerde rabbim ne zaman derse o zaman olur.inaniyorum sizlerinde haberlerini duyucaz allahın izniylle cnm benimm.

4. İdrar testı 4. Hüsran çıkmadı kafayı yiyecegım bu gun bitmez🙍bacaklarım nasıl agr

Bebişlerimize kavuşcaz inşallah
💗👶💗

canlarr günaydınlarrr...
iş yerimde net sorunum var yine yaa
gelemiyorum sık sık aranızaa

benm testlerin bi kısmı cıktı temiz cok şükür ama bi kısmını eksik yapmışlar yaa

kızlar günaydın,
ameliyat günüm belli oldu haftaya olucam nasipse:18:
haftaya kolayca atlatman dileğiyle...
tamam canım el salla bana bende sana sallıcam
saat 17:40 surlarında izmir semalarında olacağım
gmz den haber varmı hiç nerlere kayboldu kızcağız :26:

:
iyi yolculuklar cnm..
gözünaydın cnm sonuna kadar iyi gitsin...
Eveeettt nerede kalmıştık...
Ben geldim
hoşgeldin cnm gözlerimiz aradı seni
canlarr günaydınlarrr...

benm testlerin bi kısmı cıktı temiz cok şükür ama bi kısmını eksik yapmışlar yaa

gözünaydın temiz çıkmış sonuçlar devamı tedaviye olsun..

üç ayların başlangıcı olan günden ahyırlı günler rabbim dualarımızı tövbelerimizi kabul etsin bu mübarek aylarda hep güzel günler görelim inşlhhh
PEYGAMBERİMİZİN OKUDUĞU ÖZEL DUA
Peygamber Efendimiz, üç aylara eriştiğinde diğer günlere nazaran ibadetlerini daha da artırıyor ve sık sık şu duayı okuyordu: ”Allahümme bârik lena fî recebe ve şa’bân ve belliğna ramazan (Allah’ım Recep ve Şaban ayını bize bereketli kıl ve bizi Ramazan ayına ulaştır).”
Kandiller geçidi olarak adlandırılan, Regâib, Miraç, Berat ve Kadir gecelerinin de içindebulunduğu 3 aylar, kendimizi denetleme ve değerlendirmenin, taat, ibadet ve şükürlerimizi artırmanın, bir kere daha geçmişimizin muhasebesini yapıp geleceğe hazırlıklı olmanın bir vesilesidir. Regâib gecesi, müminlerin mağfiret mevsimi 3 aylara rağbet etmeleri ve onun taşıdığı manalardan, değerlerden istifade etmeleri gerektiğine dair mesaj yüklü bir gecedir. Sahabe efendilerimiz peygamber efendimizin 3 aylardaki ibadetini, orucunu şöyle anlatıyor:
Said İbnu Cübeyr (ra)’e Receb ayındaki oruçtan sordum. Bana şu cevabı verdi: İbnu Abbas (ra)’ı dinledim, şöyle demişti: “Resulullah (sav) Recep ayında bazı yıllarda öyle oruç tutardı ki biz, “(Galiba) hiç yemeyecek (ayın her gününde tutacak)” derdik. (Bazı yıllarda da öyle) yerdi ki biz, (Galiba) hiç tutmayacak” derdik.”

testini yaptı zaten o canm hamiş ki

evet cnmmm ya gordum oylemış meğer..
cok sevındımmmmmmm valla yaaa..

Elamcım dualarımda hep sizler varsınız..sizdende insallah boyle haberler duyucaz.

amın canım ınsallah..

canlarr günaydınlarrr...

kuzucummmmmmmmmmmmmmmmm nasılsın ya :)
aaa demek eksık yaptılar heee

allah razı olsun canım paylaşım için

kendisine mail attım, sonuçlar 1 aya çıkar bu yüzden tedaviyi sonuçlar çıkana kadar ilerimi atacağız diye. Bakalım ne diyecek.

Amin inşallah canım benim

canlarr günaydınlarrr...

günaydın canmmm testler güzel sonuçlanmıs inşallah tedavin de güzel sonuçlanır

amiiin canmm inşallah

kuzucummmmmmmmmmmmmmmmm nasılsın ya :)
aaa demek eksık yaptılar heee
iyiyim canım yaa evet malesefki eksik yapmıslar mthfr mutasyon testleriyle factor v leideni istememişler
dısarıdada 750 liraya geliyor
günaydın canmmm testler güzel sonuçlanmıs inşallah tedavin de güzel sonuçlanır
saol canım Allah razı olsun senin eşininkilerde temiz cıkmış galiba canım sevindim...
cepten baktgım zaman görmüştüm

Eveeettt nerede kalmıştık...
Ben geldim

Neredesin yahu neredesiiiiiiin
Ben doktora gittim görüşmemi yaptım, kanda pıhtılaşmaya baktırdım, iğnelerimi aldım, üniversiteden iğneler için rapor çıkarttım. Bebeğime takı yastığı aldım haftaya başlıyoruuuum inşallah

ooo hatun baya hızlısın yaaa

inşallah tedavinde cabucak our gecerde güzel sonuclar alırsın canım
bu arada takı yastıgını ben yeğenim için kendim yapmıstım sen nasıl bişey aldın resmini paylaşsana
ben koyacaktım resim ama ekleyemiyorum neden acaba:44:

evet canm ya temiz çıktı çok şükür çoook saol

aa çıkardın mı raporunu da canm çok sevindim ya

saolun kızlar inşlh. hayırlsıyla güzel geçer ve hayıra vesile olur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…