Ne kadar güzel bir duygu değil mi! Hiç bu kadar uzak olacağımı düşünemezdim ama Allah gene de bize de hayırlısıyla verir. Senide tebrik ediyorum yeğenimize iyi bak olur mu
ooo kimler gelmiş hoşgeldin canm ya özlettin valla
amannnnn Allahımmmmmm....editorum cnm benım cnm benım gelmişşşşş...hoş gelmişşşşşşş özledık coook senıııı
OooooOooo kim gelmiş..Hosgeldin sefalar getirdinn..ozledik senii..
tebrık ederm cnm...Rabbım kucagına almayı nasıp etsınnnn ...
dualarında bıze de yer ver cnm...duana canı gonulden amın dıorummm
haftaya kolayca atlatman dileğiyle...kızlar günaydın,
ameliyat günüm belli oldu haftaya olucam nasipse:18:
iyi yolculuklar cnm..tamam canım el salla bana bende sana sallıcam
saat 17:40 surlarında izmir semalarında olacağım
gmz den haber varmı hiç nerlere kayboldu kızcağız :26:
:
Kizlarr gunaydın.
Doktordan geldim ve keseyi gorduk cok sukur.hersey yolunda dedi.
15 mayıs kalp atişini duymak icin cagirdi..
tüm isteyenlerin cocuk hasretini dindir Allahım.su mubarek gunde dualarimizi kabul et allahım.AMİN
hoşgeldin cnm gözlerimiz aradı seniEveeettt nerede kalmıştık...
Ben geldim
canlarr günaydınlarrr...
iş yerimde net sorunum var yine yaa
gelemiyorum sık sık aranızaa
benm testlerin bi kısmı cıktı temiz cok şükür ama bi kısmını eksik yapmışlar yaa
saolasın canım amin inşallahhgözünaydın temiz çıkmış sonuçlar devamı tedaviye olsun..
testini yaptı zaten o canm hamiş ki
Elamcım dualarımda hep sizler varsınız..sizdende insallah boyle haberler duyucaz.
canlarr günaydınlarrr...
benm testlerin bi kısmı cıktı temiz cok şükür ama bi kısmını eksik yapmışlar yaa
üç ayların başlangıcı olan günden ahyırlı günler rabbim dualarımızı tövbelerimizi kabul etsin bu mübarek aylarda hep güzel günler görelim inşlhhh
PEYGAMBERİMİZİN OKUDUĞU ÖZEL DUA
Peygamber Efendimiz, üç aylara eriştiğinde diğer günlere nazaran ibadetlerini daha da artırıyor ve sık sık şu duayı okuyordu: ”Allahümme bârik lena fî recebe ve şa’bân ve belliğna ramazan (Allah’ım Recep ve Şaban ayını bize bereketli kıl ve bizi Ramazan ayına ulaştır).”
Kandiller geçidi olarak adlandırılan, Regâib, Miraç, Berat ve Kadir gecelerinin de içindebulunduğu 3 aylar, kendimizi denetleme ve değerlendirmenin, taat, ibadet ve şükürlerimizi artırmanın, bir kere daha geçmişimizin muhasebesini yapıp geleceğe hazırlıklı olmanın bir vesilesidir. Regâib gecesi, müminlerin mağfiret mevsimi 3 aylara rağbet etmeleri ve onun taşıdığı manalardan, değerlerden istifade etmeleri gerektiğine dair mesaj yüklü bir gecedir. Sahabe efendilerimiz peygamber efendimizin 3 aylardaki ibadetini, orucunu şöyle anlatıyor:
Said İbnu Cübeyr (ra)’e Receb ayındaki oruçtan sordum. Bana şu cevabı verdi: İbnu Abbas (ra)’ı dinledim, şöyle demişti: “Resulullah (sav) Recep ayında bazı yıllarda öyle oruç tutardı ki biz, “(Galiba) hiç yemeyecek (ayın her gününde tutacak)” derdik. (Bazı yıllarda da öyle) yerdi ki biz, (Galiba) hiç tutmayacak” derdik.”
canım sadece tüp bebek olursa; bursa uludağ üniversitesinde raporlu 1500 raporsuz 4500 demişlerdi ocak ayıydı.... bu arada tatlım tüp bebek aşılamadan daha zor diye biliyorum ben... Rabbim yar ve yardımcın olsun
canım şimdiden çok geçmiş olsun.... inşallah vesile olsun Rabbim tez vakitte bebişine kavuştursun... ağrısız sızısız geçer inşallahh
anlamadım nası yani? hiç tedavinin süreci hakkında bir şey söyledi mi uzun yada kısa protokol olması ile ilgili... gerçi öyle olsa bile biraz saçma olmuş ama, sanırım tedaviye başlayacak ama sonrasında senin hakkında bilgi sahibi olacak... vardır bi bildikleri demek istiyorum ancak çok da mantıklı gelmedi açıkcası....
Cok heyecanli bi duyguymus.rabbim sizede gostericek bu mutlulugu inanıyorum.ne kadar umutsuzluga kapılsakta hep kalkiyoruz kalkmak zorundayiz.
Ben melegimi buldum rabbim insallah kucagima alacagim gunude gosterir saglik sihhatle.
Sira sizlerde rabbim ne zaman derse o zaman olur.inaniyorum sizlerinde haberlerini duyucaz allahın izniylle cnm benimm.
canlarr günaydınlarrr...
üç ayların başlangıcı olan günden ahyırlı günler rabbim dualarımızı tövbelerimizi kabul etsin bu mübarek aylarda hep güzel günler görelim inşlhhh
PEYGAMBERİMİZİN OKUDUĞU ÖZEL DUA
Peygamber Efendimiz, üç aylara eriştiğinde diğer günlere nazaran ibadetlerini daha da artırıyor ve sık sık şu duayı okuyordu: Allahümme bârik lena fî recebe ve şabân ve belliğna ramazan (Allahım Recep ve Şaban ayını bize bereketli kıl ve bizi Ramazan ayına ulaştır).
Kandiller geçidi olarak adlandırılan, Regâib, Miraç, Berat ve Kadir gecelerinin de içindebulunduğu 3 aylar, kendimizi denetleme ve değerlendirmenin, taat, ibadet ve şükürlerimizi artırmanın, bir kere daha geçmişimizin muhasebesini yapıp geleceğe hazırlıklı olmanın bir vesilesidir. Regâib gecesi, müminlerin mağfiret mevsimi 3 aylara rağbet etmeleri ve onun taşıdığı manalardan, değerlerden istifade etmeleri gerektiğine dair mesaj yüklü bir gecedir. Sahabe efendilerimiz peygamber efendimizin 3 aylardaki ibadetini, orucunu şöyle anlatıyor:
Said İbnu Cübeyr (ra)e Receb ayındaki oruçtan sordum. Bana şu cevabı verdi: İbnu Abbas (ra)ı dinledim, şöyle demişti: Resulullah (sav) Recep ayında bazı yıllarda öyle oruç tutardı ki biz, (Galiba) hiç yemeyecek (ayın her gününde tutacak) derdik. (Bazı yıllarda da öyle) yerdi ki biz, (Galiba) hiç tutmayacak derdik.
iyiyim canım yaa evet malesefki eksik yapmıslar mthfr mutasyon testleriyle factor v leideni istememişlerkuzucummmmmmmmmmmmmmmmm nasılsın ya :)
aaa demek eksık yaptılar heee
saol canım Allah razı olsun senin eşininkilerde temiz cıkmış galiba canım sevindim...günaydın canmmmtestler güzel sonuçlanmıs inşallah tedavin de güzel sonuçlanır
Eveeettt nerede kalmıştık...
Ben geldim
ooo hatun baya hızlısın yaaaNeredesin yahu neredesiiiiiiin
Ben doktora gittim görüşmemi yaptım, kanda pıhtılaşmaya baktırdım, iğnelerimi aldım, üniversiteden iğneler için rapor çıkarttım. Bebeğime takı yastığı aldımhaftaya başlıyoruuuum inşallah
iyiyim canım yaa evet malesefki eksik yapmıslar mthfr mutasyon testleriyle factor v leideni istememişler
dısarıdada 750 liraya geliyor
saol canım Allah razı olsun senin eşininkilerde temiz cıkmış galiba canım sevindim...
cepten baktgım zaman görmüştüm
Neredesin yahu neredesiiiiiiin
Ben doktora gittim görüşmemi yaptım, kanda pıhtılaşmaya baktırdım, iğnelerimi aldım, üniversiteden iğneler için rapor çıkarttım. Bebeğime takı yastığı aldımhaftaya başlıyoruuuum inşallah
sende saol canımevet canm ya temiz çıktı çok şükür çoook saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?