2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

cnm yumurta sayin coksa yada pko veya kadin infertilitesi varsa uzun protokol daha uygun oluyor.. senin benimle durumum ayni bizim gibi erkek infertilitesi olan ve 2-3 yumurtasi ve kalite sorunu olan bayanlara kisa protokol yapiliyor cunku rezerv az olunca cok az ve kisa sureli ilac kullaniminda kaliteli buyume oluyor.. uzun protokole yumurtalarimiz dayanmiyor..

Aslıbda çok relaksım sadece buraya yazınca hatırlıyorum, o yüzden yazıyorum. Yoksam çok rahatım sen merak etme beni

Haydi hayırlı olsun vatana millete anasına babasına 😊😊 2 Mayıs güzel tarih.. Şana getirsin canıımm..

🌸🌸🌸

Teşekkür ederim canım inşalkah hayırlısı olur

Canım duan için çok teşekkür ederim, Rabbim herkese yardımnetsin.
Ben özellikle doktora sordum çünkü bir yerden duymuştum, adetime bir hafta var folikülde yumurta gözükürmü dedim, doktorda evet dedi.

hayirli olsun insallah hersey yolunda gitsin insallah pozitif olur kucagina alirsin bebegini

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amin canım inşallah herşey yolunda gider:18:

Bunu bilmiyordum canım şimdi anladım neden doktor bana uzun prokolü teklif etmediğiniiii

canım dualarım seninle inşallah Rabbimin izni ile herşey güzel olacak pozitif ol lütfen iyi düşün ki iyi gitsin Allah yardımcın olsun...

Amiiin canım benim, inşallah güzel olacak

adetin 21 günü bir sonraki ayın folükülerini görebiliyorlar canımmm

canım senden ricam var..
listemize bakıp kızların son durumları hakkında değişmesi gerekenleri bildiklerini bana yazarmısın...

slm canım listede benide yenileyebilirsin. tedaviye başladım ankara başkent hastanesi.şu an ilaçlara devam. uzun protokol uygulandı.pregonda: 8. günüm :13::13:

Amiiiiiin canım benim inşallah inşallah bebeğime kavuşurum, dün akşam sizler için hep dua ettim, tesbih çektim.

Allahım dualarımızı kabul etsin babişlerimizi sağlıkla bize göndersin canım :) bizde oruca başladık 2. gündü bugün eşimle 7 gün tutacağız Allahımdan diliyoruz o da nasip eder inşallah :)

kızlar inşaallah regaib kandilinin ve bütün mübarek ay ve gecelerin yüzü suyu hürmetine Rabbim inşaallh hayırlısıyla yüregimizdeki evlat hasretliğini dindirsin ve gönüllerimizdeki tüm güzel isteklerimizi en kısa zamanda bizlere ve tüm isteyen kullarına yaşamayı nasip etsin inşaallahhhh.

amin canimm 🙏🙏🙏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de tedavideyim. An itibariyle çatlatma iğnemi yatık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…