Adetime bir hafta varken ön görüşmeye gittik, doktor muane etti, bir tane dedi ama değişebilir sayı dedi, bu gün adet oldum yarın tekrar muaneye gideceğim umarım bari iki, üç tane görür. Bu arada ilaçları mı aldım hatta sadece iğneler için üniversiteden eşim rapor çıkarttı. Bilmiyorum tatlım ya, eğer yarında bir tane derse uzun protokol yapalım diyeceğim. en biliyormusun canım uzun protokolde daha mı folikülde yumurta olur?
Bu arada seni yeşil yeşil görmek çok güzel bir duygu
Kızlar yarın iğnelere başlıyorum benim için ne olur dua edin
hayırlıı olsun canım yarın tedavinn başlıyor demekk ne güzelll yaşasınnn aynı dönemde tedavideyizz...
" iptal " kelimesi sana artık transfere kadar yasak canımm anlaştıkmı..
olumsuz şeyler düşünürsen kendine çekersinnn..
Haydi hayırlı olsun vatana millete anasına babasına 😊😊 2 Mayıs güzel tarih.. Şana getirsin canıımm..
🌸🌸🌸
Hayirli olsun phalacimmmmm...su gibii olsun tedavin insallahh guzel sonuçlarla hayirli haberlerle bebek mujdesiylee gel tatlim..
Canım duan için çok teşekkür ederim, Rabbim herkese yardımnetsin.adetten bir hafta önce bir sonraki adet dönemine ait folikül görülüyormuymuş
şoktayım şu an..
bi yanlışlık var sanki bu işte..
adetle belli olur diye biliyorum...
daha fazla olacak bi de bunu biliyorum
uzun protokol daha iyi oluyor yumiler daha kontrollü ve eşit büyüyor kalitede daha iyi oluyor diyorlar..
yine yeşillendi fındık dalları
sağol datlum..
Allah yardımcın olsun bebeğine kavuşacağın tedavi olmasını diliyorum Rabbimden...
hayirli olsun insallah hersey yolunda gitsin insallah pozitif olur kucagina alirsin bebegini
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm yumurta sayin coksa yada pko veya kadin infertilitesi varsa uzun protokol daha uygun oluyor.. senin benimle durumum ayni bizim gibi erkek infertilitesi olan ve 2-3 yumurtasi ve kalite sorunu olan bayanlara kisa protokol yapiliyor cunku rezerv az olunca cok az ve kisa sureli ilac kullaniminda kaliteli buyume oluyor.. uzun protokole yumurtalarimiz dayanmiyor..
canım dualarım seninle inşallah Rabbimin izni ile herşey güzel olacak pozitif ol lütfen iyi düşün ki iyi gitsin Allah yardımcın olsun...
adetten bir hafta önce bir sonraki adet dönemine ait folikül görülüyormuymuş
şoktayım şu an..
bi yanlışlık var sanki bu işte..
adetle belli olur diye biliyorum...
daha fazla olacak bi de bunu biliyorum
uzun protokol daha iyi oluyor yumiler daha kontrollü ve eşit büyüyor kalitede daha iyi oluyor diyorlar..
yine yeşillendi fındık dalları
sağol datlum..
Allah yardımcın olsun bebeğine kavuşacağın tedavi olmasını diliyorum Rabbimden...
canım hayırlı olsun sonu bebişli olsun :)
canım senden ricam var..
listemize bakıp kızların son durumları hakkında değişmesi gerekenleri bildiklerini bana yazarmısın...
Eki Görüntüle 1095456
Kızlar bir kedimiz var bahçede kışın başında yavruları domuştu, şimdi doğurduğuda doğurduResmen kıskandım
Amiiiiiin canım benim inşallah inşallah bebeğime kavuşurum, dün akşam sizler için hep dua ettim, tesbih çektim.
Hayirlisiyla sali tatlimcim..cnmm testt gunun hangii gunduu..
kızlar inşaallah regaib kandilinin ve bütün mübarek ay ve gecelerin yüzü suyu hürmetine Rabbim inşaallh hayırlısıyla yüregimizdeki evlat hasretliğini dindirsin ve gönüllerimizdeki tüm güzel isteklerimizi en kısa zamanda bizlere ve tüm isteyen kullarına yaşamayı nasip etsin inşaallahhhh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?